עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. @ ואני אומר - אכן מצויין, אני מציע שתנסו : http://www.seeqpod.com/

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  2. היי סתם רציתי לדעת מה כולם חושבים, האם נגנים של 30GB עם וידאו וכל השטויות או בקיצור כי זה נושא הדיון עד סכום של 2000~ שקלים הם לדעתכם מותרות ממש רציניות או לא בהנחה שמי שרוצה את הנגן לא כזה חולה מוזיקה אבל זה בהחלט תחביב דיי רציני שלי והוא אוהב מוזיקה אגב בסקר לא ידעתי איך להגדיר את זה בדיוק...כי נשמע שממוצעת+ ומבוססת טוב זה אותו דבר אבל הכוונה שמבוססת טוב זה כאילו "רמה" אחת מעל ממוצעת+ אתם מוזמנים להגיב ולהרחיב בתשובות

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם אני מחפש נגן מבוסס HD שישמש אותי בעיקר בשעותיי הפנויות בצבא (כמה כאלו שיש כבר..). אני מכיר את המבחר (ויש אופציה להזמין מחו'ל אגב), השאלה שלי היא בעצם - חוץ מה zen vision:m איזה עוד מהנגנים בשוק מגיעים עם אפשרות לטעינה דרך שקע AC סטנדרטי (פרט לUSB). אחרי הכל מה עוזר לי נגן אם אין לי אפשרות להטעין אותו ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  4. נוכחתי לשים לב לכך, שמאז שהחלפתי את מסך ה-17" 3:4 הקודם שלי ב-Samsung T220P, שהוא מסך FHD, ברזולוצייה האופטימלית שלו, כאשר אני צופה בסירטונים ביוטיוב, הנגן גדל למימדי ענק, והוא מכסה כמעט את כל המסך, גם כאשר הוא בגודלו הקטן ביותר (לא במצב תיאטרון ולא במסך מלא). מה הסיבה לכך?

5. Started by osh bar,

טוב אז הסמארטפון שלי ספק נגנב ספק נלקח בטעות כי הוא היה בתיק במסיבה חשוכה , אז אולי סתם סטלן התבלבל ... בכל מקרה הסיטואציה היא כזאת ... כשאני מחייג לפלאפון ישר עולה מענה קולי , אבל כשאני מחייג בוואטסאפ אז יש צליל חיוג ... מה שמחזק דווקא את ההשערה שהוא נגנב . הרצתי עליו איתור ואכן מצאתי אותו , בתוכנה הוא מראה לי לאיזה וויי פיי הוא מחובר , אז לקחתי את עצמי ונסעתי עד אליו , ולפי הוויי פיי סיגנאל והשם שלו מצאתי אותו במיקום כמעט מדוייק של שני בתים . עכשיו הדילמה היא כזאת ... האם לדווח למשטרה ? היא באמת תעשה עם זה משהו במיידי ? או עד שהם יזוזו הטלפון הלך קפוט ? או לקחת את החוק לידיים ? אולי אפילו להיות נחמד .

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  6. היי. בקיצור פרצו לאוטו ודפקו ת'פלאפון. היה לי 3100 פשוט, אבל אהבתי אותו. מסלקום מסלול חיילים (39 אג' לדקה). אז עכשיו אני מחפש פלאפון לא יקר עד בערך 600 שח. לא חובה מצלמה או MP3 . חשוב שיהיה ממשק נוח (כמו לנוקיה) ושאני אוכל לשים בו את הסים של סלקום. (הסים מתאים לכל הפלאפונים לא?! כי אני לא מבין בפלאפונים בכלל.) תודה מקווה שתעזרו לי.

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  7. Started by a556,

היי רציתי לקנות נגן MP3 או מיני דיסק השאלה שלי מה יותר כדאי הכוונה שלי לקנות מחו"ל ולהביא את זה במשלוח מאיפה כדאי לקנות (חנויות)?????? מכשירים מומלצים????? יש מכס ואיך זה בדיוק הולך כל הקטע הזה???? ראיתי נגן MP3 מסדרת HEEP של סמסונג ב 70$ באמזון אבל לא מיראה לי שיש להם משלוחים.....

8. Started by haim96,

מחקו לי POST על תקלה בממיר של YES?

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  9. הסתדר דווקא מהר: תנעלו לא עובד לי כלום אפילו לא גוגל. עכשיו אני מתקשר להוט יש קול של בוכרי ברקע "לקוחות בזק בינלאומי לא יכולים לגלוש, מצטער" WTF

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  10. כן החבר הכי טוב של כל אדם הכיסא שלי מת (בערך) בקיצור בין הבוכנה (החרא הזה שמעלה ומוריד לך את הכיסא) לתושבת שלה נהרס החיבור מה שגורם לכיסא להתנדנד לצדדים יותר מדי איך אפשר לתקן ואם אי אפשר יש למישהו המלצות לכיסא טוב?

• 46 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by Aviram,

יש לי NOKIA 3100. שיניתי את הקוד אבטחה שבחירת המחדל הייתה 12345, ואז בחרתי שיהיה קוד PIN מופעל. הוא עדיין לא שאל אותי איזה קוד PIN חדש אני רוצה, למעשה אני לא ממש זוכר, אבל הוא שאל אותי קוד מסויים כתבתי 12345 ואז הוא כתב "כרטיס SIM חסום", מאז הוא שואל אותי אפילו כשאני מדליק את הפלאפון מהוא קוד ה-PUK, שאין לי מושג בכלל מה זה הקוד הזה, אם אני כותב סתם מספר בעל 8 ספרות הוא מעביר אותי ל: "קוד PIN חדש", אני כותב את הקוד שאני רוצה, ואז הוא כותב לי "קוד שגוי". עכשיו נדפקתי, אין לי מושג מה לעשות מכאן. שלחתי לORANGE אימייל אבל כרגיל לא עונים. יש לכם מושג מה צריך לעשות? אפילו בחוברת הדרכה לא מצאתי.

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  12. אהלן, משהו כמו חודש כבר חשדתי שנדפק לי המנוע צעדים,סרק לא יציב,מקרטע.. בכול מקרה,העלתי היום תרכב על המחשב ויצא לי שהמנוע צעדים שחוק לגמרי הרוג. אני צריך להחליף את כול המכלול של המנוע צעדים באוטו,אמרו לי במוסך שעדיף לקנות את זה באינטרנט או מפירוקיה כי אצלם זה יכול להגיע ל5 אלף לחדש. ושהם ירכיבו אותו.. יש למישהו מושג כמה משהו כזה יעלה באינטרנט או בפירוקיה? תודה מראש :'(

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני חייב עזרה דחוף אני לחוץ רצח! שמעו פעם אחת נכנסתי לאתר של בחורה אחת שמראה תמונות וסרטונים שלה בעירום. עכשיו בשביל לראות אתה צריך לרשום את המייל שלך וזהו אתה מאשר את המייל ואז אתה יכול לצפות חופשי וזה ל30 יום. עכשיו פגו ה30 יום והנבלות האלה שלחו למייל שאני צריך לשלם להם 60 יורו והם יודעים את הספק שלי יעני הם רשמו בספק שאני שייך לבזק והם יודעים אני חושב לפי הIP שלי. קוראים לבחורה אני חושב VIVIS משהו מכיר? אני הגעתי אליה דרך משהו שפרסם פה בפורום אחד, איזה מטומטם אני יו!!!!! הם אמרו שאם אני לא אשלם תוך כמה ימים אז הם יקחו את הכסף מהספק אינטרנט! מה לעשות מה אני אומר להורים שלי אני רועד רציני אני חייב עזרה דחוף! מה לעשות בבקשה!!!!!!

• 64 תגובות
    • 4.8k צפיות
  14. יאללה יש לי אותו חצי שנה הוא לא עשה בעיות אבל הוא עושה רעש כמו מכונת דפוס....

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  15. דחוף להפיץ בין כולם. Subject: revoke arafat's novel prize 1000000 needed for it נדרשות מיליון חתימות לביטול פרס נובל לשלום של עראפת מסע המנוהל על ידי סנטורים אמריקאים חתמו והפיצו www.revoketheprize.org מהר גם תשלחו באיי מייל

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  16. Started by OR007,

בכיתה יא' נדרשים כולם להגביר מקצוע אחד או יותר בשביל לסיים בגרות מלאה, או יותר מכך. אני בחרתי להגביר כימיה + רובוטיקה, הסיבה היא שאת המקצוע רובוטיקה אני אוהב אבל אי אפשר להגביר אותו לבד, הוא חייב לבוא עם עוד מקצוע כמו כימיה, פיזיקה או מחשבים, אז כמו שאמרתי הגברתי שני מקצועות... ההתלבטות שלי התחילה אחרי שקיבלתי את המערכת, יש לי זמן אם אני רוצה להמשיך או להעיף את רובוטיקה עד מחר, המערכת עם רובו' - 3 ימים מסיים בתשיעית, יומיים בשביעית, יום בשישית וכל יום מתחיל ב-8:15 כמו שאתם רואים זה די הרבה שעות (44) ובלי רובוטיקה זה - 3 פעמים בשבוע מתחיל ב-10 , 3 יומיים מסיים בשישית, יומיים בשביעית ויום אחד בתשיעית (אם אני לא טועה) אז השאלה שלי היא האם כ"כ כדאי להגביר את רובוטיקה ולסבול ב…

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by avi15,

התגיסתי לפני שבועים, קצין מיון אמר לי שבטירונות יגידו לי לאיפה אני משובץ. יום אחרי הגעתי לבית ניבל בסיס תובלה ליד נתבג ואני ממש לא רוצה להיות נהג! פרופיל 45 וקבא 54 דיברתי עם הרופא שם, הוא היה עייף ואחרי הרבה חירטוטים שיש לי בעיות קורדינציה[אין לי שום בעית קורדינציה] הוא נתן לי הפניה לניורולוג וקבן ואמר לי ש99% אני לא יהיה נהג אבל אני יכול לשכוח מרשיון באזרחי. זה נכון?באמת יכולים לשלול לי את הרשיון על זה הוא שזה רק איומים?במידה שאני נכשל בבדיקה של הניורולוג הכוונה זה אומר שבחיים לא יהיה לי רשיון? אני חוזר מחר לשבועים בסיס, עוד מאט הטירונות נגמרת ואני חייב לברוח מ"הפיל המשפיל", כל יום יש לנו שיחה עם איזה מ"כ או קצין שמסביר לנו יפה שאי אפשר לברוח משם. אני רוצה לשרת בצהל, לה…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by DUDEnamE,

קבלתי את הרישיון הרגיל לפני חודש ולרישיון נהג חדש שלי יש עדיין תוקף אז זה אומר שאני לא נהג חדש ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. הכותרת אומרת הכל .

• 29 תגובות
    • 10k צפיות
  20. טוב אז אני בן 17 נהג חדש.. אני יודע שמותר לי לעלות על הרכב של אמא כי יש ביטוח חובה אבל במקרה ואני עושה נזק התשלום נופל עליי אני צודק?(אבל חוקית אני יכול לנהוג ברכב?) לאבא יש ליסינג תיפעולי של אוויס ממקום עבודתו, האם אני צריך לעשות לו ביטוח נהג חדש?והאם גם עליו אני יכול לנהוג בלי ביטוח אבל במקרה של נזק נופל עליי התשלום? בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 7k צפיות
  21. Started by mrsph666,

מישהו יודע איך נראה השירות של נהגים מבצעיים ביחידת שלדג, שעברו טירונות 02? איך ניתן להתקבל ליחידה בתור נהג מבצעי? האם הם 'טועמים' שטח? 'אוכלים' טבילת אש? אילו אימונים הם עוברים ביחידה? האם רשאיים לקחת נשק הביתה? אשמח לשמוע פרטים.

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  22. Started by nir_ofer,

מישהו יודע אם כתוב לי ברישיון שאני צריך נהג מלווה עד תאריך X אז מותר לי בתאריך הזה לנהוג לבד או רק למחרת :s05:

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Danix60,

היי, אם רשום לי ברישיון נדרש נהג מלווה עד ה25/6/12 זה אומר שב25 אני יכול לנהוג בלי מלווה ? או רק מה26 והלאה ?

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  24. Started by darkman,

http://www.geocities.com/v4site/K42.html כמה שזה נכון

• 36 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.