עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אם מישהו בכתה יא' ויש לו בגרות אז אני רוצה לדעת אם זה בארבע וחצי הבגרות מי שיודע שיגיב בבקשה

• 88 תגובות
    • 6.4k צפיות
  2. אהלן החלטתי להחליף את השולחן הנוכחי מפני שהוא גבוה מידי עבורי (76 ס"מ) וגם בעל פלטה עבה, בשולחן אחר בתקווה שיקל על כאבי הכתפיים שאני חווה כבר תקופה ארוכה בעקבות שימוש ממושך במחשב. ראיתי שאיקה מציגה שולחנות עם רגליים מתכווננות שעל פי האתר שלהם ניתן לכוון את הגבוה בין 65 ס"מ לעד 85 ס"מ. דגם BEKANT. למישהו יש חוות דעת על השולחנות הללו?

• 6 תגובות
    • 6.4k צפיות
  3. Started by MishaK,

1. לבוא עם מכנסיים ארוכים בשביל שלא יעופו ניצוצות ותישרפו, שלא יעלו עליכם בעלי חיים לא מזוהים. 2. לא לשפוך נפט או חומר דליק על המדורה ולזרוק גפרור אלא להדליק קרש ואיתו להדליק את המדורה. 3. לא לזרוק דאודורנט למדורה כשהיא קרובה לחפצים של החברים שלכם, עצה שלי, אתם לא רוצים עשרים אנשים רצים עליכם בגלל שנשרף להם איזה סווצ'רט או תיק. 4. זהירות כשמשחקים עם החומר הלבן הבוער של המנגל כדורגל!!! כל שנה זה עף למישהו לראש. 5. לא לנסות להדליק סיגריות מהמדורה. יש לכם עוד?

• 63 תגובות
    • 6.4k צפיות
  4. Started by castor_troy,

שלום. פתחתי חנות מחשבים.עכשיו יאני מחפש יבואנים של חלקים למחשב, דיסקים לצריבה , ומדפסות . באיזור המרכז בלבד . אם משהוא מכיר שיגיב. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 6.4k צפיות
  5. יצא לי לאחרונה לראות הרבה קיפודים.הם יכולים לזרוק חצים או שהם לא יכולים להזיק?

• 22 תגובות
    • 6.4k צפיות
  6. Started by Art Tatum,

קניתי ארגז קוקה קולה 1.125 ליטר מיוצר במפעל של קוקה קולה ליד רמאללה. אחרי קירור הגיע שלב הטעימה. פחות טעים או אותו דבר ?

• 35 תגובות
    • 6.4k צפיות
  7. כולה ירדתי להביא את אחי הקטן מההסעה ושלושה ילדים בני זונות מסביבי, אני רואה אחד עם הביצה, מרחיק אותו והוא ועוד ילד אחר מחליפים, וחטפתי בראש סעמק שונא ילדים קטנים ערסים מעצבנים עם ביצים...... אף פעם לא אהבתי שבועות ולא מה שלפניו :\

• 69 תגובות
    • 6.4k צפיות
  8. אהלן.. לפני כמה זמן בא בחור מNESS להסביר לנו על הפרוייקט הזה, והיום אמור להיות מין יום עיון כזה (חוצמזה שהיום אני בן 15 ^^) לפני שאני הולך, רציתי לדעת אם יש כאן מישהו שהיה\שמע על זה. זה נשמע מאוד מבטיח אבל אני מעדיף לא לבלוע סתם ככה את כל מה שאומרים לי אלא לשמוע ממישהו שחווה. איך הקורס? מעניין? האם באמת עוסקים בתכנים ברמה גבוהה? איך החבר'ה שם? התעודה שמקבלים בסוף- שווה משהו אחרי זה בחיים? תודה לעונים!

• 7 תגובות
    • 6.4k צפיות
  9. Started by TaZeR,

חיפשתי אותה המון זמן ולא מצאתי. מישהו מכיר אותה?

• 63 תגובות
    • 6.4k צפיות
  10. Started by DAVIDD,

???

• 22 תגובות
    • 6.4k צפיות
  11. Started by evman007,

שלום.אני מחפש משפחתית ב60000 שקל גג.על מה אתם ממליצים? כמובן מודל 2000-2002.

• 83 תגובות
    • 6.4k צפיות
  12. השנה אני מתחיל שנה א' בלימודי פיזיקה והנדסת אלקטרוניקה באונ' תל אביב ורציתי לשאול אם ישנם כאן אנשים נוספים שלמדו או לומדים בחוגים האלה? בכל מקרה אשמח לקבל טיפים לקראת תחילת הלימודים: מה העומס בשנה הראשונה (צריך להכין את החברה מראש... : )? מה לקנות ומה מיותר? קלסרים מול מחברות? האם באמת יש צורך במחשב נייד ועד כמה הוא מקל על החיים? קיצר כל טיפ ייתקבל בברכה, אשמח לשמוע על עוד אנשים שלומדים בתל אביב או למדו... שנה טובה לכולם!

13. Started by DJPOWER,

יש לי בבית עכשיו 7 מחשבי פנטיום 1... חלק SOCKET 7 וחלק פנטיום 1 133MHZ... דבר ראשון... מה מתאים לסוקט 7 מבחינת חלקים? אם אפשר מפרט(לא מחנות כמובן) דבר שני...יש רעיונות מה לעשות איתם? אני גם מוכר תודה יונתן

• 73 תגובות
    • 6.4k צפיות
  14. Started by xTz,

רבותי אני יודע שזה לא פורום לעניני בחורות, למרות שכבר ראיתי כמה אשכולות כאלה פה חחח..אבל אני חייב עזרה [או הסבר פסיכולוגי] למה שקורה איתי. : אז הנה סיטואציה שאני נלקע אליה מדי פעם [לא יותר מדי האמת..] : קובע דייט עם בחורה, הכל הלך טוב ויפה בדייט, מזמוזים מוצי פוצי, נפרדים שלום שלום..ואז המח שלי מתחיל לעבוד שעות נוספות. תמיד, אבל תמיד, אחרי דייט לא בא לי על הבחורה. בהתחלה לא הבנתי ממה זה, אבל נראה לי שזה מפחד ממחויבות..או איך הסביבה תקבל את זה..או שאני מנסה בכוונה למצוא בא כל מיני פאקים שיגרמו לי לא לרצות אותה יותר. לא הייתה לי מערכת יחסית רצינית אף פעם. בכלל, לדייטים התחלתי לצאת רק בחודש-חודשיים האחרונים.. תמיד מתחילות לרוץ לי מחשבות בראש "אם יהיה לנו קשר, מתי להכי…

• 63 תגובות
    • 6.4k צפיות
  15. המחירים בחנויות בארץ "קצת" גבוהים בהשוואה לחו"ל , אם תיכנסו לכאן: http://www.pricegrabber.com/home_comp.php/lnk=1 תראו על מה אני מדבר (זה אתר דומה ל ZAP הישראלי), השאלה שלי היא האם כדאי לייבא מחו"ל? האם יש מס על קניית כרטיס מסך X850XT לדוג', או על מעבד AMD64 3500 WINCHESTER BOXשבארץ הזול ביותר בZAP המחיר הוא 1755 ש"ח ואילו בחו"ל ניתן להשיגו ב280 דולר שזה 1230 ש"ח, האם המס שאני אשלם יקפיץ את המחיר ב500 ש"ח? תודה.

• 7 תגובות
    • 6.4k צפיות
  16. אינטל חשפה היום את Panther Lake, ארכיטקטורת המחשוב האישי (PC) מהדור הבא שלה, המיועדת לעידן הבינה המלאכותית. המעבדים החדשים יושקו תחת שם המותג Intel® Core™ Ultra (סדרה 3).לכתבה

17. שלום , רק כדי להיות בטוח של יעשו לי בעיות ... האם הצגת צילום של תעודת זהות + רשיון הנהיגה + רשיון רכב , מכסה על מקרה של חוסר בתעודות המקוריות למקרה ששוטר תנועה מבקש הצגת מסמכים ?

• 27 תגובות
    • 6.4k צפיות
  18. Started by xBlAdE,

סיפורים קצרים של עד 10 שורות...אתם יכולים לשתף אותנו במה שאתם כתבתם! אני אשתף אתכם במה שכתבתי. היה ילד ושמו ניב.ניב היה גיימר וגולש מכור של HWZONE. ניב בן 14 והלך אתמול לדייט עם החברה. ניב: שאני רואה אותך אני...אני... החברה:נו.... ניב:אני מרגיש שהזין שלי חם כמו מעבד אינטל בשיא הקיץ עם מאורר ג'נרי. החברה:?! --החברה נתנה סטירה לניב וניב נשאר עם טראומה לכל החיים-- כעבור 15 שנה... לניב כבר יש אישה ו2 ילדים חמודים בני 5 שעוד חצי שנה עולים לכיתה א'. ניב:את לא טובה במיטה כמו שהיית פעם... אישתו:טוב נו מה לעשות? אנחנו מזקנים... ניב:אני יעשה לך OC!!! אישתו?! --ניב נזכר בטראומה שהייתה לו לפני 15 והיתגרש מאישתו (והספיק לשים לה ביג טייפון על התחת).--

• 28 תגובות
    • 6.4k צפיות
  19. Started by motogt,

שלום לכולם, לקראת החגים נתקלתי בהרבה מבצעים במחלקת הבשמים. אני רוצה לקנות לעצמי בושם. אבל אני מבולבל מכל המבצעים, יש אתר שמשווה בין כל המבצעים שיש? או מישהו יודע איפה יש מבצע משתלם במיוחד? ודבר שני , על איזה בושם אתם ממליצים(אל תמליצו על רושאס, זה בושם לערסים) אני מחפש משהו אלגנטי במחיר שפוי של עד 200 ש"ח. תודה לכל העונים, וחג שמח לכולנו

• 26 תגובות
    • 6.4k צפיות
  20. אהלן, יש לי בחדר מזגן 1 כוח סוס של LG PLASMA GOLD. הוא בן 4-5 שנים ויש מצב שהוא מת סופית. השבוע אני משפץ את החדר: צבע, תיקון סדקים וכו'.. וחשבתי להוריד את המזגן על מנת לצבוע מאחוריו כי במידה ואאפשר יהיה לתקן את המזגן אז אני ארכוש אחד חדש. וקרוב לוודאי ששניהם לא יהיו אותו גודל, לכן אם אני לא יוריד את המזגן וכשאני אני אשים את החדש יראו קטעים שלא נצבעו. (החדר כרגע בצבע לבן, ואני מתכנן לצבוע בגוון תכלת) רציתי לשאול איך אני מוריד את המזגן והאם זה עלול לפגוע במזגן? כמו בריחת גז? תודה!

• 1 תגובה
    • 6.4k צפיות
  21. Started by 114508534,

זה נשמע טיפשי אבל זה כבר הפך להיות מכה בפלוגה שלי במחלקה שלי יש מכת זבובים מה לא ניסינו , עיתון , בקבוק עם סירופ שהם ידבקו אליו , מטקה כזאתי שהורגים איתה זבובים . יש אולי איזשהי דרך או שיטה לבנות מלכודות או משהו שהזבובים ימותו בה ? תודה

• 16 תגובות
    • 6.4k צפיות
  22. יש קנס יציאה מהחוזה של 1500 ש"ח אך מנסיון ממקום העבודה הקודם שגם שם היה קנס יציאה התברר לי שפשוט הם לא שילמו לי על הימים הבודדים שעבדתי באותו חודש ולא דרשו כלל את הסכום שהיה נקוב בחוזה (3500 ש"ח). השאלה היא כזאת: אם אני בוחר לעזוב ועדיין לא קיבלתי מהם משכורת יש מצב שהם יבקשו ממני לשלוח להם איזשהו צ'ק או להעביר לחשבון שלהם את הסכום או שפשוט הם לא ישלמו לי על הימים שעבדתי ובזאת נגמר הסיפור?

• 44 תגובות
    • 6.3k צפיות
  23. כמה אחוז מכס (חוץ ממע"מ 16.5%) ייקחו לי על אביזרים של תופים אלקטרונים? (מוח, PADים למיניהם, מצילות...) מדובר בטווח מחירים של סביבות ה120-250 דולר. זה נופל לקטגוריה של כלי נגינה לא? משום מה לא הצלחתי למצוא בגוגל על זה

• 4 תגובות
    • 6.3k צפיות
  24. Started by איש חי,

שלום וברכה יש לי מזגן מיני מרכזי של חברת תדיראן, כאשר מדליקים אותו על איוורור הכל בסדר, אבל כשמדליקים אותו על קירור הוא מקפיץ את הפאזה שלו, אציין כי הוא לא מקפיץ מיד, אלא מקרר מעט, ואחרי משהוא כמו שתי דקות שהמדחס פועל הוא מקפיץ את הפאזה, אשמח אם יש מישהו בקהל שידע להצביע על התקלה ואיך מתקנים אותה, תודה מראש

25. Started by tom123,

חחח אני רוצה להכין תפוח אדמה יענו שיהיה חם ורך,קיצר שיהיה אפשר לאכול אותו. אני צריך פשוט למלא סיר עם מים ולשים אותו בפנים? כמה זמן? אפשר לעשות את זה בדרך אחרת?

• 31 תגובות
    • 6.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים