כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,548 דיונים בפורום זה
-
-
החלום שלי זה לשרת ביחידה קרבית, אני אוהב את הארץ והמדינה ומאוד רוצה לתרום לה בצורה הכי טובה שאני יכול. יש לי אחות אחת ושנינו אחים להורים הביולוגיים שלנו- האם אני נחשב בן יחיד או לא. כולם אומרים לי שמכיוון שאני בן (זכר) יחיד, אינני זכאי להצטרף ליחידה קרבית ללא חתימת הורים ולעומת זאת בכמה אתרים באינטרנט רשום: "בן יחיד הכוונה הינה ל"ילד יחיד" כך שאם יש לך אחות, אתה כבר לא נכנס לקטגוריה של 'בן יחיד'." אשמח לתשובה נכונה וברורה אחת ולתמיד תודה מראש
-
- 38 תגובות
- 16k צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני בודק כרגע אופציות להשכרת דירה עם החברה, ולמרות שבדקתי כבר בגוגל וקראתי כל חומר שמצאתי כמעט אני עדיין לומד כל פעם משהו חדש. במיוחד מאנשים בעלי ניסיון שאני מתייעץ איתם. ומאחר ומדובר בצעד כלכלי רב ערך לא הייתי מתנגד לאף טיפ... תודה
-
- 38 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
היי, אני מעונין לעשות תואר בהנדסת תוכנה או מדעי המחשב, יש לי כמה אופציות ממכללות טובות, אבל אומרים שהטכניון ובכלל כל האוניברסיטאות הם הכי טובות בתחום. אבל לא הבנתי מה יש שם שאין במכללות? הרי החומר ורשימת הקורסים בסך הכל די דומים. וגם ברוב המכללות כיום המרצים הם ד''רים שמרצים במקביל גם באוניברסיטאות. כרגע ההבדל היחיד שאני מוצא הוא שאוניברסיטאות יש מבחר רב יותר של תארים, ואפשרות לתואר שני ושלישי. לעומת זאת במכללות יש מספר קטן של מקצועות ולרוב זה רק תואר ראשון אבל אפשר להמשיך גם לתואר שני באוניברסיטה, וגם הציוד החדשני והמעבדות נראות הרבה יותר מהציוד הישן והמחשבים עם Win 98 של האוניברסיטאות. בקיצור, למה באוניברסיטה ובטכניון התואר נחשב למבוקש יותר?
-
- 38 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לא נולדתי אתמול, ולא נולדתי שלשום כן, אני חיי במדינת ישראל ושמעתי בעבר שהשירות של HOT "לא משהו" אבל כזה טעם רע בפה מחברה גדולה מזמן לא היה לי. יום רביעי - בטלפון סגרתי עם אחד מסוכני המחירות על 274 ש"ח שכוללים אינטרנט: 2.5 מגה + ספק 012 טלויזיה: בסיס + 3 חבילות עם שני ממירי HD וממיר אחד רגיל. בנוסף שני ערוצים חינם לשנה ושירות VOD חינם לשנה רוצה להאמין נתתי את כרטיס האשראי שלי וקיוויתי לטוב. כל זה בהתחייבות לשנה. העניין של ההתחייבות הודגש וחזר על עצמו מספר פעמים בשיחה. אני סטודנט וגר בשכירות, רק שנה מתאים לי. "אין בעיה, אני אעשה הכל שההתקנה תיהיה ביום שישי, אני אדבר איתך בחמישי על הבוקר להודיע לך מתי" יום חמישי בצהריים הגיע, לאחר שלא קיבלתי שיחת טלפון מהסוכן מכירות ניסיתי…
-
- 38 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מה קורה? טוב, אז החידה די פשוטה ולמרות זאת היא עדיין זועקת במחלוקות בין חברים ואנשים אחרים. יכול להיות שכל פעם שהיא נשאלה, היא נשאלה בצורה כזו שנתנה תשובה אחרת. אבל ברגע ששמעתי דעה מסויימת ממורה לפסיכומטרי ודעה נגדית מבעל תואר שני במדעי המחשב, התחלתי לחשוב שכנראה השאלה של החידה נשאלה בצורה לא נכונה. אני חושב שכאן יהיה מעניין אז במשפט אחד : למה יש סיכוי יותר גבוה לצאת בהטלת 2 קוביות? 6|6 או 6|5? ואפשר גם לשאול : למי מבין 2 הקומבינציות בקוביות הסתברות גבוהה יותר בהטלת הקוביות? 6|6 6|5? הבנתם את השאלה.. לי נתנו הסבר אחד לסיכוי שווה ואני די התנגדתי ואמרתי, שההסתברות גבוהה יותר ל6|5 ואז אמרו לי שלפי ההסבר שלי זאת הסתברות מותנית וזאת לא השאלה. מה אתם אומרים?
-
- 38 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
-
הלכתי עם חבר אתמול לקנות מארז אנטק 300 בחנות זיג זג מחשבים ביהוד, ואני חייב לציין שהופתעתי מאד לטובה! פעם ראשונה שהייתי שם, ולדעתי יש תודעת שירות שלא ראיתי בשום חנות מחשבים בארץ. זה מתחיל בזה שיש שם מחשב עם משחקים (COD MW2 למשל) שמחוברות אליו אפילו המשקפיים החדשות של נוידיה 3D! שינעימו את זמנך אם יש קצת תור (רעיון מעולה שעוד לא ראיתי בשום חנות מחשבים!). האיש מכירות היה מאד מקצועי ונחמד (ארז אם אני לא טועה), לא ניסה לדחוף מוצרים יקרים סתם, ואפילו עשה לנו סיור במעבדה ובחנות והראה לנו איך הם עובדים. דבר נוסף שהתרשמתי ממנו בסיור היה שיש להם מעין "חדר חום" כל מחשב שהורכב עובר סדרת בדיקות עם התקנת ווינדוס כמקובל בכל המקומות, אבל היתרון פה זה שהם שמים את כל המחשבים החדשים בחדר ל…
-
- 38 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
ערב טוב לחברי הפורום, היתי השבוע בבר אירי, ויצא לי לשמוע את השיר הבא - כמובן שהמנגינה שלו נשמע לי מאד מאד מוכרת, ומתברר שצדקתי, לשיר הזה - (שיר ישראלי!) http://www.youtube.com/watch?v=rezCXSuauWo יש מנגינה מאד דומה. ואני שואל אותכם, מה דעתך? אותה מנגינה, ואם כן, מי העתיק ממי?
-
- 38 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
-
^^ קראתי בעיתון של שבת. המבצע עד יום ה (21.10). הפעם האחרונה ששמעתי על מבצע כזה הייתה לפני כמה שנים, כאשר אופיס דיפו חיסלו עודפי מלאי ונתנו 40% הנחה. והיו הרבה דילים טובים אז. מה דעתכם, שווה לבדוק? מה כדאי לקנות?
-
- 38 תגובות
- 6k צפיות
-
-
-
-
-
התחלתי ללמוד שיעורי נהיגה,הכל טוב ויפה אני משלם 85 ש'ח על גיר ידני. המורה עצמו מלמד לא רע בכלל,אבל הוא תמיד גונב זמן,נגיד שיעור נהיגה אמור להיות 45 דקות וכל שיעור אצלו זה בערך 35 דקות. הערתי לו פעם אחת אבל הוא ממשיך בשלו. והבנתי שלא רק לי הוא עושה את זה,איתי הוא ''יחסית בסדר'',יש כאלה שהוא מחפף אותם אחרי 20 דקות,ככה פעם המורה נהיגה הזה אמר לאיזה חבר שלי והוא רק הסתלבט על זה שהוא חיפף. אפשר לתבוע אותו או את הבית ספר לנהיגה שבו הוא מלמד?,גם לאחותי הוא עושה אותו דבר בידיוק! יש גם קטעים שהוא צועק עליך באמצע הנהיגה בשיעורים הראשונים הוא הוריד לי את כל הביטחון אבל לאט לאט למדתי(בעיקר בגלל שאני נוסע על רכב ידני של חבר בשכונה) מה עושים עם מורה דרעק כזה? וכבר משהו כמו חודש וחצי לא…
-
- 38 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
נעלי ASOLO POWER MATIC 400. בעלת ממברנת ה-GORE-TEX וסוליית VIBRAM. מחיר מחירון: 1089 ש"ח. בקנייה קבוצתית: 650 ש"ח. אספקה תוך 5 ימים מרגע ביצוע ההזמנה. מיועד בעיקר לתושבים מחיפה והקריות. כל המעוניין נא להשאיר כאן הודעה עם אימייל ופלאפון. לרציניים בלבד. כמות מינימום הדרושה למחיר זה היא 5 זוגות בלבד!! http://www.asolo.com/eng/prod_det.php?area=2&catid=4&itemid=25
-
- 38 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות דומיין לאתר חדש שאני מקים בגוגל, האם ניתן להשתמש בגוגל כ DNS ? האתר עדיין בהקמה, נכו לעכשיו אני משתמש בבלוג בתפוז, האם אני יכול להגדיר בנתיים את הכתובת שאני קונה שתפנה לבלוג שלי בתפוז ובעתיד לשנות לאתר בגוגל ? תודה נתי
-
- 38 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אחרי הדיון על הבשמים, הגיע הזמן לדיון על דאודורנטים... אחרי שניסיתי המון דאודורנטים שלא סיפקו את הסחורה, האם מישהו מכיר דואדורנט בעל התכונות הבאות ? 1. מריח טוב, אך לא חזק מידי (שלא יתערבב עם הריח של הבושם). 2. מונע זיעה/ריח זיעה למשך זמן רב (12 שעות+). 3. יכול להתמודד עם אימון במכון כושר. 4. לא משאיר סימנים על הבגדים (במשך השנים דאודורטים הרסו לי עשרות חולצות יקרות). יאללה לשפוך כל מידע שיש לכם, נמאס לי מהחיפושים...
-
- 38 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
-
הזמנתי חבילה מהאינטרנט, אני היום שם את המספר רשום שלה מארה"ב ורשום לי "הפריט הגיע בתאיך XY ומעוכב במכס" אף פעם זה לא קרה לי. מנסיון שלכם, כמה זמן בערך לוקח לזה לצאת משם ? בד"כ רשום שזה מגיע לבית מיון תל אביב ואז לאיזורי. מה אני אמור לעשות ?
-
- 38 תגובות
- 20.9k צפיות
-
-
-