עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by orlupo,

מזל טוב ל-Chevy (הידוע גם בשם דני) הוא היום בן 19!!! מזל טוב עד 150 לבחור...

• 39 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. מה אפשר לקנות לו? אנחנו רוצים לקפוץ מחר לפני 9 לקניון לקנות לו משהו, אבל לא יודעים מה. אללה!!! רעיונות! תקציב... אמ... משהו סביר... 500 בערך.

• 39 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. מממ....אני חושבת שסיכמתי הכל בכותרת...לא? סתם...אני לא ממש טובה בהתמודדות עם פרידות...(too much touchiness 4 me)...אז אני אנסה לקצר... היה נחמד להכיר אותך, אתה באמת אחלה...(קצת מציק, מעצבן ומרביץ...אבל שטויות...עברנו כבר דרך זה... ;D) אני מקווה שיהיה לך טיול מדהים בדרום אמריקה...שתספיק כל מה שתכננת וגם מה שלא...שלא תתפוס חס וחלילה שום מלריה ואל תשכח לשים את הכובע, הצעיף, הסוודר, הגרביים העבות והמעיל...שמעת??? (בקול של סבתא פולניה מעצבנת)... אבל הכי חשוב: Have the time of your life... חוץ מזה אני מבינה שמיותר להזכיר לך לשמור על קשר, לשלוח גלויות ותמונות, להביא מתנות וכל המרבה הרי זה משובח.... (אחרת אפילו אל תחשוב לחזור לארץ....I know where & how 2 find u... :d…

• 39 תגובות
    • 3.7k צפיות
  4. Started by demonshlomo,

בסרט יש לו קעקוע שאומר D.O.C מה זה?

• 39 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. Started by moonjib,

1 - האבטיח הענק v.1 סכנה: אבטיח ענקי מסתובב ברחבי הארץ ואוכל את כל מי שלא שולח את הודעת השרשרת הזאת! אל תקחו סיכון! רק אם תעבירו את ההודעה הזאת ל -97 אנשים תינצלו! מורן מב"ש לא העבירה את ההודעה הזאת והאבטיח הרשע מצא אותה וביצע בה את זממו. ראו הוזהרתם ! 2 - האבטיח הענק v.2 אבטיח ענקי מסתובב ברחבי הארץ ואוכל את כל מי שלא שולח את הודעת השרשרת הזאת! אל תקחו סיכון! רק אם תעבירו את ההודעה הזאת ל-97 אנשים תינצלו! אל תתנו לגרעינים/לו לנצח! מי שלא מאמין יכול אפילו לראות בהודעה הראשית באתר www.icq.com . ראו הוזהרתם! 3 - שחורים חסונים אזהרה!!! קבוצה של 25 כושים חסונים עירומים רצים ברחובות אם לא תשלח הודעה זו תוך 15 דקות ל10 אנשים הם ימצאו אותך! זה כתוב גם באתר של www.icq.com - ICQ ע…

• 39 תגובות
    • 13.8k צפיות
  6. Started by bd,

אפשר כתבה או מידע על זה! אתר אינטנרטנ או משהו חיפשתי בגוגל מצאתי משהו לפני חודש ולא רשום איזה הצעה התקבלה כי זה חשוב לי !?!?! בתנאי שיצאו חוקים חדשים ושהם פועלים ??? כמה זמן תקופת המלווה כמה מותר להסיע.... :-[

• 39 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. Started by marlboro,

עד היום קניתי רד בול, עכשיו שמתי לב שה XL הוא חצי מחיר בדיוק גם לא שמתי לב למשהו ממש שונה בטעם, אבל נראה לי שרד בול יותר טוב.

• 39 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. משום מה הסטנדאפיסטים הישראליים לא כל כך מצחיקים אותי. תנו המלצות לאנשים לא-ישראליים שיש להם מופעים טובים ומצחיקים.

• 39 תגובות
    • 3.8k צפיות
  9. זה לא הפלייה או משהו כזה? יש דרך בתביעות קטנות לעשות קצת כסף? הם אמרו שזה אירוע סגור, אבל לא בעיה להוכיח שזה לא היה

• 39 תגובות
    • 3.9k צפיות
  10. Started by C991Now,

היי HWZone אני משרת בחיל האוויר ועשיתי טירונות 02 אז סיימתי את הטירונות היום ובאמת חבל שנגמר... קיבלנו את הצווי התייצבות,הרוב קיבלו את אותו בסיס בו עשינו את הטירונות - טכני בחיפה(בח"א21) אבל היו כמה,כולל אותי, שקיבלו סיפוח לבה"ד 20 - צריפין,קורס 310. מישהו מכיר על הקורס עצמו? הבנתי ש-כל מה שמתחיל ב-300 זה אומר שזה קשור למכונאות,אבל אני לא סגור על זה וגם מהמחקר הקטן שעשיתי,כל מה שקשור למכונאות- זה ישר לברוח עצות,דעות,וטיפים יתקבלו בברכה... כרגע מה שאני הולך לעשות(אני בשבוע חופש) זה לבוא לבה"ד20 ולבקש יפה קב"ן וגורמים כאלו ופשוט לצאת משם - נראה טוב על הנייר, אבל בפועל...

• 39 תגובות
    • 12.5k צפיות
  11. Started by SweeT_EviL,

שאלה פשוטה - במה אתם משתמשים, למה, ואיזה... אני אישית לא יכול לשים ג'ל כי אני מרגיש כזה מוזר והחולצה תמיד נדבקת לבית שחי.

• 39 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by ORrrr,

אני חושב דור שני, היותר יפה וגדולה.. שנת 97 ומנוע 1.1 אני חושב אבל מוחלף לחדש יותר שעבר אני חושב בסביבות העד 90 אלף קילומטר אבל אני לא סגור אולי פחות. פשוט אמא שלי את האוטו הזה בשבילה ובשבילי.. אז מה אתם אומרים אני בתור נהג חדש(רשיון ללא מלווה קצת יותר מחודשיים וחצי) שזה הולך בעצם להיות האוטו הראשון שבערך שלו, אהנה מהמכונית(ידנית)? אמשח לשמוע תגובות והצעות.. המכונית עצמה עלתה 20000 שלפי המחירון זה מה שהיא אמורה בערך לעלות אני אוסיף שהיא בצבע לבן והיא נראת טוב ושמורה... ואולי אני אעבוד קצת ואקנה לה איזה רדיו דיסק נחמד :]

• 39 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by mega1234,

לא יודע אפילו איך הגעתי לזה אבל רציתי לראות אם זה קרה למישהו בפורום, ביקור פתע מהוט למטרת בדיקה של חיבור פיראטי. זה חוקי בכלל ? (הביקור מן הסתם, לא החיבור )

• 39 תגובות
    • 4.6k צפיות
  14. :-X שנה הבאה אני עולה ליא ואני ורצה לדעת פרטים..תודה

• 39 תגובות
    • 17.6k צפיות
  15. Started by lesForce,

שלום לכולם! כמו שכבר הבנתם, אני מחפש שיר עם משמעות בנאגלית. האמת שהשיר הוא בשביל איזה "פרוייקט" נחמד שהמורה לאנגלית ביקש להגיש לו . לא משהו רציני... צריך לקחת שיר , לתרגם אותו ואז לרשום איזה כמה עמודים על מה הכותב התכוון ומאיפה הוא לקח את ההשראה וכו... אז אם יש לכם איזה שיר מומלץ, אשמח לקבל את שמו. וסתם ככה זה יכול להיות דיון נחמד בלי קשר לעבודה שלי

• 39 תגובות
    • 13.6k צפיות
  16. מה אתם חושבים כל מה שמראים ב "בלתי נתפס" שבארוץ 10 אמיתי? :

• 39 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by -ox-,

יש מכשיר כזה שאפשר לקנות בארה"ב שיכול לנחש תוך 20 שאלות כל דבר שתחשבו עליו , עכשיו יש את זה גם בגרסאת פלאש http://www.sithsense.com/flash.htm אם פרסמו את זה כבר את אפשר למחוק נ.ב אחרי שתנסו דברים רגילים , תחשבו על דברים מוזרים כמו פליצים ועוד שטויות - קורע

• 39 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. לאחר שדפקתי את האוטו והוא הלך טוטאלוס אנחנו מחפשים רכב משפחתי חדש. היה לנו יונדאי אקסנט אסטים 2001 שהלך לעולמו וכעת אנו מחפשים משהו חדש שצריך לעמוד בקיטריונים הבאים: *תקציב של 50K עם חריגות קלות לפה ולשם. *שנתון 2005 ומעלה. *5 מקומות *לא זולל דלק *רכבת משפחתי- בגודל בינוני (מזדה 3 בערך). *מרווח ומראה נאה מבפנים (נוח מלפנים ומאחור). *שיסע בשקט ולא יזדקק להרבה תיקונים. *1400 סמ"ק ומעלה... (שלא יזחל בעליות) מקווה שיש משהו שעומד בעיקר הקריטריונים המודגשים... היה לנו יונדאי I30 ליסינג שקיבלנו מהביטוח לשבוע שהיה לא רע בכלל. ככה שזו יכולה להיות מכונית אפשרית אם היא עומדת בתקציב. דגמים נוספים שעלו בריפרוף הם- טויוטה קורולה, הונדה סיביק, מזדה 3. אשמח אם החבר'ה שמבינים…

• 39 תגובות
    • 7.7k צפיות
  19. Started by OverclockedMyToaster,

אהלן חבר'ה, אני בבעיה. גיליתי אתמול והיום POOP (או בעברית תקנית - צואה) עכברים בבית. אם אתם רוצים לדעת מאיפה יש לי כל כך הרבה אינטליגנציה לדעת שמדובר בעכברים - בבית הקרקע הישן שלנו לפני 4 שנים היו עכברים, אז אני לעולם לא אשכח איך זה נראה. מה שמוזר הוא שאז הם הופיעו אחרי שלא היינו בבית שבועיים בגלל נסיעה לחו"ל, והפעם היינו בבית. הבעיה שכיום אנחנו גרים בקומה 3, ואני בספק שהוא יילך החוצה לבד. מישהו יכול לייעץ לי איך לתפוס ת'מניאק? גבינה\נקניק\מנגו? רעל עכברים\גליוטינה\מלכודות דבק? מה הכי אפקטיבי. וחבר'ה - בבקשה שיענה רק מי שהתעמט עם יצורים רשעים אלה בעבר וניצח\הפסיד. (רצוי ניצח)

20. Started by BedB0y,

מקווה שהכותרת הייתה ברורה : מישהו מכיר? איך מגיעים לזה? איך אני אמור לחיות שם? החברה ששולחת אותי דואגת לזה?

• 39 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. Started by Merrymoon,

משפטים שלא אומרים לגברים: "אתה בפנים? אני לא מרגישה..."

• 39 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. Started by marlboro,

• 39 תגובות
    • 5.6k צפיות
  23. Started by Bose,

בבקשה תנו הצעות עד 400 שח זה מאוד חשוב.

• 39 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. זאת כבר הופכת להיות מסורת.. WTF קורה בתוכנית הזאת?! אם למישהו יש הסבר אני אשמח לשמוע.

• 39 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by infer73,

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D האמת שאין לת'רד הזה שום פואנטה ורציתי לפתוח אותו ב-4 בבוקר כשקיבלתי את התוצאות אבל שכחתי... אז אני משער שאיזה מנהל יכול להרגיש חופשי לנעול את הת'רד, אלא אם כן יתפתח כאן דיון מועיל על לימודים בארה"ב או משהו

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.