עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

:o :o http://www.putfile.com/media.php?n=SRgtiFIRE

• 38 תגובות
    • 6.3k צפיות
  2. משום מה האינטרנט זז ממש לאט.. בדיקת מהירות מראה שאני מוריד בסביבות ה300 ק"ב למרות שאני צריך להוריד על 500-600 (חבילה של 5 מגה). עוד מישהו נתקל בבעיות עם בזק?

• 38 תגובות
    • 3.9k צפיות
  3. Started by AK,

יש שביתה מחר במחוז הצפון!!!!!! ;D איזה כיף!!!!!!!! וזוהי רשימת הערים שבה שובתים מחר: טבריה, יקנעם עילית, כרמיאל, מגדל העמק,בית-שאן, נהלל, נהריה, נצרת ונצרת עילית, עכו, עפולה, צפת, קצרין, קרית טבעון, קרית שמונה, ראש פינה, ושפרעם, וכן בכל היישובים הערביים והקיבוצים שבתחום המחוז. הללויה!!!!

• 38 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Started by LoveStoned,

מישהו יודע איפה מוכרים נעלי sneakers של lacoste? וכמה הם עולות? תודה. [attachment deleted by admin]

• 38 תגובות
    • 7.2k צפיות
  5. Started by pAnAhI,

שלום לכולם, אני אשאל בקצרה מפעת קוצר זמן-מה עדיף לעשות עתודה כמהנדס חשמל ואלקטרוניקה או ללכת לאחד מקורסי האלקטרוניקה שלא דורשים אפילו מיון כגון טמ"מ? מה יעזור לי יותר באזרחות? אם מישהו יכול לשמוך כמה שיותר מידע מכל נסיון או ידע שיש לו על כל אחד מהתחומים אני אשמח להחכים. תודה רבה

• 38 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. Started by Psychedelic,

קיבלתי בוקס לשפה בגלל שלא נתתי לאיזה אחד כוס קולה איך מורידים את הנפיחות? זה שטף דם כזה

• 38 תגובות
    • 28k צפיות
  7. שלום חבר'ה אני בודק כרגע אופציות להשכרת דירה עם החברה, ולמרות שבדקתי כבר בגוגל וקראתי כל חומר שמצאתי כמעט אני עדיין לומד כל פעם משהו חדש. במיוחד מאנשים בעלי ניסיון שאני מתייעץ איתם. ומאחר ומדובר בצעד כלכלי רב ערך לא הייתי מתנגד לאף טיפ... תודה

• 38 תגובות
    • 9.8k צפיות
  8. Started by edeNF,

מחר מתחילים ב-10. ושביתה של המורים לא טיפשית של תלמידים שחושבים שהם משפיעים על משהו! אמרו בערוץ 2 ואמור להיות מבחן בפיסיקה ב9 והתכוננתי אליו מלא

• 38 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. Started by overload,

להיות טיפש ולהכאיב לעצמך זה מצחיק, מאוד ;D. אבל לסכן כך מישהו אחר, ועד בחורה, שיכורה, עם כזה גוף (כמעט הרסו אותו )! זה כבר מפגר. בדיחה שכמעט נדפקה. קטע שלא נראה לי ששודר. http://rapidshare.de/files/6018071/boobs_fire.wmv.html

• 38 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by n9555,

יש לי שאלה: הייתי במסיבה וישנתי אצל המארח.עכשיו אני הלכתי לישון (ראשון) וכולם היו ערים וחלק שתו אלכוהול והשתכרו לגמרי! בסוף זה נודע להורים של הילדים שהשתכרו ומשם זה הגיע למחנכת.... עכשיו לזאתי שארגנה את המסיבה הייתה רשימת שמות שבה היו שמות כול הילדים שהיו שם והם מתקשרים עכשיו אחד אחד..... אז אם אני ישנתי בזמן שהם השתכרו-זה ייקנס לתיק האישי?

• 38 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. הסרט קשה לצפייה אבל זאת המציאות! צפו בסרט ותחתמו בבקשה למען הדולפינים! http://www.glumbert.com/media/dolphin http://www.petitiononline.com/golfinho/petition.html כנסו ללינק הראשון ותראו את הסירטון כנסו ללינק השני ותחתמו כל מילה נוספת מיותרת ותעבירו לכל מי שאתם יכולים שיחתום - !!! תודה מראש,

• 38 תגובות
    • 2k צפיות
  12. מה קורה השאלה בכותרת!!!

• 38 תגובות
    • 3.9k צפיות
  13. Started by Shasoosh,

לא נולדתי אתמול, ולא נולדתי שלשום כן, אני חיי במדינת ישראל ושמעתי בעבר שהשירות של HOT "לא משהו" אבל כזה טעם רע בפה מחברה גדולה מזמן לא היה לי. יום רביעי - בטלפון סגרתי עם אחד מסוכני המחירות על 274 ש"ח שכוללים אינטרנט: 2.5 מגה + ספק 012 טלויזיה: בסיס + 3 חבילות עם שני ממירי HD וממיר אחד רגיל. בנוסף שני ערוצים חינם לשנה ושירות VOD חינם לשנה רוצה להאמין נתתי את כרטיס האשראי שלי וקיוויתי לטוב. כל זה בהתחייבות לשנה. העניין של ההתחייבות הודגש וחזר על עצמו מספר פעמים בשיחה. אני סטודנט וגר בשכירות, רק שנה מתאים לי. "אין בעיה, אני אעשה הכל שההתקנה תיהיה ביום שישי, אני אדבר איתך בחמישי על הבוקר להודיע לך מתי" יום חמישי בצהריים הגיע, לאחר שלא קיבלתי שיחת טלפון מהסוכן מכירות ניסיתי…

• 38 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. Started by LazyCat,

אחרי הדיון על הבשמים, הגיע הזמן לדיון על דאודורנטים... אחרי שניסיתי המון דאודורנטים שלא סיפקו את הסחורה, האם מישהו מכיר דואדורנט בעל התכונות הבאות ? 1. מריח טוב, אך לא חזק מידי (שלא יתערבב עם הריח של הבושם). 2. מונע זיעה/ריח זיעה למשך זמן רב (12 שעות+). 3. יכול להתמודד עם אימון במכון כושר. 4. לא משאיר סימנים על הבגדים (במשך השנים דאודורטים הרסו לי עשרות חולצות יקרות). יאללה לשפוך כל מידע שיש לכם, נמאס לי מהחיפושים...

• 38 תגובות
    • 4.6k צפיות
  15. יש לי באוטו מערכת שקוראת MP3 ואני עסוק בלהכין דיסק של השירים הטובים בכל הזמנים (בלועזית וגם בעברית). הקיצר אני צריך את העזרה שלכם, הכוונה היא גם לשירים מוכרים יותר ומוכרים פחות, מאלה שאתה שומע פעם בשנה ותמיד אומר לעצמך, לעזאזל, מי כתב את השיר הזה?! כדי לעורר לכם את התיאבון והדמיון אני ארשום כמה שירים שחובה להוריד, מכל סוג: מוכרים פחות: Alan Parson's Project - Sirius (The Chicago Bulls Intro) בעקרון שם השיר הוא: eye in the sky) gary juls- - Mad World (Donnie Darko Soundtrack) Don Mclean - Vincent Kate Bush - Wuthering Heights Simon and Garfunkle - The Sound of Silence Sinead O'Connor - Streets Of London Terry Jacks - Seasons In The Sun Liverpool Express - You…

• 38 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. מה קרה פתאום ? משרד הפנים ניהיה לארג' ? מה זאת הצביעות הזאת ? אולי זאת הסיבה שבכל העולם שונאים אותנו ? מגיע שחקן סוג ז' נותן כמה שערים בליגה והופה אזרחות ! למה ? כי יש תקשורת יש מצלמות יש בחירות בקרוב כולם לארג'ים פתאום .. הוא זר לכל דבר ! והוא צריך לעוף מפה לכל הרוחות יש עוד 1000 כמוהו בארץ למה אותם לא מאזרחים ? כי הם לא משחקים בהפועל פ"ת ? איזה עסקן סוג י"ז ' עם "עבר" בכדורגל אמר בכתבה לערוץ 5 שהוא חשוב לנבחרת וחייב לאזרח אותו יש בארץ זידאן ואני לא יודע ? טוטו זידאן תמוז ? טוטו תמוז צריך להיות בגיל 18 בניגריה ! אבל זאת מדינה צבועה וזאת התוצאה. אם זה היה מישהו אחר מזמן הוא היה עם האריות והפילים בחום של אפריקה.

• 38 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by Morphine,

היי, אני מעונין לעשות תואר בהנדסת תוכנה או מדעי המחשב, יש לי כמה אופציות ממכללות טובות, אבל אומרים שהטכניון ובכלל כל האוניברסיטאות הם הכי טובות בתחום. אבל לא הבנתי מה יש שם שאין במכללות? הרי החומר ורשימת הקורסים בסך הכל די דומים. וגם ברוב המכללות כיום המרצים הם ד''רים שמרצים במקביל גם באוניברסיטאות. כרגע ההבדל היחיד שאני מוצא הוא שאוניברסיטאות יש מבחר רב יותר של תארים, ואפשרות לתואר שני ושלישי. לעומת זאת במכללות יש מספר קטן של מקצועות ולרוב זה רק תואר ראשון אבל אפשר להמשיך גם לתואר שני באוניברסיטה, וגם הציוד החדשני והמעבדות נראות הרבה יותר מהציוד הישן והמחשבים עם Win 98 של האוניברסיטאות. בקיצור, למה באוניברסיטה ובטכניון התואר נחשב למבוקש יותר?

• 38 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by yoavbd123,

Rebecca Black - Friday (OFFICIAL VIDEO) פשוט השיר הכי גרוע ששמעתי בחיים שלי... במיוחד המילים העמוקות.. YESTERDAY WAS THURSDAY TODAY IS FRIDAY, וואו... טירוף

• 38 תגובות
    • 4k צפיות
  19. אמא שלי החליטה שהגיע הזמן להחליף את הסוזוקי באלנו 1600 סמ"ק שנת 97, אוטומטי שעבר רק 72 אלף קילומטר. קנינו אותו בזמנו מסבתא שלי שהייתה יד ראשונה שלו, האוטו ללא שום בעיות טכניות, הוא מספק אותנו אבל קצת לא סוחב כמו שאומרים, וגם אני 1.86 ומאוד מתקשה למצוא תנוחה מתאימה, הוא מאוד לא נוח לארוכי גפיים מקדימה. בלי שום קשר אמא שלי אמרה שחיים רק פעם אחת והיא רוצה להנות ולא לסוע באוטו ישן שמתקשה "לסחוב". עכשיו כל מי ששאלנו המליץ לקחת מנוע 1.6 ולא מנוע 2.0 מכיוון שהיא לא נוסעת הרבה, והביטוח יקר והדלק נאכל מהר יותר. עכשיו היינו בטוחים שאנחנו הולכים על הלאנטיס עד שחבר שלי שמבין מאוד ברכבים אמר לי שזאת טעות, כי הלאנטיס היא כמו הבלאנו שלנו, ואנחנו לוקחים בדיוק את אותו רכב רק חדש יותר וא…

• 38 תגובות
    • 4.4k צפיות
  20. Started by KoM,

עשיתי חישוב מהיר והגעתי לזה שיש לי בבית יותר מ-5GHZ של כוח חישוב במעבדים, כמה לכם יש ? ;D

• 38 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by maverick,

ללא מילים

• 38 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by GRiM,

היום קיבלתי בדואר מעטפה מחיל המודיעין שכללה מכתב מאיתור חמ"ן (זימון למבחני התאמה לקראת גיוס לחיל המודיעין) והשני ספר קטן בנושא מסלול מופ"ת (מחקר ופענוח חזותי). אני כרגע בכיתה י"א ולומד בחיל האוויר, לכן אני לא חייב ללכת לחיל המודיעין כמו שהבנתי מהמכתב. אבל בכל זאת, מה אתם אומרים על חיל המודיעין? כדאי ללכת לשם? איזה תנאים? איזה משכורת חודשית (רגילה, מוגדלת או..)? על איזה מהמסלולים אתם ממליצים? יש כל מיני קורסים: טר"צ, בה"ד, OJT. מה עדיף לדעתכם (להסביר בבקשה)? http://www1.idf.il/aman

• 38 תגובות
    • 9.3k צפיות
  23. שלום חבר'ה, אני עדיין חייל אך בעוד שנה אשתחרר עם ידע בנושא תקשורת ורשתות. למרות זאת אני רוצה לעבוד במקצוע התכנות/QA. אני הנדסאי תוכנה אבל אין לי כל כך ניסיון בדברים האלה (לא התעסקתי בתכנות די הרבה זמן) אז רציתי לשאול, אם יש לי ידע מועט בתכנות אז יכולים עדיין לקבל אותי בתור מתכנת בחברה כלשהי? מה השכר שמקבלים בדרך כלל אם אין לי נסיון בכלל, ומה השכר שמקבלים במקצוע ה-QA? מה יותר משתלם? תודה מראש..

• 38 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by BIGmaMA,

תנו עצות עצות איך אני עושה את זה? עד עכשיו עשיתי לו כל מיני אפקטים ורודים ,סגולים ... אני רוצה שהוא ישרף לתמיד ! תעזרו לי !

• 38 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. Started by harbinger,

מנגן על SYNTHESIER פשוט וואו וזה מה שהוא מנגן עליו: http://www.yamaha.com/yamahavgn/CDA/ContentDetail/ModelSeriesDetail/0,,CNTID%25253D544448%252526CTID%25253D206400,00.html וכמה שעולה: http://www.kley-zemer-netanya.co.il/product.asp?pID=828&cID=332&c=232740 פשוט OMG , אני מת לכזה

• 38 תגובות
    • 4.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.