עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום , אני בן 19 וכרגע אני נמצא בצבא ארבעה חודשים , לפני הצבא הייתי מתקלח עם סכין, אך הבנתי שקשה מאוד להתגלח עם סכין בצבא כמו שצריך. אני מחפש מכונת גילוח שתעשה את העבודה כמו שצריך ושתחזיק מעמד (הסוללה שלה) לכמה שיותר זמן. (נמצא בשטח רוב הזמן ולא בבסיס) אם זה משנה יש לי זיפים עבים. תודה.

• 9 תגובות
    • 5.9k צפיות
  2. Started by asafgolan,

אני כרגע בתהליכי השלמת בגרויות ותהיתי אם ניתן לבטל את ציוני המגן לבגרויות שעשיתי בתיכון. יש לי בתעודה בסה"כ שני מקצועות עם ציוני מגן: לשון, שם המגן והציון הסופי היו זהים, ומתמטיקה, שם המגן הוריד לי ממוצע של 91 ל79. את שאר המקצועות השלמתי/אשלים כנבחן אקסטרני ללא ציון מגן. אז האם הדבר אפשרי או שמדובר במשהו חריג מדי?

• 15 תגובות
    • 5.9k צפיות
  3. Started by chinchi,

ביום שלישי 11 באפריל אבא שלי נהרג בפיצוץ של ניסוי שכשל בדרום הכרמל. כתבתי שיר על סערת הרגשות שבי, רציתי לשתף אתכם היות ואני גולש כאן הרבה. מקווה שתתחברו ותבינו את הכאב שבי. תודה. למה זולגות הדמעות? למה אני בוכה כשאין לי אל מי לצחוק? למה המתים קבורים? למה אני הולך אל הקבר בכדי לתקן את העולם שלי? למה הגיבורים נופלים? למה אלוהים ששם יושב, אם אכן שם יושב, בוחר לו את הטובים? למה שיר מתנגן לאוזן עצובה? למה תפרוץ הנשמה בבכי מר כאשר ישמעו צלילי שיר מוכר? למה הזר של הפרחים נובל? למה פורח הפרח אם במטרתו לנבול? למה הכעס פורץ? למה יחפש האדם העזוב את האומלל לפרוק עליו את זעמו? למה החיבוק עוזר? למה עלי לחבק חברים שאיני חבר להם ולחשוב שיוטב לי? למה נותרתי לי לבד? למה אצטרך להיות המחליף …

• 62 תגובות
    • 5.9k צפיות
  4. אהלן אנשים! כבר זמן מה שאני מתכנן לקנות את הDell vostro 3550 שנראה כמו אחלה של מחשב. אלא שלפני כמה ימים חבר שלי הזמין מחשב של חב' lenovo מהאתר הבינ"ל שלהם.. המחשב עלה לו חצי מהמחיר בארץ, והוא קיבל את המשלוח תוך כמה ימים. לפיכך החלטתי לפשפש בחנות האמריקאית של Dell ומה שראיתי שם מאוד הפתיע אותי. המחירים שם.. איך נאמר, הם בערך חצי מהמחירים של חנות ממוצעת בארץ! כן, מסתבר שאם מחפשים קופונים של חברה מסוימת בגוגל, מקבלים הנחות די היסטריות.. ככה לדוגמא - האפשרות הראשונה בגוגל הפנתה אותי לאתר של Dell כאשר באופן אוטומטי מוענקת לי הנחה של 25% על הDell XPS17 שכעת יעלה לי, הכל כולל הכל, 1000 דולר, לגרסאת מסך FHD, כונן קשיח 700GB, כרטיס מסך טוב, מקלדת עם תאורה אחורית ועוד דברים רבים אח…

• 16 תגובות
    • 5.9k צפיות
  5. Started by Guarding angel,

מה הרשימה שלכם? שלי שליחות קטלנית 2 בלק הוק דאון המסור 1-4 הנוסע השמיני 1-3 גלדיאטור בטמן מתחיל/האביר האפל הטורף 1-2 שתיקת הכבשים 1-4 יש עוד כמה כבר אזכר

• 60 תגובות
    • 5.9k צפיות
  6. ואיך זה עובד? תודה.

• 47 תגובות
    • 5.9k צפיות
  7. קיבלתם צו ראשון? יש לכם שאלות, תמיהות או כל דבר שמעניין אותכם לדעת על החמש שעות שיקבעו לכם שלוש שנים ? זה המקום. בין אם זה לאן להתגייס או מה, חברי הפורום יעזרו לכם בכל נושא ובקשה. ובבקשה- יש המון תשובות שנכתבו כבר, אז השתדלו לא לחזור עליהם. גיוס קל לכולם(:

8. Started by drucula,

כמו הרבה, אני חייל משוחרר עם תעודת מנהל רשת (הבולשיט הצבאי הזה) ונסיון של 3 שנים בצבא. אני מחפש כבר חודש עבודה כטכנאי PC או תומך HD במגזר העסקי אבל אין שום דבר בינתיים. כידוע לכולם, HELP DESK זה חרא (סילחו לי על הצרפתית), במיוחד כאשר העבודה היא אצל חברות האינטרנט/אשראי/בנקים. אבל בכל זאת, אם לא מוצאים עבודה אז מתפשרים. השאלה שלי היא, איפה העבודה כHD היא הכי טובה והכי מתגמלת? לכל מי שעבד בHD, הייתה עבודה שנהנתם ממנה ורציתם להמשיך?

• 42 תגובות
    • 5.9k צפיות
  9. Started by Cha0stAlker,

מעוניין להיכנס לכושר לב ריאה מעולה בזמן קצר. אני 1.80 ושוקל 64 קילו. האם יש 'טכניקות' או 'שיטה', משהו שיעזור לי לייעל את ההיכנסות לכושר? כלומר, נניח שאני אתחיל לרוץ: ריצות מהירות לטווח קצר או איטיות לטווח רחוק? מה כדאי לאכול כדי להישאר אנרגטי? ריצה, אופניים, שחייה - האם מבין אלה יש אחד שיעזור לי להיכנס לכושר מהר יותר, או שכל עוד אני מזיע הכל בסדר, בלי תלות בסוג הכושר? אשמח לטיפים.

10. אני מחפש מקום בפ"ת או כמה שיותר קרוב לפ"ת שמוכרים בו פוסטרים יפים, לא של ילדים קטנים אלא פוסטרים יפים או תמונות אומנותיות פנורמיות גם יכול להיות נחמד... יש לכם מקום טוב שאתם מכירים באופן אישי והוא מומלץ לדעתכם?

• 12 תגובות
    • 5.9k צפיות
  11. Started by borg,

קניתי UPS חדש, ואני מחפש שימוש ל-UPS הישן שלי. חשבתי לחבר את הטלוויזיה שלי ואולי גם מכשירי חשמל נוספים (כמו: ממיר דיגיטאלי של כבלים, מכשיר ווידאו, נגן DVD...) ל-UPS הישן. המטרה היא לאו דווקא להשתמש בסוללת הגיבוי של ה-UPS במקרה של הפסקת חשמל (כמה דקות גיבוי במקרה של נפילת פיוז מספיקים), אלא להגן על המכשירים מפני נחשולי מתח וברקים, ולספק להם מתח יציב. השאלה שלי היא כמה וואט צורכים טלוויזיה "29 ממוצעת (במידה וקיימים הבדלים בין טלוויזיות שונות, אז מה הטווח?) ומכשירים שונים שנלווים לטלוויזיה?

• 6 תגובות
    • 5.9k צפיות
  12. ממחזור הדם וגם מהשתן?

• 29 תגובות
    • 5.9k צפיות
  13. http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/bruchim-c02361526/10815673?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_272&a=2022 האינסיטנקט הראשוני שלי הוא שזה בולשיט, וחיפוש בגוגל העלה את הפורומים האלה: http://www.gmtruckclub.com/forum/showthread.php/48658-Neo-Socket-Scam-or-Real#axzz27lNgyabl http://www.eevblog.com/forum/suggestions/please-review-the-%27neosocket%27-gas-saver/ מצאתי גם את המוצר בDX ב4.3 דולרים(*קצת* יותר זול מגרופון) ושם רוב הביקורות גם "רומזות" שזה סקאם... http://dx.com/p/neo-socket-fuel-economizer-for-car-save-fuel-gas-10-30-12v-52013?item=1 "פסק הדין הסופי" שלי הוא שזה סקאם, אלא אם למישהו יש התנגדויות?

• 12 תגובות
    • 5.9k צפיות
  14. ok, עוד תר'ד הזוי. ונראה לי גם שהסקר הכי גדול שהיה כאן... למרות שאני ישראלי צבר גאה אם הייתה לכם האפשרות לבוא ממקום אחר...לא ממדינה אחרת אלה ממוצא מסויים אחר .לי במקור יש שורשים טריפולטאים ואיטלקים ) מאיכן הייתם בוחרים להיות ? נראה לי שהייתי מעדיף להיות יפני... עם כל הסריטות שלהם יש להם את המראה הכי יחודי ומגניב מעבר לעם חזק שהוריד את האמריקאים לברכים ב WW2 ואחת מהמדינות הכי מפותחות בעולם. אנא תפרטו את סיבות הבחירה... זה יהיה מעניין לראות מה חושבים על לאומים מסויימים והפופולריות שלהם

• 92 תגובות
    • 5.9k צפיות
  15. Started by BetZeFer,

ולא משהו כמו SKAZI נמאס לי מהשיט הזה. תודה

• 48 תגובות
    • 5.9k צפיות
  16. Started by omnius,

לי ולחבר שלי היה ויכוח לגבי ספירת הברות במילים, לקחנו את המילה צ'יפס כדוגמה. הוא אומר שבגלל שבמילה יש תנועה אחת ("צ'י") אז יש רק הברה אחת. אני אומר שבגלל שאחרי שמפסיקים את התנועה יש עוד המשך למילה (ה-"פס") צריך לספור את זה כהברה נוספת, אז יש שתי הברות. כן, אין מה לעשות בחופש אז מי מאיתנו הוא המנצח ומי הוא הלוחש לכבשים?

• 14 תגובות
    • 5.9k צפיות
  17. Started by swip,

שלום. אני רוצה להתחיל ללמוד באוניברסיטה הפתוחה מדעי המחשב ויש לי מספר שאלות לגביה. רקע אישי- אני בן 22 לפני מספר חודש השתחררתי,מצאתי את עצמי מחפש מקצוע לחיים,בסופו של דבר על פי שיקולים רבים הגעתי למסכנה שהמסלול בשבילי הוא מדעי המחשב, כאן נתקלתי בבעיה,מסתבר שכן הייתי צריך ללמוד בבצפר וכן באמת הייתי צריך להשקיע בבגרויות ואפילו לעשות פסיכומטרי (שאני ממש רוצה שיפסלו את הרעיון הזה) אבל הלימודים בזמנו לא התאימו לא לאור המצב הכלכלי בביתי ולא שיטת הלימוד... בתיכון קיבלתי פטור ממתמטיקה ומאוד מספר מקצועות כדי שאוכל לעבוד ולהתפרנס,ואת זה קיבלתי בתנאי שאני ייגש ל 3 יחידות מתמטיקה ומינימום 3 אנגלית (ניגשתי ל4 לא יודע איך),מתמטיקה סיימתי אם ציון סופי 80 (לימודים עצמאים בבית מידי …

• 16 תגובות
    • 5.9k צפיות
  18. אני עם פרופיל 82 וקב"א של מעל 54 (לא יודע בדיוק כמה אבל כל הקורס שלנו עם 54 ומעלה). אותרתי בקד"צ לקורס קצינים יעודי של חיל החימוש. החלטתי שלא מתאים לי עכשיו לקראת סוף הקורס (בעצם הוא נגמר ואנחנו לפני סיפוחים) ואני הולך לחתום ויתור ולהגיע חזרה למז"י (מפקדת זרועות יבשה מי שלא יודע). אני לא רוצה משהו קרבי וגם לא ממש מתלהב מהתומכי לחימה (כמו הקורס שבו אני נמצא עכשיו) ועשיתי קצת מחקר וראיתי שקודם כל חיל המודיעין (לא מודיעין שדה) הוא ת"פ (תחת פיקוד,שוב למי שלא יודע) של מז"י גם כן..ובחיל המודיעין ראיתי את התפקיד "עובד חקר מודיעין" שמאוד מצא חן בעיני. רציתי לדעת עוד פרטים אם למישהו יש וכל עצה או דרך איך אני מגיע לשם,מה אני אומר לקצין המיון במז"י שאני מגיע למיון מחדש וכל פיסת מידע…

• 32 תגובות
    • 5.9k צפיות
  19. http://planet.nana.co.il/boesh/index.htm לפי דעתי הם מניאקים.. גם אם הוא היה דרוס כבר וגם אם הם עשו לו את זה.. מי שיודע מי אלה שישלח הודעה לאימייל: akamai@walla.co.il הוא מחפש את אלה שעשו את זה..

• 111 תגובות
    • 5.9k צפיות
  20. שלום, לא בטוח אם זה המקום הנכון לשאול. מישהו יכול להמליץ על כסא נוח אורטופדי ואיכותי ב500-1000 ש"ח לעבודה ממושכת מול מחשב. ברור לי שבסופו של דבר זה גם ענין של העדפה אישית אבל עם אלפי הדגמים שיש היום בשוק לפחות היתי שמח עם היתי יכול להתמקד בחברה מסוימת או בכמה דגמים בודדים

• 7 תגובות
    • 5.9k צפיות
  21. Started by raiman1,

יש לי בית ספר דוסי!!! :nixweiss:(לא חרדי...) הם חסמוו אתרים כמו FACEBOOK YOUTUBE וכאלה. אפשר באיזושהי דרך לעקוף את החסימה הזאת?

• 6 תגובות
    • 5.9k צפיות
  22. מישהו מכיר?

• 6 תגובות
    • 5.9k צפיות
  23. Started by methodman,

אני עכשיו הולך לבגרות אז בהצלחה לכל מי שנבחן היום בבגרות באנגלית אני אישית עושה את E

• 108 תגובות
    • 5.9k צפיות
  24. Started by ~Lostprophets~,

ממצב? =] בת 15 מראשון למעוניינים

• 71 תגובות
    • 5.9k צפיות
  25. Started by Tomerb1,

שלום לכולם לפני כמה ימים קניתי עם כמה חברים בקבווק של Bad Apfel (לא במטרה של להשתכר ולעשות בלאגן אם זה מה שעובר לכם בראש). שמנו לב שהבקבוק עם מדבקה אדומה וכתוב עליו בגרמנית, הוא נקנה מ"דרינקס סנטר" בפולג (מול המתחם ביג פולג). ראיתי באינטרנט שכתוב עליו " Extra strong premium apple liqueur, 41%vol " לעומת זאת שמתי לב שרוב הבקבוקים שנמכרים הם עם מדבקה לבנה וכיתוב באנגלית. מה שקנינו נראה ככה: http://beowein.eshop.t-online.de/WebRoot/Store8/Shops/Shop538/4726/4E74/30D8/F58C/0495/0A80/03BD/FCA3/26110_0020_Bad_0020_Apfel_0020_07.jpg לעומת ככה: http://www.dorbanot.com/wp-content/uploads/2008/11/bad-apfel.jpg יש אולי איזה הסבר לדבר הזה? אולי זה באמת גרסה מחוזקת? (יום לפני שתינו מב…

• 9 תגובות
    • 5.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים