עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by אמיר יצחקי,

שלום,בכל פעם שאני מוריד את השירותים אחריי חירבון טוב אני חושב לאן זה מגיע? האם מישהו יודע ויכול לענות בתשובה בוגרת. תודה

• 20 תגובות
    • 6.3k צפיות
  2. Started by deluxe,

מישהו הצליח את 2 מאונך? אגב איך מרכיבים את המילה? קודם כל את המשבצות בשורה העליונה לרוחב מימין לשמאל ואז יורדים שורה וממשיכים באותה חוקיות או שמתחילים מהמשבצות הצבועות באותה שורה לאורך מלמעלה למטרה ואז ממשיכים שמאלה באותה חוקיות? תודה רבה!

• 78 תגובות
    • 6.3k צפיות
  3. אני מקווה שאני לא עובר על חוקי פורום למיניהם, לא ממש ידעתי איפה לשתף את זה... תוך כדי שיטוט אקראי, נתקלתי ב-giveaway הבינלאומי הנ"ל... https://www.gamingtribe.com/giveaway/savage/coolmisterman אם הוא היה סתם משהו בינוני לא הייתי משתף... אבל מדובר ב-work station די רציני בשווי ~5000$~ , ואני מתאר לעצמי שיש פה כמה אנשים שיש להם צורך במערכת כזאת בין היתר גם לשימוש מקצועי. ההרשמה נסגרת ב27.3.15 (יום שישי הקרוב) בשעה 21:00 (זמן ישראל) המפרט: Chassis: XFX Type-01 Series Bravo Edition (Mid-Tower) CPU: Intel Core i7-5960X Processor Extreme Edition (20M Cache, up to 3.50 GHz) CPU Cooling: Cooler Master Glacer 240L Liquid Cooling System GPU: XFX Radeon R9 295X2 H…

• 18 תגובות
    • 6.3k צפיות
  4. עד לאחרונה הייתי חייל קרבי בגולני, לצערי קיבלתי פרופיל 45 עורפי (רפואי) ואני בדרך החוצה. התחלתי להתעניין בכל מיני קורסים שקשורים למחשבים ולא דורשים מיון קד"צ ומצאתי את שלושת הקורסים הבאים. אשמח אם תוכלו לפרט עליהם קצת יותר: מפעיל מערכות מחשב טמ"מ, טכנאי מערכות מחשב נתמ"מ, ניהול תשתיות מערכות מחשב דיברתי עם חייל אצלנו מהפלחי"ק שיצא לקרוס טמ"מ והוא אמר לי שבמידה ואם אני אגיע לשם, אוכל לעבור את הקורס. הקטע זה שהטמ"מניקים אצלנו לא עושים הרבה והעבודה לא כזאת מעניינת. אם אני לא טועה אנחנו נחשבים ברמת ה"אוגדה", והעבודה היא די אפורה. בנוגע לנתמ"מ, אני לא יודע אם אפשר להגיע לקורס הזה אחרי גיוס, ובמידה אם כן אז עד כמה הוא רלוונטי לחייל במצבי ? בנוסף, כל מידע אודות קורסים מעניינים…

• 14 תגובות
    • 6.3k צפיות
  5. Started by First Squad,

בסוף פרשתי ממצ"ח (כמו שאתם יודעים אני זה שפתח את הדיון הקודם על המ.צ) והלכתי לכיוון של מעברים (כמה שיותר קרבי) למי ששירת במעברים איזה גדוד כדי יותר ארז או תעוז? יציאות : תעוז - .7-3-7-4 ארז - 10-4. מה כדי יותר? אפיה התנאים טובים יותר?

• 8 תגובות
    • 6.3k צפיות
  6. נאמר לי שאני זקוק לקו 26/28 מהתחנה המרכזית בירושליים (שאני מקווה שיש רק תחנה מרכזית אחת כזו) בכל אופן איפה אני יורד? האם לתחנה קוראים "המטה הארצי : קרית הממשלה" כמו שמופיע באגד? ז"א האם קרית הממשלה והמטה הארצי של המשטרה קרובים וזו אכן התחנה?

• 13 תגובות
    • 6.3k צפיות
  7. Started by D@nny,

שלום לכולם, אשתי ואני מתכננים טיול לתאילנד ומצאנו שהטיסה עם חברת Turkish Airlines הכי זולה, הטיסה כוללת קונקשן של שעה בטורקיה. הטיסה זולה בכ -250 דולר לכרטיס אבל אנו מתלבטים אם זה בטוח לטוס דרכם. אם יכולים להיות עיכובים בשדה תעופה על רקע המצב הפוליטי...או יחס לא מכובד מצד הצוות.. אני אשמח אם מישהו יחווה את דעתו מניסיון קודם או ידע. תודה

8. Started by the red dragon,

אם אני רוצה להיות טייס אזרחי כמו בחברת על אל למשל להטיס במטוס אזרחי.. מה צריך לעשות? לאן ליפנות?

• 37 תגובות
    • 6.3k צפיות
  9. אהלן החלטתי להחליף את השולחן הנוכחי מפני שהוא גבוה מידי עבורי (76 ס"מ) וגם בעל פלטה עבה, בשולחן אחר בתקווה שיקל על כאבי הכתפיים שאני חווה כבר תקופה ארוכה בעקבות שימוש ממושך במחשב. ראיתי שאיקה מציגה שולחנות עם רגליים מתכווננות שעל פי האתר שלהם ניתן לכוון את הגבוה בין 65 ס"מ לעד 85 ס"מ. דגם BEKANT. למישהו יש חוות דעת על השולחנות הללו?

• 6 תגובות
    • 6.3k צפיות
  10. Started by Yossarian22,

שלום התבקשתי למצוא קטע קריאה הולם לטקס יום הזיכרון/יום העצמאות. רצוי שלקטע תהיה נגיעה לתקומה של מדינת ישראל וליכולות [ובכללן הצבאיות] המדהימות שהושגו על ידי מדינת ישראל בשנות קיומה יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 6.3k צפיות
  11. היי, כן אני יודע ש 5 נושאים למעטה יש נושא דומה, אך הוא מדבר על לגור עם שותפים ולא נותן תשובות לשאלות שלי. אז ככה, הגעתי עם עצמי להחלטה (לפחות כך נראה לי) שאני רוצה לגור לבד. יש 1001 סיבות בעד ונגד, אבל לא על זה הנושא שלי. הייתי שמח לדעת מה עלי לדעת לפני שאני עושה צעד כלשהוא. מה עלי לוודא מבחינת החוזה ומבחינת הדירה ו\או הריהוט (לדוגמא ראיתי שלא כל הדירות מכילות מכונת כביסה, ולחלקן אפילו כתוב "אין אפשרות להכניס מכונת כביסה", האם זה קריטי? השיקול הוא כמובן כלכלי והייתי מעדיף לרכוש כמה שפחות ריהוט\ציוד, כמובן ריהוט כמו שולחן ומיטה אני מביא בעצמי). הייתי רוצה לדעת מבחינת טרמנולוגיה, מה זה דירה מחולקת? מה זה יחידת דיור? האם יש חשיבות לקומת מגורים (לדוגמא האם חשוב לשים דגש על סו…

• 17 תגובות
    • 6.3k צפיות
  12. Started by gkman,

סלחו לי על הצעירות- אבל מה יותר טוב (לאזרחות.מקצועי) נתמ"ם או טמ"ם. עריכה- ומה עדיף, את הטוב מהשניים או תוכניתן?

• 10 תגובות
    • 6.3k צפיות
  13. Started by WarNet,

היי,אני מחפש מכונת גילוח של פיליפס.האם שווה לקנות מ-eBay,amazon וכו' או לקנות מחנות בארץ? אני מתגלח כבר ארבעה שנים,כל יום ויום.התגלחתי גם לפני אך לא כל יום.אני נמצא במערכת צבאית. (התחלתי עם סכין M3 Power,עברתי ל- Fusion Power וכיום אני משתמש Fusion Proglide Power) יש לי מס' פצעים לא בולטים בצוואר מהשימוש הארוך בסכין. החלטתי לעשות את המעבר למכונה בגלל העלות הכספית וגם בגלל הנוחות... הזקן שלי צפוף בייחוד באזור הלסת התחתונה,בנוסף לכך הוא עבה. כמו שאמרתי אני משרת בצבא כך שאני חייב להיות מגולח. אני מחפש מכונה שלא תהווה בעייה מבחינת גילוח הצוואר,שלא תפצע את הצוואר,שלא תשאיר שערות ותפספס זיפים,שלא תגרום לגירויים. מבחינת טווח המחירים שאני רוצה להשקיע:עד 1500 ש"ח תודה.

• 28 תגובות
    • 6.3k צפיות
  14. Started by xTz,

רבותי אני יודע שזה לא פורום לעניני בחורות, למרות שכבר ראיתי כמה אשכולות כאלה פה חחח..אבל אני חייב עזרה [או הסבר פסיכולוגי] למה שקורה איתי. : אז הנה סיטואציה שאני נלקע אליה מדי פעם [לא יותר מדי האמת..] : קובע דייט עם בחורה, הכל הלך טוב ויפה בדייט, מזמוזים מוצי פוצי, נפרדים שלום שלום..ואז המח שלי מתחיל לעבוד שעות נוספות. תמיד, אבל תמיד, אחרי דייט לא בא לי על הבחורה. בהתחלה לא הבנתי ממה זה, אבל נראה לי שזה מפחד ממחויבות..או איך הסביבה תקבל את זה..או שאני מנסה בכוונה למצוא בא כל מיני פאקים שיגרמו לי לא לרצות אותה יותר. לא הייתה לי מערכת יחסית רצינית אף פעם. בכלל, לדייטים התחלתי לצאת רק בחודש-חודשיים האחרונים.. תמיד מתחילות לרוץ לי מחשבות בראש "אם יהיה לנו קשר, מתי להכי…

• 63 תגובות
    • 6.2k צפיות
  15. Started by tom123,

חחח אני רוצה להכין תפוח אדמה יענו שיהיה חם ורך,קיצר שיהיה אפשר לאכול אותו. אני צריך פשוט למלא סיר עם מים ולשים אותו בפנים? כמה זמן? אפשר לעשות את זה בדרך אחרת?

• 31 תגובות
    • 6.2k צפיות
  16. Started by Ironside,

יש ברשותי שלט ייס (תמונה מצורפת) אבל אני לא מצליח לכייל אותו כלומר להתאים לטלויזיה החדשה שהביאו לי. יש לי קודים אבל אני לא מצליח להביא את השלט למצב בו יהיה מוכן לקלוט אותם. ניסיתי את השיטה שבה מכיילים את השלטים החדשים http://service.yes.co.il/service/RemoteCoordinatin.aspx אבל זה לא עובד בשלט שלי. מישהו שיש לו מושג איך עושים זאת, עזרו והסבירו בבקשה. תודה על הטירחה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 6.2k צפיות
  17. Started by Jules Winnfield,

מישהו מכיר? התיקים לנשיאת מחשב נייד. קניתי היום אחד כזה כי חשבתי שהוא תת דגם לחברה השוויצרית הידועה swiss זה התיק שקניתי: אם מישהו התנסה או שיש לו כזה אשמח לשמוע את דעתכם מאחר ואני שוקל להחזירו בחזרה לחנות. המחיר אגב יצא לי מאוד זול. תודה.

• 6 תגובות
    • 6.2k צפיות
  18. שבת שלום אנשים! קיבלתי מחשב נייד,ואני מתלבט אם לקחת אותו איתי לבסיס או לא אינטרנט לא יהיה לי עליו בשלב זה,כי לטענת ההורים שלי אינטרנט סלולארי נייד מייקר את העסק(גלישה אלחוטית אולי תתאפשר לי בתחנות מרכזיות וכו') המחשב ישמש אותי למשחקים,וגם לסרטים בזמן הפנוי מבחינת זמן פנוי...הזמן הפנוי העיקרי שלי הוא בסיום הסיום בסביבות השעה 18:00,וכמובן גם בין הארוחות עד כמה כדאי לי לקחת את המחשב?האם הסיכוי שיגנבו אותו גבוה?

• 48 תגובות
    • 6.2k צפיות
  19. אם קיים כזה דבר בכלל, אני מחפש דברים שבארץ נמכרים ביותר זול מבחו"ל. כל דבר שהוא. תודה.

• 17 תגובות
    • 6.2k צפיות
  20. אז ככה מחר נגמר לי המלווה וכל הזמן הזה נהגתי באוטו של סבא שלי שרשום על סבתא שלי כי היא נכה וסבא שלי רשום כנהג של סבתא שלי , האוטו הוא בן 6 שנים והייתי רוצה לדעת בידיוק האם זה משנה נגיד שאני נוהג או סבא שלי ? כי הריי לפי החוק אחרי 5 שנים לא משנה מי נוהג ברכב . בבקשה תסבירו לי כי אני לא רוצה פתאום ששוטר יעשה לי בעיות שהרכב לא רושם עליי ועוד משהו איזה סוגי ביטוח אני צריך

• 16 תגובות
    • 6.2k צפיות
  21. Started by Koss,

אני ועוד חבר מתכננים לטפס ברגל לפסגת החרמון באזור תחילת מרץ - כל עוד יש שלג באתר (בתקווה). זה רעיון ראשוני ולא מצאתי שום מידע באינטרנט... כמה זמן לוקח להגיע לפסגה (2000 וקצת מטר) בהנחה שמתחילים ללכת מהכפר שבתחית החרמון (מג'דל שמס ? אני כבר לא זוכר כלכך....) יש מסלולים מוגדרים כלשהם ? צריך אישורים או ליידע גורמים כלשהם (ליידע את הצבא ?) מה הטמפ' הממוצעת ליום ולילה ? תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 6.2k צפיות
  22. Started by 114508534,

אני טס יום שלישי ורוצה לדעת כמה סיגריות-פקטים אפשר לקחת איתי לטיסה

• 12 תגובות
    • 6.2k צפיות
  23. ^^ קראתי בעיתון של שבת. המבצע עד יום ה (21.10). הפעם האחרונה ששמעתי על מבצע כזה הייתה לפני כמה שנים, כאשר אופיס דיפו חיסלו עודפי מלאי ונתנו 40% הנחה. והיו הרבה דילים טובים אז. מה דעתכם, שווה לבדוק? מה כדאי לקנות?

24. טלויזיה 29" רגילה (לא LCD) עולה אלפי שקלים. מדוע? למה החברה הזו כל כך יקרה? יש בהם משהו מיוחד? תודה לעונים.

• 46 תגובות
    • 6.2k צפיות
  25. Started by שוקו,

טוב כידוע לנו מחר בערב יום כיפור, ולכן פתחתי דיון זה כדי שנספר חוויות להעברת הזמן, נחכה שיבוא מישהו דתי ותתחיל פה מריבה, ונמליץ אחד לשני על סרטים טובים, בנוסף כל הצעה אחרת לפעילות או לקשקשת תבוא בברכה. אז, איזה סרטים לראות, בהנחה שראיתי את כל הדברים הסטנדרטיים אבל לא עקבתי בחודשיים האחרונים? דיון מהנה כופרים שלי

• 57 תגובות
    • 6.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.