כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
וואי זה מתסכל זה מציף לי את התיבת דואר הפרטית שלי.. מה גם שחלק מההתראות מיידעות אותי על נושאים שלא ביקשתי ולא סימנתי מעולם. תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא מידע על אכסניות ואני יודע שגם עכשיו העלו מחירים באילת בגלל המצב בצפון. אני מתכנן ללכת עם חברים קצת לאילת אבל יש קצת בעיה עם כסף לחלקם, זה לא צריך להיות משהו מפואר אבל כדאי שלא יהיה צריך ללכת חצי שעה בשביל להגיע בים. וזהו בערך... תודה!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://img.photobucket.com/albums/v88/shurik/Zooloo_New_Zionisim.gif
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
האם יש כבלים שממירים את החיבור של ספק תוצרת IL שיתאים לתקן של תקע בחול? דוגמה: הקצה של הכבל של הספק בעל 3 חיבורים.. בחול יש רק שני חיבורי.. יש כבל שממיר את ה3 ל2 כדי שיהיה ניתן להשתמש בספק גם בחול? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש לי את המכשיר V3 X של מוטורולה וגם יש כבל USB שקיבלתי עם ה ZV:M שלי, אבל אני צריך את ההתקנה של התוכנה של הפלא ... למישהו יש אולי אותה או לפחות לינק ??
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ואז לכאן ;D http://www.anti-hasn.co.nr/ http://www.youtube.com/watch?v=gwtb6RwFi6M&search=nassralla
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
זה מה שכתבתי עד עכשיו: קופידון המיואש יושב על ענף. הוא כיוון ופגע בליבי המשוגע . ----------------------- פה חסרה לי איזה שורה ----------------------- ועכשיו הוא שלך ואוהב רק אותך. קדימה לכל השנונים.
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
-
תראו את הסרטון הזה: http://www.youtube.com/watch?v=a_7OBp_dZ2c&search=terrorist לא התלהבתי ממנו במיוחד, אבל אחרי שראיתי את הסרטון שחיזבאללה פרסמו עם העברית המעולה שלהם חשבתי שכדאי לעשות תגובה משלנו לעיניין. משהו בסגנון הזה, צריך מישהו שיודע ערבית ובעזרת הסרטון שחיל האוויר הכין (שעוד לא ראיתי אותו אגב, שקרנים ערוץ 2 אמרו שיקרינו אותו...) נוכל לעשות משהו דומה ולא עם המוזיקה המעולה שחיזבאללה שמו. למרות שלערבים האלה זה בכלל לא יזיז, ולעלות כזה דבר לשידור לא יקרה, אבל זה בכל זאת כיף!
-
- 32 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה כזאת: ניקח שני אנשים שניהם בגיל X. בן אדם A שוקל Y ק"ג בן אדם B שוקל Y+50 ק"ג (מן הסתם B הוא גם שמן). שניהם הולכים לאותו חדר כושר ונתאמנים באותם מכשירים ואותו כמות שעות בשבוע. אחרי Z זמן מי יהיה יותר מפותח A או B? תודה רבה מראש
-
- 38 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום! אני מודע לכך שבסיגריות, עפ"י מחקרים רבים, ישנם כ-43 חומרים מסרטנים, חומרים משמרי גופות ( ), אציטון, בנזין ושאר ירקות... אבל רציתי לדעת מה מכיל דראם שקונים בחנות - כזה בשקית של 50 גרם - כתוב על האריזה: DRUM Excellent HALFZWARE SHAG Original Premium Quality Handrolling Tobacco אני מצרף תמונה - זה לא בדיוק מה שיש לי, אבל זה דומה. http://img135.imageshack.us/img135/2199/drumpkgyc8.jpg האם הוא פחות מזיק? מה הוא מכיל וכיצד מכינים אותו? אם אני מגלגל אותו בתוך נייר גלגול עם פילטר, כיצד הוא מזיק ביחס לסיגריה רגילה, לדעתכם? תודה!
-
- 14 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אשמח אם תוכלו לקבץ לי כמה אתרים שמסקרים אירועים חשובים שקןראים בעולם.. מכל התחומים.. טכנולוגיה בידור חלל מדע תגליות וכ"ו.. ואני לא מתכוון לאתרי חדשות טיפוסיים (כמו YNEY) תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש רכב לצעירים[לי] בתקציב של עד 42 אלף שקל וחשבתי שיוכלו לעזור לי לבחור פה דווקא החוזק של המנוע זה לא במקום הראשון אצלי מה שאני מחפש ברכב הזה הוא שיהיה לפחות שנת 2000 ומעלה, ושיהיה עם תיבת הילוכים אוטומטית חובה[זה הוראה "מלמעלה"] מנוע 1.6 יכול להיות נחמד, ועדיף 5 דלתות באופן אישי נדלקתי על הסיאט איביזה, תגידו מה דעתכם בבקשה.. תודה מראש, אבי.
-
- 80 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
בעיקר מוצרי קרור (מאווררים מארזים והיטסינקים. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני משתמש כבר שנה בערך בכדור הנ"ל, עשיתי בדיקת דם לפני יומיים בערך ותיפקודי הכבד נפגעו משמעותית... מאוד אפילו .. הרופאה שלי המליצה להפסיק את הכדורים וכמובן זה מה שנאי אעשה.. רק שאני חושש שמה הנזק גדול.. האם אנטיביוטיקה של 50 מ"ל [פעמיים ביום] יכולה לפגוע בכבד ולבצע נזק בלתי הפיך? או שאין לי מה לחשוש והפסקת השימוש תחזיר אותו למוטב ? תודה רבה. משתמש מודאג :-[
-
- 15 תגובות
- 9k צפיות
-
-
אני נוב מוחלט בכול מה שקשור לחיבור לאינטרנט, לכן כל הסבר דבר ראשון, אני צריך לדעת מה אני צריך כדי לחבר מחשב (אחד) לאינטרנט מהיר- מאפס (יש כרטיס רשת על הלוח M...) דבר שני, אני רוצה לדעת איזה חברות מספקות מה, ומה יותר מומלץ (לא חברות- המוצרים) ואני מבקש- תשובות רק מאנשים מעל גיל 17 כל מי שמרגיש צורך עז להעיר הערה או לשאול שאלה שלא תעזור לתשובה טובה יותר לשאלות של הת'ראד- לפרטי ולמנהלים, למחוק כל הודעה שמכילה רצף של יותר מ-3 "ח" תודה
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נמאס מכל הסירנות והפיצוצים כל היום,אני זז למרכז אז רציתי לשאול לכל מי ששם אם אתם יודעים איפה יש מקומות שעושים כל מיני הטבות למי שבא מהצפון כדי שנשכח מכל מה שקורה פה,תודה לכל מי שיעזור
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, יוזמה מקסימה של בני נוער אכפתיים. ממליץ לקרוא ולתמוך. ב-22/7 שבו לוחמי סיירת אגוז מכפר מארון א-ראס שבלבנון. אך לא היתה זו חזרה מעוד פעולה קרקעית בשטח הארץ הארורה הזו. הפעם הם חזרו עם חמשת גופות חבריהם. המוראל של אותם חיילים, כפי שכבר הבנתם, לא הרקיע שחקים. לחזות במותם של חמישה מחבריך, תוך ניסיון לחלצם משטח אוייב, היא משימה מורטת עצבים וכלל לא קלה. אבל עם זאת, דווקא אתם,, אלו שיושבים בביטחה ומתקשים להבין כיצד כל איזור הצפון הפך לאיזור רפאים, יכולים לעזור לחיילי סיירת אגוז ועוד חיילים רבים, שלוחמים למען הגנת מדינת ישראל בגופם ובנפשם. במהלך הימים האחרונים פיתחנו יוזמה ייחודית בדמות שליחת מכתבים לחיילי צה"ל בחזית. מטרתינו היא איסוף כמה שיותר מכתבים עבור חיילי צה"ל,…
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
http://www.sidewindercomputers.com/fepifor3he.html מישהו יודע מה הדבר הזה מה התפקיד של הכלי תודה ניסים
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אני עושה משהו ב3ds ואני צריך את הגודל בפסנטימטרים מישהו יודע כמה זה 4X10 בפיקסלים? תודה מראש!!
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות טובה באיזור המרכז ( ראשון/ת"א).. שיש לה אתר אינטרנט שמתמחה במתנות לגבר... :s05: ואל תגידו ג'נטלמן 10X...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
טוב המחשב שהוזמן הוא and3800 am2 dfi infinity pqi 1024 x1900xt antec p180 black hec520 וכו'.. עכשיו יש לי כמה שאלות. יש אפשרות לעשות סוג של מוד למארז (להחליף את הדלת לאחת שקופה..)? 17 אלף בdmark03 זאת תוצאה סבירה(הייתי שואל שנושא המתאים אבל אני מנצל את הנושא)? לגבי כניסה לביוס, המחשב עולה כל כך מהר שאני לא מספיק להיכנס לביוס מה עושים:? סקירונות שלי. קודם המארז היופי הוא עניין של טעם אבל מבחינת קירור והרכבה הוא פשוט מדהים מארז מעולה! לגבי הרעש לקח לי 5 דקות להבין שהמחשב פועל פשוט שקט בצורה מטורפת. כרטיס מסך פשוט מדהים מריץ הכל על פילטרים איכות תמונה מדהימה מרוצה עד השמיים.. והמעבד הוא יוחלף בעוד כמה חודשים עם כניסת ה65 ננו כפול ליבה של amd אבל אני חייב לצי…
-
- 13 תגובות
- 714 צפיות
-