עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. את יודעת על מי מדובר ;D ;D ;D :lol: :lol:

• 61 תגובות
    • 5.7k צפיות
  2. לפני כמה ימים ראיתי בעיתון כתבה על ההתמכרות החדשה של ארה"ב - הסייבר סם. השם שלו זה i-Doser, וזאת תוכנה כזאת שיש לך קבצי שמע כאלה והיא מנגנת אותם. כששומעים אותם זה אמור לעשות איזו השפעה על המוח שתגרום לו להרגיש רגשות ותחושות מסויימות. איך זה עובד? לפי מחקר שהתבצע בנושא, ראו שהמוח משדר כל הזמן גלים החוצה. אז ניסו לעשות אותו דבר הפוך - להשמיע את הרעש הסטטי הזה (קולות מוזרים כאלה), ורצו ושהמוח יתרגם את זה לתחושות. לעוד מיעד ברברית בנושא (והורדת קבצי שמע מיוחדים לתוכנה) כנסו לכאן: http://www.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?TopicID=887663 ניסיתם את זה?? נראה לכם בכלל הגיוני??

• 21 תגובות
    • 5.7k צפיות
  3. שלום חברים. השאלה בכותרת. רציתי להוסיף ולשאול מה במידה והעובד מעוניין לגדל זקן מלא קבוע (מטעמי דת לדוגמא)? תודה.

• 19 תגובות
    • 5.7k צפיות
  4. קיצר חברה אם ידעתם או לא סיימתי את הגהנום שנקרא בה"ד 13 אחרי 4 חודשים קשים (1 טירונות + 3 קורס) וכרגע אני חוקר מצ"ח רשמי (כן... אני יודע...) אז... שנאו אותי (כל החיילים שנמצאים פה) אבל אני גאה (זה היה גהנום שלא כולם שרדו) ולמי ששואל קבו"ד = קצין בודק מצ"ח = משטרה צבאית חוקרת

• 91 תגובות
    • 5.7k צפיות
  5. Started by Guarding angel,

מה הרשימה שלכם? שלי שליחות קטלנית 2 בלק הוק דאון המסור 1-4 הנוסע השמיני 1-3 גלדיאטור בטמן מתחיל/האביר האפל הטורף 1-2 שתיקת הכבשים 1-4 יש עוד כמה כבר אזכר

• 60 תגובות
    • 5.7k צפיות
  6. השאלה בכותרת- אם יש ספרים מומלצים מיוחדים או לחלופין דרכים אחרות(סיכומים, אתרים מועילים..) להסיר 6 שנות חלודה לפני תחילת טכנוסיוט. בתודה מראש לעונים.

• 16 תגובות
    • 5.7k צפיות
  7. כמובן, מדובר באייקון הבא: עריכה: נמקו תשובותיכם, ואימרו לאיזה סיוטאציות הייתם או הייתן משתמשים או משתמשות בו.

8. אוקיי חברים אז פה כל אחד עושה חשבון נפש עם עצמו, הת'רד מדבר על סיפוק של כל אחד הן ממראה, הן מאופי או משתי התכונות גם יחד. הצביעו בהמוניכם. p.s [glow=red,2,300]VITNIR'S HOT ![/glow]

• 51 תגובות
    • 5.7k צפיות
  9. טוב.. זה קצת מוזר. התזמון כמעט מושלם להתחלת הבלוג (אלוהים נתן לי על מה לכתוב). אולי זהו זמן טוב להזכיר שכל האירועים שמוזכרים בבלוג זה אמיתיים לחלוטין ולא שיניתי אחת מהעובדות. הודעה שניה נשיקה ראשונה? כפי שהודעתי בהודעה האחרונה שפרסמתי, היינו אמורים לנסוע לכינרת. הרעיון ליסוע לכנרת בוטל לטובת נסיעה לקרחת יער אשר נקראת "עין טייסים" ליד קיבוץ צובה [קרוב לירושלים עיר מגורי]. העמסנו על המכונית של אבא שלי שני אוהלים [אחד קטן ואחד גדול], שקי שינה, מזרוני שטח והרבה מאוד אוכל ויצאנו לדרכנו. אספנו בדרך את חבריי שלוש בנים ושתי בנות. אולה הנערה המיוחלת, עולה "ישנה" מרוסיה, הגיע לארץ בגיל שלוש שנים בערך, מאוד מאוד יפה וחמודה. [בעברית: כוסית חבל"ז] יודית מאין נערת מחשבים היא ל…

• 53 תגובות
    • 5.7k צפיות
  10. איך? עם שמנת מתוקה(38%) זה עדיין מרגיש לי מגעיל.

11. Started by MatanFrenkel,

בעקרון מה שחשבתי זה להזמין 6 חברים (7 כולל אותי) יותר מאוחר להביא כמה בנות, על האש, סלטים בירות, קצת סרטים מוזיקה (הכל אצלי בבית) יש לכם עוד רעיונות או שבערך כיסיתי את כל האפשרויות?

• 11 תגובות
    • 5.7k צפיות
  12. היי. עכשיו כשהתחיל להיות קריר, אני מתלבט במה כדאי להשתמש. יש לי מזגן קטן בחדר, שלפי המפרט שלו, ההספק הנצרך בחימום הוא 754W. כמו כן יד לי רדיאטור דיי קטן(7 צלעות), אשר על התווית שלו כתוב "1500W". מכיוון שלא מצוין מה זה אומר, לא ברור אם זה ההספק שהוא צורך או רמת החימום שלו, שלפי מה שידוע לי גם מודדים בוואט. אז לפי הנתונים היבשים המזגן חסכוני פי 2, אבל אני לא מבין בזה ולא בטוח שהנתון שכתוב על הרדיאטור זה אכן צריכת החשמל שלו.הרדיאטור הוא ישן, כתוב עליו ZA-98 ותווית של זק"ש. לא מצאתי עליו מידע באינטרנט. תודה.

• 9 תגובות
    • 5.6k צפיות
  13. שלום לכולם! לפני כשנה וחצי רכשתי "כסא מנהלים" כאלה שמוכרים באתרי מכירות פומביות ב- 300 ש"ח. כמובן שהכסא נשבר משימוש רגיל לגמרי.ועכשיו אני בחיפושים אחרי חנות שמוכרת כסאות טובים במחירים שפויים.(באזור המרכז). אם ישנו אתר אינטרנט אני אשמח ללינק! תודה ויום טוב! נועם

• 31 תגובות
    • 5.6k צפיות
  14. Started by overload,

תזכרו שברקע זה השיר האמיתי של T.A.T.O (טאטו) http://stage.co.il/Stories/344913

• 7 תגובות
    • 5.6k צפיות
  15. מה עדיף? להקצות יותר כסף למעבד וכך להרוויח מחשב יותר מהיר, או לחילופין להקצות יותר כסף לכרטיס מסך כדי שנקבל ביצועים חזקים יותר במשחקים לטווח הקצר... אולי בכלל עדיף לאזן ולצאת מגולחים משני הצדדים בצורה כזאת שהמחשב יהיה בינוני במקום חזק במשחקים או מהיר בתוכנות.... מה דעתכם? בהתחלה חשבתי שכדאי לרכוש INTEL חלש לעשות OC של איזה 60-70 אחוז ולהינות מזה... ולקנות כ. מסך חזק... כעת דעותיי השתנו - אני חושב שכדאי להשקיע במעבד חזק ולעשות לו OC להגיע לתוצאות טובות מאוד ולקנות כ. מסך בינוני (700-600) וכך עוד שנה-שנתיים להחליף כ. מסך ולהמשיך להינות ממעבד חזק לאורך זמן.

• 9 תגובות
    • 5.6k צפיות
  16. Started by asafgolan,

בשנים האחרונות אני סובל מהזעת יתר בעיקר באיזור בית השחי. ניסיתי כל דאודורנט אפשרי כולל דאודורנטים "רפואיים" כמו חלבלין ואניהדרול פורטה, ובכולם התוצאה היתה אותו דבר - עיגולי זיעה בעלי קוטרים מפלצתיים בבית השחי. מה אפשר לעשות? שמעתי גם שיש ניתוח שמבטל לחלוטין את ההזעה בבית השחי. אפשר קצת פרטים עליו?

• 43 תגובות
    • 5.6k צפיות
  17. Started by Nahum2,

אני מחפש לקנות ברווז גומי חמוד למטרות DEBUGGING. ראו (http://en.wikipedia.org/wiki/Rubber_duck_debugging) מי מכיר חנויות שמוכרות כאלו?

• 16 תגובות
    • 5.6k צפיות
  18. Started by Athlon-WINGS,

האם יש לאוטו דיפו אתר? ואם כן מה הוא? אני יכול למצוא שם גופיות לאוטו ולהגה? ספריי להברקת הגלגלים גם יש שם?

• 26 תגובות
    • 5.6k צפיות
  19. כותרת

• 40 תגובות
    • 5.6k צפיות
  20. פעם אחרונה שהיו לי אופניים הייתי בן 8 . אין לי מושג בתחום ולא יודע אפילו כמה תקציב לשים! השימוש באופניים הוא די פשוט, סך הכל אמורות להביא אותי למכון כושר שלושה פעמים בשבוע, כשהנסיעה היא 30 דקות הלוך-חזור על מדרכה מסודרת. אני רוצה לציין שאני די תפרן כרגע :-\. 500 שקלים יספיקו? עדיף לי לקנות משומש ומאיפה בכלל? אני לא רוצה להוציא סכום של גבוהה, כי זה נראה לי מוגזם לשימוש הפשוט שלהם. תודה

• 79 תגובות
    • 5.6k צפיות
  21. Started by ad112,

אני מחפש חברה,אתר, משהו שאפשר לשלוח לפלאפון שיר אישי שזה אומר ממי זה, למי זה, ואני בוחר את השיר שאני רוצה עזרה חבר'ה! תודה

• 2 תגובות
    • 5.6k צפיות
  22. Started by Zeev86,

היי. יש לי מספר שאלות: 1. המבצעים חלים על חיילים משוחררים במשך חמש שנים? 2. אני רוצה לקבל מבצע על כרטיס בקולנוע. מההסבר שלהם לא ממש הבנתי, האם אני צריך לקבל את ההנחה במקום של האגודה שלהם או שאני בא לקולנוע איפה שקונים כרטיסים ומציג את החוגר? תודה לעוזרים.

• 25 תגובות
    • 5.6k צפיות
  23. Started by tulicooli,

אם יש תקו בין קבוצה X לקבוצה Y ו90 דקות לא היו שערים היה זמן הארכה וקבוצה X הבקיעה שער. אז איך הולכת תוצאת ההימור מי שניצח בסוף אחרי כל ההארכות? אני מדבר על משחק רגיל X VS Y כי אני יודע שבאנדר\אובר זה בלי הזמן הארכות. אז השאלה שלי אם השער נחשב במשחק רגיל כן \ לא. כי אני מנסה לעשות את שיטת ההכפלה אז שלא יהיו פאקים

• 2 תגובות
    • 5.6k צפיות
  24. Started by alexgez,

אנשים יש לי בעיה שאני אוהב מישהי שהיא ידידה שלי אבל אני רוצה מעבר , הקשר שלנו טוב מאיי פעם אני לא ידוע מה לעשות אני לא רוצה לדפוק את מה שיש עכשיו אבל מצד שני זה אוכל אותי מבפנים תביאו עצות ותגידו את דעתכם על הנושא בכללי

• 103 תגובות
    • 5.6k צפיות
  25. אני מחפש לקנות משקפיים לסרט שאני עובד עליו בלימודי תקשורת, אך העיינים שלי עדיין רואות עכוזים חטובים מקילומוטרים. האם ניתן לקנות משקפיים פשוטות בעלות עדשות רגילות ללא שום מספר? בחנויות משקפיים? במקומות אחרים אולי?

• 7 תגובות
    • 5.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים