כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
יש להוט FTTB ? או FTTC ? שהסיבים זה עד הבניין ומהבניין בארון תקשורת לבית בכבל ישן RG6-59 ? זה אמיתי או בדיחה ? מתחבר לראוטר בכבלים של פעם ? מצאתי דיל בהוט בזול ל 1 גיגה אבל אם זה חיבור RG הם יכולים לקפוץ לי הבנתי שגם בזק היה להם דבר כזה סיבים עד הבניין ומהבניין לבית כבל נחושת ישן ככה סיפרו לי לא יודע אם זה נכון , מישהו מכיר את זה ? , רק המחשבה שאני עושה סיבים ומהארון בבניין נכנס לבית שלי כבל RG עושה לי מיגרנה
-
- 12 תגובות
- 6.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה אני מתמיין לאר"מ בגאמא עברתי את 2 הראיונות, המראיין אמר שאחריהם מגיע רק תחקיר ביטחוני וראיון פסיכולוגי הבחורה מיחידת האיתור טוענת שתבוא "עוד סידרה של מבחנים" מי מביניהם צודק? אני כרגע בשלב של להמתין לזימון הבא שלהם אני לא יודע אם זה יהיה תחקיר בטחוני או ראיון מקועי נוסף מי יודע?
-
- 14 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
-
טוב נתקלתי ב 2 עבודות טובות, ג'יימס מציעים 24 שח לשעה במחלקת אלכוהול לטעימות אלכוהול, 6 משמרות בערך בשבוע, לילה בוקר ערב, בלילה 150 אחוז בשבתות וחגים 175. המשמרות מנוהלות בצורה אקראית במחשב שלהם. הסעות מהבית ועד העבודה ולהיפך. לעומת זאת מסעדה טובה, 22 לשעה אבל יש טיפים, כמעט 35ומעלה לשעה בסה"כ, וקרוב לבית (ראשלצ). אני נוטה למסעדה, עבודה למטרת חסכון חצי שנה ומעלה ללימודים בקרוב. אגב בג'יימס יש התחייבות לחצי שנה או קנס 600 שקל... אז מה דעתכם?
-
- 19 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
אהלן חברההזמנתי מאתר מוכר בחול 2 חבילות של אבקת חלבון אופטימום (כל אחת 2 ליברות) דרך UPS.הודיעו לי שהחבילות הגיעו לארץ (משלוח שעלה 60$!!) אך משום מה UPS החליטו שאני צריך לשלם 150 שקל על כל חבילה בכדי לקבל אישור ממשרד הבריאות בכיד להעביר את החבילה במכס.למישהו כאן זה קרה? מה אני עושה כדי לא לשלם להם ולקבל את החבילה בכל זאת?
-
- 27 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
-
שלום יש לי כסף ב PAYPAL ואני רוצה לקנות -ומעדיף בגלל מחיר המשלוח הגבוה לקנות בארץ. ולא ב EBAY האם יש חנות מחשבים בארץ שניתן לקנות דרכה ישירות ב PAYPAL ? ולא לעשות את ההמרה קודם ....
