כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
זו שאלה כללית אבל אחת שאני לא מוצא לה תשובה. אם אני רוצה לפתוח חנות ולמכור משהו אני צריך שלושה דברים: החנות עצמה, הסחורה ועובדים. אז לשכור חנות זה לא דבר מסובך מדי. את זה אני יכול להבין בעצמי. למצוא עובדים זה לא מסובך. כותבים מודעה באינרנט או משתמשים בכל חברת כוח אדם. למצוא ספק.. אין לי מושג. זה כנראה לא דבר מסובך כי לכל חנות יש ספק, אפילו כמה ספקים. אבל אני מחפש כבר שעה ואני לא מוצא דרך לאתר ספק. יש למישהו מושג?
-
- 6 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם לפני כמה ימים קניתי עם כמה חברים בקבווק של Bad Apfel (לא במטרה של להשתכר ולעשות בלאגן אם זה מה שעובר לכם בראש). שמנו לב שהבקבוק עם מדבקה אדומה וכתוב עליו בגרמנית, הוא נקנה מ"דרינקס סנטר" בפולג (מול המתחם ביג פולג). ראיתי באינטרנט שכתוב עליו " Extra strong premium apple liqueur, 41%vol " לעומת זאת שמתי לב שרוב הבקבוקים שנמכרים הם עם מדבקה לבנה וכיתוב באנגלית. מה שקנינו נראה ככה: http://beowein.eshop.t-online.de/WebRoot/Store8/Shops/Shop538/4726/4E74/30D8/F58C/0495/0A80/03BD/FCA3/26110_0020_Bad_0020_Apfel_0020_07.jpg לעומת ככה: http://www.dorbanot.com/wp-content/uploads/2008/11/bad-apfel.jpg יש אולי איזה הסבר לדבר הזה? אולי זה באמת גרסה מחוזקת? (יום לפני שתינו מב…
-
- 9 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
-
ערב טוב הבנתי שכדי לקנות שם צריך קופונים או איזה חברות מועדון,מישהו כאן קנה שם בעבר? ויודע על זה פרטים? תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע מסיים י"ב ורשום למכללה להמשך לימודים י"ג (עתודה הטכנולוגית) בצבא במקצוע הנדסת תוכנה. נתקלתי גם בפורום הזה וגם באחרים על המון אנשים שאומרים שהנדסאי בצבא זה חרא של מסלול עם פוטנציאל להידפקות מוחלטת אבל כולם דיברו על הנדסאי אלקטרוניקה או מכונות. אני כאמור בתוכנה, נירשמתי בגלל ש י"ג בתוכנה זה בעצם הזדמנות לבעלי פרופיל 72 ומעלה להתמיין לבסמ"ח(ממר"ם שמו הקודם), ומאחר שיש לי פרופיל 97 הצבא לא מוכן לדבר על זה בכלל. אז שאלתי אל מי שיודע פה, אם אני לא יצליח להתקבל לבסמ"ח, איזה תפקידים בצבא בדרך כלל מקבלים טכנאי תוכנה(י"ג)? הנסאי תוכנה(י"ד)? ופרוייקטנטים בתוכנה(עשיית פרוייקט ההנדסאי בצבא)? תודה.
-
- 4 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
עלמנת לבדוק את העבודות שעלי להגיש במסגרת הקורס מערכות ספרתיות שאני לוקח בפתוחה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
SUP לכולם מה אתם הולכים לעשות היום בערב? חברה? חבר'ה? וודקה ב10 שקל וחבילת קרמבואים? משהו אחר? שתפו תוכניות
-
- 116 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
לפני כחודש רכשתי חלק מסויים למחשב ב-200$. הזמנתי ממוכר בעל אלפי דירוגים מעולים מהונג קונג. נתחיל בזה שהוא שלח מוצר בשווי 200$ בלי מספר מעקב. המוצר לא הגיע מספר שבועות וכבר התחלתי לחשוב על הגרוע מכל. שלחתי לו מייל ורק כעבור מספר ימים קיבלתי תשובה. מסתבר שהמוצר חזר מסיבה לא ברורה והוא צריך את הכתובת שלי כדי לשלוח פעם נוספת. (סביר להניח שהוא לא רשם נכון את הכתובת) אמרתי לו שאני לא מוכן לחכות חודש ואני מסכים לא לבטל את העסקה בתנאי שישלח את החבילה במשלוח אקספרס על חשבונו. (חבילה שוקלת בקושי 1.5 ק"ג, לא יעלה לו הרבה ובנוסף שילמתי 20$ משלוח בפעם הראשונה ככה שהוא כמעט ולא יפסיד). מאז חלפו מספר ימים ואין ממנו תשובה. בצהריים שלחתי לו מייל בו כתבתי בדיוק מה אני חושב עליו ואני דורש ב…
-
- 17 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
אז ככה, אני עובד לתומי על מצגת שעליי להגיש ולפתע... המחשב נכבה! אני נכנס ללחץ ועוברות לי בראש מחשבות רעות על זכרון\מעבד\לוח אם ואני מחליט ללחוץ על כפתור ההפעלה... המחשב נדלק ולפתע - כלום!!! רק מיליון צפצופים מהלוח אם. אין תמונה על המסך ואין כלום! אני כבר בפאניקה רצינית (מה איכפת לי מהמעבד?! יש אחריות לכל החיים...). רק שלא נדפק ההרדיסק :'( החלטתי להעביר את ההרדיסק למחשה הישן שלי. אני שם אותו, מדליק את המחשב ולהפתעתי (הלא כ"כ הפתעתית), ההרדיסק לא מזוהה ע"י המחשב. לאחר 5425872896940267 ג'ימפורים, העברת חיבורים, בדיקות ביוס וכו' - ההרדיסק לא מזוהה :-\ אתם כבר יכולים לנחש באיזה פאניקה הייתי עכשיו - כל הסימנים הראו שנרצח לי ההרדיסק! פשוט מת! :-X מת כמו צלחת... אני…
-
- 62 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לרכוש את ה Asus eee 1005HE. בKSP הוא עולה 1730: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8479 ויש חנות בת"א שנקראת Hi-Fi, ששם הוא עולה 1569 http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?PID=1005HAA&Cat2ID=&Cat2Cat1ID=36&Rnd=03/06/2010%2022:54:56 אם אגיע לסניף ת"א מחר עם הפרסום של החנות, האם הם ישוו לי את המחיר, או שהם עושים בעיות? מה צריך להגיד להם כדי לקבל את המחיר הזה? (אין לי אפשרות לקנות בHI-FI, רק בKSP). תודה! אורי
-
- 2 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום, לפני כשבועיים הזמנתי חבילה מארה"ב, מספר המעקב שלה היה כזה : LJxxxxxxxxUS . החבילה הגיעה אלי אתמול. מה שמוזר הוא שבאתר USPS הסטטוס של החבילה עדיין "התקבל למשלוח בסניף הדואר בניו יורק" ובדואר ישראל אין לה זכר. האם זה קשור למספר המעקב? כי הזמנתי עוד חבילה והפעם המספר שלה הוא CQxxxxxxxxUS . האם זו חבילה מסוג שונה שיהיה אפשר לעקוב אחריה? והאם מישהו נתקל בבעיה כזו שהמספר מעקב לא עבד בארץ?
-
- 8 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
קודם כל שלום אז ככה, אני יודע שהכותרת נשמעת לכם קצת הזויה ובצדק. אני אסביר את עצמי .. יש לי כרגע פרופיל 97 וקב"א 53, בתחילת יוני הייתי ביום מיונים לחובלים/צוללות בביתן חיל הים בתל השומר, את יום המיונים סיימתי ועברתי בהצלחה לגיבוש צוללות .. דיי התאכזבתי בגלל שממש רציתי חובלים. לפני כחודש בערך שלחתי מכתב ערעור בנוגע לתוצאות יום המיונים, שבו אני מבקש הזדמנות חוזרת, ואכן העניין אושר, וקיבלתי יום מיונים חוזר בתאריך 9.4.07. נאמר לי כי גם במידה ואני לא אעבור את יום המיונים החוזר, תהיה לי אפשרות להגיע לגיבוש צוללות המתוכן לחודש אוקטובר/נובמבר. מצד שני .. יש לי את האפשרות להוריד פרופיל לפרופיל עורפי ולהכנס לממר"ם. בתיכון למדתי 5 יחידות מחשבים וסיימתי עם ציון סופי של 98…
-
- 45 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
ידיד שלי אסף 200 קלטות וידאו ישנות שהן מלאות בזבל.. הוא חשב שהוא יוכל לנסות למכור את זה לאנשים (ימחק את כל מה שיש בקלטות) אבל לא נראה לי שהוא הצליח להשיג לקוחות מה אתם הייתם עושים עם 200 קלטות בבית? אני הייתי זורק לפח
-
- 12 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
מה עדיף? להקצות יותר כסף למעבד וכך להרוויח מחשב יותר מהיר, או לחילופין להקצות יותר כסף לכרטיס מסך כדי שנקבל ביצועים חזקים יותר במשחקים לטווח הקצר... אולי בכלל עדיף לאזן ולצאת מגולחים משני הצדדים בצורה כזאת שהמחשב יהיה בינוני במקום חזק במשחקים או מהיר בתוכנות.... מה דעתכם? בהתחלה חשבתי שכדאי לרכוש INTEL חלש לעשות OC של איזה 60-70 אחוז ולהינות מזה... ולקנות כ. מסך חזק... כעת דעותיי השתנו - אני חושב שכדאי להשקיע במעבד חזק ולעשות לו OC להגיע לתוצאות טובות מאוד ולקנות כ. מסך בינוני (700-600) וכך עוד שנה-שנתיים להחליף כ. מסך ולהמשיך להינות ממעבד חזק לאורך זמן.
-
- 9 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום, מאיפה אפשר לרכוש רשת שמסננת אבק (בצפיפות כמו שמגיעה בחלק מהמארזים), בחנויות הגדולות יש מסננים אבל הם ענקיים ולא מתאימים למחשבים. אני רוצה לבנות עוד שורה של סינון אבק עבור המארז כי יש די הרבה אבק בחדר. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
כרגע אני לומד קורס רשתות MCITP. אני לא חי בסרט, ואני יודע שהתעודות האלה לא יסדרו לי את החיים... מכיוון שלא נחנתי בתכונות או ביכולות פנומנליות, אני מרגיש שאני חייב ללמוד לתואר כלשהו בשביל להתקדם בחיים. ואם כבר תואר עדיף אחד כזה שיהיה פרקטי. בינתיים, לא מצאתי שום תואר שעשוי לעניין אותי ברמה כזו שאני להוט ללמוד ואח"כ לעבוד בו. מצד שני אני הבנתי שתואר יכול לפתוח לא מעט דלתות. תחומים בהנדסה שנראו לי מעניינים וחשבתי ללמוד אותם: הנדסת תעשייה וניהול/רפואית/חשמל. הבעיה שלי עם לימודי הנדסה, שעל פניו זה נשמע מקצוע מורכב ומעניין אבל אני זוכר עוד מימי התיכון, שאף פעם לא הייתי טוב במקצועות ריאליים. לא סבלתי מקצועות כמו: מתמטיקה, תכנות ובפיסיקה בכלל לא נגעתי. אני מאמין, שאם אני ממש אשק…
-
- 44 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום. אני בן 17, והיום בפעם הראשונה הרכבתי עדשות מגע, לאחר כמה שנים עם משקפיים. יש לי בעיה קטנה (או גדולה :s05:) מי שהדריכה אותי בחנות של האופטומטריסטים אמרה לי שיש לעדשה 2 צדדים (זאת עדשה רכה והיא יכולה להתהפך), והראתה לי איך להבדיל ביניהם, אבל אני לא כל כך מצליח להבין מה ההבדל. אז.. איך מבדילים בין הצדדים של העדשה? ועוד משהו - אני רואה טוב עם העשות לרחוק, אבל למרחק קרוב (נגיד 40 או פחות) אני רואה קצת מטושטש. יכול להיות שזה נורמלי כי שמתי את העדשות פעם ראשונה והעין שלי לא רגילה אליהן, או לחלופין כי היו לי קצת דמעות אחרי ששמתי (בכל זאת, פעם ראשונה), או שמשהו לא בסדר?
-
- 24 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שיש פה מישהו שיודע את התשובה ויוכל לעזור לי. קיבלתי מכתב מיחידת האיתור של חיל מודיעין שמבקש ממני למלא שאלון כדי לבחון את התאמתי למסלולים שחקים, חבצלות וגאמ"א עכשיו, הדבר אליו אני מכוון בצבא הוא פרויקט תלפיות (עדיין לא קיבלתי זימון למיונים או בקשה למלא שאלון או משהו כזה) עד עכשיו התכנון שלי היה להתמיין במקביל גם לתלפיות וגם לגאמ"א (שגם די מעניין אותי) כך שבמידה ואני לא אצליח להתקבל לתלפיות יש לי סיכוי להגיע לתפקיד אחר שגם מעניין אותי. עכשיו כשקראתי את המכתב שמתי לב שכתוב בסוף "חשוב לציין כי המועמדות למסלולים 'שחקים' ו'חבצלות' הינה התנדבותית ונעשית במקביל למיונים אחרים בחמ"ן ומחוצה לו.." וזה גרם לי לדאוג כי לא מצוין אותו דבר על גאמ"א. לכן קיוויתי שיש פ…
-
- 2 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
-
יש לי פצע כזה בין שתי טוחנות, וזה התנפח ושאני סוגר את הפה כדי לאכול/לדבר זה מחמיר, וזה כאבי תופת יש אפשרות לרפא את זה? אחותי הביאה לי איזו מדבקה שהיא עוד מעט תצא למכירה, זה כמו כדור מחומרים הומופאתים שמדביקים על הפצע וזה שומר על סביבה סטרילית ואמור לרפא אותו, אבל זאת חרטא אחת גדולה יש הצעות?
-
- 32 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
-
מה זה בכדורסל "פסק זמן טלויזיה" פעם ראשונה היום אני שומע את זה.מה זה?
-
- 2 תגובות
- 5.7k צפיות
-