עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היום ראיתי איזה רוסי נרקומן כזה (כנראה שיכור מאתמול בלילה) שודד איזה מישהי באיומי אקדח ראיתי את חברה שלו הרוסייה הזאת שהייתה לבושה כמו זונה שרמוטה צועקת בכל רם תני לנו את כל מה שיש לך אני שואל אותכם , בשביל זה הבאנו אותם לכאן ? עזבו את זה שמרביתם בכלל שיקרו בקשה להיותם יהודיים ועלו לארץ בדרכים לא דרכים רק כדי לקבל את מענק העלייה ואז לברוח בחזרה למדינות אירופה . הכסף שעלתה לנו העלייה המתועבת והמסריחה הזאת יכלה בקלות היה יכול להיות מתועל בכ"כ הרבה דרכים יותר חיוביות ... אבל לא ... במקום זה קיבלנו את החלאות האלה , את המאפיות , את הזונות הרוסיות השיכורות האלה , את הסמים שהם מפיצים .. כמה גועל נפש כמה כסף נזרק על הבני זונות המתועבים האלה.. חבל חבל..

• 47 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by taimor,

שאנחנו חיים בשביל למות בסוף, כאילו בסוף כולנו נמות וזה כאילו ברור. זה מצחיק שאתה חושב על זה כי שאתה צעיר בוא נגיד בגיל 6 אתה חושב שכולם יחיו לנצח אבל עכשיו אני כמעט 16 ואני מרגיש את הקטע הזה של הזקנה אצל הקרובים אליי וזה דיי מוזר לי. (אני מדבר על המבוגרים...) שאני חושב על זה משום מה אני צוחק ומרגיש דיי אדיוט חחח, מעניין אותי מה אתם חושבים על הנושא... * עוד שאלה, יש לי בעיה שאני לא שם לב איך הזמן עובר לא משנה מה אני עושה משתעמם או לא הזמן רצח ואני מרגיש שעתיים זה כמו 5 דק' =\ ניסתי כמעט הכל אפילו כל רבע שעה יש לי ציפצוף בפלאפון שזה טיפה עוזר אבל עדין קצת קשה לי לשלוט בזמן בצורה נכונה חחח.... (כן אני יודע שאתם חושבים עכשיו שאני קצת אני פשוט נער מתוסבך חחחחח בקיצור, תנ…

• 42 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שמעתי יש ביטוח זה נכון? נגיד מישהו קנה משהו ב5 אלף מה קורה אז?

• 10 תגובות
    • 663 צפיות
  4. Started by BneXt,

זהו, נמאס לי, אני מחפש כבר יותר משעה בגוגל מישהו שישלח לי הזמנה לGMAIL... אז החלטתי לפתוח כאן דיון ולראות אם מישהו יכול לשלוח לי הזמנה... אם אתה יכול לשלוח לי הזמנה ל-GMAIL אז תודה ובתמורה אני יביא לכם מספר של 7 ספרות באיסיקו (מה אני יעשה זה מה שיש לי) תודה

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  5. כל מי שיכול לעזור לי שבבקשה יקשיב עוד חודשיים ב 23 ביולי אני מתגייס .... יל לי פרופיל גבוהה 82 ... וגם קבה שאינה נמוכה 53 אני לומד 15 יחידות כמו רוב האנשים פה ...עם ממוצע של 99 . ומאוד רוצה לשרת בצבא בתפקיד הזה , הייתי ממוין לגמא אבל לא עברתי תשלב הראשון . לממר"ם שזה היה החלום שלי אין לי מספיק קומבינות להגיע עם פרופיל שכזה ... וקרבי זה יהיה רק הברירה האחרונה שלי מתוך הכרח למרות שאין לי בעיה עם זה אני ספורטאי סך הכל . ורגיל למשמעת אבל זה לא מה שרציתי לעשות בצבא ולא החלום שלי כל הזמן אומרים פה בהודעות שאם יעשו בעיות בצבא בסוף יתנו מה שרוצים ... (למי אני עושה בעיות ואיך ?? ) תודה לכול העוזרים :'( :'(

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by overload,

הבעיה תוקנה

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  7. Started by Meir787,

כותרת.

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. שלום!! נגמרה לי החודש ההתחייבות למכשיר האורנג' שלי ואני רוצה לשדרג(כבר נמאס מפלאפונים גנובים) אני מתלבט בין כמה מכשירים: הסוני אריקסון החדש נוקיה 6280 או לא משנה מה שתציעו תגידו לי מה הכי עדיף לי!! העיקר שיהיה לו MP3 ובלוטוף ומצלמה כמה שיותר טובה!! אם אתם יכולים לפרט לי על הפלאפון ועל החיסרונות שלו זה יהיה טוב(או שתתנו קישור!!! נ.ב אני מצתרף לאורנג' למסלול חיילים אז אם אתם יודעים על מסלול טוב שיש להם לחיילים אז תגידו לי בבקשה! וסתם שאלה (שלא קשורה לכלום)!! איזה מכשיר יש לאורנג' שהוא יותר טוב מהנוקיה 6630??? תודה מראש!!

• 29 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by UlTrAS~ReSsiStAnCe,

אהלן חבר משפחה נוסע עוד חודש לארץ הנעימה ל3 שבועות, ואני חושב על שידול קניית מכשיר משם כי נמאס מהצביקה פיק הזה גם שם הפלאפונים עובדים על סים קארד? יהיו לי הרבה בעיות אם אני ארצה להפעיל אותו בארץ על קו קיים או משהו בסגנון? ומה שווה להביא משם בנגיד 100 דולר פלוס מינוס?

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  10. Started by Doctor Robert,

היית לי פעם כזאת תוכנה במחשב ואיכשהו היא נעלמה לי. אני זקוק לתוכנה שתוכל להפוך קול של גבר לקול של אישה או קול של שטן עם כל מיני אפקטים. שכחתי את השם של התוכנה שהיית לי על המחשב, אבל היא בדיוק היית עושה את זה. נדמה לי השם שלה היה משהו עם AVS אבל ממש לא בטוח.. למישהו יש משהו בסגנון?

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  11. Started by yuvalri1,

שלום אני מקווה שזה הפורום הנכון... בכל מקרה - מה הGUIDE LINES כאשר פותחים את המחשב? האם מומלץ לעבוד על הרצפה (ללא שטיח)? על השולחן? יחף? ערום?? במה לגעת\לא לגעת לפני העבודה? תודה!

• 16 תגובות
    • 4.2k צפיות
  12. Started by kurrizzaa,

זה לא ת'ראד טיפוסי שאפשר למצוא בפורום חומרה, אבל בכללי נראה לי שגם זה נכנס. בעקרון אני עושה את זה בשם בדוי, כי אני מעדיף לעשות את זה ככה, זאת ההודעה הראשונה והיחידה שאני רושם בשם הזה בפורומים אני ידוע בכינוי אחר. בדיוק הגיע הצמד כרטיסי מסך שהזמנתי 7900GT ב SLI, הגיעו, ומרוב דכאון וחוסר חשק לכלום, הם עדיין בקופסאות.. לא נגעתי בהם יומיים. (פתיח טוב הא, עכשיו אין לכם מושג מה יכול לגרום לבן אדם להיות בכזה דכאון...) אני בן 24 והגעתי למצב עצוב בחיים, שבו אין לי חברים טובים. יש לי חברים, שיצאו איתי, שיזמינו אותי לשתות, לעשן, לצאת, לאכול. אנשים שאני מוכיר ואוהב, וכיף לשבת איתם. אפילו לא מעגל אחד כזה, אלא כמה מעגלים שונים של חברים. אבל אין לי חברים טובים. לכל אחד יש 1-2 חברים טובי…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. מצטער שאני פותח כאן אבל אין שום פורמים "על האתר" או משהו כזה(כלומר, יש, אבל הם נעולים ). השאלה שלי היא: האם אתם רואים את הuserbars הסקסיים בחתימה שלי או שכמוני הינכם רואים רק תגי HTML מרושעים? :< אם אתם רואים את הuserbars אז השאלה היא - למה אני לא רואה אותכם יחד איתכם? אם אתם לא רואים את הUSERBARS אז השאלה היא - איך אני עושה שיראו אותם? ??? למתכנתים שבינינו: if userbars = visible then why can't i see them with you? else how can i make them visible? *וזה מה שאני עושה במקום ללמוד למתכונת בהיסטוריה מחר, לא נורא *

• 12 תגובות
    • 777 צפיות
  14. Started by aivengo,

www.apple.com/ipod/nike עוד גימיק מבית אפל בתוך הנעליים יהיה חיישן אשר ישדר למקלט המחובר לנאנו. על צג הנאנו תוכלו לראות איזה מרחק רצתם, ומשך זמן הריצה...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ashkenazone,

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  16. YaroN - Elsf.Net אומר/ת: שמע אבל רגע YaroN - Elsf.Net אומר/ת: משהו שיש לי הרבה זמן בראש -. אומר/ת: כלום אין לך - אומר/ת: נגיד באמיתי שאני זורק זבל הוא הולך לאינשהו נכון? -. אומר/ת: כן YaroN - Elsf.Net אומר/ת: במחשב שאני מוחק דברים לאיפה הם הולכים? -אומר/ת: וואלה גדול עליי -. אומר/ת: תן לי לחשוב דקה --. אומר/ת: טוב אממ זה נשמר במחשב YaroN - Elsf.Net אומר/ת: לחשוב-לשאול מישהו YaroN - Elsf.Net אומר/ת: נכון -. אומר/ת: לא חח לחשוב --. אומר/ת: שומע YaroN - Elsf.Net אומר/ת: אני חשבתי על משהו הגיוני אחד . אומר/ת: ויודע מה בשבילך אני אשאל את זה בפורום של הגאונים YaroN - Elsf.Net אומר/ת: שמע YaroN - Elsf.Net אומר/ת: אני חשבתי על משהו הגיוני אחד YaroN - Elsf.Net אומר/ת: שבאמת יכול …