-
- 6 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
-
-
-
-
-
היי חברה, קיבלתי זימונים ליום מיונים בצ'ק פוינט למשרת R&D ואני יפתור את המבחנים בשפת C כבר קראתי את הפרסומים לגבי השאלות שיש שם ויש לי כמה שאלות, 1.צריך הסבר על השאלה התכנותית השניה - מה הדרישה המדוייקת? כיצד מממשים? (אלגוריתם) 2.שאלה תכנותית רביעית(בדיקה של 10% מכלל התעבורה לIP מסויים) -כיוון שאני מממש בC, אין לי באמת HASHTABLE מובנה - אני מייצר אחד, כלומר הפתרון הוא לממש STRUCT מסויים ולשרשר רשימה מקושרת בהתאם לקובץ הטקסט הקיים,כלומר הHASHTABLE שיצרתי מוגדר על KEY שהוא הכתובת עצמה, כל פעם יש צורך לרוץ על הרשימה ולסרוק אותה עבור כל כתובת, האם יש פתרון יעיל יותר? 3.בכללי - יש צורך לבדוק מקרי קצה או שמניחים שהכל תקין בקלט (קובץ טקסט ריק, הקצאת הזיכרון לא עבדה וכ'ו... …
-
- 2 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
-
ok, עוד תר'ד הזוי. ונראה לי גם שהסקר הכי גדול שהיה כאן... למרות שאני ישראלי צבר גאה אם הייתה לכם האפשרות לבוא ממקום אחר...לא ממדינה אחרת אלה ממוצא מסויים אחר .לי במקור יש שורשים טריפולטאים ואיטלקים ) מאיכן הייתם בוחרים להיות ? נראה לי שהייתי מעדיף להיות יפני... עם כל הסריטות שלהם יש להם את המראה הכי יחודי ומגניב מעבר לעם חזק שהוריד את האמריקאים לברכים ב WW2 ואחת מהמדינות הכי מפותחות בעולם. אנא תפרטו את סיבות הבחירה... זה יהיה מעניין לראות מה חושבים על לאומים מסויימים והפופולריות שלהם
-
- 92 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, יש לי שאלה, אני רוצה לאתר כתובת מייל של אנשים מפורסמים, בואו נקרא להם סלבריטי, מה הדרכים הטובות ביותר לכך? יש למישהו רעיון?
-
- 8 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
-
התחלתי את הקורס השבוע, נשמע בהחלט משהו מעניין ומשהו בהזדמנות. הקורס הזה עובר כמחזור בודד בכל שנה, כלומר 16-20 טכנאי מ.א. חדשים כל שנה - וזהו. מישהו מכיר טכנאים כאלו? שמע על הקורס/תפקיד? ברמת העקרון קורס של 8 שבועות בבה"ד 7 וגם לחבר'ה כמוני שרצו מר"מ כדי להתעסק במחשבים וחומרה בעיקר אמורים לאהוב את הקורס הזה גם כן כמו שהבנתי...
-
- 5 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
דוגרי...רק תסכימו לכל מי שלא ראה, מומלץ ביותר לראות.. http://imdb.com/title/tt0073052 בין היתר, אתם מוזמנים להביא כל דבר שקשור לסרט אם זה ציטוטים זכורים, חוות-דעת לגבי האם הוא משתווה לסרטים בינלאומיים או כל דבר אחר.
-
- 46 תגובות
- 6k צפיות
-
-
-
-
מאוד משעמם לי (אין לי משחקים) וחשבתי לשתף אתכם ברשימת 10 המכוניות על היפות ביותר שנוצרו אי פעם לדעתי (מכוניות על בלבד, מהשנים האחרונות, שיצאו כבר ליצור.) . מהראשונה לאחרונה...תהנו, זה באמת לא היה קל להכין את זה : עריכה: ידעתי שאני ישכח משהו, ה-SLR הוספתי אותה והS7 ירדה מהרשימה. 1-FERRARI ENZO Koenigsegg CCR-2 PAGANI ZONDA-3 Aston Martin Vanquish S-4 Porsche Carrera GT-5 Lamborghini Gallardo-6 Lamborghini Murci'lago-7 Mercedes SLR-8 FORD GT40-9 NOBEL M14-10 מקווה שלא שכחתי אף מכונית חשובה.
-
- 58 תגובות
- 6k צפיות
-
-
שלום אני די חדש בעסק של עדשות מגע אני משתמש בעדשות יומיות רכות. המצב הנתון זה שאני מצליח לשים את העדשות על העין, אבל לאחר פרק זמן קורה שהעדשה חומקת מהמקום שלה או שאני יכול לגעת/ללחוץ בעין והעדשה תזוז ממקומה למקום לא ידוע אני מאבד את הראייה, לא מוצא אותה ולאחר פרק זמן אני מוצא אותה מקופלת בעין בקצה עין אחת שלי כבר אדומה מכל העסק הזה של העדשות אולי למישהו יש הצעה מה אני עושה לא טוב?
-
- 32 תגובות
- 6k צפיות
-
-
SUP לכולם מה אתם הולכים לעשות היום בערב? חברה? חבר'ה? וודקה ב10 שקל וחבילת קרמבואים? משהו אחר? שתפו תוכניות
-
- 116 תגובות
- 6k צפיות
-