עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by x-amin,

מוזמן לפגוש את השריטה שלי פה: http://www.heep.co.il/51-he/Heep.aspx?FileID=32904&OrderBy=1&Page=1&spType=1&backCat=45&tmpl=0 וכמובן שיש עוד כמה סרטונים בפרטים שלי תהנו כמובן שאשמח לקבל תגובות על הסרטונים(גם שם מי שרוצה )

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. מצאתי קישור במועדפים שלי...אתם חייבים להכנס ולראות. בסה"כ מלפני שנתיים וחצי... http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=4946.0;topicseen תיהנו HF

• 58 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. אני מתכוון למשחק האסטרטגיה שיצא אחרי רדאלרט . אפשר לשלוח גם לאמייל שלי את המספר אי סי . nati8056@walla.com

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  4. אינטרגל יא הומו יא מזדיין..... לא סופר אותך בכלל יא תחת.... ומה אתם ממושמעים פה כאיו זה צבא.... תצאו עליו גם אתם! קיצר על הזין שלי מה תעשה!!!

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  5. איזה דבר זה מפציץ את המוח.. שתיתי 2 כוסות משו חבל על הזמן ... לפני גיוס אתמול ואללה משו טוב

• 98 תגובות
    • 15.3k צפיות
  6. Started by avi2014,

אני משתמש באזראוס אבל היא פשוט לא זזה...יש תוכנות יותר טובות?

• 51 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. מי ינצח ביום רביעי? ישראל או צרפת?

• 143 תגובות
    • 5.7k צפיות
  8. Started by 888,

השאלה בכותרת אפשר להצביע פעמיים...

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  9. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3917354,00.html וואו פשוט מטורף מה שילך שם.. מה דעתכם?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by asmon,

שלום לכם, עוד מספר ימים אני הולך להירשם לתיכון. עכשיו אני הולך למגמת טכ"ם ובתיכון הנ"ל עושים מיבחן קבלה (במחשבים כמובן). הייתי רוצה לישאול אותכם על איזה דברים שואלים במיבחן הזה?

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  11. Started by Pure-Gold,

עדיין בשלבים אבל מצורפת תמונת ביניים. מה אתם אומרים ? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 876 צפיות
  12. Started by zniibidl,

אם יש לי דיאמטר (קוטר) 180 מיל כמה זה בעצם בס"מ? וכמה זה 202 מיל? תודה לעוזרים.

13. Started by R9547655G,

אןלי זה ישמע ממש ממש מוזר... אבל אני צריך את המידות של בקבוק סמורנוף וודקה 750ML. גובה. .....תודה...

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  14. Started by SciFi7,

שלום, אמא שלי נוסעת ביום שלישי לארה"ב ואני רוצה שהיא תקנה לי ג'ינסים שם בגלל ששמעתי שהם ממש זולים הג'נסים בארה"ב.. אין לי מושג אבל מה המידות בארה"ב אני די בטוח שהם שונות מהארץ.. איך משווים את המדינות של הארץ למידות בארה"ב? אני בג'ינס 34 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by genia,

מה המידות של התמונה? 3.5X4.5 ? 4.5 זה גובהה ואם מישהו יכול להפנות למדריך פוטושופ להקטין תתמונה למידות המתאימות\תוכנה שעושה את זה אוטומטית אני אשמח מאוד

• 0 תגובות
    • 10.1k צפיות
  16. Started by alexgez,

אנשים יש לי בעיה שאני אוהב מישהי שהיא ידידה שלי אבל אני רוצה מעבר , הקשר שלנו טוב מאיי פעם אני לא ידוע מה לעשות אני לא רוצה לדפוק את מה שיש עכשיו אבל מצד שני זה אוכל אותי מבפנים תביאו עצות ותגידו את דעתכם על הנושא בכללי

• 103 תגובות
    • 5.7k צפיות
  17. Started by Gilo2005,

בוקר טוב לכולכם,לפני מספר ימים רכשתי לעצמי HD 160 גיגה. לאחר כמה ימים התברר שאין לי צורך בו כי קיבלתי מקרובי משפחה מחשב כמתנה. ברצוני להחזיר את אותו HD ל-KSP.אך קראתי בדף שמקבלים כי אינם מקבלים מוצרים בחזרה. מזה השטויות האלה?והאם יש מצב שבו אני יכול להחזיר להם את המוצר?

• 23 תגובות
    • 10.6k צפיות
  18. Started by Rule The Pc,

אהלן אני משתמש בפייר פוקס של מוזילה ורוב האתר כולל YNET אינם תומכים כמו שצריך בדפדפן אז חשבתי יאללה נשלח להם אימייל נראה אם זה ישנה להם משהו ותראו אחרי איזה 5 שעות בערך הם השיבו לי... שלום רב, אנו מודים לך על פנייתך והצעתך. כפי שציינת, נכון להיום אתר ynet תומך באופן מלא בדפדפנים מסוג אינטרנט אקספלורר בלבד. תמיכה במגוון של דפדפנים על-גבי מערכות הפעלה שונות, לנוכח מורכבות ממשק המשתמש והיקפי הפיתוח באתר, מחייבים הקצאת משאבים עצומים לבדיקות ולאבטחת איכות. אנו מעדיפים להשקיע משאבים אלה בנתיבים אחרים, כמו שיפור התכנים באתר והעשרתם, או יישומים חדשים למשתמש. כאמור, כתוצאה ממדיניות זו, התמיכה בדפדפנים אחרים, מלבד אקספלורר, ובמערכות הפעלה אחרות מלבד חלונות, הנה חלקית. על אף המאמצ…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Maya1515,

שלום, לי ולאח שלי יש שני מחשבים ואנחנו מחוברים עם כבל אפור כזה, אז היום אני מעבירה סרט מהמחשב שלו למחשב שלי ופתאום נכבה החשמל בבית חיפשתי אצלו במחשב ולא מצאתי את הסרט שהעברתי ואז הסתכלתי אצלי וגם לא מצאתי אותו, אז כבר באתי לוותר אבל הוא אמר שיש מצב שאפשר "להציל" את הסרט כי הוא עוד לא אבוד ויש מצב שהוא עדיין נמצא בתוך הכבל שבין המחשבים שלנו, אבל זה ממש לא נראה לי הגיוני כי הכבל דיי קצר ולא נראה לי שהוא יכול להכיל את כל הסרט, אבל מצד שני יש מצב כי יש כל מיני דיסק און קיי קטנים שיכולים להכיל המון, אז בטוח כבל שעובר בין שני חדרים מספיק גדול כדי להכיל סרט. אז יש לי שני שאלות, האם באמת הסרט יכול להיות "תקוע" בתוך הכבל ושתיים אם כן אז איך אפשר להציל אותו. תודה רבה!!!

20. Started by llime,

שלום חברות וחברים האם מישהו יכול להמליץ לי על דרך כלשהי להבין קצת בנושאי אינטרנט?.... אולי עדיפה הקדמה קלה: עד לפני כ 7 שנים לא היה לי מחשב, ולא ידעתי אפילו איך מפעילים ואיך סוגרים. היתה לי קצת פוביה ממחשבים, והצלחתי אפילו לסיים תואר בכלכלה בלי לנגוע פיזית במחשב. נכון להיום, בעזרת חברים והפורום הזה, אני מבין מעט במחשבים, ואפילו עוזר פה ושם לאחרים, גם כאן, בפורום הזה. אבל בנושא אחד נשארתי בור גמור....אינטרנט. וזה מפריע לי. אני לא יודע מה זה DNS, או מודל tcp/ip, או מודל שבע השכבות, וכל מיני מושגים כאלו. אין לי כוונה להפוך למהנדס רשתות, אבל הייתי רוצה להבין את המינימום, כלומר לדעת בערך מה שיודע נציג תמיכה זוטר של ספק אינטרנט. איפה אני יכול ללמוד את הנושא, ממש מה…

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  21. Started by עבאס_ס,

נפתח אתר, ואשמח אם תבואו לבקר ותצרפו לקהילת אי ביי בעברית. האתר מכיל מאמרים למתחילים כיצד לשכור באי ביי וכמו כן לקנות. ומידע נוסף גם על פאי פאל שירות התשלומים. כולים מוזמנים : http://www.ebay-israel.com

