כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
"האינטרסים של המעביד ושל העובד הם זהים בתשעה מכל עשרה מקרים. הייתי אומר אפילו, בתשעים ותשעה מכל עשרה מקרים" -- שר החוץ הבריטי לורד קורזון "קשה מאד לעשות תחזיות, במיוחד בקשר לעתיד" -- מועמד לנשיאות צרפת אלן פירפיט "אנחנו מצויים בעיצומה של מגמה בלתי הפיכה לכיוון שלום בעולם. אבל זה יכול להשתנות" -- דן קוויל "הסכם בעל-פה אינו שווה את הנייר שעליו הוא חתום" -- מפיק הסרטים סמואל גולדווין "יש לי עשרה זוגות של נעלי ספורט, אחד לכל יום בשבוע" -- סמנתה פוקס "אין לנו צנזורה. יש לנו הגבלות על מה מותר ומה אסור לדווח" -- דובר ממשלת דרא"פ, לואי נל "הנשיא יודע מה קורה. זה לא אומר שקורה משהו" -- דובר הבית הלבן בתקופת ניקסון, רון זיגלר "ואכן, תושבי סן-פרנציסקו ששרדו אחרי רעידת …
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אנחנו 2 חברים אחד 17 ואחד 18. איך משיגים עבודה באילת? במלונות וכאלה?
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
נתקלתי היום ברכב עם קסנון ורשמתי את המספר, למי אפשר לדווח? לא בטוח שיעשו עם זה משהו אבל שווה לנסות., לא מצאתי שום דבר באתרים של המשטרה ומשרד התחבורה.
-
- 72 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
-
האם יש דרך ביתית להלבנת שיניים ? או שחייב ללכת לרופא (וכן אני מצחצח שיניים פעמיים ביום ולפעמים גם 3 ) פשוט הם לא לבנות הם די צהובות כאלה
-
- 27 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם מצלמות רכב ודיווח למשטרה של נהגים פראי אדם? למה מצלמות רכב מצלמות רק מקידמה? אין מערך מצלמות גם מאחורה ואוליי גם מהמראות? הייתי רוצה מצלמה של קדימה ואחורה, יש כזה דבר? אני יודע שיש עכשיו את הקטע הזה של שומרי הדרך שמדווחים על נהגים, אבל לא נראה לי שיש מספיק כאלה בנתיים. אגב, מה בדבר לתבוע בן אדם שנוהג כמו פרע אדם? נהגתי באיילון ורציתי לרדת במחלף אז פניתי ימינה לנתיב של המחלף. הנתיב נראה פנוי ואז פתאום ראיתי שטס מאחוריי איזה SUV שמתחיל לצפור לי ולא מראה שהוא מאט, איכשהו ברגע האחרון הוא עקף אותי ועבר ביני לבין הרכב שהיה בנתיב משמאלי. רציתי לצעוק עליו כשראיתי שהוא עוצר בפקק של אותו מחלף שאני ירדתי עליו אבל אחר כ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
משהו מכיר חנות טובה בישראל שמחזיקה מגוון מוצרים גדול?
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אחרי חודש שהייתי בו יותר מדי "במחשבות", ודי בדיכי, לא אכלתי יותר מדי, היום אני סתם, בודק את מצב הגוף, אני רואה את כל הצלעות! יאו אני משתגע אני נראה כמו איזה אנורקס עכשיו, אחרי כל השנתיים האלו שהייתי במכון, לא מאמין פשוט. קיצ'ר אני חייב להשמין, לא אכפת לי משריר או שומן, פשוט חייב להשמין!! סתם רציתי להוציא את זה :-X
-
- 158 תגובות
- 14.2k צפיות
-
-
הי. יש ספרים או אזשהו חומר שאפשר למצוא באינטרנט וללמוד ממנו למבחן באלגברה לינארית? תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
hi this is a part of my room: http://www.tomz.us/room1.jpg אז ככה מעל הדגל אני רוצה לצייר לוגו מה שכרגע יש לי בראש זה: http://www.dainese.com/loading.jpg למי שלא מכיר דיינס חברה שמוכרת ציוד לאופנועים וכאלה ולרשום שאיזה כתב יפה Dainese משהו מגניב כזה ורציתי גם לצייר ציור בין הדגל לפינה אז כניראה אני יצייר את השדון של FREEBSD http://www.mark-itt.ru/pics/freebsd.jpg מה אתם חושבים? דרך אגב הלוגו יהיה בצבע או אדום זוהר בחושך, צהוב זוהר בחושך או ירוק זוהר בחושך צריך לבחור והציור יהיה בצבע של הציור.. תגובות הצעות עוד לוגואים משהו אבל לא נגיד נופיר וזה חרושים משהו מקורי
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
סבא שלי ז"ל היה ניצול שואה הוא היה גר בצ'כיה עכשיו אמא שלי רצתה להוציא אזרחות צ'כית בשביל להוציא דרכון צ'כי (היא חושב שיותר בטוח להסתובב בעולם עם דרכון לא ישראלי) אבל אין לה מושג איך לעשות את זה... איך ועשים את זה?? לאן פונים?? מקוה לקבל תשובה... תודה..
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
מה אתה עושה ביום האהבה?..... למי שלא ידע זה ביום שבת ה20/8 תיקון: זה בשישי בערב 19/8
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בס"ד אני מאמין שלפחות חלקכם שמעתם על הסאגה הארוכה של אוהדי בית"ר ירושלים אל מול שני השחקנים המוסלמים שחתמו אצלה. אתם חושבים שהם עברו את גבול הטעם הטוב? הסיסמא "בית"ר טהורה לעד" לא מזכירה לכם תקופה אפלה באירופה? בכלל, מעבר לבית"ר וערבים, אולי העם פה פשוט אוהב להשתייך לאיזושהי קבוצה ולהיות נגד. להיות דתי ולהילחם בחילונים, להיות מתנחל ולהילחם בערבים, להיות בימין ולהילחם בשמאל.. אולי כבר אנחנו לא רוצים/לא זוכרים איך להגיע לשקט אמיתי, בסוף, זה יכול לפרק אותנו.. http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2487707
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
בארץ או בחול זה לא משנה רצוי שיהיה בהם לוח קניה ומכירה. סתם בשביל הנוסטלגיה לאבא שלי יש רדיו משנת 1937 מבין הראשונים בכפר סבא philco http://webpages.charter.net/kk5fe/philco.htm
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
הזמנתי דרך KSP את המחשב הנ"ל תגיבו מה הייתם משנים המטרה של המחשב זה גיימינג בינוני + איך ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, הלכתי היום עם בן דוד שלי להוציא לו דרכון חדש, שאמור להיות ביומטרי. הזוועה שהלכה שם מעבר לתיאור במילים. כאוס מוחלט, יחס מחפיר של העובדים במקום, שהתבטא במיוחד ע"י התנשאות מפחידה של הפקידה הממושקפת או מה שהיא לא תהיה.. שעמדה בסף הדלת כמו איזה באונסרית במועדון ופשוט העליבה אנשים על ימין ועל שמאל, ומה לא. כמעט התפתחה שם קטטה שנמנעה ע"י תושייה שלי ושל עוד בחור, בין אחד הסדרנים לאזרח חם מזג (אם כי במקרה הזה היה צודק וחבל שלא הכניס לסדרן החוצפן עם הידיים הארוכות אגרוף לפרצוף). השיא של החוצפה היה שהממושקפת אמרה היום לא ינתנו יותר דרכונים ביומטריים.. והסיבה היא "אנחנו לא נישאר פה עד 9 בערב בגללכם". WTF!! שעות קבלה…
-
- 42 תגובות
- 5.8k צפיות
- 1 follower
-
-
למה לגוגל, למשל, שווה להשקיע בעברית? תנו טיעונים בעד ונגד אני בעד עברית ליותר מ-90 אחוז מבתי האב הישראלים (דוברי עברית) יש לפחות מחשב אחד בית ואני חושב שלמרות שאנחנו קטים אנחנו מאוד משפיעים להכי גדולה(Microsoft) יש עברית והכי גדולה לא טיפשה!
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
-
מה הדרך הטובה להעלות במשקלים? האם להאריך את מספר החזרות בכל סט ולאחר שבועיים-שלושה לעלות במשקל ולהקטין את מספר החזרות (וחוזר חלילה)? או שצריך להעלות משקל ולהתאמץ? ועוד דבר קטן - יש תרגילים שאפשר לעשות במכונה או עם משקולות. מה עדיף לבחור?
-
- 39 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
טוב, אז כפי שאתם יודעים, ביום ראשון ייגשו תלמידי כיתות יא' לבגרות בתנ"ך. יש לי בעיה בקשר לחומר על הנושא המסכם. את הפרקים בעיקרון כבר סיימתי ללמוד (את כל 48 הפרקים), אני מתכנן היום לסיים את הנושא המסכם ומחר לעשות חזרה. אבל הבעיה היא שהנושא המסכם שלמדנו בביה"ס הוא מנהיגות ומנהגים במקרא, ולצערי אין על זה חומר בספר המיקוד של רכס (ולמיטב ידיעתי גם באנקורי אין). אז אם למישהו אולי יש חומר במחשב, או באינטרנט או כל מקור עם חומר על המאמרים של מנהיגות ומנהגים במקרא - אודה לו מאוד מאוד אם ייתן אותו פה! תודה רבה מראש.
-
- 31 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2929904,00.html OMGSTFUn00bZ!
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מניח שזה סתם חתיכת מתכת, איפה יש את זה זול ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכותרת דיי אומרת הכל.. אני צריך מקרן ל24 שעות וכמה שיותר בזול.
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
גוגל לא מסתפקת במכוניות ואנשים שיסתובבו ויתעדו את העולם עבור שירות ה-Street View שלה, והחליטה לשלוח למשימה גם כלבים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי איזשהי הצעת עבודה עם שכר 5500 שקל ברוטו. כמה אמור לצאת לי בנטו ?
-
- 7 תגובות
- 5.5k צפיות
-