כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
בס"ד אני מאמין שלפחות חלקכם שמעתם על הסאגה הארוכה של אוהדי בית"ר ירושלים אל מול שני השחקנים המוסלמים שחתמו אצלה. אתם חושבים שהם עברו את גבול הטעם הטוב? הסיסמא "בית"ר טהורה לעד" לא מזכירה לכם תקופה אפלה באירופה? בכלל, מעבר לבית"ר וערבים, אולי העם פה פשוט אוהב להשתייך לאיזושהי קבוצה ולהיות נגד. להיות דתי ולהילחם בחילונים, להיות מתנחל ולהילחם בערבים, להיות בימין ולהילחם בשמאל.. אולי כבר אנחנו לא רוצים/לא זוכרים איך להגיע לשקט אמיתי, בסוף, זה יכול לפרק אותנו.. http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2487707
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
בארץ או בחול זה לא משנה רצוי שיהיה בהם לוח קניה ומכירה. סתם בשביל הנוסטלגיה לאבא שלי יש רדיו משנת 1937 מבין הראשונים בכפר סבא philco http://webpages.charter.net/kk5fe/philco.htm
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
הזמנתי דרך KSP את המחשב הנ"ל תגיבו מה הייתם משנים המטרה של המחשב זה גיימינג בינוני + איך ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, הלכתי היום עם בן דוד שלי להוציא לו דרכון חדש, שאמור להיות ביומטרי. הזוועה שהלכה שם מעבר לתיאור במילים. כאוס מוחלט, יחס מחפיר של העובדים במקום, שהתבטא במיוחד ע"י התנשאות מפחידה של הפקידה הממושקפת או מה שהיא לא תהיה.. שעמדה בסף הדלת כמו איזה באונסרית במועדון ופשוט העליבה אנשים על ימין ועל שמאל, ומה לא. כמעט התפתחה שם קטטה שנמנעה ע"י תושייה שלי ושל עוד בחור, בין אחד הסדרנים לאזרח חם מזג (אם כי במקרה הזה היה צודק וחבל שלא הכניס לסדרן החוצפן עם הידיים הארוכות אגרוף לפרצוף). השיא של החוצפה היה שהממושקפת אמרה היום לא ינתנו יותר דרכונים ביומטריים.. והסיבה היא "אנחנו לא נישאר פה עד 9 בערב בגללכם". WTF!! שעות קבלה…
-
- 42 תגובות
- 5.7k צפיות
- 1 follower
-
-
למה לגוגל, למשל, שווה להשקיע בעברית? תנו טיעונים בעד ונגד אני בעד עברית ליותר מ-90 אחוז מבתי האב הישראלים (דוברי עברית) יש לפחות מחשב אחד בית ואני חושב שלמרות שאנחנו קטים אנחנו מאוד משפיעים להכי גדולה(Microsoft) יש עברית והכי גדולה לא טיפשה!
-
- 8 תגובות
- 811 צפיות
-
-
-
מה הדרך הטובה להעלות במשקלים? האם להאריך את מספר החזרות בכל סט ולאחר שבועיים-שלושה לעלות במשקל ולהקטין את מספר החזרות (וחוזר חלילה)? או שצריך להעלות משקל ולהתאמץ? ועוד דבר קטן - יש תרגילים שאפשר לעשות במכונה או עם משקולות. מה עדיף לבחור?
-
- 39 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
טוב, אז כפי שאתם יודעים, ביום ראשון ייגשו תלמידי כיתות יא' לבגרות בתנ"ך. יש לי בעיה בקשר לחומר על הנושא המסכם. את הפרקים בעיקרון כבר סיימתי ללמוד (את כל 48 הפרקים), אני מתכנן היום לסיים את הנושא המסכם ומחר לעשות חזרה. אבל הבעיה היא שהנושא המסכם שלמדנו בביה"ס הוא מנהיגות ומנהגים במקרא, ולצערי אין על זה חומר בספר המיקוד של רכס (ולמיטב ידיעתי גם באנקורי אין). אז אם למישהו אולי יש חומר במחשב, או באינטרנט או כל מקור עם חומר על המאמרים של מנהיגות ומנהגים במקרא - אודה לו מאוד מאוד אם ייתן אותו פה! תודה רבה מראש.
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2929904,00.html OMGSTFUn00bZ!
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מניח שזה סתם חתיכת מתכת, איפה יש את זה זול ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכותרת דיי אומרת הכל.. אני צריך מקרן ל24 שעות וכמה שיותר בזול.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
גוגל לא מסתפקת במכוניות ואנשים שיסתובבו ויתעדו את העולם עבור שירות ה-Street View שלה, והחליטה לשלוח למשימה גם כלבים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי איזשהי הצעת עבודה עם שכר 5500 שקל ברוטו. כמה אמור לצאת לי בנטו ?
-
- 7 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שאני נכנס לאתר של ג'יגה ביט כדי להוריד דריבירים יש לי מאסיה או מאירופה מה לבחור? או אמריקה שכבובן זה לא יתאים.. אז מה לבחור?
-
- 8 תגובות
- 646 צפיות
-
-
בחום המטורף הזה אייסקפה הוא פשוט חובה. לא נראה לי שצריך להכין קפה ובמקום מים רותחים לשים מים קרים 8) אני מחפש מתכונים , מישהו?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי .. אני מחפש שירים עם גיטרה אקוסטית או רגילה בסגנון של בית הבובות אם מישהו מכיר .. לא משנה לי אם בעברית או באנגלית תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הת'רד הבא הינו יוזמה שלי (אינה רשמית מטעם צוות האתר) ומטרתו היא לעודד כתיבת ערכים חדשים ב-HWiki (ולהצטרף לתחרות). למי שעוד לא כל כך מעודכן, לא מזמן התווספה ל-HWzone פינה חדשה, HWiki, שהיא אינציקלופדיה חופשית מבוססת MediaWiki. בזהה לויקיפדיה, זו מערכת חופשית, ככה שכולם יכולים לתרום ערכים חדשים למערכת (ולערוך קיימים). ביחד עם פתיחת ה-HW של ויקי הוכרזה גם תחרות למשתתפים ולמוסיפים, עם מיטב הפרסים מבית CoolerMaster. http://hwzone.co.il/news/134802 בינתיים אין הרבה משתתפים יחסית, התחרות אמנם התחילה לפני שבוע אבל זה עדיין לא מאוחר להצטרף. יש בפורום הזה הרבה מאוד אנשים עם ידע כללי בתחום והם מוזמנים להשתתף (עוד פרטים בדף התחרות). לאלו שמערכת ויקי טיפה מבלבלת אותם, הכנתי מדריך קטנט…
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מישהו יודע על לינק איפה יש את המשחק ישראל לטביה היום (שבת)??\ באיזה אתר? כי אני עובד היום בערב
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בואו נראה כמה זמן הנוער (או הזקנים שמבלים פה) מבלה במחשב....... האם זה בכלל לטובתנו כל כך הרבה זמן?
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתמול הייתי במסיבה ועד עכשיו הצפצופים לא עברו לי... אף פעם זה לא נמשך כ"כ הרבה זמן [בד"כ זה איזה שעה- שעתיים] אני אוכל סרטים שנהיה לי נזק תמידי ושעוד מסיבה אחת ואני חרש...
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ההורדה סבירה הגלישה איטית מאוד כמו 56K!!
-
- 9 תגובות
- 936 צפיות
-
-
היה בפורום שרשור על מציאות בשוק עכשיו ,ואני לא מצליח למצוא את השרשור אשמח לקבל קישור ! תודה
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
-
מה היתרון של גלגלים דקים על עבים? ושל גלגלים גדולים על קטנים? אחותי קנתה עגלת ילדים עם 4 גלגלים: 2 מאחור ו-2 מקדימה אבל צמודים ולא בצדדים. ידוע לכם אם זה נחשב טוב או רע?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=11ryeXDAPlo זוחלת על נייר A4. האם מישהו יודע מה מתפתח ממנה והאם זה מסוכן? אני יודע שזה ממש לא קשור לפורום, אבל אני מפחד מתולעים, ואני מעדיף להראות את זה.
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-