עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by atias aviv!,

משהוא זוכר אך קוראים למשחק הזה שצריכים לבנות לונה פארק משחק די ישן אבל אהבתי אותו

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  2. לא הבנתי איך קוראים לסגנון הזה עדיין (כנראה שאני לא בקיא בסגנונות של מוזיקה ) אבל זה לא רוק...זה יותר כבד כזה שילוב של הארד קור כזה... מישהו יכול לפתור אותי מהשאלה המטרידה הזאת ?

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by davidreznic,

עוד מעט (21 לפברואר) יש לי יומולדת . הזמנתי כמה חברים(שישי-שבת) אבל אני עדיין לא יודע מה לעשות. אין לי PS2/PS3/XBOX/WII (ואני גם לא רוצה) אז בעקרון חשבתי לחברת את המחשב לטלוויזיה לזבל את השכל לכולם עם משחקים וסרטים...יש המלצות נוספות?/ המלצות לסרטים/משחקים?

• 64 תגובות
    • 4.9k צפיות
  4. החיזבאללה שיחרר לו משחק פעולה חדש ו"חביב" בו צריך להרוג חיילי צה"ל וצד"ל בגבול לבנון. מי רץ לקנות? תמונות http://www.specialforce.net/view/pages/mydoun006.html סרטון פתיחה - http://www.specialforce.net/download/introduction.zip (זה נראה רע או שזה נראה רע מאוד ? נראה כמו השקעה של 2 דקות ב3D MAX)

• 9 תגובות
    • 977 צפיות
  5. Started by Computertalk,

יש חנויות בארץ שמקבלות Pay Pal?

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  6. Started by H.I.V,

אני עכשיו גולש במחשב של הבית ספר קבלו מפרט: Pentium 133 32 sdram windows 98 WD 4 GB No GPU האיטיות מחרידה הבית ספר הזה לא יכול לקנות מחשבים נורמלים של 500 MHZ ? לקח לי לכתוב את הנושא הזה 10 דקות איזה כיף להתעלל במחשבים האלה אני מתקין פה קזה המחשב מת מוריד משהו מהאינטרנט המחשב מת בקיצור אבא שלי מוצא ברחוב מחשבים יותר טובים מאלו איזה מחשבים יש בבית ספר שלכם?

• 46 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by aviram20,

היי חברים הבנתי שאני צריך ללכת לדואר עם המוכר של הרכב להביא ת''ז ו180 שקלים בערך ואת רישיון הרכב.. ואז מה ? מה בדיוק עושים שמה ? איך אני יודע שבאמת קיבלתי את הבעלות על הרכב? תודה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 4.6k צפיות
  8. יש לי פרטים עליו שם שם משפחה אפשר לראות אפילו שזה אותו אחד כמו שיש לי כאן בשם בפורום בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי תפנו אלי בפרטי או פה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by rap_tr,

בפייסבוק כמחפשים אותי,אפשר לראות מי חבר שלי.. איך מבטלים את האופציה? שרק חברים יראו את החברים שלי ( או שבכלל לא יראו את החברים שלי)

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אוקי אז - SmarterChild - זה מין כזה רובוט כשמשעמם לכם ואין לכם עם מי לדבר !! אז אתם יכולים לדבר במסנג'ר עם - SmarterChild - זה לא בן אדם זה רובוט שתיחנתו אותו לדבר 1) בהתחלה הוא ישאל אותכם כמה שאלות בישביל שיכיר אותכם אבל בישביל זה צריך לדעת אנגלית וגם לדעת לכתוב ולהבין!!!! אבל זה לא ממש קשה הוא לא מדבר ממש בשפה קשה !!!! אוקי אז אתם מצרפים אותו לרשימת החברים משלכם הנה הכתובת SmarterChild@hotmail.com עם יש בעיה איזה שהוא אז תפנו עליי למסנג'ר!!! ALEXK2006@HOTMAIL.CO.IL [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  11. Started by maverick,

האם ישנם בלוגים מצולמים כמו של תפוז במקומות אחרים? לא חייב שיהיו ישראליים.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Born2Kill,

http://www.metacafe.co.il/watch/332325/ לאלה שמכירים את רעננה בטח מכירים את האזור.

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. ידידה שלי מיי חן, משתתפת בתחרות "מיס בייביליס" בFLIX, בתחרות היה צריך להכין מאין סרטון תודה, נאום תודה על כך שהיא כביכול נבחרה להיות מיס בייביליס. היא באמת השקיעה וערכת סרטון לתחרות, ביימה וערכה יחד עם חברה טובה שלה בעוד שרוב המתמודדים סתם צילמו את עצמם מדברים. היא ביקשה ממני לפרסם את זה בפורום אחרי שסיפרתי לה על הפורום ועל מספר האנשים שקוראים כאן בפורום, אני מפרסם הודעה זאת סתם כדי שתראו את הסרטון שהיא הכינה ואם בא לכם לעזור לה אתם יכולים גם להצביע :-) http://www.flix.co.il/tapuz/babyliss/showVideo.asp?m=1425903 אם ההודעה הזאת לא במקום בפורום HWZONE אני אמחק אותה מיד.

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  14. Started by composite,

שלום. לפי מה שקראתי והבנתי, הדרך הכי טוב לתקן דיסקים שרוטים היא באמצעות מריחת Brasso. http://en.wikipedia.org/wiki/Brasso רציתי לדעת - איפה משיגים את זה בארץ? אם זה זמין בכלל, כמובן...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Stealth,

שלום לכולם פעם ראשונה שמעתי על החנות היום ומצאתי שם את המארז acryclear בכמעט 100 ש"ח פחות מחנות אחרת online עד היום קניתי מזיגזג ואין עליהם אבל אין להם את המוצר המבוקש ורציתי לדעת קצת פרטים של zenith מאנשים שקנו למשל, טיפול בלקוחות, עלות משלוח, זמן אספקה וכו תודה מראש

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  16. 1.5 על 256 KB הרגע ניתקתי את השיחה מה אתם אומרים , שווה ?

• 101 תגובות
    • 8.7k צפיות
  17. Started by Burned,

היום היה לי צו ראשון ויש לי כמה שאלות: 1. יש לי פרופיל 97, ואני יותר בכיוון של ללכת למודיעין או ליחידות מחשבים ופחות בעניין של שירות קרבי, יש לי סיכוי להגיע אליהן או שלא ייתנו לי? 2. מתי אני אמור לקבל את המנילה? תודה

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  18. Started by Culandur,

במטמתיקה אני זוכר שפורסם איפושהו אבל אני לא מוצא מישהו יכול לעזור לי?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. מתנה לחבר, תודה. [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  20. האם זה אומר משהו על החנות? קצת מדאיג כי יש לי חומרה אצלם??? אולי אסור להזכיר שמות, אבל תחשבו על הפרסומת ל The Marker...

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  21. רציתי לקנות משם WII שמעתי שאפשר להוציא משם בזול... אז איך אני נרשם בדיוק? ואיך אני יודע אם מי שאני קונה ממנו שולח גם לישראל בקיצור איך לקנות בדרך הטובה ביותר ולא ליפול בפח ואיזה סוגים של כרטיסי אשראי אני יכול להשתמש? מה ההבדל בין EBAY אמריקאי לבריטי?

22. Started by Alexkmr,

היו חיביים להחזיר לי 10 דולר על ביטול הזמנה. וכבר 4 ימים שלא מחזירים.. איפה מתלוננים שם? (כבר דיברתי עם התמיכה של האתר שממנו קניתי, ונאמר לי שאני יקבל את הכסף עוד יומים ואחרי זה אמרו לי תוך יום ועדין לא קיבלתי)

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  23. אם נשים רגע את החשיבות ההיסטוריה היהודית של ארץ ישראל בצד...ואת העובדה שתוך כמה שנים נהיה כבר יותר שחומים אבל באמת, איפה הכלכלה הייתה יותר פורחת? לא היינו משתלטים על כל אפריקה והופכים למעצמה הגדולה בתבל???? היינו מביאים מהפכה לאפריקה.... נו מור מדינות עולם שלישי!!! או שהיינו הופכים לאחת כזו? אני צופה נעילה של המודרים ....

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. ואז השיר נקטע לרגע, וממשיך עם ווינדוס 7 ULTIMATE . קורה לכם?

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  25. Started by kinggil,

אני צריך שמישהו ישלח לפה את השיר של עופר לוי אני ואת. תודה

• 6 תגובות
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים