כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
-
אני צריך לפזר מגנטים לעסק ואין לי מושג איך אני אמור להיכנס לבתי דירות כדי שאוכל לשים אותם על הדלתות של כל דירה. שמתי לב שיש בן אדם שבא כל יום מוקדם בבוקר ומחלק עיתונים. איך הוא נכנס לבנין? לא יכול להיות שהוא יודע את הקוד לאינטרקום כי הוא מחלק עיתונים בעשרות בניינים. יש לו קוד מאסטר או מה? אם מישהו יודע - אשמח אם תשתפו את המידע.
-
- 99 תגובות
- 24.5k צפיות
-
-
שלום חברים. אני רוצה לעבור ולהשכיר דירה אבל לא יודע אם עדיף לעבור לדירה כבר עם מזגן או לדירה ללא מזגן, איפה אוכל לרכוש חדש. אתם בטח מכירים מזגנים חיצונים ישנים בצורת מלבן עם מאוורר בפנים? האם מזגנים כאלה פחות חיסכוניים ממזגנים חדשים שיש עכשיו? אני רוצה לדעת מה אני מרוויח ומפסיד בשני מקראים. ומה דעתכם אם אמצא דירה טובה אבל עם מזגן ישן וארצה לקנות ולהתקין חדש? בעל הבית יכול לאשר את זה? כמה אתם משלמים על מזגן שעובד 8 שעות ביום בתוכנית חיסכון בחשמל? מישהו מכיר פורומים בנושא שכירות דירה מצד שוכר איפה אני יוכל לשאול שאלות בעתיד? תודה.
-
- 18 תגובות
- 4.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שם הפרוייקט : hevenix סוג הפרוייקט : אפליקציה (קשור לרשתות חברתיות) מצבו הנוכחי של הפרוייקט: הפרוייקט נמצא בלשבי אמצע התוכנית. כרגע אנחנו בשלב של לאסוף פרופילים. דרושים: בשלב זה של התכנית דרושים: כמה שיותר אנשים שהם ללא נסיון קודם ואין צורך בידע מסויים. תאריך יעד: מהר ככל הניתן. מה הבקשה : לעשות כמות של 200 פרופילים (עבודה של שעה ,שעתיים לכל היותר! ) מה התמורה : 50 ש"ח דרך ה Paypal. מידע נוסף: שלום אנשים יקרים , שמי סתיו , אני מחפש אנשים שהם בעיקר בעלי מוטיבציה גבוהה לעזור בכמה דברים שהם מאד פשוטים ולא דרוש ידע או נסיון כלשהו. אך ורק רצון לעזור ומוטיבציה גבוה. חשוב לי שכל הקוראים ידעו , שאין הכנסה כרגע לפרוייקט הזה , אבל ברגע שתיהיה הכנסה אנח…
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
מה נשמע אנשים? אני צריך לבחור מגמה בבית הספר ואני מתלבט בין המגמות האלו- פיסיקה,כימיה,ערבית,טכנולוגית. יש גם מדעי המחשב אבל זה לא מעניין אותי. אז למה אתם ממליצים ללכת? אני מתחבר לכול המגמות האלו ואני לא יודע מה לבחור אשמח לעצות.
-
- 3 תגובות
- 842 צפיות
-
-
בעקבות הדיון 'איך נכנסים לבנין דירות בלי קוד לאינטרקום'
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לשמור על המחשב שלי את הסירטון: http://webtv.un.org/watch/justice-for-jewish-refugees-from-arab-countries-panel-discussion/2859477380001/ איך ניתן? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, נניח גיליתי שחברה X מרמה באופן שיטתי, לאחר שהודעתי להם כי אני מודע למרמה ודרשתי את כספי חזרה, הם הסכימו להחזיר בתנאי שאחתום על הסכם סודיות ולא אשתף אף אחד בשיטה ובכך שהחזירו לי כסף. מה הערכיות של מסמך סודיות כזה בעיני בית המשפט? האם יש לו תוקף משפטי? תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שבועטוב לכל המכובדים חשבתי על רעיון להדפיס תמונה מסויימת על חולצה. 1. שמעתי שניתן להשיג ניירות מיוחדים אותן ניתן להזין למדפסות ולאחר ההדפסה לגהץ על החולצה. ראשית, אני תוהה על התהליך, -מה העלויות הכרוכות בכך? האם הדבר ניתן לעשיה רק במדפסות הזרקת דיו או גם בלייזר-בהנחה שאחליט להדפיס רק בשחור? האם ישנה הגבלה על דגמי המדפסות? -עד כמה ההדפס והצבעים יציבים והאם אוכל למקסם יציבות זאת? האם תהליך כזה עם גיהוץ בייתי רגיל יספיק ויפיק חולצה יפה בעלת הדפסה איכותית לזמן רב? האם ישנם מספר דגמי נייר שניתן להשיג? מה ההבדל באיכויות והיכן ניתן להשיג נייר כזה באיכות שתאפשר הדפסה טובה-בזול (גם אינטרנט סבבה)? נראה שהתמונה תורד מהרשת - אפילו אם ארצה מאוד לצלמה, כעת הדבר בלתי אפשרי והאינטרנט הינ…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בין היתר, יצא לי לקרא הסופש פוסט זה אצל בלוגרית חביבה ומומלצת. לדעתי גם לא מעט מכם יהנו ממנו: "כנגד 4 תכנתים" כמובן, אתם מוזמנים לקרא עוד מהבלוג שלה, היא אחלה.
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מדפסות תלת-מימד, תינוקות מהונדסים גנטית ומחשבים בעלי תבונה אלוהית שיצטרכו לקבל החלטות מוסריות. ד"ר רועי צזנה, מספר על מגמות העתיד בספרו "המדריך לעתיד". ראיון שעדיין לא נעשה במכונית מעופפת http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4461903,00.html
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אהלן חברה ערב טוב ידוע לי כי קיימים המון דיונים בנושא בפורום וחיפוש קליל יעלה לי את כולם אך עברתי על כולם והם לא כ"כ רלוונטים עבורי או עדכניים, לכן החלטתי לפתוח דיון חדש בנושא, מצטער מראש אם זה מפריע למישהו. בכל מקרה חברים החלטתי להיכנס לתחום טכנאי מחשבים עבור השלמת הכנסה, ויש לי מספר שאלות שאשמח אם האנשים המנוסים פה יוכלו לענות לי על חלקם. אז ככה, הבנתי שהקורסים המוצעים במשק הם די מיותרים אך לאור העובדה כי אין לי ניסיון החלטתי כי עדיף שלפחות תהיה לי תעודה שתניח את דעתם של לקוחות, אז מצאתי כמה קורסים, כאלה שכוללים ניהול רשתות וכאלה שלא וכן כאלה שכוללים תעודות MCTP או MCSE והשאלה שלי האם ניהול רשתות זה משהו שנחוץ לי אם התכנון שלי הוא לעסוק עם לקוחות פרטיים וביתיים כי לא…
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני וחבריי תל אביבים ואנחנו רוצים קצת לגוון ביציאות שלנו והחלטנו לבדוק מה יש לירושלים להציע. משהו מכיר ברים טובים בירושלים? עדיפות לברים עם מוזיקת רוק וכמובן כאלו שפתוחים בשישי-שבת. אני זוכר שרח' יפו, איפה שעוברת הרכבת הקלה ממש יפה ועמוס מסעדות וברים- זה ככה גם בשבתות? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
[h=2]ג'יימס ברט, שעוקב אחר התפתחות הניסויים בבינה המלאכותית ברחבי העולם, שואל אם עוד מישהו מזהה פה בעיה שהמין האנושי עוד יצטער עליה. הפנטזיות המסעירות על הבינה המלאכותית עלולות להסתיים דווקא בחיסול האנושות[/h] http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3618585,00.html#addcommentfrm
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי רציתי לשאול אם יש למישהו בפורום פה זיכרונות DDR1 שהם יותר מ256MB לסטיק מלמסירה אם יש גם לניידים מה טוב. אני רוצה ללמוד קצת על כמה מחשבים ישנים שיש לי בבית (אני ישמח גם לסטיקים של DDR2) או כרטיסי מסך pciexpress שאין לכם שימוש בהם. אני רוצה ללמוד קצת על המחשבים שיש לי (ניידים ונייחים). תודה, דובי
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי,אני בטוח שעוד אנשים נתקלו בתופעה הזאת. מדובר על בחור בשם טירן לוקפור,ובדרך לא דרך יש לו 200 אלף עוקבים כמעט. הנה כתבה מצורפת שנתקלתי בה בגוגל. http://old.holesinthenet.co.il/archives/70843 כנראה שיש לו הרבה עוקבים מכל הדפים המטומטמים האלה שחייבים לעשות לייקים בשביל לראות קישורים כמו בר רפאלי נדרסה וכו'.. איך עד עכשיו פייסבוק לא חסמו אותו או משהו כזה? ואיך לא עלו על כל הסקריפטים האלה עד עכשיו?,ילד בן 16 עושה כזאת בדיחה מפייסבוק הגדולה?,למרות שכולם יודעים שזה לא כזה מקום מאובטח כמו שחושבים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתעתד להיות בשישי שבת הקרובים בתל אביב ואשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא אכסנייה שקרובה מרחק הליכה מבית ציוני אמריקה ברחוב אבן גבירול בתל אביב. שם ומספר טלפון של המקום. תודה.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי ברשותי הבקר Logitech Chillstream. יש עליו ציפוי פלסטיק רך (מט שכזה) אשר הפך לדביק. פתחתי ב"כללי" כי כבר נתקלתי בבעיה במקרים אחרים / מוצרים אחרים. אני מניח שאי אפשר להחזיר את הגלגל לאחור - הרי כנראה הפלסטיק התחיל להתפרק או משהו כזה. האם מישהו מכיר דרך לפתור את הבעיה הזו? אולי משהו שיורד את הציפוי הרך הזה?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי,בעקבות דף חדש שאני מנהל בפייסבוק,אני מחפש אתר שיש בו כתבות מעניינות על טכנולוגיה\מחשבים וסתם כתבות מגניבות מעניינות ושונות לדוגמא: 99 פתרונות שיפכו את החיים לקלים יותר http://seriouslyforreal.com/seriously-for-real/99-life-hacks-that-could-make-your-life-easier/ למישהו יש רעיון? תודה
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את הנתב: Edimax BR-6478AC AC1200 ויש לו שני סוגים שונים של קרינה 2.4G ו 5G. השאלה שלי, בגלל שעכשיו זה יותר קרינה ממה שהיה קודם לכן, כמה זה מסוכן לעבוד עם מוצר כזה בשותף? איפה כדי לשים את המוצר? כמה רחוק מחדרי השינה וכו' והאם באמת יש סכנה של קרינה כמו שראיתי לא מזמן בתוכנית "כלבוטק" עם המיטות החשמליות אם ניקח בחשבון בניין דירות שלכל בית יהיה מוצר כזה או דומה כמה זה הופך את הסכנה ליותר גדולה? תודה רבה על התשובות אשמח לשמוע כל דעה שלכם בנושא..
-
- 23 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש מקום טוב לשבת בו עם חברים, כרגע המקומות האיכותיים היחידים שאני מכיר מוגבלים מגיל 21 לפחות. דרוש מקום עם מוסיקת רוק, אוכל טוב ומבחר של משקאות איכותיים. פאבים/ברים למיניהם. מישהו מכיר מקום שעומד בדרישות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל פעם שאני רוצה למלא בקבוק מים של ליטר וחצי אני צריך להחזיק את הבקבוק??? לא יכולים פשוט להמציא מתקן מים שאפשר רק להניח את הבקבוק?!?!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה שאני רוצה לדעת זה האם אפשר לשחק עם המקלדות של הסטים האלה ב-FIFA/PES כמו שצריך, בלי שתהיה התנגשות של המקשים, כלומר שיהיה ניתן ללחוץ על כמה מקשים ברצף (למשל, חץ למעלה+למטה+E+D). כרגע יש לי מקלדת LOGITECH K-300 ואני לא יכול לשחק במשחק הזה בגלל הבעיה הזו.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הרגע שמעתי בחדשות, פול ווקר נהרג בתאונת דרכים... איזה הזוי יש כבר כמה כתבות בנושא: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4459731,00.html http://www.xn----1hclbqddjz1b3ere.net/%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%9F-%D7%9E%D7%94%D7%99%D7%A8-%D7%95%D7%A2%D7%A6%D7%91%D7%A0%D7%99-%D7%A4%D7%95%D7%9C-%D7%95%D7%95%D7%A7%D7%A8-%D7%A0%D7%94%D7%A8%D7%92/ http://www.thepost.co.il/news/new.aspx?pn6Vq=L&0r9VQ=EIIFD בדיוק הורדתי את הסרט שלו לאחרונה, אחד בשם "שעות", סרט דרמה. דווקא רציתי לראות איך הוא משחק בדרמה ולא רק באקשן בלתי פוסק. עדיין לא יצא לי לראות אותו.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-