עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by חן מ,

אהלן אני רוצה לנסוע עם חברים לחול,אחרי שירד לנו הרעיון של הכינרת ושל אילת חשבנו על ברצלונה או על איה נאפה.איפה עדיף?איפה יותר כייף לבני נוער? בברצלונה יש לבני נוער מה לעשות?או שזה יותר מוזיאונים וכו'?יש שם לונפארקים? באיה נאפה אין לי ספק שיש לבני נוער מה לעשות,יש שם בריכה,מסיבות וכו' שמעתי שיש פארק מים באיה נאפה,מישהו יכול להוסיף מידע על הפארק הזה? תודה

• 53 תגובות
    • 5.8k צפיות
  2. שלום, לא בטוח אם זה המקום הנכון לשאול. מישהו יכול להמליץ על כסא נוח אורטופדי ואיכותי ב500-1000 ש"ח לעבודה ממושכת מול מחשב. ברור לי שבסופו של דבר זה גם ענין של העדפה אישית אבל עם אלפי הדגמים שיש היום בשוק לפחות היתי שמח עם היתי יכול להתמקד בחברה מסוימת או בכמה דגמים בודדים

• 7 תגובות
    • 5.8k צפיות
  3. http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/bruchim-c02361526/10815673?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_272&a=2022 האינסיטנקט הראשוני שלי הוא שזה בולשיט, וחיפוש בגוגל העלה את הפורומים האלה: http://www.gmtruckclub.com/forum/showthread.php/48658-Neo-Socket-Scam-or-Real#axzz27lNgyabl http://www.eevblog.com/forum/suggestions/please-review-the-%27neosocket%27-gas-saver/ מצאתי גם את המוצר בDX ב4.3 דולרים(*קצת* יותר זול מגרופון) ושם רוב הביקורות גם "רומזות" שזה סקאם... http://dx.com/p/neo-socket-fuel-economizer-for-car-save-fuel-gas-10-30-12v-52013?item=1 "פסק הדין הסופי" שלי הוא שזה סקאם, אלא אם למישהו יש התנגדויות?

• 12 תגובות
    • 5.8k צפיות
  4. Started by Kidney_stonE,

4 בבוקר לפני שעה בערך החלטתי מה אני רוצה שיהיה הקעקוע השני שלי מחר בבוקר אני קם ונוסע לוויקטור בגן האם לעשות אותו. בינתיים, חשבתי שאולי אלה מכם שמקועקעים ירצו להראות את שלהם מקווה שאין פוסט כזה כבר.. לפחות לא מצאתי בחיפוש אני אתחיל בוותיק שלי : (מחר אוסיף בערב את הצעיר, ואולי אמצא תמונה טובה יותר של הוותיק) זה על יד שמאל, על האמה, מתחת למרפק, בצד ה"פנימי" של היד. וכן אני יודע שזה בול סמל של הסוהו (מסעדה יפנית איפושהו במרכז) אבל אני הייתי קודם! אני אשמח אם תוסיפו את שלכם רק בקשה אחת - בלי להכנס לויכוחים על "למה לעשות בכלל קעקועים" או דברים דומים ובלי יותר מדי ספאם... יאללה, עכשיו אתם

• 73 תגובות
    • 5.8k צפיות
  5. Started by slim_shady,

אני מחפש מקום בצפון הארץ שאני יכול לבוא, לעבור איזה הדרכה ולקפוץ. מישהו יודע פרטים על זה, מה המחיר? איזה מקומות מומלצים? צריך להתכונן לזה? ואני יודע גם שאנשים חסריי ניסיון עושים את זה עם מדריך קשור אליהם, יש מקומות שזה לא דורש מדריך, או שחייבים לעבור קורס או משהו? אם זה מעניין מישהו אז אני צריך את המידע הזה בשביל מתנת יומולדת למישהו...

• 3 תגובות
    • 5.8k צפיות
  6. Started by idan_20,

קניתי שם מחשב ב3500 שח. בדיוק עברתי דירה לדרום וביקשתי שישלחו לי את המחשב במישלוח (טעות מרה כל כך לא ממליץ לעשות זאת לעולם) כמו שאתם יודעים בSkyPc לוקחים 150 שקל הרכבה, קיבלתי את המחשב ואנשים! חשכו עיני! הרד דיסק לא מחובר, חסר מקל זיכרון, ועוד חלק עם שתי כניסות FIREWIRE ו USB שגם לא היה מחובר. *קניתי את המחשב לצורכי עריכת וידאו והדגשתי זאת בפני המוכר בחנות שאני חייב חייב FIREWIRE וחייב את המחשב באותו שבוע כי יש לי עבודה להכין. התקשרתי לחנות קיבלתי יחס מגעיל, אמרו לי 5 דקות אנחנו בודקים וחוזרים אלייך חזרו אחרי יותר משעה, המוכר שישבתי איתו ודרכו קניתי את המחשב התקשר אליי והתנצל אמר שהוא לא יודע מה להגיד... טוב חזרתי לראשון לחנות בסוף השבוע עם המחשב, נכנסתי לחנות אותו מ…

• 81 תגובות
    • 5.8k צפיות
  7. אני מחפש ומגגל ולא מצליח למצוא, איך זה יכול להיות שאין אף אחד שאפשר לפנות עליו כדי להתלונן על הדואר?

8. אהלן אנשים! כבר זמן מה שאני מתכנן לקנות את הDell vostro 3550 שנראה כמו אחלה של מחשב. אלא שלפני כמה ימים חבר שלי הזמין מחשב של חב' lenovo מהאתר הבינ"ל שלהם.. המחשב עלה לו חצי מהמחיר בארץ, והוא קיבל את המשלוח תוך כמה ימים. לפיכך החלטתי לפשפש בחנות האמריקאית של Dell ומה שראיתי שם מאוד הפתיע אותי. המחירים שם.. איך נאמר, הם בערך חצי מהמחירים של חנות ממוצעת בארץ! כן, מסתבר שאם מחפשים קופונים של חברה מסוימת בגוגל, מקבלים הנחות די היסטריות.. ככה לדוגמא - האפשרות הראשונה בגוגל הפנתה אותי לאתר של Dell כאשר באופן אוטומטי מוענקת לי הנחה של 25% על הDell XPS17 שכעת יעלה לי, הכל כולל הכל, 1000 דולר, לגרסאת מסך FHD, כונן קשיח 700GB, כרטיס מסך טוב, מקלדת עם תאורה אחורית ועוד דברים רבים אח…

• 16 תגובות
    • 5.8k צפיות
  9. Started by swip,

שלום. אני רוצה להתחיל ללמוד באוניברסיטה הפתוחה מדעי המחשב ויש לי מספר שאלות לגביה. רקע אישי- אני בן 22 לפני מספר חודש השתחררתי,מצאתי את עצמי מחפש מקצוע לחיים,בסופו של דבר על פי שיקולים רבים הגעתי למסכנה שהמסלול בשבילי הוא מדעי המחשב, כאן נתקלתי בבעיה,מסתבר שכן הייתי צריך ללמוד בבצפר וכן באמת הייתי צריך להשקיע בבגרויות ואפילו לעשות פסיכומטרי (שאני ממש רוצה שיפסלו את הרעיון הזה) אבל הלימודים בזמנו לא התאימו לא לאור המצב הכלכלי בביתי ולא שיטת הלימוד... בתיכון קיבלתי פטור ממתמטיקה ומאוד מספר מקצועות כדי שאוכל לעבוד ולהתפרנס,ואת זה קיבלתי בתנאי שאני ייגש ל 3 יחידות מתמטיקה ומינימום 3 אנגלית (ניגשתי ל4 לא יודע איך),מתמטיקה סיימתי אם ציון סופי 80 (לימודים עצמאים בבית מידי …

• 16 תגובות
    • 5.8k צפיות
  10. Started by guycnaan,

חברה, אנחנו מארגנים לאן פארטי בסביבות ה23.6 (משהו סטייל פתיחת החופש), יש התעניינות? אז ככה.... בואו נסבר לכם את האוזניים... המקום יהיה בטבעון באולם הספורט של התיכון.... יש מספיק שולחנות וכיסאות לכולם (בית ספר...) מבחינת חשמל הלאן הקודם שפורסם כאן החזיק מעל 50 איש פלוס אורות בלי שום קפיצת כוח... לגבי ניסיון כבר אירגנו הרבה לאנים...בסביבות 20 פרטיים ועוד האחד הגדול ככה שאנחנו לא כאלה טירונים ויש ניסיון... הציוד עצמו,אין שום צורך להביא כבלי רשת או האבים... בעזרת תקציב שקיבלנו יהיו סוויטצ'ים במהירות 100,וכבלי רשת באורכים מספיקים....מה שייתן פינגים מעולים שיכולים להגיע ל10 ו15 כמו כלום,גם למשחקים הכבדים! מה שכן אנו מעדיפים שתביאו חוטים מאריכים ומפצלים כמה שיותר גדולים,מכיוון ש…

• 93 תגובות
    • 5.8k צפיות
  11. Started by Elapsed,

מה המצב חבר'ה? רציתי לדעת אם למישהו מוכר המספר 449085300099? איכשהו חייבו אותי בפאלפון על סך 2000 בחודש שעבר. עברתי כבר על הרבה אתרים בתקווה למצוא מה הקטע של המספר הזה, אבל לא הצלחתי. למישהו יש מושג מה זה? או המספר 1900?

• 25 תגובות
    • 5.8k צפיות
  12. Started by Born2Kill,

למרוקאים או למי שיודע מה זה מימונה,מישהו הולך? אני בתור מרוקאי הולך לשם לשם למלא את הקיבה שלי, יהיה שם שמח!!!! :yelclap: :xyxthumbs: :silly: :jump1: :jump1: :nutty: :alcoholic: :alcoholic:

• 73 תגובות
    • 5.8k צפיות
  13. בוקר ! הבוקר קמתי שראיתי שמשום מה ממיר הכבלים שלי מכובה. הדלקתי אותו, וגיליתי משהו משמח מאוד.. הלילה HOT עדכנו את מערכת הניווט שלהם. השינוויים הבולטים ביותר ששמתי לב אליהם בינתיים הם: 1. שינוי הצבע של התפריטים מכחול לאדום... 2. מעבר מהיר יותר בין ערוצים 3. גלילה מהירה משמעותית בין ערוצים (גלילה ללא מעבר) 4. אפשרות להצגת פרטים על תוכניות בשעות שונות וערוצים שונים. (לדעתי השיפור המשמעותי ביותר. עד עכשיו היה אפשר להציג רק את הפרטים של התוכנית הנוכחית בערוץ הנוכחי. לחיצה על Info לאחר גלילה לערוץ\שעה אחרת היה תמיד מציג רק את הפרטים על התוכנית הנוכחית המוצגת) אני מוכרח לציין שזה קצת הפתיע אותי (לטובה, כמובן), כי חשבתי שהדברים האלה לחלוטין תלויים בממיר עצמו (יש לי ממיר יש…

14. Started by Joolmus,

אנשים אני חייב בוק ריפורט באנגלית, אבל לא על ספר גדול או משהו (לא משהו כמו הארי פוטר או שר הטבעות וכאלה..).. משהו פשוט (עדיף לא מוכר) שלוקחים מהספריות של בי"ס Stage 5 או 6 מכסימום (אפשר גם Stage 4 אם הספר לא מוכר P:)... גם הבוק ריפורט לא צריך משהו רציני.. אני בסה"כ צריך לכתוב 5-6 שורות על התוכן ולעשות עוד איזה משהו קטן.. אבל לא משהו מסקול סאקס או עבודות כי המורה שלי חכמה מידי בשביל זה.. אם יש למישהו בוק ריפורט על ספר ברמה שרשמתי למעלה, מספיק שיהיה בו איזה סיכום יפה על הספר ואני יסתדר בתודה מראש!!! אם למישהו יש אז או שיגיד פה או שיוסיף אותי לICQ #179324998

• 0 תגובות
    • 5.8k צפיות
  15. Started by Guarding angel,

מה הרשימה שלכם? שלי שליחות קטלנית 2 בלק הוק דאון המסור 1-4 הנוסע השמיני 1-3 גלדיאטור בטמן מתחיל/האביר האפל הטורף 1-2 שתיקת הכבשים 1-4 יש עוד כמה כבר אזכר

• 60 תגובות
    • 5.8k צפיות
  16. קיבלתם צו ראשון? יש לכם שאלות, תמיהות או כל דבר שמעניין אותכם לדעת על החמש שעות שיקבעו לכם שלוש שנים ? זה המקום. בין אם זה לאן להתגייס או מה, חברי הפורום יעזרו לכם בכל נושא ובקשה. ובבקשה- יש המון תשובות שנכתבו כבר, אז השתדלו לא לחזור עליהם. גיוס קל לכולם(:

17. Started by BedBoy,

זה נראה כאילו כל חנות (שמתיימרת להיות) מחשבים ברעננה ממש "זורקת", אין אשכרה עם מי לדבר, השירות על הפנים והמקסימום הוא שיציעו לך מפרט מוכן מראש במקום שתדבר כמו בנאדם עם המוכר על החלקים של המחשב החדש שלך. למישהו יש המלצות לחנות מחשבים באיזור המרכז, עם היצע חומרתי רחב ושירות טוב?

• 16 תגובות
    • 5.8k צפיות
  18. כולם לקרוא את הכתבה הזו של השטותניק הזה שכתב שהשנה הפנטיום 4 היה מדהים, שההבדל בין הmx 200 ל400 זה בכמות פיקסלים שהוא יכול לעבד, שטותניק! כל כך הרבה שטויות, ש-AMD לא נתנה תחרות השנה ופנטיום 4 יותר טוב מה-XP כי הוא פחות מתחמם וכל מיני שטויות כאלו. מי שלא מצליח לקרוא שלפחות ישלח מכתב מחאה לכתובת הבאה: masaf@maariv.co.il. ומי שלא רוצה שלפחות יביא לי ביקורות על הפנטיום 4 מול xp וכאלה, ציטוט: "הge force 3 עולה פי 4 מסידרת הכרטיסים הקודמים" או "הדגמים שהציפו את השוק הם mx200 או mx400 עם מעבד GNU של nvidia המשמשים לעיבוד גרפי מהיר והצגה תלת מימדי טובה" "ההבדל בין הדגמים מתבטא במספר הפיקסלים שהמעבד הגרפי מעבד בשנייה". פנינת חכמה נוספת של הכותב הנבון, אסף מרגלית, בנוגע לכרטיסי הרא…

• 27 תגובות
    • 5.8k צפיות
  19. Started by guysevi,

היי לא יודע אם זה מתאים בדיוק לפה אבל זה מתקשר למשחקים ואם לא אז נא להעביר לפורום המתאים וגם לא מצאתי נושא אחר שדיברו על זה בכל אופן נתקלתי באתר הבא : http://www.only4gamers.com/ ובו מציעים לך לשלם 40$~ ולקבל משחקים שטרם יצאו לשוק ולבדוק אותם עבור החברות השונות ולמלא חוות דעת על המשחק והשכר הוא בין 10$-80$ לשעה . האם הדבר הזה שווה משהו ?או שהכל בלבול שכל אחד גדול והם רק רוצים את הכסף שלך כמו בשאר העבודות הללו של מילוי סקרים וכאלה ? או שבודקי משחקים אמיתיים הם בעלי תואר ומועסקים ע"י חברות שמפתחות משחקים בעצמן משמע לעבוד בחו"ל ומצריך לימודי תואר או משהו כזה ?

• 3 תגובות
    • 5.8k צפיות
  20. Started by tulicooli,

אם יש תקו בין קבוצה X לקבוצה Y ו90 דקות לא היו שערים היה זמן הארכה וקבוצה X הבקיעה שער. אז איך הולכת תוצאת ההימור מי שניצח בסוף אחרי כל ההארכות? אני מדבר על משחק רגיל X VS Y כי אני יודע שבאנדר\אובר זה בלי הזמן הארכות. אז השאלה שלי אם השער נחשב במשחק רגיל כן \ לא. כי אני מנסה לעשות את שיטת ההכפלה אז שלא יהיו פאקים

• 2 תגובות
    • 5.8k צפיות
  21. אני מחפש מקום בפ"ת או כמה שיותר קרוב לפ"ת שמוכרים בו פוסטרים יפים, לא של ילדים קטנים אלא פוסטרים יפים או תמונות אומנותיות פנורמיות גם יכול להיות נחמד... יש לכם מקום טוב שאתם מכירים באופן אישי והוא מומלץ לדעתכם?

• 12 תגובות
    • 5.8k צפיות
  22. אני ממש מתלבט איפה ללמוד את המקצוע. האופציות שלי הם או להתחיל השנה באריאל (סמסטר אביב-פברואר) או שנה הבאה להתחיל בשנקר (שמעתי שהם מכללה מעולה ללימודי הנדסה). בשביל להתקבל לשנקר צריך פסיכומטרי של 620 ולעשות מכינות בפיזיקה ומתמטיקה. באריאל צריך לעשות רק את המכינות. ההתלבטות שלי קשה מכיוון שלשנקר אני אוכל להירשם רק באוקטובר הבא וכך אני מפסיד שנה, לעומת זאת באריאל אני יכול להתחיל ללמוד עכשיו. אני כרגע בן 23.5 והתואר שאני מתכוון לעשות הוא אורך כ-4 שנים. כל החברים שלי מתחילים ללמוד השנה (יש הרבה שבאריאל). ויש גם את הקטע שאריאל הופכים לאוניברסיטה (האם זה יותר אטרקטיבי?) ביום פתוח שהייתי שם היו מלא סטודנטים שנרשמו. צריך את עזרתכם- האם זה משמעותי תואר מאריאל או משנקר? אם יש לכם ע…

• 10 תגובות
    • 5.8k צפיות
  23. פעם אחרונה שהיו לי אופניים הייתי בן 8 . אין לי מושג בתחום ולא יודע אפילו כמה תקציב לשים! השימוש באופניים הוא די פשוט, סך הכל אמורות להביא אותי למכון כושר שלושה פעמים בשבוע, כשהנסיעה היא 30 דקות הלוך-חזור על מדרכה מסודרת. אני רוצה לציין שאני די תפרן כרגע :-\. 500 שקלים יספיקו? עדיף לי לקנות משומש ומאיפה בכלל? אני לא רוצה להוציא סכום של גבוהה, כי זה נראה לי מוגזם לשימוש הפשוט שלהם. תודה

• 79 תגובות
    • 5.8k צפיות
  24. ואיך זה עובד? תודה.

• 47 תגובות
    • 5.8k צפיות
  25. Started by efee123,

סתם חשבתי למצוא מציאות במדור יד שנייה באתר אבל כשראיתי מה הולך שם חשכו עיני!!! האנשים שם הורגים אותי! הם נראה לי לא מבינים שהם מוכרים חפצים משומשים יד שניה!!! הם כאילו עושים טובה שהם מורידים 100-200 שקל למעבד/לוח שעולים 1000 +. אני יכול להבין את הרצון שלהם למכור במחיר גבוה אבל שיהיו ריאלים! אני אישית יעדיף להוסיף 200 שקל בשביל מוצר חדש+אחריות!! זוהי דעתי!! סתם נקודה למחשבה..

• 36 תגובות
    • 5.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.