עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. סתם משוה שככה עלה לי בראש פתאום.. אם לוקחים בחשבון שרוב המחשבים של אנשים שיקראו לך הבייתה לתיקון הם מחשבים זבל , מה אמורים לעשות בזמן המאוד מאוד ארוך הזה שהאנטי וירוס סורק ?

• 40 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. היו פה בעבר כמה ת'רדים עם מתכונים, אבל אני אעשה נסיון נוסף לת'רד כזה. בתור בשלן חובבן (מאוד...) אני מחפש מתכונים טעימים אבל פשוטים יחסית (חצי שעה עבודה, בלי כל מיני מרכיבים אקזוטיים...). וכמובן, לא פשוטים מדי (כן, אני יודע איך עושים פיתה עם חומוס) אז יאללה, בואו נשמע מתכונים! אני אתחיל עם מתכון פנקייקים פשוט (וריאציה על מתכון מאיזשהו ספר), ממצרכים שכמעט תמיד יש בבית. רכיבים: 2 ביצים כוס וחצי חלב כוס ושליש קמח תופח רבע כוס סוכר שתי כפות שמן כפית תמצית וניל הכנה: מערבבים את כל הרכיבים הנ"ל. מומלץ להשתמש במיקסר, כי הוא קצת מקציף את התערובת ועושה אותה יותר אוורירית. מטגנים את הבלילה במחבת טפלון משומנת על אש בינונית, מספר דקות מכל צד. בשביל לדעת מתי להפוך - כשרו…

• 40 תגובות
    • 7.2k צפיות
  3. חייבים לצפות על-מנת להאמין, בהחלט לא לבעלי לב חלש! http://www.mootag.co.il/mootag.wmv לפרטים נוספים - http://www.mootag.co.il

• 40 תגובות
    • 3.7k צפיות
  4. תרשמו כמה יחידות אתם עושים ואם בא לכם גם ציון מגן וציון הגשה ובהצלחה ביום חמישי ;D

• 40 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. טוב חברה החלטתי לשתף איתכם רגע מעצבן שהיה לי לפני חצי שעה למי שלא יודע אני חוקר מצ"ח... כחלק מהחיים שלנו אנחנו יודעים שתמיד יש בלתמים ואי אפשר לתכנן כלום כך הגעתי למצב שהיו לי נכון לשבוע שעבר 23 ימי חופש לא מנוצלים (ואני אמור להיות עם 15 בלבד, שינו קצת את השיטה) הייתי אמור להיות בחופש מיום ראשון הזה ועד יום רביעי. וכרגיל. לא יקום ולא יהיה יום ראשון היה לי כנס שקשור לקורס אותו עברתי = ירד יום חופש 1 יום שני נחתי בבית אחרי הנסיעות של יום ראשון יום שלישי (היום) עליתי לבסיס בשביל סידורים (ל3 שעות) וחזרתי לבית ואז... לפני חצי שעה, "תעלה לבסיס, היה אירוע" זה המילים שדפקו לי את החופש כרגיל אי אפשר לנוח בחיל הזה, תאמינו לי. כל ג'ובניק שחושב שרע לו בחיים צריך סטירה בשביל להחזיר א…

• 40 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. לעשן - יקר מדי לאכול - משמין יוגה - אפשרי גקוזי - אין כוס בירה עם חבר - מתי שזה מזדמן זה טוב יש עוד רעיונות? היא לי יום מטורףףף

• 40 תגובות
    • 4k צפיות
  7. Started by Moty_p,

אני לא מבין למה עשו צעד כזה נוראי. עכשיו לכל הרחוב שלי אין טלוויזיה בבית ואני גר במקום שאנשים לא יכולים להרשות לעצמם לשלם 200+ ש"ח כל חודש והקולטים של DVB-T (DTT) הם זוועה, רואים משהוא כמו 6 FPS לשניה

• 40 תגובות
    • 5.9k צפיות
  8. אהלן חבר'ה אז למי שלא יודע שגיא הלא הוא ידידנו רוקפורד חוגג היום 18 שנים אז המון המון מזל טוב אחי הרבה הצלחה ;D אושר עושר יושר וכושר ובאמת שיהיה לך רק טוב וסבבה בחיים למה אם יש בנאדם בפורומים ובכלל שיש לי רק טוב להגיד עליו זה אתה ( באמת אדם עם אופי אציל ) אז עד 120 והמון המון מזל טוב !! מקווה עוד לשמוע אותך בגל"צ :smoke: ... אסף

• 40 תגובות
    • 4k צפיות
  9. Started by ALÞHA,

• 40 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. Started by TimoTy,

טוב אני יודע שזה נישמע *קצת* מוזר אבל אני ואבא החלטנו לעשות פרויקט משותף שבו אנחנו לוקחים פורד מוסטנג ישנה (65-70) ומשפצים אותה לרגל קבלת הרישיון שלי. אבל ניתקלנו בבעיה *קטנה* : אנחנו לא מוצאים פורד מוסטנג למכירה ורציתי לדעת אם תוכלו להגיד לי איפה להתחיל או אפילו להפנות אותי לכמה אתרים שיעזרו גם הם. נ.ב. כמה אמורה לעלות הובלה של MUSTANG לארץ ? תודה רבה מראש תום

• 40 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. מישהו היה בו פעם אחת ויכול לספר עליו? אמרו לי שיש בו להקות רוק ומטאל וגם חשפניות באווירה אופנוענית (הרליס כאלה...). [attachment deleted by admin]

• 40 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. אני מעוצבן היום כי חבר שלי חושב שהוא ביל גייטס או אומר לי שASUS הם הצורבים הכי טובים שINNO3D הכי טובים בכרטיסים ובנוסף הוא אמר לי שיש אצלו במחשב Windows Mac פיגור מכירים את זה?

• 40 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. אם ידעתם או לא ידעתם www.nazgol.co.il הוציאו שירות חדש לתרגום אתרים... החלטתי לבדוק מה שוות יכולות התרגום שלו ולכן לקחתי אתר מלא סלנגים,והתוצאות-אני על הרצפה עם דמעות מרוב צחוק קצת דוגמאות: [קודם טקסט מקורי אח"כ מתורגם מנזגול] Latest SA Mods הכי מאחר סא מגב Can it be? LCS for PS2 + New Handheld GTA Well here's a bit of news for you, Liberty City Stories has been officially announced for release on the Playstation 2, coming out in Q2, 2006. Here's the official word: Additional products expected for fiscal 2006 include the newly announced Grand Theft Auto: Liberty City Stories for PlayStation 2, tentatively planned for release in the second quarter There you ha…

• 40 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by Rammler1983,

כשהייתי קטן הייתי אוכל אבוקדו עם חסה וסלמי. כשאני מסתכל על זה היום, נראה לי שהצירוף הזה מוזר אבל בכל זאת היה לי טעים. צירוף מוזר אחר אצל אנשים הוא גבינה עם חומוס... מה הצירוף המוזר שלכם?

• 40 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. זוכרים שסיפרתי לכם שזכיתי במכרז על הC-700? אז אלודה היתה אמורה לספק לי תוך 21 ימי עבודה את המצלמה (שהוזמנה ב7/7) 21 ימי עבודה עברו מזמן, ולא היה מי שיתקשר אליהם (סיבות משפחתיות) היום אבא שלי הרים אליהם טלפון ודיבר עם שלומי, אחראי חטיבת האינטרנט של אלודה (או משהו כזה) שלומי היקר אמר לו שהוא לא מביא לאבא שלי את המצלמה בנתיים, ואולי עוד כמה שבועות הוא רק יוכל לשלוח אותה אבא שלי אמר לו שעם כל הכבוד, אם קונים את המצלמה באתר של אלודה במחיר מלא, מקבלים אותה תוך עשרה ימים ואז שלומי אמר ש'כן, במחיר הזה משתלם לי להטיס את המצלמה'. כאן זה הזמן לציין שלפי olympus, אלודה הם היבואנים הרשמיים (ואני מאמין שהם לא עוסקים ביבוא אפור) עכשיו אני זקוק לעזרתכם, אולי מישהו יכול לסדר לי גישה מה…

• 40 תגובות
    • 4.3k צפיות
  16. אני מת מפחד מרופא שינים... מקדחה ...הררררררררררר מחטים ..........איאיאיאי האור ............אאאאאאאאאאאא ביי לכולם אם אני לא חוזר .... (נ.ב- אם יקרה משהו הכלב שלי מקבל הכול ..)

• 40 תגובות
    • 3.9k צפיות
  17. Started by DXT,

שלום לכולכם, בשביל לקצר, פשוט אגיד שהצבא נתן לי שתי ברירות: חיל הנדסה או חיל תותחנים. אם יש פה אנשים ששירתו/משרתים/אח שלהם משרת ויכולים לספר קצת על שתי היחידות הנ"ל ומה עדיף לי? אני מתכוון בעיקר מבחינת תנאי שירות, איכות האנשים וכיו"ב. ואם זה בכלל רלוונטי, איפה יש יותר הזדמנויות להפעיל קצת את המוח? תודה לכם

• 40 תגובות
    • 4.6k צפיות
  18. Started by SubX,

קניתי אצלם ליפני שבוע SF2 והם אמרו שזה אמור להגיע עד יום ראשון כלומר לפני שלושה ימים וזה לא הגיע.. אני מתקשר אליהם כבר 4 ימים ואין קול ואין עונה רק הודעה המשיבון שמלא. מישהו יודע מה קורה איתם בזמן האחרון?

• 40 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. אני לא מדבר על הסמכות MCSE וכד' אלא על תארים של ממש.

• 39 תגובות
    • 4.2k צפיות
  20. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום לכולם. אני נוסע מחר לגרמניה לשבוע, ולא הייה כאן. אני מקווה שאני אהנה שם , אני גם אביא לכם תמונות מעניניות משם.

• 39 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by tmpusr,

אנא נסו לשמור על נוסח הודעה אחיד ואינפורמטיבי לטובת כולם: סניף/איזור לביצוע הרכישה: - באר שבע. מוצרים לקניה: - Microsoft Sidewinder X6 Keyboard לינק: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7296 מחיר: 345 ש"ח צרו איתי קשר ב: - הודעה פרטית באתר או כאן בת'רד.

• 39 תגובות
    • 8.6k צפיות
  22. http://www.youtube.com/watch?v=-h1aruFrtq0 לפחות בשבילי (ילדות של שנות 80-90)זו היתה ההתקלות הראשונה עם מושג של אפשרות של פריצות למחשבים ובדיעבד כל נושא אבטחת מידע. מאוד נוסטלגי. האם יכול להיות שזוהי הבעת תמיכה ראשונה בהאקינג? ד"א אם אתם מכירים עוד סדרות ישנות העוסקות בתחום המחשבים אשמח אם תשתפו. עריכה: ערכתי את ההודעה במטרה להקטין את שגיאות הכתיב במידת האפשר.

• 39 תגובות
    • 4.6k צפיות
  23. Started by X-_PLOSIVE,

כאוהד מכבי חיפה גאה היום אני מוריד את הכובע בפני הפועל ת"א והאוהדים שלה שעלו לרבע גמר גביע אופ"א . אולי זה לא יעניין אותכם אבל עדיין בטוח יש פה כמה שגם חושבים כמוני.

• 39 תגובות
    • 4k צפיות
  24. שאלה שהתחבטתי בה לאחרונה. האם תלכו לחפש את עצמכם? האם תדעו איפה לחפש את עצמכם העתידי? מה תעשו דבר ראשון?

• 39 תגובות
    • 4.1k צפיות
  25. נמאס לי מהצליל הישן שלי (מייל מאדרפאקר) והחלטתי לשנות, אבל עד עכשו לא שמעתי משהו מעניין יותר מדיי באנשים שמקבלים SMS מסביבי. שתפו במה אתם משתמשים!

• 39 תגובות
    • 3.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.