כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
איפה אפשר לקנות בזול ? אני יותר חושב על להזמין מחו"ל מכיוון שבארץ המחיר מטורף ומבירור קטן משקפת שבארץ מחנות תקנה ב1500-2500 שקל תוכל להביא מחו"ל ב100-150 דולר, שזה ממש גנבה. מישהו מבין בזה כאן ? אם כן שיעזרו לי, בקשר לחניות מומלצות, חנויות ששולחות לישראל אולי EBAY, חברות, דגמים טובים וכו'... תודה.
-
- 32 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
7 בנות, מחפשות מקום לחגוג ערב רווקות לפני שאחת מהן מתחתנת. ניסינו מלון, לא מסכימים. רעיונות יתקבלו בברכה. תודה
-
- 28 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
תראו אני אמור לעשות גשר בעוד איזה חודש חודש וחצי גג,עכשיו אני מת מיפחד מרופאי שיניים ואין מה לעשות. אז השאלה זה איך עושים את זה כמה זמן זה הולך ואיל זה בנוי? בלי חוכמות זה לא כואב מה אתה פוחד! אין מה לעשות אני חייב לדעת!!!
-
- 13 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
-
סיפורים קצרים של עד 10 שורות...אתם יכולים לשתף אותנו במה שאתם כתבתם! אני אשתף אתכם במה שכתבתי. היה ילד ושמו ניב.ניב היה גיימר וגולש מכור של HWZONE. ניב בן 14 והלך אתמול לדייט עם החברה. ניב: שאני רואה אותך אני...אני... החברה:נו.... ניב:אני מרגיש שהזין שלי חם כמו מעבד אינטל בשיא הקיץ עם מאורר ג'נרי. החברה:?! --החברה נתנה סטירה לניב וניב נשאר עם טראומה לכל החיים-- כעבור 15 שנה... לניב כבר יש אישה ו2 ילדים חמודים בני 5 שעוד חצי שנה עולים לכיתה א'. ניב:את לא טובה במיטה כמו שהיית פעם... אישתו:טוב נו מה לעשות? אנחנו מזקנים... ניב:אני יעשה לך OC!!! אישתו?! --ניב נזכר בטראומה שהייתה לו לפני 15 והיתגרש מאישתו (והספיק לשים לה ביג טייפון על התחת).--
-
- 28 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לשתף וגם לשעול ביום שישי האחרון אני ועוד חבר הינו בים ישבנו לנו בסבבה עים נרגילה אני הבאתי שני בקבוקי בירה (מזכוכית), שום דבר חריג בה זה נכון?? אחרי כמה דקות שפתחתו את הבקבוקים עברו פקחים של החוף ראו שאנו עים בקבוקי זכוכית אמרו לנו שזה עסור וזה כנס בגובה 500 שח או משהוא כזה כול החיים שאני בים עים בירה זה פעם ה1 ששמעתי על העיסור הזה!! מה זה הדבר המפגר הזה ? ממתי עסור לי לשבת בים עים בקבוק מזכוכית?
-
- 20 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
אני מתכוון לכזה: http://cgi.ebay.com/VOLCOM-Blue-Hydro-Hoodie-MED-Slim-Fit-Full-Face-Mask-NW-/160508828640?pt=US_CSA_MC_Shirts&hash=item255f125be0
-
- 19 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
שלום,בכל פעם שאני מוריד את השירותים אחריי חירבון טוב אני חושב לאן זה מגיע? האם מישהו יודע ויכול לענות בתשובה בוגרת. תודה
-
- 20 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
תכנסו ללינק הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_172&products_id=861 תסמנו את האיזור ליד הפירוט של המוצר, לי כתוב שם: החלון למארז מאפשר לכם מעקב מתמיד אחר מה שקורה שם בפנים. פשוט פורנוגרפי - גוואלד, איכס, אויי... החלונות הינם שקופים ומגיעים עם הוראות התקנה. שימו לב לשורה השלישית... היא בצבע לבן אז לא רואים סתם ככה (באתר).
-
- 57 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
שלום הרבה זמן לא עשיתי על האש והנה הגיע החג ואין זמן יותר טוב מזה לעשות על האש.. אז הבעיה שלי היא בהדלקת הפחמים.. נניח שמתי תפחמים במנגל(איך בדיוק לפזר אותם,לאמצע?) ואז שמתי כמה לבנים בינהם והדלקתי אותם...מעכשיו הבעיה העיקרית שלי. אני שם קצת חומר מדליק על הפחמים ואז איך בדיוק הפחמים ידלקו?צריך אש כדי שהחומר המדליק יהיה אפקטיבי..איך אני גורם להיווצרות אש בתוך הפחמים לפני שאני שם תמדליק.. תודה וחג שמח
-
- 67 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
איך לעזאזל אפשר לקבל פטור מהמילואים האלו??? 3 פעמיים כבר הייתי עריק ולאחר מכן כלא... מה הם לא מצליחים להבין שיש מקרים חריגים מידי פעם שעדיף להם לתת פטור מאשר לריב ולהילחם איתם שנים??? נדפק לי כבר השכל מזה, אובד עצות ולא יודע מה לעשות... אשמח לקבל פתרונות מעניינים...
-
- 22 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
כולה ירדתי להביא את אחי הקטן מההסעה ושלושה ילדים בני זונות מסביבי, אני רואה אחד עם הביצה, מרחיק אותו והוא ועוד ילד אחר מחליפים, וחטפתי בראש סעמק שונא ילדים קטנים ערסים מעצבנים עם ביצים...... אף פעם לא אהבתי שבועות ולא מה שלפניו :\
-
- 69 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
בוקר טוב לחמשת קוראינו הנאמנים, הנה אני יושב לי בשער D2 של נתב"ג, ואחרי שסיימתי לרוקן את כל מחסני האלכוהול של הדיוטי פרי חשבתי לי - למה שלא נפתח לי יומנון מסע בפורום שלנו. החל מהלילה אני אהיה בהאנובר ואביא לכם משם את כל החדשות החמות מתערוכת CeBIT 07 שנפתחת ביום חמישי בגרמניה. למי שלא יודע, CeBIT היא התערוכה הגדולה בעולם בנושא המחשבים, החומרה, הגאדג'טים והבידור האלקטרוני, והיא מתקיימת כל שנה במרץ. כאן אולי המקום להגיד תודה לאיתי, אחראי קשרי החוץ של האתר, שעבד קשה מאוד כדי שאני אוכל לנסוע היום, ולרונן ודן (ולכל הכותבים בצוותי התוכן שלנו) - העורכים של HWzone שיסייעו לסקר את התערוכה מהארץ. אז, הישארו מחוברים ומעודכנים. בנתיים, קבלו תמונה עוד מהארץ: [attachment deleted by admi…
-
- 94 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצות לסרטי אקשן טובים כמו: חטופה, b13, המשלח 1-3 ועוד.... תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לדעת בידיוק בתור מש"ק מחשב בצה"ל? אילו נושאים ז"א.. ומה לעשות בידיוק. תודה רבה
-
- 21 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
-
-
שלום וברכה יש לי מזגן מיני מרכזי של חברת תדיראן, כאשר מדליקים אותו על איוורור הכל בסדר, אבל כשמדליקים אותו על קירור הוא מקפיץ את הפאזה שלו, אציין כי הוא לא מקפיץ מיד, אלא מקרר מעט, ואחרי משהוא כמו שתי דקות שהמדחס פועל הוא מקפיץ את הפאזה, אשמח אם יש מישהו בקהל שידע להצביע על התקלה ואיך מתקנים אותה, תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 6.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום (: מחר יש לי ירפ"א א', וברגע האחרון התברר שאין לי טרמפ לשם כמו שחשבתי. אני צריך אוטובוס, הבעיה היא שהכניסה לירפ"א היא לא בלשכת הגיוס של תל השומר. האמת שאני לא כל כך בטוח איפה הכניסה הזאת בכלל, המפה שקיבלתי לא ברורה כל כך. אני גר קרוב מאוד לתחנה המרכזית החדשה בראשון, ובכלל מראשון אני מאמין שאוכל לתפוס כל קו, הבעיה היא שאין פירוט באינטרנט איזה קו מגיע (אפילו קרוב) לכניסה שאני צריך. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
איך אני מגיע מתחנה מרכזית ת"א לבה"ד 7 (צריפין?) הייתי שם כבר פעם אחת אבל הקפיצו אותי, ככה שאין לי מושג לגבי קווי אוטובוס שמגיעים לשם ומשם. אני צריך להגיע בעיקרון לצומת שם, איפה שיש גשר כזה להולכי רגל, שאפשר לעבור לצד השני כשיורדים ליד המין קניון הזה או מה שזה לא יהיה.. איזה קווים מגיעים לשם? וחזרה לתחנה מרכזית אפשר לעשות עם אותם קווים?
-
- 7 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
סלחו לי על הצעירות- אבל מה יותר טוב (לאזרחות.מקצועי) נתמ"ם או טמ"ם. עריכה- ומה עדיף, את הטוב מהשניים או תוכניתן?
-
- 10 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
-
הכותרת מדברת בעד עצמה. אני מטורף על המשקה הזה ולא ראיתי אותו להשגה בארץ בשום מקום ואני פשוט חייב אותו אז אם מישהו יודע על איזשהו מקום או משהווווו שניתן להשיג בבקשה שירשום.
-
- 27 תגובות
- 6.5k צפיות
-