עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by nim901,

יש כזה שלב שהברמן מבקש ממני לקחת את שרון לבית שלה כי מציקים לה כמה אנשים. קיצר, הרגתי את כולם אבל היא עדיין נמצאת באותו מקום (ליד הדלת, היא מתכופפת וצועקת "תעזרו לנות תקראו למשטרה" והיא לא זזה, מה עושים? ד"א ראיתי שלפני כמה ימים נפתח כזה תר'ד אבל לא מצאתי אותו וגם עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו רלוונטי לגבי :-\

• 6 תגובות
    • 955 צפיות
  2. Started by zoyaniv,

הגעתי לשלב שאני צריך להיכנס לכלא ולהרוג את הפוליטיקאי הרגתי אותו ואני צריך לצאת החוצא ורני לא מצליח אני מנסה מהדרך שהגעתי בא אבל הוא לא יורד לביוב

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  3. Started by shaul,

בשלב של הנמל(כן כן השתמשתי בחיפוש ולא ממש קיבלתי תשובה שמה) נראה לי רובכם עברתם אותו כבר, אבל אני רק לא מזמן קיבלתי את המשחק

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  4. אני נמצא בקטע שאני צריך להתגנב חזרה אל תוך הספריה של הKEEPERS. זה בשלב שבו הם שולחים את הרוצחים שלהם להרוג אותי (אחרי שהאשימו אותי ברצח). לפי מה שכתוב לי אני אמור להיכנס דרך הSTONEMARKT PLAZA אבל אני לא מוצא שום כניסה לשם. ניסיתי לחפש גם בכל שאר החלקים של המפה ועדיין לא מצאתי מישהו יכול לעזור??

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  5. THE TAXIDERMIST SHOP Talk to the lady. Pick the pen sitting on the counter. Grab the rabbit to acquire some string. Look in the box on the table and pick up a snake eye. Exit and go to Beavis and Butthead house, use the string on the chewed up gum and fish the quarter out of the grate אני תקוע פה כבר חודשים ואני לא מבין מה לעשות ואני מת להמשיך במשחק!! אם מישהו יוכל לעזור לי אני הודה לו מאד.. תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Domestic,

שלום. אני תקוע במשחק The Punisher, במשימה שנקראת: Castle's Apartment זה עם איזה בריון שמדבר ברוסית שאני תקוע איתו בתוך חדר ואין דרך החוצה.. (יש שתי דלתות סה''כ) אני מנסה להרביץ לו כמה שיותר ע''י הסכין של המטבח והמקל של השוטר הזה. זה לא מוזיז שום דבר מהכוח שלו. שברתי את כל הזכוכיות, זה גם לא עוזר. איך אני עובר את זה?? :bash: :s05: :s05: :s05: (תמונות מצורפות) תמונה של המשימה המדוברת: ותמונה של איפה שאני תקוע עם הביריון: תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 939 צפיות
  7. Started by LIOR42,

היגעתי לשלב שבוא אני ועוד אחד נכנסים לבנק לאחר מיכן הוא יוצא ואני לא יודע איך להמשיך מישם?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  8. Started by guysfa,

אני לקראת הסוף ונקעתי בבלוק 7: כשכולם הולכים אני לא יודע מה לעשות. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  9. Started by composite,

אז ככה, אני תקוע במערכה עם הבריטים, במשימה על הקרב למען גשר פגסוס המפורסם (PegasusNight). לאחר שחיסלתי את הטנק עם התותח, כתוב לי לאבטח את הגשר משני צדדיו, ורק אחד נשאר. טוב, אז אני לא מצליח לעשות את זה ולא יודעים איפה עושים את זה. המצפן של המסך לא אומר לי כלום. תודה לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by LIOR42,

תקוע בשלב שבוא אני צריך להישתלט על בסיס טילים השתלטתי על כל הבסיס ויש לי שעון זמן ואני לא יודע מה לעשות שם?

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  11. Started by ETB,

אני תקוע בשלב התשיעי, שבו אני צריך הטמין C4 במגדל הגדול הזה עם המאוררים. אני לא מוצא בשום מקום C4, איפה אני יכול למצוא? איך אני מוריד את שתי המסוקים, אין בשום מקום RPG..

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  12. Started by LIOR42,

הגעתי לשלב שאחד זורק עלי פצצות מהגג הירוק ואני לא יודע מה צריכים לעשות שם?

• 9 תגובות
    • 786 צפיות
  13. Started by eranmor,

משחק נהדר, אין מה להגיד! גרפיקה פצצה ושלבים מאתגרים (פחות או יותר) אבל מה?.... הגעתי לשלב שבו כל החיילים יורדים מהסירות (ישר אחרי השלב שצריך לעלות לרכבת). איך שאני ושאר החיילים יורדים, קוטלים אותנו כמו זבובים. פשוט אי אפשר להתחמק מזה! לא משנה מה ניסיתי לזוז ימינה שמאלה למעלה למטה וגם לתוך המים! אי אפשר להגיע לחוף... מישהו הצליח לעבור את השלב הזה? אולי איזה טיפ קטן?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by nore0,

בחלק שצריך לפוצץ את ה-TNT אני לא מוצא את הפתיל בשום מקום

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  15. Started by x-boy_24,

שלום לפני כמה ימים מצאתי אצלי בבית קופסא סגורה של המשחק ששחכתי ממנה לגמרי . התקנתי ונתקעתי באיזה שלב ואני צריך את עזרתכם אז ככה הגעתי לחדר במעבר הזמן וקיבלתי כוח להחזיר את הזמן אחורה לאיזה 8 שניות ואחרי כמה דקות התקדמתי והגעתי לעוד חדר מעבר בזמן אבל או לא פועל ואני לא יכול לחזור אחורה בגלל שאין שם אפשרות לרדת למטה (חשוב לציין שאני בתחילת המשחק ) מישהו יודע מה אני צריך לעשות ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  16. Started by Tommy,

אני בקטע ש JAGGER VALANCE אומר לי להשיג פצצה כדי לפוצץ את המקום שממולא גז...התחלתי ללכת חזרה הסתבכתי מעלית בלאגנים בקיצור אני לא יודע מה לעשות ...תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  17. Started by ETB,

אני לא מצליח לעבור את הבותקה עם הצלף והמקלען. אי אפשר לתקוע להם כדור בראש בגלל הסורגים, מה עושים? איך שמים תמונה?, שהיא תעבוד כמו שצריח.

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  18. הגעתי לשלב של השדה תעופה עברתי את החלק הראשון והגעתי למקום שאני לא יודע מה צריך לעשות בו, מישהו עבר את השלב הזה ויכול להגיד לי מה אמורים לעשות שם? כי ניסיתי כבר הרבה מאוד פעמים לעבור ולא הצלחתי, יש שם מצלמות ומעליות שלא עובדות.

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  19. Started by LIOR42,

בשלב השני אני לא יודע איך משחררים את הבחורה שקשורה על הריצפה

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  20. Started by LIOR42,

בשלב בראשון היגעתי עד למחשב נייד שם ואנני יודע לאן הולכים מישם ???

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  21. Started by LIOR42,

קבלתי משימה שאני צריך להגיע מתחת לגשר ושם מחכים לי שלושה אנשים אני מדבר עם האמצעי ואני לא יודע מה צריך לעשות

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  22. Started by ebrami,

חבר'ה בבקשה אני חייב עזרה אני תקוע במשחק מאפיה בשלב שצריך להרוג את MORENO שאני בתוך האזור הזה שלו ויש שם הרבה מחסנים עם עצים ואיזה רכבת אחת חשודה שכל הזמן צופרת ואין לי מושג מה צריך לעשות ואיפה הוא ואיך הורגים אותו בבקשה שמישהו יעזור לי כי אני משתגע

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אהלןןןןןןן חבר'ההה היום רכשתי תמשחק הזה אחרי הרבה הרבה..... המלצות על המשחק המשובחחחח הזה שנראה לא רע....... ורק לפני רבע שעה התחלתי לשחק אני ממש בשלב הראשון וממש בהתחלה הינה זה התמונה: http://i13.tinypic.com/316qo2s.jpg ועכשיו מה עושים איך פותחים תדלת עם איזה מקש נראה לי שצריך לקחת ת- תדבר הזה ולשים בצורה של הדלת אבל איך מרמים איך פותחים תדלת הזאת תודה מראש לעוזרים!

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום לכולם .. אני תקוע בקונדישן זירו 'בסצינות המחוקות' באיזה שלב (ונציה) .... יש שם שתי גונדולות כאלה ואיזה איש בתוך בית מוגן ..... הרגתי שם את כולם.... ורק אותו אי אפשר להרוג ... ז"א איך אני מגיע אליו...... חפשתי כל מיני מקומות שדרכן אני יוכל להגיע אליו..... אבל לא מצאתי כלום.... כל מי שיחק במשחק ויכול לעזור... אני מודה לו מאוד !!

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  25. Started by cb,

טוב אז ככה.השגתי את כל האבנים במקדש של העכביש בשביל לשים אותן בפסל של הגדול הזה של העכביש.שהשגתי את השלישית יש מין שרשרת לעלות למעלה,זאת שקרובה ליציאה..שפותחת שער קטן שמעלה אותי חזרה (כאילו מראה לי שאני צריך לחזור)והמשימה משתנה ל-לחזור לחדר העכביש,מה שברור מאליו. אני רץ לחזור ואני רואה שהחדר שדרכו באתי(זה החדר שנלחמים במלך של המתים הליצ' שלוקחים את היהלום הסגול-יהלום המוות)נעול. http://aycu25.webshots.com/image/22664/2002134838065696580_rs.jpg

• 2 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.