כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
http://postimg.org/image/pzkb9kk8d/ שאלה 9: תשובה א' שאלה 11: תשובה ג'
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש לקנות לי ולחברה שלי שעוני דופק , אשמח אם תעזרו לי למצוא שעון דופק ללא רצועת חזה, שאולי מודד את הדופק מהיד בלבד. עוד תכונות שמעניינות אותי זה GPS שיתן מחוון על מהירות ומסלול , והאופציה לשמור את המידע למעקב. הגבלת מחיר עד 3 אלף לשעון תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 8.5k צפיות
-
-
ערב טוב, צריך את עזרתכם במציאת תחפושת, מדובר בתחפושת לזוג גברים שהפואנטה היא שהוא אשכנזי ואני ואתיופי. לצורך העניין שנה שעברה התחפשנו לדמויות מהסרט גברים בשחור, והשנה חשבנו על "ג'אנגו ללא מעצורים". רעיונות יתקבלו בברכה, תרגישו חופשי להתפרע עם הדימיון.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות תריס לחלון. ביחידות. אני צריך גם זכוכית וגם פלסטיק. מישהו יודע איפה קונים? וכמה זה אמור לעלות? אזור המרכז. תודה רבה! העלתי תמונה שיהיה ברור על מה אני מדבר
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חייל ואני משרת די רחוק מהבית (8שעות) כך שנוצר שיש לי הרבה זמן פנוי בנסיעות מישהו יכול להמליץ לי על ספר טוב בתחום המחשבים? לא ספר של תוכנות או דברים כאלה שאני צריך מחשב לידי זאת אומרת תיאורטי בעיקר. תמיד רציתי להבין איך מחשב פועל מה בעצם עושה כל חלק ואיך הוא פועל אז אם יש משהו בתחום אשמח תודה ושבוע טוב!
-
- 19 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
כדי שמישהו ישחרר במקומי משהו מהמכס הם דורשים יפוי כח. צריך איזה מסמך מיוחד או שאפשר סתם על דף? ואם לא, מישהו יודע איזה מסמך?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.neowin.net/news/dell-charging-16-to-customers-who-opt-for-firefox-installs-on-new-pcs
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי ששלחתי לפה טראקים שלי אמרו לי שאני חייב להישתפר אז השתפרתי מאז? מה יש עוד לשפר? תהנו http://www.youtube.com/watch?v=8rU_SjIZ5RY
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לוקח את הקורס מתמתיקה בדידה ומשהו לא ברור לי. הייתי שמח להסבר ודוגמאות שיסבירו לי את: 1. אם --> אז 2. ואם ורק אם תודה
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 405 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בצורה הכי פשוטה ?
-
- 5 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בן 21 וחצי משוחרר אחרי הצבא ואני מחזיק באזרחות צרפתית שמעניקה לי אשרת עבודה ושהייה בכל אחת מהמדינות הנמצאות באיחוד האירופאי וגם האזרחות מעניקה לי שהייה חוקית בארצות הברית למשך 3 חודשים בלבד (כמו ויזה רגילה). עכשיו אני מאוד רוצה להגר לאחת מהמדינות באיחוד האירופאי או לארצות הברית . במידה וזה יהיה לאירופה כנראה שאני אבחר ביעד ברלין , ואם אני אבחר בארצות הברית זה יהיה ניורק , לוס אנג'לס , או לטקסס . ואני מעוניין לעבוד שם כמובן כרגע אין לי מקצוע כמו רוב המשוחררים ולכן ממש לא יהיה אכפת לי לעבוד בחו''ל בסתם עבודות מזדמנות אני חייב לציין שאין לי שום משפחה שגרה בחו''ל כולם בארץ (לצערי) ולכן המעבר יהיה רק אני לעצמי ... השאלה הגדולה במצב שלי כמו שציינתי לאן הייתם ממ…
-
- 81 תגובות
- 20.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יכול בבקשה להביא לי אתר/הורדה של מבחני ההסמכה של מיקרוסופט (רק בשביל להתאמן) ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שנאמר בכותרת, אני מנסה להיכנס לעולם ה IT. אני ללא נסיון עבודה בתחום וידע בסיסי ברשתות אך בשאר הדברים אני בסדר. חשבתי לנסות את תפקיד ה helpdesk אבל כשחיפשתי משרות ברשת נדרש נסיון או ידע בתוכנות שאני לא מכיר, ולא מצאתי משהו שאני יכול להתאים אליו. השאלה שלי היא: האם יש לי סיכוי להיכנס לתחום הזה ברמת הידע שלי? אם כן, יש מקום שונה חוץ מאתרי הדרושים שאפשר לחפש בו עבודה? אם לא, איך אני יכול להגיע לרמת הידע הנרדשת (אני מתכוון בלימוד עצמי)? יש ספרים או מדריכים? תודה לעוזרים.
-
- 17 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=7a-YHrRQQLg&list=PL3wNiX4zSQrc4I2ytD0A8OUVE5NnXKzgO חייב עזרה תודה לעוזרים (זה פלייליסט עם השירים שאני צריך לבחור)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם , לפי מה שאני יודע אחרי שמקבלים היתר בנייה ומתחילים בתהליך הבניה צריך להתרחק מכל צד ( השכנים ) 3 מטר ... אפשר לקבל את נוסח החוק עם ההתניה הזאת ?? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
גולשים יקרים, שמי אורן וילדרמן ואני סטודנט בתכנית המצוינות של ביה"ס למדעי ההתנהגות במכללה האקדמית נתניה. במסגרת הפרויקט שלי עליי להעביר את השאלון שבקישור הבא לנבדקים רבים ככל האפשר. אודה לכם אם תקדישו כ-10 דקות מזמנכם למילוי השאלון שבקישור. ניתן להשאיר את אתר השאלון פתוח ולמלא את השאלון בחלקים בזמנכם הפנוי. אשמח לחזור ולפרסם את הממצאים בפורום בתום המחקר. http://tinyurl.com/NACAttitudesPoll שלכם, אורן וילדרמןOrenVilderman@walla.co.il
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו שמע פעם על מכללת practicu ? זה יכול להווה תחליף למכללה ? איך הרמה ? משתלם ?
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ערב טוב. ברצוני להזהיר אתכם מתקריה (פנצ'ריה) באשקלון "על גלגלים". הם ממוקמים באזור התעשייה צפוני מתחת לשלט ענק של "TIRE CLUB" (למרות שהם כמובן לא שייכים לרשת, הונאה בפני עצמה) תחילה ניסו למכור לי צמיגים מ-2012 (!), [בסוף התעקשתי וקיבלתי שבוע 31 שנת 13, גם לא משהו] בהמשך, בשנייה שהורדתי עיניים מהרכב הם פתחו את הבורג במכרז הצמיג (נאבה), תוך כדי מצג שווא שיש לי בעיה מכנית ברכב. כרגע גם גליתי שאחד הצמיגים לא ישב טוב על הג'אנט וכל האוויר ירד ממנו. מזל שזה קרה בזמן עמידה ולא בנסיעה. בקיצור חובבנים. ממליץ להתרחק. [אני יודע, היו מיליון דברים שסימנו לי להתרחק, אבל הם היחידים באזור שמחזיקים FALKEN]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר דיונים רבים בנושאי אקטואליה ופוליטיקה שקראתי או השתתפתי בהם, ברצוני לערוך סקר בין קוראי הפורום ולבחון את דעתכם: האם אתם בעד קיומה של במה פוליטית בפורום מחשבים או נגדה? הסיבה העיקרית לסקר היא כתוצאה מביקורת אישית שלי ושל עוד מספר חברים לגבי תרבות הדיון בפורום הזה. נראה כי כולם מאד מתקשים לייצר דיון שעומד בחוקי הפורום ומסקירה קצרה אפשר לראות שבנושאים מהותיים בפורום הזה לא נערכים דיונים מבלי שיחוו שם חברים עלבונות, קללות גידופים והשמצות. דעתי האישית היא שיש או לסגור את הפורום או לאפשר לו לפעול תחת אכיפה הדוקה של תרבות הדיון וחוקי הפורום, אכיפה שכרגע איננה מתרחשת ברמה הראויה למיטב דעתי.
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני מרכיב PLAYLIST להתאמן איתו אשמח להצעות למוזיקה טובה לאימון אירובי, כזו שמתחילה מהר ומסיימת יותר מהר , כי אני לא רוצה פתאום באמצע ריצה לפול על שיר רגוע שיוריד תקצב. כרגע יש כמה Dנסים וDאב Sטפים , וכמה Pופ עם מילים שמחדירות מוטיבציה מה אתם אומרים אפשר לעשות מזה TOPIC טוב לא? שכל אחד ישים את המוזיקה שהוא שומע באימון אגב מוזיקה שלדעתי לא מתאימה לאימון כזה זה שירים כמו eye of the tiger שאומנם מזוהה עם ספורט אבל זה שיר רגוע מדי לריצה שיהיה לכם אימון מוצלח! - - - תגובה אוחדה: - - - טוב אני אתחיל, 2 שירים מהמשחק המעולה הזה, מאז ששיחקתי בו השירים האלה לא עוזבים אותי מוטיביציה וקצב בשמיים http://youtu.be/9LmYHOZorwc http://youtu.be/rQzet0GOKNo - - - ת…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לשתף בסיפור קצרמר, כזה שאולי ומעלה תהייה בהקשר לכותרת האשכול, ומחד גיסא גם לא נופל לצרכנות או אקטואליה ותרבות. על כל פנים, המעשה הוא כזה. חלק מזמני החופשי ברשת, מורכב גם מהצעות מפרטים - ברמת מעש כזאת או אחרת - בפורמים השונים, בדר"כ אופן העבודה האישי שלי הוא בדיקה מול מספר חנויות והגעה לחבילת מחשב המציגה יחס עלות\תועלת משתלם, היום, יצא דווקא שחבילה מסוימת נמצאה משתלמת מ-KSP, קורה. בדרך כלל, כשאני רוצה (מן הסתם) להציע את הצעת המפרט מ-KSP, אני עושה שימוש בלחצן ה-"העתק לפורום" שלהם, מה שמאפשר את השימוש בהצעה מופשטת\HTML על מנת להציגה ולהדביקה בפורמים השונים. מערכת בניית המפרטים של KSP לא מרהיבה בנוחותה או בנכונותה לסייע למשתמשים, ולמה אני מוסיף זאת? כשחיפשתי את אותו לחצ…
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי חבר'ה, כבר הגעתי לגיל 24 ומקידמת הראש מתחיל להיות לי שער דליל... חשבתי מה אפשר לעשות כדי לשמר את המצב הקיים או אף להחזיר את המצב לקדמותו (במקרה הטוב). ואז ראיתי את המרכז לטיפולים הזה: http://www.haircenter.co.il/ אשמח לשמוע מאנשים בעלי ניסיון או שיודעים לא מעט בתחום השיער. וגם כאלה שהיו במרכז הזה ויש להם רשמים ממנו.
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
רציתי לספר לכם על פרויקט חישוב מבוזר קהילתי שהמחשבים שלי משתתפים בו (בדומה לפרויקט בשרשור "אנחנו עוזרים לרפואה ולמדע", שעד כמה שאני זוכר נעוץ כאן בפורום כבר כמה שנים טובות). מטרת הפרויקט היא למצוא מספרים ראשוניים מסוג מיוחד, הקרויים מספרי [tTip=על שם הנזיר/משכיל מרן מרסן.]מרסן[/tTip]. חלק 1 מתוך 2: הקדמה על מספרי מרסן תזכורת קטנה לפני שאני אתחיל (לא תהיה כאן מתמטיקה מסובכת): מספר ראשוני הוא כל שלם גדול מ-1 שמתחלק רק בעצמו וב-1. יש אינסוף כאלה. הערה: במקום או בנוסף ללקרוא את החלק הזה אתם מוזמנים לצפות בסרטון קצר מ-TED. מספר מרסן הוא מספר מהצורה , כאשר n מספר שלם וחיובי (כדי לחסוך כתיבה נהוג לסמן ). למשל ארבעת מספרי המרסן הראשונים הם 1,3,7,15; שימו לב שבדיוק שניים מהם…
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-