עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by americium,

HOT החלה אתמול במבצע שיימשך עד סוף ספטמבר (30/9) במסגרתו ניתן יהיה לרכוש את הממיר המקליט, HOT MAGIC, ב-900ש"ח בלבד, ירידה משמעותית מה-1600-1700ש"ח שהם דרשו בעבר. הכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3291976,00.html השאלה הראשונה שקפצה לראש היא "מה הקאץ'?" ייתכן שב-HOT נכנעו "ללחץ" הלקוחות? או שמא הם מנקים את המחסנים לפני כניסתם של מחירים מקליטים חדשים וטובים יותר (HOT MAGIC 2 מישהו?)? - מה דעתכם?

• 14 תגובות
    • 907 צפיות
  2. Started by IG,

אני צריך לקנות כמה עכברים (פשוטים של לוג'יטק) ומקלדות (מקווה למצוא של ג'ניאס), אולי גם איזה צורב ודיסקים... אני לא צריך משהו מיוחד, דברים פשוטים... השאלה איפה אני יכול למצוא את הדברים האלה באזור חיפה, עם מבחר גדול ומחירים טובים. תודה.

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  3. Started by SilverCivic,

אהלן חברה. אני לא ממש מתעסק בקטע של יו גי הו ובכללי לא מתעסק עם קלפים וכדומה... אך לפני כמה ימים חבר שלי נתן לי חפיסה מלאה במתנה (לא גנוב לא לדאוג). הבנתי שקלפים כאלו יכולים להיות שווים הרבה כסף לכן אני שואל אותכם המומחים , האם יש איזשהו אתר שאני יכול לבדוק את שווי הקלפים? כלומר להריץ חיפוש על שם הקלף ולמצוא את שיווי +- תודה!

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  4. תורת המספרים האלמנטרית, האוניברסיטה הפתוחה, 2003. . חיפשתי בגוגל,באתר של סטימצקי ללא תוצאות..עזרה!

5. אהלן חברה!! לאחר ויכוח קטן עם חבר החלטתי לפתוח את הדיון הזה. שיניתי קצת את הנושא והתמקדתי דווקא על זכיה בלוטו בסכום של 10 מיליון. אפשרות 1 : הפקדת כל הכסף בבנק, ולחיות רק על ה 3-5% (תקנו אותי אם אני טועה) שנתיים שמקבלים. אפשרות 2 : בזבוז הכסף ללא התפשרות. אפשרות 3 : לפלצנים, זה בצחוק. אפשרות 4 : כתבו את הרעיון שלכם, למשל לפתוח עסק, להיות משקיע וכו', תהיו יצירתיים לי דווקא האפשרות הראישונה נראית הכי טובה. 3-5 אחוזים מה 10 מיליון זה 300-500 אלף שח בשנה, ז'א 25-40 אלף בחודש. לדעתי זה מאוד מספיק, לא צריך להסחף ולקנות בתים במיליונים, להחליף מכונית כל יום וכו', אפשר לחיות גם ב"צניעות". כמובן שלא צריך להתקמצן ובעת הצורך לקחת סכום גדול יותר. מה דעתכם?

• 92 תגובות
    • 4.7k צפיות
  6. אתר למציאת כתוביות בעברית יש למישהו?

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by MeTaLhAmMeR,

מאחר וה6680 הבומבה שלי נהרס חשבתי לקנות אחד אחר קטן יותר... חשבתי על ה6230I של נוקיה או על משהו של SONY מעדיף לא של מוטורולה, אם יש לכם ניסיון עם אחד מהדגמים שציינתי או שאתם מכירים משהו שלדעתכם הוא טוב יותר אבל לא גדול אז be my guest תודה לכם מראש ;D

• 49 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. תקציב:300,000 ש"ח לאוטו בסיסי. דרישות:ביצועים גבוהים,5 מקומות מרווחים,ג'יפ. תוספות שיש לנו:גלגלי מגזניום של סובארו,רדיו דיסק DVD שיש לכל אחד באוטו של קנווד,רמקולים וטיווטרים בכל מקום שאנחנו נפרק. GPS מובנה באוטו. יש לנו סובארו אאוטבאק 3000 4X4 AWD. אבא שלי רוצה להחליף,כל יום הוא צריך לנסוע מבאר שבע עד תל אביב לעבודה שלו (יותר נכון כמעט כל יום),חשוב שהאוטו יהיה טוב.

• 84 תגובות
    • 6.7k צפיות
  9. אוסף קישורים עצום לאתרים ותוכנות השימושיים עבור הגולש הישראלי. זהו אינדקס האתרים הגדול והנפוץ בארץ. http://kedai.co.il/?aff=shlomiadv חלק מקטגוריות האינדקס: אהבה בעלי מקצוע בית יופי ובריאות כספים לימודים מבצעים מחשבים מנועי חיפוש משפחה נדל"ן נוער נופש קניות רכב שמחות תעסוקה ועוד ... http://kedai.co.il/?aff=shlomiadv

• 9 תגובות
    • 658 צפיות
  10. Started by AC/DC,

היא עובדת עוד ? אני ניסיתי להיתקשר עכשיו לא עובד אני מקווה שהיא עובדת כי אני רוצה להזמין דברים מישם :'(

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  11. Started by shaharZur,

אני הולך לקנות חלקים בנפרד אז אני צריך לדעת איך אמור להגיע כל חלק (קופסא או שקית) כי פעם שעברה שקניתי צורב של סמסונג הוא הגיע בשקית והיה לו מלא בעיות והחלפתי אותו כמה פעמים עד שהחליפו לי אותו ל LG שהוא בסדר אז אני קצת מפחד לקנות דברים בשקית (לא בטוח שזה היה בגלל שקניתי בשקית אולי בגלל שקניתי את זה באייבורי) אז תגידו לי איך צריך להגיע מארז, ספק,מעבד, לוח אם,דיסק קשיח,כרטיס מסך,זכרונות. שבע דברים תודה רבה

• 15 תגובות
    • 958 צפיות
  12. שלום חברה, הציעו לי בצבא לעשות קורס כזה (4 סמסטרים ,סך הכל 15 מפגשים (פעם בשבוע)) ב-1700 ש"ח (במקום 32000). האם שווה לעשות את הקורס הזה? האם הוא נחשב באזרחות? מישהו עבר אותו? איזה דברים מעניינים לומדים שם? הבנתי שהוא מתרכז בעיקר בתקשורת של CISCO..? תודה מראש, סשה.

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  13. Started by doker,

מישהו יודע מה קרה בסוף של פרק היורה??? זה ממש דחוף ככה בקצרה שתי שורות

14. Started by pC gUy,

נשקים כוללים : tanks/subs/etc אני אישית בוחר ב RUSSIA T-34 tank...PPSH-42...AK-47...Dragunov rifle...RPG-7...Hind...T-72...T-90...MiGs...etc..

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  15. Started by kawaii,

הגיע הזמן להחליף טלויזיה בסלון, וההורים רוצים 32". אבל, הם רוצים רגילה, ולא דק, בטענה שדקה איכותית תעלה יותר מהמקבילה לה ברגילה(CRT). אני אומר LCD גם בגלל מסך רחב, וגם מהעובדה שהרזולוציה גבוהה יחסית. עכשיו, יש למישהו מושג כמה עולה טלוויזית LCD שהיא גם איכותית וגם זולה יחסית?

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  16. Started by Black Knight,

שלום בתחילת החודש הבא אני אמור לקבל משכורת על עבודה שעבדתי בחופש, ואני רוצה לקנות טלויזיה בחדר.. אני לא מחפש משהו מפוצץ.. חשבתי על משהו רגיל.. 21" בערך. יש לי כבר את השקעים בחדר, ככה שאני רק צריך לדאוג לטלויזיה עצמה + המבנה הזה שמחזיק אותה למעלה (היא לא תהיה על שידה או משהו דומה). יש למישהו רעיונות על טלויזיות נורמליות + המבנה הזה במחיר שלא עובר את ה800-900 שקל? תודה

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by MilkMan,

http://www.aish.com/movies/PhotoFraud.asp אגב גם מדברים שם אז להדליק רמקולים\אוזניות. מדהים עד כמה שונאים אותנו.

• 10 תגובות
    • 655 צפיות
  18. העלתי וידאו שמראה פגיעה של טיל בבית בחיפה מישהו רשם לי בלע בלע אתם רוצחים הבאתי בעיטה באמא שלו [יענו הגבתי לו כמו שצריך] ועכשיו כל פעם שאני מנסה להכנס לוידאו אני רואה את

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  19. אני מקבל את הרדיו דיסק בלי כלום יענו bulk...אני רוצה להתקין אותו בעצמי השאלה שלי למי שעשה זאת בעבר היא מה צריך לקנות על מנת להתקין..אילו כבלים ואורכים אם יש למישהו מושג...יש לי ידע מקדים באלקטרוניקה אני חושב שאני יסתדר... תודה מראש

• 10 תגובות
    • 851 צפיות
  20. Started by T-Flash,

פרסומת חדשה של קוקה-קולה שעשויה בסגנון של משחקי GTA (הכי מזכיר את GTA3). http://www.youtube.com/watch?v=JoMAqh1N29I תהנו!!

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  21. Started by MOFRA,

שים 100 לבנים ללא סדר מיוחד בתוך חדר, שלו דלת וחלון אחד. אחרי כן הכנס לחדר שניים שלושה אנשים וסגור את הדלת. השאר את האנשים בחדר וחזור לאחר שש שעות על מנת לנתח את המצב. אם האנשים סופרים את הלבנים, הפנה אותם למחלקת הנהלת חשבונות. אם הם סופרים שנית תעביר אותם למחלקת מבדקים. אם יש אנדרלמוסיה בחדר העבר אותם להנדסה. אם הם מסדרים את הלבנים בצורה מוזרה, העבר אותם לתפ"י. אם הם זורקים את הלבנים אחד לשני, העבר אותם מידית לניהול פרויקטים. אם הם ישנים, העבר אותם לביטחון. אם הם שברו את הלבנים לחלקים קטנים, העבר אותם לטכנולוגיית מידע. אם הם יושבים ולא עושים דבר, העבר אותם למשאבי אנוש . אם הם אומרים שניסו לסדר את הלבנים בכמה אופנים, למרות שלא הזיזו לבנה אחת, העבר אותם למכירות.…

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  22. Started by T-Flash,

שלום חברים! נכנסתי הרגע לאתר של NVIDIA, ואני רואה שהלוגו שונה במעט, אני הוזה? לעומת הלוגו הקודם: מי שלא הבין את מה שונה, הם עיוותו את האותיות. בכל אופן, הלוגו הקודם של NV היה הרבה יותר יפה. זכרונו לברכה... :'(

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by com,

דומה למקור ואיכותי, או שסתם דרעק לא מומלץ..

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by ultras5,

הכל אפשרי רק שיהיה טעים! תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  25. Started by rtr,

בעקבות תארד הוותיקים אני רואה שיש מיספר גדול של מישתמשים שהם בשירות צבאי פעיל.. אז בוא ניראה מי הם. תגיבו פה תנו פירוט קל על תפקידכם .. רק סדירים!! לא כאלה שיתגיסו בקרוב ! לא כאלה שסיימו שירות! לא כאלה שכרגע בשירות מילואים ובאים ליצחוק על צעירותינו שם: עידן תפקיד: לא עקרוני, מישתנה כל שבועים.. בסיס: בא"פ אליקים פז"מ : 13 חודש

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים