עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by peacebringer7,

ראיתי את הסרט החדש של עליזה בארץ הפלאות בקולנוע והסרט פשוט גרוע משעמם וחסר מעוף. היתי חופר עוד,אבל עצתי לכל מי שיש לו רף ציפיות מינימלי כלשהוא מסרטים שהוא רואה-חבל לכם על הזמן. לכו לראות סרט אחר טוב ומומלץ.

• 39 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. זה לא הפלייה או משהו כזה? יש דרך בתביעות קטנות לעשות קצת כסף? הם אמרו שזה אירוע סגור, אבל לא בעיה להוכיח שזה לא היה

• 39 תגובות
    • 3.9k צפיות
  3. Started by lesForce,

שלום לכולם! כמו שכבר הבנתם, אני מחפש שיר עם משמעות בנאגלית. האמת שהשיר הוא בשביל איזה "פרוייקט" נחמד שהמורה לאנגלית ביקש להגיש לו . לא משהו רציני... צריך לקחת שיר , לתרגם אותו ואז לרשום איזה כמה עמודים על מה הכותב התכוון ומאיפה הוא לקח את ההשראה וכו... אז אם יש לכם איזה שיר מומלץ, אשמח לקבל את שמו. וסתם ככה זה יכול להיות דיון נחמד בלי קשר לעבודה שלי

• 39 תגובות
    • 13.5k צפיות
  4. Started by r1plet,

מי חוגג? מה עושים? תחלקו בתכניות אצלי מתוכנן ערב איכות עם בת הזוג ועוד שתי זוגות חברים קרובים, במעגל חם ואווירה טובה! והרבה אלכוהול כמובן!

• 39 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. http://www.youtube.com/watch?v=-h1aruFrtq0 לפחות בשבילי (ילדות של שנות 80-90)זו היתה ההתקלות הראשונה עם מושג של אפשרות של פריצות למחשבים ובדיעבד כל נושא אבטחת מידע. מאוד נוסטלגי. האם יכול להיות שזוהי הבעת תמיכה ראשונה בהאקינג? ד"א אם אתם מכירים עוד סדרות ישנות העוסקות בתחום המחשבים אשמח אם תשתפו. עריכה: ערכתי את ההודעה במטרה להקטין את שגיאות הכתיב במידת האפשר.

• 39 תגובות
    • 4.6k צפיות
  6. שאלה שהתחבטתי בה לאחרונה. האם תלכו לחפש את עצמכם? האם תדעו איפה לחפש את עצמכם העתידי? מה תעשו דבר ראשון?

• 39 תגובות
    • 4.1k צפיות
  7. Started by tmpusr,

אנא נסו לשמור על נוסח הודעה אחיד ואינפורמטיבי לטובת כולם: סניף/איזור לביצוע הרכישה: - באר שבע. מוצרים לקניה: - Microsoft Sidewinder X6 Keyboard לינק: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7296 מחיר: 345 ש"ח צרו איתי קשר ב: - הודעה פרטית באתר או כאן בת'רד.

• 39 תגובות
    • 8.5k צפיות
  8. שלום רב, אני מעוניין לרכוש מכשיר מדידה לצורך מדידה של, למשל: מתח בשקעים החשמליים בבית (אני חושש שהמתח אינו יציב). זרם שצורך הקומקום החשמלי בעת הפעלתו (אני מבין שצריך בשביל זה, מודד עם צבת). זרם סוללת האל-פסק שברשותי ע"מ לוודא שהיא אכן 7.5AH. זרם של סוללות סטנדרטיות (1.5V מסוג AA ו- AAA וגם 9V) שברשותי. חיפוש בגוגל "אמפרמטר" העלה תוצאות רבות, חנויות רבות ומכשירים רבים ומגוונים בטווחי מחיר של בין 40 ש"ח לאלפי שקלים. אשמח לדעת איזה מכשיר בדיוק אני צריך, אני מעוניין להשקיע כך שישרת אותי בשנים הבאות ויהיה אמין ואיכותי. תודה רבה, אורן.

• 39 תגובות
    • 8.2k צפיות
  9. Started by אישי555,

מה הדרך הטובה להעלות במשקלים? האם להאריך את מספר החזרות בכל סט ולאחר שבועיים-שלושה לעלות במשקל ולהקטין את מספר החזרות (וחוזר חלילה)? או שצריך להעלות משקל ולהתאמץ? ועוד דבר קטן - יש תרגילים שאפשר לעשות במכונה או עם משקולות. מה עדיף לבחור?

• 39 תגובות
    • 6.7k צפיות
  10. Started by Googleness,

סביר להניח שזה נושא נדוש שנחקר רבות הדיוני הפורום אבל לכבוד השנה החדשה אני רוצה להתייעץ איתכם. עקרונית התחלתי לעבוד לאחרונה ואני בודק את האופציות שלי להתקדמות בעתיד, החלטתי שבמקום "הסמכות" למיניהן אני מעדיף להתאמץ וגם להשקיע יותר כדי לקבל תואר אקדמי. מתוך מגוון הקורסים שמוצעים להם בשוק שמתי את עיני על מסלול הנדסת מחשבים שמשלב תוכנה/אלקטרוניקה/רשתות בתואר אחד. (מצאתי הסבר די מפורט כאן למי שמתעניין: http://www.universities-colleges.org.il/הנדסת-מחשבים/ ) ממה שהבנתי מדובר במסלול שבסופו (לאחר 4 שנים) מקנה תואר B.sc בהנדסת מחשבים (מהנדס ולא הנדסאי אם אינני טועה). אבל, ... אין לי בגרות. למעשה אפילו לא השלמתי 12 שנות לימוד. אז כאן אני רוצה להתייעץ איתכם בתור בעלי ניסיון ממני …

• 39 תגובות
    • 4.2k צפיות
  11. אני מחפש דירה בתל אביב - גוש דן עד 2,500 - 3,000 שקלים בחודש. חוץ מהעובדה שאני צריך לחפש שותפים שאני יכול להסתדר איתם (לא מעשנים, מסודרים ועוד) למה צריך לדאוג? איך זה עובד? מה צריך לדאוג שיהיה בחוזה? אין לי ניסיון בתחום ואשמח לשמוע כל עצה.

• 39 תגובות
    • 17.9k צפיות
  12. Started by eitan10,

שלום לכולם. יש לי מזגן ישן של אלקטרה 15 שנה . 2.5 כ"ס btu:23000 אני גר בבניין קומה שניה 110 מטר. המזגן כבר לא מקרר כמו שצריך. מבקש המלצה למזגן עילי אבל לא מיני מרכזי, חסכוני בחשמל. יש לי רק חד פאזה בארון חשמל. ראיתי את המזגן הזה מה דעתכם ?(הבעייה שלא מוצא מזגן עם דירוג אנרגטי A ) http://kor-light.co.il/Web/?PageType=9&ItemID=22541

• 39 תגובות
    • 7.7k צפיות
  13. Started by p7292,

בס"ד שלום לכל חברי הפורום, לפני שאשאל את שאלתי אקדים הקדמה קצרה- אני חוזר בתשובה אך לדאבוני כשהייתי צעיר (12-13 לערך) גנבתי מחנות עתיד מחשבים באזור השרון משחק מחשב. לא אאריך כיצד אירע הדבר אבל כעת ברצוני להשיב את סכום הגניבה, דבר שהוא כמו שיתברר לקמן קצת בעייתי. כידוע רשת עתיד מחשבים כבר אינה קיימת ורשת באג תפסה את מקומה. לאחר חיפוש בגוגל מצאתי שרשור בפורום הזה שבהקשר שונה שאלו פחות או יותר מה שאני רוצה לדעת; מה בעצם קרה לרשת עתיד מחשבים האם התאחדה עם באג או שמא פשטה רגל, לא התקבלה תשובה חד משמעית במקור הנ"ל לכן אני שואל שוב. (בעצם אני מנסה להבין האם הבעלות השתנתה או לא, במידה ולא אוכל להפקיד את התשלום באחת הרשתות ואם השתנתה אצטרך למצוא באופן ישיר את הנגזל עצמו). אצ…

• 39 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. Started by מיכאל11,

שלום אני סטודנט שעומד לסיים את התואר שלו,והייתי רוצה לתכנן טיול מאורגן עם משפחתי באירופה באחד היעדים הבאים: סקוטלנד,אירלנד,היער השחור בגרמניה או כול יעד מדהים רווי נופים עוצרי נשימה וטיול שקט וטוב. אציין כי בטיול המשפחתי ישתתפו 3 אנשים: אני בן 26,אמי בת 51,ואחי הקטן בן 16.אם הייתי מטייל לבד או עם מישהוא נוסף אז לא הייתי הולך על טיול מאורגן אלא על טיול אישי. חיפשתי באינטרנט עבור חברת טיולים אמינה ונורמלית ועד עכשיו לא מצאתי אחת . אשמח להמלצות הבאות: 1. המלצה על חברת טיולים מאורגנים אמינה,ככה שאתם בטוחים באמינות שלה ושמעתם מחבר או שטסתם בעצמכם. 2. המלצה לטיול מאורגן עד 1200 -1300 דולר לבן אדם. 3. המלצה על יעד אחר חוץ משאר היעדים שכתבתי הנ"ל,שכולל נוף מדהים וטיול שקט . אפריק…

• 39 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. אוייי, הוא ענק... אני כבר מצפה לרגע שהם יעלו את הקטע השני, עם אהרוני. http://www.keshet-tv.com/sharedimages/keshettv/downloads/nehederet/WMS_RM_FILTER/3_luba-down.wmv צפיה איכותית! 8)

• 39 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. בשבוע האחרון וגם בקרוב אני עובד וכשאני חוזר אין לי כוח לצאת עם חברים או לשחק כדורגל אבל משעמם לי תחת על המחשב צריך המלצות לשירים שכול אחד ירשום את חמשת השירים שהוא הכי אוהב מהרשימה שלו ככה: שם השיר - להקה (באנגלית כמובן). חדשים ישנים לא אכפת לי מה שאתם אוהבים תרשמו אני כבר יבדוק ויחליט לפי הטעם. תודה.

• 39 תגובות
    • 4k צפיות
  17. היום עברתי טסט ראשון לאחר הרבה סבל, יסורים, קרטועים ושאר החוויות. no more שיעורי נהיגה, עכשיו נשאר רק המלווה :D

• 39 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by bd,

אפשר כתבה או מידע על זה! אתר אינטנרטנ או משהו חיפשתי בגוגל מצאתי משהו לפני חודש ולא רשום איזה הצעה התקבלה כי זה חשוב לי !?!?! בתנאי שיצאו חוקים חדשים ושהם פועלים ??? כמה זמן תקופת המלווה כמה מותר להסיע.... :-[

• 39 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. Started by Chymes,

חלק אומרים לי ש"מרוויחים" 400 ש"ח. אחרים אומרים 300 ש"ח. כמה בדיוק מרוויח חייל לא קרבי?

• 39 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. :-X שנה הבאה אני עולה ליא ואני ורצה לדעת פרטים..תודה

• 39 תגובות
    • 17.4k צפיות
  21. כפי שהבנתם הנני מתגייס כבעוד חצי שנה.. אני גאה בצבאנו ומעוניין מאוד לתרום את חלקי מה שכן... אינני מעוניין לשרת בקרבי (סיבות שונות). התחלתי במסע לעבר חיפוש ה"תירוצים" הטובים ביותר שיקחו אותי על כנפי נשרים לבסיס קרוב לבית.... אשמח אם תענו לי כאן או תפנו אלי לICQ 105226575 תודה

• 39 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. אורח athlon

טוב, מה באמת אנשים, שהם לא עושקי קברים, צריכים לעשות כשהם מוכרים חלקים יד שנייה? ואני מדבר על משתמשים פעילים מאוד בפורום.

• 39 תגובות
    • 4.3k צפיות
  23. גאלה ;D

• 39 תגובות
    • 3.8k צפיות
  24. Started by X-_PLOSIVE,

כאוהד מכבי חיפה גאה היום אני מוריד את הכובע בפני הפועל ת"א והאוהדים שלה שעלו לרבע גמר גביע אופ"א . אולי זה לא יעניין אותכם אבל עדיין בטוח יש פה כמה שגם חושבים כמוני.

• 39 תגובות
    • 3.9k צפיות
  25. Started by MiniMizer,

http://www.play4traffic.com/game.php השיא שלי עומד כרגע על 139, כמה אתם תוכלו לעשות? 8)

• 39 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.