כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן חבר'ה יום הולדתה של אמי קרב ובא וחשבתי לאחרונה שאולי רכישת קורס גמילה מעישון או משהו בסגנון יהיה מתנה מעולה בשבילה ובשבילי.. אמא שלי הפסיקה פעם ליותר משנה וחזרה לעשן בסביבות החצי קופסה ביום אולי קצת יותר.. ואני מודע לסיכונים שיש בסיגריות. אני מאמין שאם אני אשלם כמה מאות שקלים על מתנה מסוג כזה היא תיתן לזה צ'אנס אפילו שהיא לא מוכנה לשמוע על זה בכלל והיא מוכנה להבטיח ולשקר ברמה חריפה בשביל העישון. לכן אני שואל את דעתכם על המתנה? במקרה ואתם חושבים שהיא טובה אז אתם אולי מכירים מכוני גמילה או קורסים כאלה שעולים עד 700 - 800 שקל שאולי יפטרו את אמי ואותי מהצרה הזאת?
-
- 8 תגובות
- 914 צפיות
-
-
מחפש מתנה שימושית ולא משהו פלצני ונדוש זאת אומרת לא שעון, בושם או תמונה על מה אתם יכולים להמליץ איש עסקים בן 51 תקציב עד 800 ש"ח בערך תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, אני משתתף חדש בפורום. אני רוצה לדעת מה הייתם נותנים לחברה שלכם אם היא אוהבת משחקי מחשב וממשיכה להיות מחוברת לרשת כל הזמן. לאחרונה התאהבתי... אבל אין לי בכלל רעיונות לגבי מתנה וכיצד לתת אותה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
עוד מעט אני וחברה שלי שנה ביחד רציתי לדעת מה אני יכול לעשות/לקנות לה ב1000 שקל ? למישהו יש הצעות מה אפשר לעשות?
-
- 23 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לחברה שלי יש יום הולדת בקרוב ואני מחפש בשבילה מתנה כל הקטע שמסביב כבר תיכננתי עכשיו רק נשאר לי לקנות מתנה חשבתי על לקנות בושם ועוד איזה 2-3 דברים, מה אני יכול לקנות בנוסף לבושם ? חשוב לציין שאנחנו ביחד כבר שנה + והתקציב דיי גבוה בבקשה תגובות רציניות
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אז ככה. מישהי הזמינה אותי ליום הולדת(18) שלה מחר בערב, ואני די אובד עיצות בנוגע למה להביא. אנחנו לא ממש חברים קרובים, אבל מדברים די הרבה. יש הצעות?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אחי הקטן חוגג 13. לא מצאתי משהו לקנות לו. הציעו לי גיטרה, אבל זה בטח לא יעניין אותו, ויש כבר אחת בבית שסתם שוכבת, לא צריך 2. חשבתי על wii אבל אני מפחד שזה יפריע לו בלימודים. הוא גם ככה כל היום על המחשב או משחק כדורגל. אייפון זה כבר יקר מידיי. אופניים כבר יש לו. אני אשמח לשמוע הצעות. התקציב הוא בסביבות 500-1000 ש"ח. אבל אם יש משהו מעניין אין לי בעיה לחרוג (כמו wii שפסלתי).
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה לפי דעתכם כדאי לבקש? עד עכשיו רציתי טלויזית פלזמה\lcd של 28-30 אינץ' לחדר..אבל לא יודע אני חושב שזה סתם יקר מדיי ובהתחלה מתלהבים ואחר זה זה כבר נדוש ומשעמם (כמו שהיה לי עם המסך lcd),יש למישהו רעיון למשהו מעניין לבקש ליומהולדת?
-
- 69 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
-
אני וחבר עוזבים את העבודה שאנחנו עובדים (אחריי שנתיים) וגם למנהל יש יום הולדת באותו הזמן אז רצינו לעשות לו איזה מתנה ככה משהו יפה השאלה כמה זה יעלה ואיפה אני יכול להשיג את זה. חיפשתי באינטרנט ובכמה חנויות כזה שלט לרכב כמו נהג חדש רק רשום עליו - The Boss פעם ראיתי על איזה רכב את השלט הזה ואין לי מושג איפה להשיג אותו. וגם רצינו לעשות לו חריטה על זיפו כמה בערך זה יכול לעלות הזיפו עם החריטה? ואיפה אני יכול למצוא את זה? תודה לעוזרים טל.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.b-n.co.il/Puma/Coupon/ אני הולך לקחת איזה ארגז.. אני רק קונה דיו והלך עליהם כל המשפחה הולכת לקחת בושם בהצלחה
-
- 13 תגובות
- 901 צפיות
-
-
דוד שלי שולח לי מתנה - מינידיסק מארצות הברית. אני יודע שאני אצטרך לשלם מיסים - מע"מ... השאלה היא אם הוא אורז את זה בתור מתנה, האם גם אז יש לשלם מע"מ כשהחבילה מגיעה לארץ ?
-
- 10 תגובות
- 11.3k צפיות
-
-
האקונט הראשון hl1 + cs 1.6 hl2 + css yeshel@bezeqint.net ססימא hwzone הוא רשום בקלאבים על הניק org-e וזה האקונט שלי אז אל תדאגו קחו תשחקו עליהם אני לא רוצה יותר תמשחק הזה אצלי אז תעשו מה שבא לכם האקונט השני cs + cz shaiberko סססימא hwzone תהנו
-
- 39 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי חברה...אוטוטו בת 20 מה אתם מצעים לעשות? יש מספר דברים שניתן לעשות... 1) צניחה...(איפה זה ממש יקר...) 2) מסעדה(נדוש) 3)לקנות לה אופניים 4) לזרוק אותה ולחסוך את הכסף 5)לעשות לה משהו מיוחד...(מה\איך\למה)
-
- 64 תגובות
- 5k צפיות
-
-
האם מקובל? ומה אתם ממליצים? תקציב נמוך עד בינוני כזה, אני רוצה לקנות משהו לחבר
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות לחבר שלי מתנה לגיוס.... אני לא יודע מה יכול לעזור לו אבל חשבתי על נגן MP3... http://zap.co.il/model.asp?model_id=410905 אני משקיע משהו כמו 500 שקל....מה אתם אומרים?... הוא גם מתעסק עם מוזיקה...אז אולי איזה משהו למחשב שלו....אבל מצד שני הוא בצבא ואין לו הרבה זמן למחשב....אז זה לא עוזר לו....
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ענקית הטכנולוגיה פותחת את שערי שירות הסטרימינג שלה לצפייה חינמית בכל התכנים - ללא תנאים מוקדמים או התחייבותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 422 צפיות
- 1 follower
-
-
אני חייל חובה. המפקד שלי (סרן) מתחתן בשלישי. כמה מקובל להביא? המפקד הכי טוב שיכולתי לבקש, אני חייב לו בגדול בהרבה מישורים. אבל ממש לוחץ לי על הכיס.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב לחברה שלי יש יומולדת עוד כמה שבועות, יש 2 אפשרויות 1. בושם, אני יודע איזה היא אוהבת ומעוניינת, כמובן שמדובר על בשמים לא זולים, אז זה הבושם, ופה יגמר התקציב. 2. קופסא עם כל מיני דברים סנטמנטליים קטנים שמזכירים בדיחות פרטיות\דברים שעברנו ודברים בסגנון X סוכריות\פרחים עבור כל חודש שעברנו ביחד, דיסק עם תמונות ושירים שלנו, וכו'. מצד אחד זה נראה יותר זול, אבל זה יותר מושקע\אישי. יאלה לחשוב אנשים לחשוב D:
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש למישהי, שאני לא יודע איך להגדיר את הקשר בינינו, יומולדת ואני רוצה לקנות לה איזה מתנה מקורית, העניין הוא שאין לי מושג מה, היא רצתה איזה שעון ואמא שלה כבר קנתה לה למרות שאני בניתי לעשות את זה, היא רצתה עגיל רוטט ללשון, הבאתי לה בלי קשר ליומולדת. אין לי מושג מה עוד אפשר לקנות לה... ד"א היא בת 18 ביומולדת... אפשר גם דברים מהאינטרנט, הכי חשוב - מקוריות.
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, יום ראשון משתחרר חבר שלי מהצבא, אחרי שירות באיזשהיא יחידה מובחרת.. בעיקרון אני צריך רעיון טוב מה לקנות למתנת שחרור.. למישהו יש רעיון? חשוב לציין, שכושר וצבא זה החיים שלו. אשמח לקבל הצעות תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ידידה ממש טובה מהבסיס משתחררת עוד שבוע ואני ממש לא יודע מה לקנות לה. יש רעיונות?
-
- 17 תגובות
- 4k צפיות
-
-
סרט גיבורי העל החדש והמדובר של האחים וורנר עושה את העבודה עם סוף שבוע ראשון מעולה באולמות הקולנוע, על אף הביקורות הצוננות שקיבל מהמבקרים ומחלק מהצופים הרבה שמפניות נפתחו במשרדים של אולפי Warner Bros בסוף השבוע הנוכחי, כשהיצירה החדשה ועתירת התקציב שלהם, Batman v Superman: Dawn of Justice, חוותה פתיחה חלומית באולמות הקולנוע ברחבי העולם, והוכיחה שלפעמים גם קטילה אצל המבקרים לא מונעת מהצופים להצביע ברגליים. הסרט החדש בכיכובם של בן אפלק, הנרי קאוויל וגל גדות גרף כ-166 מיליון דולר בשלושת ימי ההקרנות הראשונים שלו ברחבי צפון אמריקה, בתוספת סכום גרנדיוזי עוד יותר של כ-254 מיליון דולר מהקרנות בשאר מדינות העולם בהן הושק – בדרך להכנסות כוללות של כ-420 מיליון דולר עבור סוף ה…
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-