עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. איזה כיף אחרי 28 שיעורים בדיוק! עריכת הפורשה: גאד דמיט! כ"כ קשה לעשות Ctrl+C Ctrl+V לניק?... :-\

• 102 תגובות
    • 6.1k צפיות
  2. Started by The_overclocker,

http://www.shvita2005.10x.co.il "לכל אחד יש את המורה אשר לא נותן לנו לצאת לשרותים או לשתות למרות החוק אז תקופת העוגמה הזאת נגמרת עכשיו! אם אין שינוי עד ל1.3.2005 אז רבותיי, אנו מכריזים על: שביתה!!" ^ אני חושב שהמשפט הזה ממצה את ה"שביתה" הזאת :-\

• 101 תגובות
    • 6.1k צפיות
  3. Started by Avi Levin,

אהלן חבר'ה אני מארגן מסיבה לקיץ, וחשבתי שחלק מה"כיבוד" יהיה בסטייל קייצי - אבטיחי וודקה. יש לצידי 300 ש"ח רק על אבטיחי הוודקה, הקטע שהאנשים במסיבה יהיו כ-20, מתוכם 15 שתיינים כבדים - עליי לגרום לאנשים להשתכר באופן בינוני + מהאבטיחים, כי כל שאר הכסף הולך לשתייה ואוכל רגילים, וכלים - כוסות צלחות וכו', ואולי בקבוק אחד או 2 של וודקה יקרה בצד בשביל כאלה שרוצים להרים כוסית. חשבתי של-15 (נניח ו-15 אנשים ישתו\יאכלו תקראו לזה איך שבא לכם) איש יספיקו 7.8 ליטר של וודקה, מתוכם 6.8 ליטרים בתוך האבטיחים- אני לא כל כך מודע למחיר של אבטיח אבל אני משער שזה לא יותר מ-15 ש"ח: 8 אבטיחים - 120 ש"ח 4 פרפקט 1.7L - (אל תרצחו אותי על זה! גם ככה לא מרגישים בטעם של הוודקה כשהיא בתוך האבטיח, למה לאז…

• 45 תגובות
    • 6.1k צפיות
  4. Started by Guarding angel,

הייי בהמשך לת'ארד הישן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=190953.10 תתחילו להפציץ בתמונות

• 61 תגובות
    • 6.1k צפיות
  5. http://www.youtube.com/watch?v=Qp7zLHFt1SM

• 77 תגובות
    • 6.1k צפיות
  6. http://www.mwater.co.il/item-2.html מישהו יודע איך הם?

• 5 תגובות
    • 6.1k צפיות
  7. Started by Shmonzi,

אהלן שלום, לאחרונה התעניינתי בקניית אופניים חשמליים. כל יום אני עושה מרחק של 2.5ק"מ הלוך ו2.5ק"מ חזור מהבית לעבודה (6 ימים בשבוע). ראיתי המון דגמים, אני לא מבין בכלל את ההבדלים. לכולם יש סוללה 250W ו-36V, מגיעים עד 25 קמ"ש. העיצוב שונה, חברות שונות. לא מבין באופניים בכלל. איפה מתחילים? תקציב עד 3.5-4 אלף.

• 22 תגובות
    • 6.1k צפיות
  8. Started by שוקו,

טוב כידוע לנו מחר בערב יום כיפור, ולכן פתחתי דיון זה כדי שנספר חוויות להעברת הזמן, נחכה שיבוא מישהו דתי ותתחיל פה מריבה, ונמליץ אחד לשני על סרטים טובים, בנוסף כל הצעה אחרת לפעילות או לקשקשת תבוא בברכה. אז, איזה סרטים לראות, בהנחה שראיתי את כל הדברים הסטנדרטיים אבל לא עקבתי בחודשיים האחרונים? דיון מהנה כופרים שלי

• 57 תגובות
    • 6.1k צפיות
  9. Started by WildFire,

ניסיתי להיכנס לסרטון של "Weird Al" וקיבלתי את ההודעה הבאה: "This video contains content from Vevo, who has blocked it in your country on copyright grounds. " זו הפעם הראשונה שנתקלתי בהודעה כזו, זו חסימה חדשה? קישור לסרטון:

