כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני בן 17, והיום בפעם הראשונה הרכבתי עדשות מגע, לאחר כמה שנים עם משקפיים. יש לי בעיה קטנה (או גדולה :s05:) מי שהדריכה אותי בחנות של האופטומטריסטים אמרה לי שיש לעדשה 2 צדדים (זאת עדשה רכה והיא יכולה להתהפך), והראתה לי איך להבדיל ביניהם, אבל אני לא כל כך מצליח להבין מה ההבדל. אז.. איך מבדילים בין הצדדים של העדשה? ועוד משהו - אני רואה טוב עם העשות לרחוק, אבל למרחק קרוב (נגיד 40 או פחות) אני רואה קצת מטושטש. יכול להיות שזה נורמלי כי שמתי את העדשות פעם ראשונה והעין שלי לא רגילה אליהן, או לחלופין כי היו לי קצת דמעות אחרי ששמתי (בכל זאת, פעם ראשונה), או שמשהו לא בסדר?
-
- 24 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
-
אני לצערי חליתי...ונאלצת לשבת פה עם חום, כאב גרון וראש... :'( לא פייר... אבל למה כל השאר פה? (לא שאני מתלוננת - אחרת לא היה לי למי להציק)...
-
- 71 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום, מאיפה אפשר לרכוש רשת שמסננת אבק (בצפיפות כמו שמגיעה בחלק מהמארזים), בחנויות הגדולות יש מסננים אבל הם ענקיים ולא מתאימים למחשבים. אני רוצה לבנות עוד שורה של סינון אבק עבור המארז כי יש די הרבה אבק בחדר. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
-
אני מחפש טראנסים מרגשים שמלווים בצלילי פסנתר אם יש ושיהיו עוצרי נשימה לא סתם צלילים בלי קשר שיהיה משהו מיוחד אחיד ומושלם אם יש לכם איזה כמה באוסף תיכתבו לי בבקשה.. ובכללי אם יש טראנסים יפים תביאו אלו הטראנסים הכי אהובים עלי! Yves Deruyter - Infinity - הטראנס הכי מרגש ועוצר נשימה ששמעתי בחיים. 110_m.r._-_to_france_2005_(beam_and_sean_tyas_radio_mix) ואיך אפשר בלי זה: police is a shit! 1200_Mics_vs_Sesto_Sento_-_Boobla_Cartoon-2005-D.F.R ~~ electro_sun_vs_phanatic_-_corona-mycel ~~ 01.Bizarre_Contact_vs_Dooper_Doopler_-_System_Overload-PsyMan ~~ 01 - Cosma - The Time Has Come
-
- 73 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
-
עלמנת לבדוק את העבודות שעלי להגיש במסגרת הקורס מערכות ספרתיות שאני לוקח בפתוחה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
לאחרונה כל הזמן שומעים בתקשורת דיבורים על המחיר שמשלמים גם בארץ וגם בעולם בגלל שלא קונים נפט מאיראן עכשיו אני רוצה להבין , כל הנפט של העולם נמצא באיראן ? מה עם : ארה"ב , קנדה , ערב הסעודית , קטאר , עיראק , כוויות , איחוד האמירויות , רוסיה , לוב , סין ועוד כולה איראן , באמת שאני כבר לא מצליח להבין אם זה ספינים או שזה אמיתי הקטע הזה שכולכך חשוב לקנות נפט דווקא מאיראן ובלעדיהם המחירים מרקיעים שחקנים
-
- 40 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
מה זה בכדורסל "פסק זמן טלויזיה" פעם ראשונה היום אני שומע את זה.מה זה?
-
- 2 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
-
http://www.calcalist.co.il/articles/0,7340,L-3615819,00.html מישהו מכיר/שמע על מקצועות נוספים?
-
- 15 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אהלן, כבר שנים שבחדר שלי יש נתב אלחוטי שאחראי לכל הרשת האלחוטית בבית. בכל אופן, אני גר בחדר הזה, מבלה מספיק זמן בו וגם ישן בו. לאחרונה רצה לי מחשבה בראש על רמת הסיכון שבמחייה בצמוד למכשיר שמשדר אליך נונסטופ כל החיים... בכל אופן, תהיתי לעצמי - האם שידור הWIFI הוא מסוכן?
-
- 22 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
-
לא, אני לא מדבר על האלו בטירה שמורכבים משני חלקים, אני מדבר על כדורים מחתיכה אחת שהם לא חלולים. הקוטר שלהם הוא 0.7 או 0.6, אני לא בטוח.. הדגם של האקדח הוא HFC TX543 (גלוק, עם מכניקה מברזל) מי שיכול לעזור.. טנקס!
-
- 19 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
-
המדינה בוחנת מיזם של תוכנית הלוואות בהיקף של כ-50 אלף שקל לכל סטודנט למקצועות ההיי-טקלכתבה
-
-
- 20 תגובות
- 5.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני מעוניין לקבל מהאדם עדכונים שוטפים אבל לא מעוניין שהוא יתייג אותו. אפשר לעשות דבר כזה? לחסום רק תיוג?
-
- 9 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
ולא בחילה מתוך זה שלא מרגישים טוב ממחלה... אלא בחילה כשנגיד אכלת יותר מידי.. ( )
-
- 28 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, מישהו יודע מה היא עמלת הפקדת צ'ק דולרי בדיסקונט (לא לסטודנטים)? תודה.
-
- 2 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אני מאוד מאוד מבולבל לגבי השירות הצבאי שיהיה לי,אין לי מושג מה לעשות,אולי פה יעזרו לי. פרסמתי פה בעבר לא מעט ט'ארדים,החל מזה שנכנסתי לכלא בבקו'ם,על זה שרציתי להיות עובר רס'ר,לעשות יומיות,לעבוד בין לבין לעזור להורים,וכל מיני דברים כאלה ואחרים. יש לי ת'ש 3,קצת בעיות בבית,אני מאמין שאני יכול לעלות את הת'ש שלי לת'ש 5 ולצאת בכלל מחייל המשטרה הצבאית,אבל אני יספר קודם את מה שהולך פחות או יותר. שיבצו אותי להיות מד'כ,בהתחלה הייתי מאוד עצבני לגבי השיבוץ הזה,לא שרציתי בכלל משהו אחר,העדפתי את האמת להיות בשיטור לעשות 11-3 עם המון אפטרים שיש לי ת'ש 3,אבל ניחא נתנו לי מד'כ שלטענת המפקדים זה תפקיד הרבה יותר ''איכותי'',האירוניה פה היא שבטירונות הייתי ממש ממש גרוע!,היינו במחלקה 52 חיילי…
-
- 12 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
היו אינספור דיונים על שיטות גילוח ודרכי גילוח. אני לא חושב שהיה דיון על גילוח קלאסי של פעם. למישהו יצא לנסות? http://en.wikipedia.org/wiki/Safety_razor דיון בנושא: http://forum.bgu.co.il/index.php?showtopic=117671 העלות הנמוכה של הסכינים מושכת מאוד. http://www.westcoastshaving.com/Merkur-Double-Edge-Razor-Blades-50-Blades_p_25.html לדוג': 50 סכינים בעלות של 1 - 3 עבור סכין אחד. במקום 9-11 ש"ח ל- Gilette/Schick.
-
- 20 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
כרגע אני לומד קורס רשתות MCITP. אני לא חי בסרט, ואני יודע שהתעודות האלה לא יסדרו לי את החיים... מכיוון שלא נחנתי בתכונות או ביכולות פנומנליות, אני מרגיש שאני חייב ללמוד לתואר כלשהו בשביל להתקדם בחיים. ואם כבר תואר עדיף אחד כזה שיהיה פרקטי. בינתיים, לא מצאתי שום תואר שעשוי לעניין אותי ברמה כזו שאני להוט ללמוד ואח"כ לעבוד בו. מצד שני אני הבנתי שתואר יכול לפתוח לא מעט דלתות. תחומים בהנדסה שנראו לי מעניינים וחשבתי ללמוד אותם: הנדסת תעשייה וניהול/רפואית/חשמל. הבעיה שלי עם לימודי הנדסה, שעל פניו זה נשמע מקצוע מורכב ומעניין אבל אני זוכר עוד מימי התיכון, שאף פעם לא הייתי טוב במקצועות ריאליים. לא סבלתי מקצועות כמו: מתמטיקה, תכנות ובפיסיקה בכלל לא נגעתי. אני מאמין, שאם אני ממש אשק…
-
- 44 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
יש לי פצע כזה בין שתי טוחנות, וזה התנפח ושאני סוגר את הפה כדי לאכול/לדבר זה מחמיר, וזה כאבי תופת יש אפשרות לרפא את זה? אחותי הביאה לי איזו מדבקה שהיא עוד מעט תצא למכירה, זה כמו כדור מחומרים הומופאתים שמדביקים על הפצע וזה שומר על סביבה סטרילית ואמור לרפא אותו, אבל זאת חרטא אחת גדולה יש הצעות?
-
- 32 תגובות
- 5.7k צפיות
-