• 14 תגובות
    • 921 צפיות
  17. Started by בקהאם,

רוצים לקחת שנה הבאה עוד 10 שקל על אגרת הטלויזיה ויהיה מונדיאל "בחינם" כל אלה שלא אכפת להם מכדורגל הולכים לשלם עוד 10 שקל על כלום

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by bykeking,

אחרי שנגמרה העונה של prison break :'( אני מחפש סידרה חדשה אז איך אבודים? שווה משהו? תודה

• 43 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. אני יהיה משהו כמו חודש וחצי - חודשיים בתאילנד ועוד חודש חודשיים בקמבודיה או לאוס. אשמח לטיפים והמלצות מאנשים שהיו שם. כמו כן, המלצה למקומות בהם אפשר לקנות אלקטרוניקה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  20. Started by GanJaval,

יש לי בעיה אולי לא הכי קשורה אבל אשמח אם מישהו יעזור לי אניי בכיתה ח' עכשיו במופ"ת אבל זה כבר לא נחשב למופת למה הורידו אותי הקבצות בהכל במתמתיקה אני ב א' אם ציון לא משהו באנגלית אני הקבצה ב' עם ציון לא משהו ובמדע אני גם ב' עם ציון גרוע בקיצור אני תלמיד גרוע הבעיה אצלי אבל זה לא שאני טיפש זה פשוט אני עצלן אני לא לומד לא בבית ספר ובטח שלא בבית .. מה שרציתי זה לקחת את עצמי בידיים לקראת כיתה ט' כבר ובכיתה ט' להשתפר משמעותית בגלל שאני חייב ללמוד שיהיה לי איזה מקצוע אחרי סים בית ספר אני רוצה ללכת לטכניון (אם רושמים את זה ככה) מה התעודה שדרושה לזה(יעני תעודת בגרות) ומה עוד מה לומדים שם כמה זמן יותר פרטים על זה אם אפשר .. ובקשר לזה שאני רוצה להשתפר אם יש למישהו עצות איך להתחי…

• 7 תגובות
    • 588 צפיות
  21. Started by בקהאם,

זוכרים היה כאן את הדיון הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=173504.0 יש מצב שיש למישהו את התמונות כי בקישורים שיש התמונות לא עולות אז אם יש למישהו שיעלה אותם בבקשה

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  22. בהמשך למה שכתבתי פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=181564.msg1574352#msg1574352 (ואני מצטט) אתמול התקשרתי לכבלים לראות מה הקטע, הרי הם אמרו שביום שני הם יחברו אותי. אחרי כמה דקות של בירורים קיבלתי תשובה ש"לפחות בשבועיים הקרובים מחברים רק לקוחות של 012 למבצע הזה" ואז החוצפנית הוסיפה "תתקשר בעוד שבועיים שלושה ותראה אם נחבר אותך" מישהו שמחובר לברק 013 הצליח לעבור לחיבור של 1.5/256 או 1.5/512 ?? אם כן, אנא רשמו זאת פה. זה פשוט פאקינג בזיון. הם אמרו לי במפורש (פעמיים) כאשר התקשרתי אליהם לפני שבוע שתוך 4 שעות הם מחברים אותי במהירות החדשה. הם עוד לא מחייבים אותי על המהירות החדשה, אבל נשבר לי! אם אתם מנויים של חברה אחרת - לא 012 - ועברתם לחיבור הזה, א…

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  23. Started by 00000,

אתר/תוכנה לא לנגינה, ללימוד תווים ואקורדים על אורגן. תודה.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  24. Started by evman007,

הם מפרסמים באתרים שונים שאם מתחברים דרכם והוט בחיבור של 1.5 מגה מקבלים את המונדיאל חינם.אין שום כוכביות או תנאים המופיעים באיזשהו מקום. יצר איתי קשר נציג שלהם לאחר שהשארתי את הפרטים שלי והוא אמר לי שמשלמים 119 שקל לחודש על תשתית+ספק ומקבלים את המונדיאל.הכל נראה טוב ויפה אלא ששאלתי אותו כמה היה עולה לי אותו מבצע ללא קשר למונדיאל אז הוא אמר 89 שקל. אז אמרתי לו רגע,אתם בעצם גובים 30 שקל כל חודש לזמן בלתי מוגבל ובכך אני משלם על המונדיאל? אז הוא אמר לי שכן אבל בעצם אני חוסך פה. אבל כבר כמה אני חוסך אם נאמר שהייתי מנוי למבצע הזה במשך שנה ושילמתי 30 שקל כפול 12 שזה יוצא-360 שקל.120 פחות בסך הכל מהמחיר המלא שדורשים כעת בשביל המונדיאל. בקיצור,גנבים שקרנים פה כולם.

• 11 תגובות
    • 923 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.