• 10 תגובות
    • 6.1k צפיות
  10. כולה ירדתי להביא את אחי הקטן מההסעה ושלושה ילדים בני זונות מסביבי, אני רואה אחד עם הביצה, מרחיק אותו והוא ועוד ילד אחר מחליפים, וחטפתי בראש סעמק שונא ילדים קטנים ערסים מעצבנים עם ביצים...... אף פעם לא אהבתי שבועות ולא מה שלפניו :\

• 69 תגובות
    • 6.1k צפיות
  11. Started by Pika007,

שלום כולם כמו שכולכם יודעים, מחשב אצל טכנאי אסור להזמין. ידחוף לכם את החלקים הזולים ביותר ושאר ירקות....... הסיפור שלי הוא כזה: ידידה שלי רצתה להזמין מחשב למשחקים, וההורים שלה התעקשו שההזמנה תיעשה אצל הטכנאי שהוא "חבר שלהם". דיברתי עם הטכנאי, והזמנתי מפרט כזה: מעבד AMD 3000+ vc סוקט 939 לוח ג'יגבייט K8NF-9 זיכרון 512 מגה RAM סאמסונג סטנדרטי כרטיס מסך 6600GT או X800GT אם נכנס בתקציב מארז Raidmax Scorpio 868 צורב DVD NEC 3550A הארדיסק Seagate 80gb NCQ SATA עכשיו מה המניאק (סליחה, אבל זה דורש!) דפק להם? מעבד אינטל פנטיום 4 3 ג'יגה הרץ לוח עלוב Asus p5GL-MX זיכרון 512 מגה סאמסונג עכשיו הדובדבן שבקצפת- אין כרטיס מסך!!! הוא נתן להם לוח עם כרטיס עלוב און בורד של אינטל!!!! מארז- …

• 85 תגובות
    • 6.1k צפיות
  12. Started by or,

הולך לקרבי?

• 60 תגובות
    • 6.1k צפיות
  13. Started by Bah_gots_pIII_450,

זה אני או שהמון סניפי דואר נסגרו לאחרונה והתורים באלו שנותרו פשוט ענקיים?

• 105 תגובות
    • 6.1k צפיות
  14. http://www.fullgaz.co.il/forums/showthread.php?t=43091 תראו כמה השקעה, ואיך זה ייצא יפה. אאחחח קשה שלא לשים לב לזה. תהנו!

• 51 תגובות
    • 6.1k צפיות
  15. Started by roma4k,

ערב טוב, אני כניראה טס לחו"ל בקרוב וכמובן בדרך עומד הדיוטי פרי ועניין הבשמים. השאלה שלי היא באיזה מחירים הבשמים שם? האם הם משמעותית נמוכים מהמחירים ברשתות השיווק בארץ? (אם ניקח למשל את "המשביר לצרכן" כהשוואה כאשר יש שם מבצעים של 50% הנחה..) אשמח לדעת באיזה מחירים אתם נתקלתם לבשמים נבחרים בדיוטי פרי. תודה מראש ולילה טוב.

• 5 תגובות
    • 6.1k צפיות
  16. Started by raiman1,

לאחרונה התחלתי לעשות כושר, ואחד התרגילים שאני עושה זה מתח(עליות און) זכור לי שפעם המורה שלי לספורט אמר שזה לא בריא לרדת עד הסוף כלומר עד למצב של ידיים ישרות לגמרי, אלא צריך לרדת למקום קצת יותר גבוה, שאלתי היא האם זה באמת נכון שירידה עד הסוף לא בריאה ? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 6.1k צפיות
  17. האתר של המכס כל כך מסורבל ולא ברור, באמת שחיפשתי ולא מצאתי, אפשר לינק בבקשה?

• 6 תגובות
    • 6.1k צפיות
  18. Started by גד :),

אני מסתכל היום על כפכפי הקרוקס הקרועים שלי שעדיין מרגישים לי נוחים ;D אבל אני בסוף מחליט להחליף.. קרוקס כפכף (לא אצבע) נדיר... מצאתי איפה לקנות, רק מה, במידה שלי כתוב 9/11 (בלי קשר לאסון התאומים) כל מספר בתוך עיגול מה המידה בכלל של התנין שמחייך אלי בפה מלא שיניים!

• 2 תגובות
    • 6.1k צפיות
  19. Started by imac,

השנה הזאת (כיתה י') הייתה על הפנים בבית הספר, לכן החלטתי שאני רוצה ללכת שנה הבאה לפנימיה צבאית - הטכני בחיפה. הבעיה היא שלא הצלחתי להשיג אף מידע על תנאי הקבלה, האם אני יצתרך להתחיל י' מההתחלה (גם אם אני יצתרך, עדיף לי...) פירוט על מסלולים וכו'.. אם יש פה מישהו שלומד שם בבקשה עזרו לי וספקו לי את המידע. או שלחילופין תתנו לי כתובת אתר אינטרנט עם מידע, או מספר טלפון. תודה מראש דרך אגב, אם יש לכם המלצות לפנימיות אחרות, אני ישמח לקבל גם עליהם מידע.

• 14 תגובות
    • 6.1k צפיות
  20. Started by Fighter,

אם נגיד אני קונה לייזר ירוק מדיל אקסטרים הסינים שהמוצרים שלהם מגיעים אחרי שאני כבר אצא לפנסיה הבנתי שהמכס מחרימים את זה, אז אם אני קונה את זה משם המכס יתפסו בדרך? ואם כן אז איך משיגים כזה דבר?

• 38 תגובות
    • 6.1k צפיות
  21. הם לא חידשו כמעט כלום, חוץ מהYes Max, בעצם כל המוצרים שהם שמו שם זה מוצרים ישנים שיש אותם בשוק הרבה זמן! אפילו את המקלדת החדשה של מיקרוסופט (הזו עם הקורא טביעת אצבעות) לא היה שם! אגב למי שעדיין לא יודע, ניתן להכנס לאתר של יס ולהדפיס שם את הקופון הנחה שמקנה לכם כניסה ב35ש"ח, גם מי שלא מנוי של יס יכול לעשות זאת, הם לא בודקים, אבל חייב דף מודפס לכל כרטיס. לדעתי התערוכה בקושי שווה 35ש"ח אלא אם אתם באים לשחק במשחקים הרבים והמגוונים שהיו שם. בקיצור הנא כמה תמונות: היה שם מישהו שעשה הרצאה על מחשב הHTPC הזה, זה היה בחדר גדול עם מסך ענק. לטעמי זה מחשב דיי גדול יחסית למחשב שאמור להיות בסלון, בזמן ההדגמה היו תקלות, למשל הוא ניסה להראות שניתן לגלוש דרכו ולא היה אינטרנט. הוא אמר …

• 90 תגובות
    • 6.1k צפיות
  22. Started by Gilo2005,

אז ככה קיבלתי את הצו הראשון מועד הצו הוא בחודש הבא ורציתי לשאול כמה וכמה דברים מה יש להביא ליום של הצו ( במכתב שקיבלתי לא שלחתי להם את הטופס הרפואי כי כתוב שמה שאפשר להביא אותו ביום הצו). אני לא מעונין בקרבי , אני רוצה לדעת מה אני צריך על מנת להתקבל לטכנאי מטוסים או מודיעין אבל מה שהכי מענין אותי זה מטוסים תנו לי מידע על קבא , פרופיל , רעיון אישי וכו.. יש לי בעיה אם הנשימה כאילו ככה נחיר אחד נושם והשני בקושי מין סתימה כזו שיש לעשות ניתוח על מנת לפתור אותה האם צהל יכול להכריח אותי לעשות את הניתוח הזה? וכמה פרופיל זה מוריד ? תודה רבה לכול העוזרים זה מידע ממש חשוב לי

• 99 תגובות
    • 6.1k צפיות
  23. Started by roeesnir,

אני מחפש גוף חימום / מזלג חשמלי, לחימום בריכת מים של 2 קוב. מישהו יודע איפה אפשר להשיג?

• 8 תגובות
    • 6.1k צפיות
  24. *כותרת* אני כבר איזה חצי שנה בלי תעודת זהות, וחבר שלי פתאום אומר לי שיש קנס של 5000 שקל.

• 20 תגובות
    • 6.1k צפיות
  25. Subcenter,Shift,Lala נסגרו חבל חבל הם היו אתרים ממש טובים הסתיימו לי מאגרי המידע לכתוביות עבריות מה עושים עכשיו?

• 69 תגובות
    • 6.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים