כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
היי ניתקלתי בכתבה הבאה-http://www.mako.co.il/pzm-soldiers/Article-7ec32bd9e7c6631006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=258168615 פורסמה בסביבות חמש ב1.4 המסלול הזה הוא בידיוק מה שאני רוצה לעשות בצבא התקשרתי לברר ולא יכלו לתת לי תשובה היתכן שזאת מתיחה?
-
- 10 תגובות
- 6k צפיות
-
-
חחח אז ככה הגיב אחי הקטן אחרי שהראתי לו שתי סירטונים מפחידים ששלחתם בימים האחרונים http://rapidshare.de/files/9759940/__1488___1495_.wmv.html למי שלא פועל אז זה הלינק רגיל.. http://rapidshare.de/files/9759940/__1488___1495_.wmv.html וסתם עוד סירטון 18+ מתיחה על ילד באינטרנט http://filecabi.net/v.php?file=1118913429.wmv&width=800&height=600
-
- 56 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
דוגרי...רק תסכימו לכל מי שלא ראה, מומלץ ביותר לראות.. http://imdb.com/title/tt0073052 בין היתר, אתם מוזמנים להביא כל דבר שקשור לסרט אם זה ציטוטים זכורים, חוות-דעת לגבי האם הוא משתווה לסרטים בינלאומיים או כל דבר אחר.
-
- 46 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
-
-
נגיד מישהו קונה אוזניות מארה"ב משהו כמו 800$ שלא מוכרים בארץ. לגבי העברה במכס אם רשום משומש עד 50$ מה הסיכוי שייבדק. (דרך DHL\FEDEX) ואם כן איך הם יכולים לדעת? וכמה אפשר לצאת בקנס אם ישימו לב? סתם שאלה שעלתה במוחי הסקרן :alcoholic:
-
- 16 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
-
אז ככה אני מתמיין לאר"מ בגאמא עברתי את 2 הראיונות, המראיין אמר שאחריהם מגיע רק תחקיר ביטחוני וראיון פסיכולוגי הבחורה מיחידת האיתור טוענת שתבוא "עוד סידרה של מבחנים" מי מביניהם צודק? אני כרגע בשלב של להמתין לזימון הבא שלהם אני לא יודע אם זה יהיה תחקיר בטחוני או ראיון מקועי נוסף מי יודע?
-
- 14 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
-
סתם חשבתי למצוא מציאות במדור יד שנייה באתר אבל כשראיתי מה הולך שם חשכו עיני!!! האנשים שם הורגים אותי! הם נראה לי לא מבינים שהם מוכרים חפצים משומשים יד שניה!!! הם כאילו עושים טובה שהם מורידים 100-200 שקל למעבד/לוח שעולים 1000 +. אני יכול להבין את הרצון שלהם למכור במחיר גבוה אבל שיהיו ריאלים! אני אישית יעדיף להוסיף 200 שקל בשביל מוצר חדש+אחריות!! זוהי דעתי!! סתם נקודה למחשבה..
-
- 36 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, יש לי שאלה, אני רוצה לאתר כתובת מייל של אנשים מפורסמים, בואו נקרא להם סלבריטי, מה הדרכים הטובות ביותר לכך? יש למישהו רעיון?
-
- 8 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
יש לי מאזדה 3 ונכנס לי כרטיס SD MICRO קטן לתיבת ההילוכים בחריץ שם זה יכול להרוס את הגיר ? אני מפחד שזה יכנס בשיניים של התיבה וילך לי הגיר , בטח זה המון כסף עכשיו לתקן את זה , נסעתי כמה מטרים ולא קרה כלום אני מפחד רצח , הגיר יכול ללכת ?
-
- 14 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
קיבלתי זימון למיוניים, זה דווקא מתאים לי כי אני לא מחפש תפקיד קרבי. בכל מקרה יש משהו שווה לדעת?
-
- 26 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
אני עובד מהבית ולקראת הקיץ רוצה למצוא מקום שקט ועם מיזוג אוויר לעבוד ממנו כי אצלי בבית אין תנאים מתאימים. חוץ מלשכור משרד או דירה חדשה אילו עוד אופציות לא יקרות יש? האם לקחת מנוי בספרייה מקומית (אני חיפאי) ולעבוד משם כל יום זה רעיון? אני לא מכיר ספריות באיזורי דרך אגב אבל אם יש כאן חיפאי שיכול להמליץ, אשמח. חשבתי על בית קפה אהל אני לא מכיר אחד עם שקט... אם אינטרנט יכול להסתדר ולקחת חבילת סלולאר ללא הגבלה. תודה
-
- 18 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני רוצה להקדים את הגיוס שלי, אין לי כח לשבת בבית עוד 5 חודשים. שלחתי להם כמה פקסים, ולא עזר. בעיקרון ממה שהבנתי, אם אני אתן סיבה טובה הם יקדימו לי. איזו סיבה אתם חושבים שאני יכול לתת להם שתהייה מספקת בכדי שיקדימו לי את הגיוס? תודה רבה לכולם, Anatoli.
-
- 19 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
-
שלום אנשים! אנחנו במשפחה עושים ארוחה משפחתית כל יום שישי בערב ותמיד אוכלים את אותו דבר רציתי לבקש מכם רעיונות למתכונים קלים ומהירים וטעימים כמובן שאני יכולה להשתמש בהם בשישי בערב או בכלל בכל ערב אנחנו מכינים, תפוחי אדמה, בטטה ובצל בטיבול של פפריקה, כמון, פלפל ומלח בתנור, זה יוצא מעולה! אבל די נמאס לאכול את זה כל שבוע. המתכון הזה הוא מאוד קל להכנה, והוא מאודדדד טעים (מומלץ!) ובמנה עיקרית אנחנו בדרך כלל מצרפים בשר (המבורגר, קבב או סטייק) האם יש למישהו מתכון מעניין קל ומהיר שיוכל לשדרג לנו את ארוחת הערב? אם כן אני אשמח! תודה למציעים! מורן
-
- 14 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
ואם כן אז האם אתם מכירים חנות אמינה משמה...
-
- 10 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום, אתמול ראיתי את הסרט המטורף הזה ורציתי לדעת אם זה אמיתי או שכל הסרט מבויים. במיוחד הקטע שהוא הולך לבית ללימוד נימוסים והוא מביא להם חרא בשקית חחח
-
- 22 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
פעם אחרונה שהיו לי אופניים הייתי בן 8 . אין לי מושג בתחום ולא יודע אפילו כמה תקציב לשים! השימוש באופניים הוא די פשוט, סך הכל אמורות להביא אותי למכון כושר שלושה פעמים בשבוע, כשהנסיעה היא 30 דקות הלוך-חזור על מדרכה מסודרת. אני רוצה לציין שאני די תפרן כרגע :-\. 500 שקלים יספיקו? עדיף לי לקנות משומש ומאיפה בכלל? אני לא רוצה להוציא סכום של גבוהה, כי זה נראה לי מוגזם לשימוש הפשוט שלהם. תודה
-
- 79 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
זו שאלה כללית אבל אחת שאני לא מוצא לה תשובה. אם אני רוצה לפתוח חנות ולמכור משהו אני צריך שלושה דברים: החנות עצמה, הסחורה ועובדים. אז לשכור חנות זה לא דבר מסובך מדי. את זה אני יכול להבין בעצמי. למצוא עובדים זה לא מסובך. כותבים מודעה באינרנט או משתמשים בכל חברת כוח אדם. למצוא ספק.. אין לי מושג. זה כנראה לא דבר מסובך כי לכל חנות יש ספק, אפילו כמה ספקים. אבל אני מחפש כבר שעה ואני לא מוצא דרך לאתר ספק. יש למישהו מושג?
-
- 6 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
מישהו יכול לספר לי איך המיונים לתגלית עובדים, מה הם שואלים ומה יעזור לי להתקבל? תודה.
-
- 6 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
SUP לכולם מה אתם הולכים לעשות היום בערב? חברה? חבר'ה? וודקה ב10 שקל וחבילת קרמבואים? משהו אחר? שתפו תוכניות
-
- 116 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
זה נראה כאילו כל חנות (שמתיימרת להיות) מחשבים ברעננה ממש "זורקת", אין אשכרה עם מי לדבר, השירות על הפנים והמקסימום הוא שיציעו לך מפרט מוכן מראש במקום שתדבר כמו בנאדם עם המוכר על החלקים של המחשב החדש שלך. למישהו יש המלצות לחנות מחשבים באיזור המרכז, עם היצע חומרתי רחב ושירות טוב?
-
- 16 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום לכולם לאור עליית מחירי המים (וכמובן העובדה שאין יותר מדי מים) ולפני שמים הופכים להיות מוצר לעשירים בלבד.. אתם יכולים לכתוב פה טיפים שלכם לחסוך במים ! כמה דברים שלי: *בזמן המקלחת לשים שיר שאתם אוהבים ברקע [אפשר בפלאפון או משהו] ולנסות לסיים את המקלחת עד סוף השיר - ככה גם נהנים משיר נחמד ברקע וגם מסיימים להתקלח [המלצת רשות המים-להתקלח עד 4 דקות]. *לנסות להוריד באסלה בכל מקרה את הידית הקצרה - גם אם הורדתם חבילה. ברוב הפעמים זה מצליח. אני מניח שזה חוסך בערך חצי מיכל כל פעם. *לא לשטוף את האוטו אם אתם יודעים שעומד לרדת גשם [גם ככה הגשם מתייבש מכוער על הרכב וצריך לנגב אותו שוב]. *לחסוך מים לא רק בבית - גם בצבא ובעבודה, אמנם זה לא הכסף שלכם, אבל זה המים של כולנו. אנ…
-
- 57 תגובות
- 5.9k צפיות
-