כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,703 דיונים בפורום זה
-
כמו שכתוב בכותרת, אבי הביא לי שעון G-SHOCK מהונג קונג. הוא בא בלי ספר הוראות, אני מבקש את עזרכתכם בהפעלת הסטופר בו. הדגם המדובר הוא ה- DW-8200, שלא כמו ברוב השעונים מסדרת ה-G-SHOCK, הלחצן של האור אינו נמצא מקדימה למעטה אלא בצד ימין למעטה. הסטופר ישנו. הבעיה היא שאני לא הצלחתי להעלות על הדרך שבא מאפסים את הסטופר. זוהי תמונתו של השעון, אם מישהו יודע את הפתרון לבעייה שלי, אני אשמח שישתף אותי בו. תודה מראש, ptyahoo.
-
- 7 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום, אני בן 20 אז שלא יבואו לי בני 13 וימליצו בבקשה משקפי שמש: היו לי משקפי שמש של Rudy Project (נאבדו..) שהיו דווקא יפים אבל קצת לא אהבתי את עדשת המראה.. לאבא שלי יש את זה: http://www.erroca.co.il/admin/Product/SPic2/548091.jpg וזה נראה יפה עליי, אבל משום מה זה קצת נראה לי כמו משקפי שמש שעיוורים שמים אז אולי אני ימצא כזה בצבעים אחרים (לא בקטע של צבעים ממש נועזים..) על מה אתם ממליצים? בגדים: אני מחפש בגדים ליציאה, חולצות יפות עם פסים לרוחב כאלו בצבע שחור-אפור, או חולצות עם הדפסים מעוצבים... היתי ב CASTRO MEN ויש להם כמה בגדים יפים אבל המחירים..או או המחירים... היתי גם ב TNT ויש להם גם כמה בגדים נחמדים, והמחירים גם בסדר, אבל דיי ראיתי שם הכל.. על מה אתם ממליצים…
-
- 34 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
-
ok, עוד תר'ד הזוי. ונראה לי גם שהסקר הכי גדול שהיה כאן... למרות שאני ישראלי צבר גאה אם הייתה לכם האפשרות לבוא ממקום אחר...לא ממדינה אחרת אלה ממוצא מסויים אחר .לי במקור יש שורשים טריפולטאים ואיטלקים ) מאיכן הייתם בוחרים להיות ? נראה לי שהייתי מעדיף להיות יפני... עם כל הסריטות שלהם יש להם את המראה הכי יחודי ומגניב מעבר לעם חזק שהוריד את האמריקאים לברכים ב WW2 ואחת מהמדינות הכי מפותחות בעולם. אנא תפרטו את סיבות הבחירה... זה יהיה מעניין לראות מה חושבים על לאומים מסויימים והפופולריות שלהם
-
- 92 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
-
-
-
לו קל מההתחלה?,הכוונה הבין כל הרצאה מבלי צורך לחזור על החומר שהוכתב בכיתה ומבלי לשאול שאלות וללא צורך לשבור את הראש בבית שעות על גבי שעות? רק התחלנו וכבר מדברים איתנו על גבולות של סדרות,שזה אמנם יחסית פשוט...אבל עדיין לא נתפס לי עד הסוף ההגדרה של זה ושלבי ההוכחה של הגבולות..... מה אתם אומרים יהיה טוב?
-
- 71 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
כיצד מסתכלים על אנשים שלא עשו צבא בשוק העבודה?אם לא עשיתי צבא מהם ההשלכות בעתיד לגבי מציאת עבודה?
-
- 12 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
אשמח לשמוע דעות ממי שמכיר, לי אישית יצאה חוויה מחורבנת ואני ממליץ להיתרחק כמו מאש...
-
- 31 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום המייל שלי הפך ללא שמיש משום מה (gmail). הססמה לא עובדת בכניסה למשתמש (שאני זוכר אותה בעל - פה מעל לשנתיים) הססמה נכונה משו בחשבון נדפק אצלם אני חושב. מיכוון שגם הface book לא רוצה להתחבר. (אני רשום במייל הזה שם) מיכוון שגוגל היא חברה ענקית אני משאר שיש איזה שהוא מוקד ארצי שלהם חיפשתי בגוגל את גוגל, טוב לא מצאתי כל כך. איך אני יוצר קשר עם גוגל ישראל ? תודה.
-
- 25 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
רקע:עשיתי י"ג י"ד לפני הצבא ,כרגע אני בן 22. הסיפור: אני שנה וחצי בצבא(חיל אוויר) עברתי כבר שלושה בסיסים + שלושה קורסים(2 לא עברתי בכוונה) הספקתי להיות טכנאי אלקטרו אופטיקה שזה הקורס שעברתי אבל פסלתי אותו בדרך של בלאגן עכשיו העבירו אותי לבסיס בדרום שנקרא ביסנ"מ בית ספר לנ"מ...להיות שם אפסנאי טכני ואני ממש לא רוצה את זה עשו לי את זה בכוונה כי רציתי קרוב לבית ולא נתנו לי בקיצור הגעתי לשם(פה זה כבר שנה וחצי בצבא) והלכתי לקב"ן כי כבר נשבר לי הוא הוריד לי פרופיל ל45 נפשי והמליץ להעביר אותי קרוב לבית אחרי שהוא פסל לי צריך לקבוע וועדה עם המפקד בסיס ולפני הוועדה עושים ראיון עם המפקד טייסת(סגן אלוף) ,אז בתחילת השיחה הוא שאל אותי אם אני רוצה לצאת מהצבא אמרתי לו שלא ,אח"כ הוא שאל למ…
-
- 3 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
-
נו, מה לעשות.. כשקשה להירדם, רואים ערוץ הקניות. ואני כל פעם בשוק מחדש מאנשים שקונים משם מוצרים... לרבות מחשבים!! א- המחירים שם מופקעים. ב- הרכיבים הם חרא של רכיבים. ג- הסתקרנתי לראות כמה זה גרוע ונכנסתי לאתר האינטרנט שלהם. הממצאים מצורפים. זה פשוט קורע מצחוק. [attachment deleted by admin]
-
- 57 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
-
אז ככה אני מתמיין לאר"מ בגאמא עברתי את 2 הראיונות, המראיין אמר שאחריהם מגיע רק תחקיר ביטחוני וראיון פסיכולוגי הבחורה מיחידת האיתור טוענת שתבוא "עוד סידרה של מבחנים" מי מביניהם צודק? אני כרגע בשלב של להמתין לזימון הבא שלהם אני לא יודע אם זה יהיה תחקיר בטחוני או ראיון מקועי נוסף מי יודע?
-
- 14 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
היי השתחררתי לא ממזמן ואני מחפש עבודה אז שלחתי קורות חיים למלא מקומות קיצר התקשרו אלי מאיזה כ.א והציעו לי משרה של תמיכה טכנית ב נטויזן מה אתם אומרים כדאי ,איך משלמים, תנאי עבודה, סביבה וכ'ו. תודה
-
- 10 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
-
-
אהלן חברההזמנתי מאתר מוכר בחול 2 חבילות של אבקת חלבון אופטימום (כל אחת 2 ליברות) דרך UPS.הודיעו לי שהחבילות הגיעו לארץ (משלוח שעלה 60$!!) אך משום מה UPS החליטו שאני צריך לשלם 150 שקל על כל חבילה בכדי לקבל אישור ממשרד הבריאות בכיד להעביר את החבילה במכס.למישהו כאן זה קרה? מה אני עושה כדי לא לשלם להם ולקבל את החבילה בכל זאת?
-
- 27 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום יש לי כסף ב PAYPAL ואני רוצה לקנות -ומעדיף בגלל מחיר המשלוח הגבוה לקנות בארץ. ולא ב EBAY האם יש חנות מחשבים בארץ שניתן לקנות דרכה ישירות ב PAYPAL ? ולא לעשות את ההמרה קודם ....
-
- 6 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
סתם החלטתי לכתוב בגוגל nazi, תראו מה מצאתי: http://www.nazi.org/library/nazi_images/ http://www.nazi.org/library/flyers/ פליירים "למה לנו למות למען ישראל", אתר עם סיומת org!!! הם קוראים למלחמה במזוהמים (יהודים). "הכוח הלבן" אמריקן נאצי פארטי: http://www.americannaziparty.com/ יש עוד מלא!! למה לא מפילים את האתרים האלו? איפה החוק?
-
- 69 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
SUP לכולם מה אתם הולכים לעשות היום בערב? חברה? חבר'ה? וודקה ב10 שקל וחבילת קרמבואים? משהו אחר? שתפו תוכניות
-
- 116 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
טוב נתקלתי ב 2 עבודות טובות, ג'יימס מציעים 24 שח לשעה במחלקת אלכוהול לטעימות אלכוהול, 6 משמרות בערך בשבוע, לילה בוקר ערב, בלילה 150 אחוז בשבתות וחגים 175. המשמרות מנוהלות בצורה אקראית במחשב שלהם. הסעות מהבית ועד העבודה ולהיפך. לעומת זאת מסעדה טובה, 22 לשעה אבל יש טיפים, כמעט 35ומעלה לשעה בסה"כ, וקרוב לבית (ראשלצ). אני נוטה למסעדה, עבודה למטרת חסכון חצי שנה ומעלה ללימודים בקרוב. אגב בג'יימס יש התחייבות לחצי שנה או קנס 600 שקל... אז מה דעתכם?
-
- 19 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, יש לי שאלה, אני רוצה לאתר כתובת מייל של אנשים מפורסמים, בואו נקרא להם סלבריטי, מה הדרכים הטובות ביותר לכך? יש למישהו רעיון?
-
- 8 תגובות
- 6.1k צפיות
-