כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
מהו הסללורי שלכם?? שלי הוא נוקיה 3310 ברשת אורנג' מדוגם עם פנל מקורי תאורה שהוחלפה ל[glow=blue, 2, 300]כחול[/glow] ומקשים מקוריים
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
רציתי לאחל לכולכם יום עצמאות שמח( ושקט). והלוואי שנהיה קהילת הומרה הכי גדולה במזה"ת (אולי אחר כך גם העולם). רשמו את איחוליכם למדינה בהמשך הת'ראד.
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
http://mizbala.com/?p=2356#comments ;D 8) נ.ב. שימו לב לאיזו קהילה הפרסומת פונה.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
-
היום עשו לי רשת הביאו לי אלקטל חדש ועכשיו יש לי אחד מיותר כאן בחדר כמה אני יכול לבקש עליו?
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
קודם כל ,אם אני מפר איזשהו חוק של הפורם אני מצטער ונא לנעול. אם לא...אני מכיר רק את WNET , אתם מכירים אתר אחר שאפשר להוריד ממנו תרגומים?
-
- 9 תגובות
- 952 צפיות
-
-
-
מישהו יכול לפרסם את האתר שעושה את אותה פעולה של 144 רק הפוך (אני מכניס את המספר והוא רושם את הפרטים) תודה.
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
בקשתי כמו שכתוב בהודעה זה השם של השיר. 8)
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
השנה אני מסיים תיכון, ומסיבות רפואיות (שאני לא אזכיר אותם פה), אני לא הולך לצבא (סיבות רפואיות רציניות, לא סתם השתמטות, אז אל תתחילו להטיף לי על זה פה בבקשה). אז ישר אחרי התיכון, אני רוצה להתחיל ללמוד באונברסיטה. חשבתי על להיות אח מוסמך בבית חולים. ואני רוצה עכשיו לברר פרטים על זה, מה הדרישות לקבלה לאוניברסיטה? כמה שנות לימוד? וכל הדברים האלה. אבל אין לי מושג את מי לשאול. אתם יודעים במקרה איפה אני יכול לברר?
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.boardofwisdom.com/default.asp?topic=1005&start=1&search=&listowner=Public&listname=Geek אוקי אני מודה! אני חנון מחשבים!
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
לאחרונה מוכר באיביי זיכה אותי בסכום של 25$ על מוצר שהגיע אלי תקול . ראיתי בפאי פאל שהוא אכן זיכה בסכום המבוקש . אבל עברו שישה ימים ועדיין לא ראיתי את הזכוי בכרטיס האשראי או בחשבון הבנק . הכרטיס האשראי שלי הוא של ישראכרט התקשרתי אליהם והם אמרו שהם רואים את הזכוי שנעשה ויש לחכות לעשרה ימי עסקים בשביל שזה יתעדכן בחשבון . האם זה נורמלי שצריך לחכות כל כך הרבה זמן ? מישהו יכול להגיד איך זה אצל חברות אשראי אחרות ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
נתקל בטענות שהססמא לא תואמת לשם המשתמש (או להיפך)?...
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני בוחר כיוון לחיים ואחת מהאפשרויות זה ללמוד הנדסת אלקטרוניקה. מה שמעניין אותי זה מה אפשרויות התעסוקה אחרי סיום התואר? הכוונה למה עושה בפועל מהנדס אלקטרוניקה(חוץ ממחקר ופיתוח)?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש מושג מה הקטע של mozilla שהם עולים ככה בגירסאות בצורה לא מבוקרת ?? רק לפני כמה חודשים אני זוכר שהתקנתי פיירפוקס 4 שהוא בדיוק יצא, ועכשיו אני רואה עדכון רישמי לגירסא 7.0.1 הגירסא הקודמת הייתה 6.0 6.0.1 6.0.2 ואז הגיע ה 7 .. הם ניראה לי השתגעו או משהו
-
- 41 תגובות
- 4k צפיות
-
-
נאמר ואני מעוניין להזמין מוצר כלשהו מחו"ל , אני רוצה לדעת כמה אני אמור לשלם ומה יהיה התעריף , עכשיו שלא יהיו כאלו שירשמו לי "גוגל" וכדומה כי עשיתי חיפוש וכמובן שלא מצאתי משהו שיכול לעזור לי אלא אם מדובר על אזרח ששב מחו"ל ואז יש מה שנקרא הצהרה על המוצר במכס שבשדה התעופה תודה .
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4950 Gigaybyte :lol: :lol: חחחחחחחחח
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מחנות ווירטואלית משחה טרמית ודיסקים לצריבה ועוד כמה דברים ואני מחפש איזה שותף לקניה כי למשל המשחה מספיקה ל10 פעמים ואני לא צריך יותר מ5...וגם המשלוח עולה 40 ש"ח אז אולי יש מישהו שגם רוצה להזמין דברים (אחרים) ונשתתף במשלוח אז אם מישהו מאזור פ"ת רוצה להשתתף איתי נא לפנות לפרטי
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אז מאחר ויש פה אנשים שעברו את השלב הזה, חשבתי שאוכל להעזר בניסיון שהיה להם עם התקופת מעבר הזאת של הצבא לאזרחות... התוכנית שלי בעיקרון זה שיחרור, ויש לחפש עבודה איפשהו בתחום היי-טק (לא ממש משנה לי איפה), חודש אחרי זה התחלה של לימודי מנהל רשת. מעניין אותי לשמוע מאנשים אחרים אשר עברו את השלב הזה, ככה שאוכל לגשת לאזרחות עם כמה שיותר ידע...
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בוקר טוב חבר'ה האתר האהוב וויקיפדיה בסכנת סגירה על פי "The marker". עפ"י יור העמותה שמפעילה את וויקיפדיה דרושים 5 מיליון דולר לתפעול האתר, אך עד עכשיו גוייס רק מיליון דולר אחד. כנכתב בעיתון: "כרגע יש לוויקיפדיה משאבים כדי להפעיל את שרתיה רק במשך 4-3 חודשים נוספים". כידוע וויקיפדיה מתקיימת מתרומות בלבד ובחרה שלא להציג פרסומות באתר, אך זה עשוי להשתנות.
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חבר'ס!! תחרות החיוכים של אורביט מתקרבת לסיומה, ואני מנסה לעלות לגמר שלהם, כאשר היום זה יום ההצבעה האחרון! פתאום שמתי לב שכן אישרו את התמונה שלי והיא משתתפת!! כל מי שמוכן ורוצה לעזור מוזמן לבוא ולהצביע לי בלינק הבא: http://orbit.msn.co.il/vote.asp?UserID=NDA4MDI1NjM אם אני זוכה במכונית אני מבטיח לכולם סיבוב.. חחחח עד כמה שיכנסו במיני!! תודה מראש לכל מי שמוכן לעזור! :-* אגב הם מגרילים פרסים גם בין המצביעים..
-
- 69 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-