עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by url,

שמעתי שמתכוונים להוצי gta 3 גם למחשב :AR15: מישהו יודע אם זה באמת נכון ואם כן אז מתי בערך הוא יצא?

• 22 תגובות
    • 3.9k צפיות
  2. Started by max_cool,

מישהו יכול להביא לי כתובת של שרת Q3A טוב בארץ כי בחול אני מקבל פינגים של 800-1000 יש לי 56 קיי.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Or ei,

אני מחפש את הטלאים של המשחק אבל שיהיו עם קראק או משהו כזה .....(כי אתם יודעים אין לי את הגרסה ה"חוקית") תיצרו איתי קשר באיציק 99720949 או תשימו פה לינק

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by scorpion,

עוד מעט יש לי unreal 2!!!!!!!!

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by Condor,

add on מדהים !!!! הדגם המפורט ביותר שראיתי עד כה .... לפרטים נוספים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

טוב, כפי שיהיה ניתן להבין מהשורות שיכתבו עבר הרבה זמן מאז שעברתי את "מכאוב המשאית בכניסה לבסיס...", ועכשיו הגיע הזמן לכתוב התרשמות כללית על המשחק, שהוא די טוב, למען האמת, רק הבעיה שלו, כמעט כמו של כל משחקי המחשב בימינו, היא הדרך שבה מפתחי המשחק החליטו לסיים אותה. הדרך שבה המשחק זורם היא מעולה, לדעתי, בכל שזה נוגע להתקדמות השחקן במשחק. אני מדבר על התיחכום שיש במשחק זה לגבי הסתננות לשטחי אויב, והאפשרות בשלבים מסויימים לשמור על השקט, גם בלי להכשיל את המשימה. דוגמא לכך היא כאשר צריך להסתנן לתוך הסחר, עם אפשרות לשמור על השקט בכדי שההתקדמות תהיה חלקה יותר. המפתחים גם השקיעו מחשבה בכך, שההפוגות האלה של התקדמות שקטה, מהוות מעין אטנחתות מאשקן רצוף, שממש לא חסר במשחק הזה. דבר זה, מ…

• 31 תגובות
    • 5.1k צפיות
  7. Started by max_cool,

מישהו מכיר שרת בישראל לקוייק 3 ארינה V.1 טוב כי אין לי כח להוריד עידכון 25 מגה ואם אתם רוצים בואו נארגן משחק.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. Started by X-_PLOSIVE,

למי שמבין בזה קיבלתי מזמן שקניתי את המחשב עם הכרטיס קול משחקים אחד מהם הוא hl , הוא נראה לי מקורי אבל שאני מתקין הוא לא מבקש קוד כמו ה- hl המקורי ואני מת לשחק cs אבל אי אפשר כי אין לי קוד אני מתקין את ה cs אבל לא עובד.. מה לעשות? yoav!!!

• 21 תגובות
    • 4.2k צפיות
  9. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

חברים, קרה לכם שמדי פעם תוך כדי שאתם משחקים במשחק, יש פעילות כבדה שנמשכת כ 5 שניות בהארדיסק, המשחק קופא, קורס לחלונות ומקפיץ את הודעה שאומרת שהקובץ WolfSP.EXE ביצע פעולה לא חוקית וכמובן, שהמשחק נסגר וצריך להפעילו מחדש. עד עכשיו, זה קרה לי פעמיים. אבל הצלחתי לסיים את המשחק והכל דוב, רק רציתי לדעת...

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by max_cool,

יש לי קוייק 3 ארינה v.1 ותמיד כשאני מנסה להישתמש בציטים זה אומר לי שרת זה לא מקבל ציטים מה לעשות אני חייב ציטים אני בסוף!!!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by guy94,

משחק אדיר, התחלתי לשחק בו לפני כמה ימים עוד פעם.... עם כל ה - 7 דיסקים שלו, ונתקעתי בשלב מסוים. מישהו זוכר מה עושים אחרי שהוא רואה את הסרט במקום העבודה שלו ואז הוא מקבל מכה מהמחשב (כביכול) !?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by KamaL,

HI EVERYBODY... אני בעל חיבור 56K ומאד רציתי לשחק (אפילו פעם) משחק ONLINE באופן סביר... שמעתי על אנשים שמשחקיפ משחקי רשת מסובכים, כלומר משחקי 3D חדשים ביותר גם על מודם 56K באופן רגיל!!! לכן השאלה שלי האם יש שרתי משחקים בישראל, והחשוב שיהיו מהירים!!! ניסיתי את אלה של VGAMES ו PCGAMER (אם ההגיה נכונה), ובכלל לא הצלחתי להתחבר.. האם יש שרת מהיר למשחק RTCW???? ומה בקשר ל RED FACTION??? אשמח לקבל המלצות... תודה רבה מראשץ :AR15:

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. כולם כבר יצאו ...... ובדקתי את כולם... לדעתי MOH !!!!!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את המשחק unreal 2 המלא בבקשה עזרו לי :AR15:

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by FireandicE,

יש לי את זה גרפיקה מצויינת משחק יםה מאוד!!! פשוט אפקטים מדהימים!

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

עד כמה שאני זוכר זה בשלב 3 חלק ראשון, שבו צריך לתפוס טרמפ חינם על משאית כדי להכנס לבסיס, השאלה איך עולים על המשאית המסריחה הזאתי? מאחור: אי-אפשר. לקפוץ על הגג: הזונות במגדלים רואים אותי ואני קופץ על המשאית והיא רחוקה מדי. אני מסה לעמוד מאחוריה והזונות עדיין איך שהוא רואים אותי!!!!!!!!! אני לא יכול לראות בהם כי החלאות צריכים לפתוח את הדלת למשאית, שאני אמור להיות איך שהוא עליה.... מצד שני אסור לי גם להפעיל את ההזעקה! אני יודע שזה בטח איזה דבר אינפנטילי, אבל זה פשוט התחיל לעלות לי על העצבים. ולמי שהולך לשאול: כן אני הורג את החייל והקציין בבית שעל פניו חולפת המשאית, בלי שהשומרים יבחינו בי.

• 18 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by yoav9,

זו אינה שאלה, אני רק נותן כאן את מה שאני חושב, למה אני עושה את זה? (עדיין לא הגיעה לי הti :-/) מי כאן לא מכיר את tf 2 מי כאן לא השתוקק לcs 2 מי כאן לא חלם על half life 2 תהיתם? חשבתם למה לא הוכרז לא יצא? הנה הטאוריה שלי... valve פיתחו את half life וכמו שאתם יודעים הדבר רושש לגמרי את החברה, עד כדי כך שבחודשיים האחרונים לפיתוח הכותר מי שמימן את המשחק לא היו המפיצים אלא מנכ"ל החברה שאני מתבייש שכרגע שחכתי את שמו. בקיצור כאשר סיימו ליצר את Half life והוא נשלח לחנויות, התחילו לתכנן את הדור הבא, לא אכנס כאן לכול מה שקרה עם tf אבל בוא נגיד שהחברה החליטה שהמשחק הבא שהיא תוציא בתור כותר מלא הוא tf 2, החברה התחילה לעבוד עליו בסיבות החודשיים שלושה לפני סיום Half life (לפני 4 …

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. תודה :lsvader:

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by e.t,

חוץ מהשרת של Vgames , יש עוד שרתים מקומיים? ובכלל שרתים מומלצים אחרים? (למה כולם מחסלים אותי בשניות? ) עד שבשעה טובה הצלחתי להתחבר למשחק רשת...... מז"ט לעצמי.

• 25 תגובות
    • 4.6k צפיות
  20. פעם אני זוכר הייתי מת על הקווסטים, כל האפשרויות רגילות, בלי תלת מימד, בלי כל מני שטויות, עלילה ממש טובה! תראו היום, בעצם אני כבר לא זוכר איזה קווסטים יש היום, יש היום כל מני אסטרטגיות שנמאס מהם. למשל אני יכול לתת דוגמאות לקווסטים ישנים שממש אהבתי : שוליית המכשף 1-2 , באד טאקר, אי הקופים 1-3 ועוד. אף אחד לא חשב שזה לא עדיף? זה שיש היום אמצעים לעשות משחקים כאלה זה לא אומר שזאת חובה! הקווסט האחרון שאני זוכר שיצא הוא אי הקופים 4 שלדעתי הוא גם לא משהו, למרות שיש לו עלילה אבל זה ממש מעצבן עם התלת מימד!!! מה אתם חושבים?

• 16 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. Started by huber,

יש לי ADSL ו PING די איכותי ועדיין בכל מצב בו אני מנסה להתחבר לאיזשהו שרת במשחק זה, ישנו LAG עצבני (ומעצבן) וזאת למרות שאני בוחר שרתים עם פינג נמוך... יש למישהו הערה בונה, או יותר טוב - כתובת של שרת תקין?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by FireandicE,

אחלה משחק! ממולץ ולא נותן לי LOW FPS!!! גם עם GF2 GTS

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by yoav9,

אז זהו, שאין לי :-/ :-/ למישהו יש מושג איך אני שם???? בתודה מראש יואב... נ.ב. זה ממש ממש דחוף... :'(

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by theman miki,

Just Adventure, אתר משחקי ההרפתקאות הגדול ברשת, פרסם אתמול ידיעה מרעישה: ע"פ מקורות פנימיים בחברת Headfirst Productions, מצא סוף-סוף המשחק השלישי בסדרת Simon מפיץ, והוא יצא לעולם עוד במהלך השנה הנוכחית. שם חברת ההפצה שפרסה כנפיה מעל הקוסם הצעיר, יחשף במהלך תערוכת מיליה הקרובה, אשר תיערך בין 02-04 בפברואר. מאז הושלם פיתוחו של משחק ההרפתקה המבטיח Simon 3D לפני יותר משנה, לא הצליחה חברת Headfirst, מפתחת המשחק, למצוא מפיץ אשר יסכים לשווק את המשחק בחנויות. הסיבה המרכזית לכך, על פי השמועות, היו מצבו העגום של תחום משחקי ההרפתקה, וגרסה רעועה ועתירת באגים של הפרויקט. אולם כעת נראה כי Simon, אשר שני משחקיו הקודמים זכו לאהדה רבה בארץ ואף לתרגום לעברית, יגיע בכל זאת למדפי החנויות. …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by eyal,

ROLLER COASTER TYCOON לא עובד בXP מה לעשות אין לי כוח לעבוד גם עם 98 זה יאט את כל המחשב

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים