כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
הנה חלק קטן: http://sportsillustrated.cnn.com/olympics/2002/news/2002/02/26/cheney_security_ap/index.html
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בתחילת שנת הלימודים היחס בין מספר התלמידים במגמת אומנות לבין מספר התלמידים במגמת מוזיקה היה 3:5. במהלך שנת הלימודים נוספו למגמת אומנות 7 תלמידים, ואילו 10 תלמידים עזבו את מגמת מוזיקה. בסוף שנת הלימודים היחס בין התלמידים במגמת אומנות למספר התלמידים במגמת מוזיקה היה 5:4. כמה תלמידים היו בכל מגמה בתחילת שנת הלימודים? בבקשה תעזרו, אשמח מאוד
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.zahav.net.il/forum/default.asp אנשים מתלוננים ש"האינטרנט שלהם קופא" ו"האינטרנט ניתקע להם"... לקרא ולצחוק. גם נחמד מאוד לראות את אחראי הפורום שם מסביר לאנשים שמודם ISA הוא יותר גדול ויותר מאסיבי ולכן או עובד יותר טוב בלינקוס. פשוט לקרא ולצחוק.... :lol:
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
לפני שאני מזמין מ WALLA את הצורב החדש של NEC רציתי לדעת אם משהו מכיר את טק דטה שהם קונים מהם את הצורב הם נותנים שנתיים אחריות ומוכרים אותו ב 540 שח כולל משלוח נראה לי כמו עסקה מושלמת... אני באמת כבר רוצה להזמין את הצורב, אפילו עוד היום אבל טיפה מפחד. משהו יכול לתת לי עצה טובה? ניסה פעם את האחריות של טק דטה? הייתי לוקח את הפיוניר 108 אם היו לו שנתיים אחריות אבל יש לו רק שנה אחת וגם הוא יקר יותר, אז למה... (חוץ מאיכות צריבה קצת טובה יותר... בקטנה אני בטוח שנק ישפרו עוד הרבה את הצורב שלהם!) מה לעשות חברה? תודה יניב
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
באתר שלהם כתוב שאם אמצא פרסום של מוצר יותר זול מאצלהם, הם ימכרו לי במחיר שמצאתי. יש מוצר מסויים שאני רוצה לקנות, ומצאתי חנות שמוכרת אותו ביותר זול. מישהו ניסה לבוא אליהם פעם עם המודעה ולנסות להוריד להם את המחיר?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז למי שקצת דואג הנה קיצור תולדות הזמן: לפנות בוקר יום ראשון השבוע (ככה 4:30) חזרתי לביתי ממסיבת רשת מוצלחת במיוחד רק כדי לגלות ש(פתאום)הלך לי הלוא"מ :'( עוד כמה דברים נפגעו (אך חסרי חשיבות) כמו: מסך קופץ (ה 15" הספר שלי), מארז שרוט (הזדמנות לאורי לעזור לי לצבוע ;D) וכו' כמובן שמה שחשוב זה שאין לי לוא"מ והעניין יקח להערכתי למעלה משבוע, לכל הפחות!!, ויש גם עוד סיבוכים בעניין שייוודעו פה במידה וייקרו(!! בנוגע לחנות מסויימת). בנתיים יש לי גישה מוגבלת ביותר למחשב של כמה דקות ביום (במזל) וגם לא, ולא תמיד. ביי בנתיים, C'ya'll soon (בתיקווה).
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי. אני רוצה לקנות מחשב לבית הספר (hp 2133 mini note) מאיבי ואני לא יודע איך לקנות ולייבא אותו ארצה. אני רוצה לשלם דרך paypal, ושוב פעם אינני יודע איך להביא אותו. מישהו יכול לומר לי איך?...
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
Why Men are so Damn Cool... 1. Your arse is never a factor in a job interview. 2. Your orgasms are real. Always! 3. Your last name stays put. 4. The garage is all yours. 5. Wedding plans take care of themselves. 6. You never feel compelled to stop a friend from getting laid. 7. Car mechanics tell you the truth. 8. You don't give a monkeys arse if someone notices your new haircut. 9. Hot wax never comes near your pubes. 10. Same work .. more pay. 11. Wrinkles-add character. 12. You don't have to leave the room to make emergency crotch adjustments. 13. Wedding Dress 2000; Tux Hire 100. 14. If you retain water, it's in a canteen. 15. People never glance at your chest when yo…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נעלי ASOLO POWER MATIC 400. בעלת ממברנת ה-GORE-TEX וסוליית VIBRAM. מחיר מחירון: 1089 ש"ח. בקנייה קבוצתית: 650 ש"ח. אספקה תוך 5 ימים מרגע ביצוע ההזמנה. מיועד בעיקר לתושבים מחיפה והקריות. כל המעוניין נא להשאיר כאן הודעה עם אימייל ופלאפון. לרציניים בלבד. כמות מינימום הדרושה למחיר זה היא 5 זוגות בלבד!! http://www.asolo.com/eng/prod_det.php?area=2&catid=4&itemid=25
-
- 38 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
התחלתי ללמוד שיעורי נהיגה,הכל טוב ויפה אני משלם 85 ש'ח על גיר ידני. המורה עצמו מלמד לא רע בכלל,אבל הוא תמיד גונב זמן,נגיד שיעור נהיגה אמור להיות 45 דקות וכל שיעור אצלו זה בערך 35 דקות. הערתי לו פעם אחת אבל הוא ממשיך בשלו. והבנתי שלא רק לי הוא עושה את זה,איתי הוא ''יחסית בסדר'',יש כאלה שהוא מחפף אותם אחרי 20 דקות,ככה פעם המורה נהיגה הזה אמר לאיזה חבר שלי והוא רק הסתלבט על זה שהוא חיפף. אפשר לתבוע אותו או את הבית ספר לנהיגה שבו הוא מלמד?,גם לאחותי הוא עושה אותו דבר בידיוק! יש גם קטעים שהוא צועק עליך באמצע הנהיגה בשיעורים הראשונים הוא הוריד לי את כל הביטחון אבל לאט לאט למדתי(בעיקר בגלל שאני נוסע על רכב ידני של חבר בשכונה) מה עושים עם מורה דרעק כזה? וכבר משהו כמו חודש וחצי לא…
-
- 38 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
את שכר המינימום...ועוד את כל הזכויות..??
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
שלום :< אני מחפש אתר שמספק תווים להורדה של יצירות קלאסיות, מישהו מכיר? אולי תוכנה? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
במהלך החג, יצא לי קצת לעבוד על ההתחלה לרימייק החדש שלי. סגנון : אמביינט/ברייק לבינתיים, הווקאלז מסונכרנים עם הקצב, אבל אין התאמה שמיעתית (זיוף בחלקים ספציפיים). תורידו ותבינו, ניסיתי לסמפל מחדש, ניסיתי לעלות/לרדת בסולמות - לא ממש הולך, אבל הליין עצמו נשמע טוב. כנראה שאצטרך לכתוב את הכל מחדש. בכל מקרה, אשמח לשמוע @ דעתכם... http://www.r0ckf0rd.shyper.com/DLz/Otherz/Fine%20Day%20(Sample%20I).mp3
-
- 11 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אהלן, אתם יכולים לראות איזה משחב יש לי במפרט..מי שוותיק יזכור אותי כמנהל שלעבר של פורום O\C :-) אקיצור, ההורים שלי צריכים מחשב חדש, הם הציעו לי שבמקום לקנות איזה שמהו מעפן מאייבורי לא אכפת להם לקנות לי מה שאני צריך ושאני יעביר להם את שלי. אם אני קונה, חשוב להדגיש כל החלקים נקנים בארה"ב, מה שאומר שבעיקרון אין להם אחריות בארץ. המפרט המתוכנן: C2D E6300 2X1GB CORSAIR XMS6400C4 TWINX ASUS P5B DELUXE PNY 8800GTS ANTEC 650W WD 250GB SATA 16MB BUFFER אופציה שנייה שיש לי היא להשאיר את המחשב שיש לי כרגע אצלי, לקנות איזה מחשב של 1000-1500 באייבורי ולקנות לי XBOX360 עם מודצ'יפ.. למה ההתלבטות? אני רוהצ עוד שנה וחצי שנתיים לקנות LCD איכותי ולהשתמש בXBOX כמו HTPC בעצם, השימוש…
-
- 32 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה להירשם אבל אני לא יודע איך זה... אם כדאי לי.. מישהו מוכן להסביר לי קצת על זה?
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האינטרנט שחברות הסלולאר מציעות שווה משו? היום הייתי באורנג והציעו לי מהיריות מוגזמות של 5 ו 10 ג'יגה (זה מה שהיא אמרה, אני חושב שהיא התכוונה למגה) לשניה... מישהו יכול להגיד לי אם זה שווה בכלל משהו?
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש חנות כזו מישראל כולה באנגלית היה לי אתהאתר היה בוא הכל זה מתחיל pc מישהו יודע? בטוח הביאו מלא פעמיפ פה
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1300_1301_1306 :kopfpatsch: :screwy: מי מזמין? :s05: כי תראו זה נראה יפה חבל על הזמן אחלה מוצרים חח
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
בחורה שלקחה את המושג לדפוק את הראש קצת רחוק מידי http://home.no/decos/drunkgirl.html
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לדעת פרטים על הרכב פג'ו 406 שנת 97-2002 איך הרכב בכללי אני מדבר על מנוע 2000 איך הוא רכב טוב,אמין,בטיחותי וכו' תודה לכל העוזרים!
-
- 11 תגובות
- 963 צפיות
-
-
מישהו זוכר את שיר הפתיחה של UNREAL TOURNAMENT? אני מחפש אותו ביוטיוב ולא מוצא יש שם את כל המנגינות של כל השלבים במולטיפלייר אבל לא השיר בסרטון הפתיחה מישהו זוכר?
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
-
אני גר בנשר, ישנתי באותו זמן והרגשתי את המיטה רועדת, הקטע הוא שבדיוק באותו זמן שמעתי דפיקות של פטיש מהשכנים למטה אז הנחתי שזה מזה והמשכתי לישון. (מחשבה מטופשת אני יודע, אבל זה היה תוך כדי שינה אז לא הייתי בדיוק מאופס ...) עכשיו נכנסתי לYnet וראיתי את זה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3473545,00.html עוד מישהו הרגיש?
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום כולם אני כבר כמה שבועות מחפש מקום שמוכרים בו בארץ רובי אוויר לירי ספורטיבי יש רשיון והכול בגלל הגדנ''ע הבנתי שהמחירים בין 1500 שקל ל10,000 שקל אז אם אפשר מקומות שמוכרים ? והיה מש טוב אם זה חנות ברשת D:
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-