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  22. Started by desert,

אני רוצה לשאול כמה שאלות שקשורות אליי בקשר לצבא: שלחו לי זימונים לטייס , עשיתי את המבחנים ונפלתי , שאלתי לאחר מכן אם אני יכול לעשות מבחן שני כי היה לי יום רע וזה באמת היה יום רע , אמרו לי שכן אבל רק לאחר שנה.-בסדר ,עד אז יש לי זמן. עכשיו שלחו לי שאלון העדפות-שם יש אפשרות אחת שמעניינת אותי וכל השאר לא, 1-מפעיל מערכות מודיעין אלקטרוני מוטס 2-מפעיל מערוכות מחשב,תכניתן 3-מפקד כיתת טירונים 4-מדריך נוער בסיס,מדריך נוער מרחב 5-מדריך אימון גופני עכשיו מעניין אותי רק התפקיד ה 1 , כל השאר לא מעניינים אותי והמידע שיש לי בקשר לזה הוא מועט מאד שקיבלתי מקרוב משפחה כשהתקשרתי לדעת לבירורים, בקושי אמרו לי דברים חוץ ממה שרשום בחוברת מודיעין, כי אמרו לי שזה מסווג ביותר. מה שקרוב משפחה שלי א…

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. אימייל שקיבלתי היום: שמתם לב לאחרונה שאתם קונים חלב התאריכים של התוקף הפכו להיות הרבה יותר ארוכים מהרגיל, כלומר התוקף הוארך בהרבה.. זה בגלל שתנובה המציאה שיטה חדשה. למחזר חלב! בכל רשת שיווק גדולה עושים אחת לכמה זמן בדיקה על המדפים, וחלב שפג תוקף נשלח חזרה לתנובה (זה הנוהל הרגיל בכל מקום להחזיר מוצר פג תוקף לייצרן). מה שאנחנו כצרכנים לא יודעים זה שתנובה לוקחת את החלב פג התוקף הזה ומעבירה אותו תהליך פיסטור ואורזת אותו מחדש מחזירה לרשתות שיווק!!! כן כן, מה שאתם שותים זה חלב עם הרבה חומרים מפסטרים בפנים שלמעשה הופכים את החלב למים בלי כל ערך תזונתי. איך אפשר לדעת שהחלב שקניתם לא עבר פיסטור? תנובה מדפיסה על הקרטונים למטה בחלק התחתון מספרים. הסיפרה 1: אומרת שהחלב הוא …

• 124 תגובות
    • 13.2k צפיות
  24. שלום חברים אני אמור לקבל בקרוב ג'וב קטן = תחזוקת אתר אינטרנט.(על הנייר מאוד פשוט..אתר מתנ"ס מקומי) רוב העבודה היא בעיקרון הכנסת מידע / עדכון , שינויים מינוריים וכו' , תחזוקה שוטפת .. ביקשתי לקבל את האתר מוכן וחדש לחלוטין,כך שרק כשהוא יהיה באוויר אני אדע באיזו סביבה הקימו אותו , מהי שיטת העבודה, ממשק הניהול וכו'. השאלה שלי היא כזו : איך בינתיים אני אוכל לקבל בסיס להבנה התחלתית של תחזוקת אתר ? ז"א האם הנכם מכירים ספרי לימוד בעברית שיעזרו לי להתקדם או שישנם אתרים שעושים זאת או אפילו שלא אצטרך את כל זה ופשוט אבין לבד ? אני מתאר לעצמי שתהיה לי תמיכה מצד חברת האחסון או אפילו מצד החברה שתבנה את האתר אך לבטח הם לא יעניקו לי שיעורים פרטיים. לכן אני פונה אליכם מראש תודה לעונים יוסי

• 9 תגובות
    • 979 צפיות
  25. Started by dj_horse,

שלום, התחלתי לברר לגבי לימודים אקדמיים ונתקלתי עם מונחים של התמחות בתחום מסויים ורב תחומי במשהו שצריך להוסיף לזה עוד מקצוע לימוד. רציתי לשאול מה ההבדל בין שניהם, מה כדאי יותר ללמוד, מה ההבדל בין מכללה שמעניקה תואר מבר אילן שמציעה רב תחומי לבין מכללה למנהל שתיתן התמחות.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.