משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
-
או אולי יש איזשהו קראק שיאפשר לשחק ברשת!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש כאן שהוא נדיב דיו לתת לי לינק או מידע כל תוכנה שיכולה לקודים למשחקים שונים כשמפעילים אותה עליהם ולא כזאת שיש בה אוסף בסדר, וגם תוכנה שבעזרתה ניתן לערוך דברים שונים ולשנות במשחקים תודה אני זקוק לזה דחוף.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם למישהו יש שרתים לגירסה הזאת או לינק בשבילהם אז שיכתוב לי בבקשה כי אני נואש :'( :'(
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא יכול להריץ את המשחק של רזולוציה של יותר מ-640X480 זה ממש גרוע! לא עשה לי בעיה כזאת באף משחק אחר!!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך צ'יטים ל V-rally 2 Expert Edition
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני ממש התאכזבתי ממנו קשות יש לי מחשב מאוד חזק P-4 1.9 512RAM ו-G-FORCE 2 MX 400 64MB והמשחק ממש מגעיל והוא כבד מאוד ורק שתדעו עדיין לא עברתי את האימונים מרוב שהתאכזבתי
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כל מה שאני יודע עליו ברגע זה זה שהוא קיים אבל אני לא בדיוק יודע את השם שלו כי אם אני לא טועה השם שלו זה לא מורטל קומבט 5 אז האם מישהוא יודע מהו שמו ומאיפה איפשר להשיג אותו או מידע כמו תמונות או משהוא בסגנון הזה עליו??? ??? בתודה מראש DEVIL :asthanos:
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מאוד התלהבתי מהמשחק, הורדתי את העדכון לגרסה האחרונה והכל ואני משחק כמה ימים. סיימתי את המשימה השנייה ועכשיו שהוא טוען את המשימה השלישית (הפלישה לנורמנדי) הוא פשוט נתקע דיי בהתחלה.. ניסיתי לעשות ריסטרט, להפעיל את המשחק בלי שום תוכניות להפעיל את המשחק במצב בטוח לסיים שוב את סוף המשימה השנייה ולא לגעת אבל זה פשוט לא עובד! התדריך עובד אחלה ואז יש את הדף הזה מהגנרל שאתה אמור לקרוא ובינתיים עולה השלב אבל דיי מהר המשחק נתקע ואני מקבל כזאת הודעת של XP על שגיאה בתוכנה :<<< הצילו
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
המשחק עולה, רואים את הפרומו (עם הצלחת מעופפת וכו'), כשהשלב ה-1 נטען , כדי להתחיל במשחק עצמו מופיע הודעה כזו: (בד"כ אני מצרף תמונה אבל לא הולך הפעם) "Cannot change level: chunk ID validation failed. Expected ID "DICT" but found " " ואז הוא מריץ שוב את הפרומו מהתחלה, וחוזר חלילה. מישהו יודע מה הבעיה? : המשחק ISO, המחשב AMD1.2+GF2 תודה....
-
- 21 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
http://forum.vgames.co.il/ubb/Forum17/HTML/003038.html
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
באם באמת אתם רוצים לדעת עד לאן האיתיפדה מגיעה מצ"ב כתבה מתוך ה - INQUIRER Become a Palestinan stone-thrower In the Middle East's first 3-D game By Paul Hales, 21/02/2002 23:20:40 BST YOU'LL NEVER FIND a nice Arab in the movies. Likewise, on your PC or console, you'll most likely take on the role of some heroic marine, busting bad-ass Iraqis or annihilating Afghans. So you'll suffer the shock of role-reversal if you pick up a game called Underash from your local PC World. Published by Syrian publishing house Dar al-Fikr, Underash seeks to "counterbalance the poisonous ideas conveyed by American video games," project director Hussan Salem told the French newswire AFP. I…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ואו! ראיתי היום 8 סירטונים חדשים מהמשחק היטמן 2 ואל תחשבו שאני מבלף, כי אני insider ב- www.ign.com ואני חייב להגיד: מה לעזאזל?!?!? זה נראה כל כך מגניב! דבר ראשון, המפה לא אותה מפה שהזום בה לא מיוחד והוא נראית דיי דרעקית! עכשיו המפה היא בשחור-אפור אלגנטית והוא נראית כיאלו תצלום מלווין!!!! וגם שעושים זום זה כמו בלווין! ועכשיו כשרוצים להחליך נשקים, לא נפתח תפריט גלילה עם שמות הנשקים מופיע בגדול על כל המסך הנשק (והוא מסתובב ב-3600 ) ואם כבר מדברים על נשקים, יש נשקים חדשים וממש ממש מגניבים!!! יש spas 12 shotgun שזה שאטגן אוטומטי עם קצב של איזה 2 יריות לשניה! יש מלא רובי צלפים! לפחות איזה 4 ממה שאני ראיתי! ולאחד יש כוונת לייזר! והזום ברובה צלפים ממש מגניב למרות…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משהו יודע אך עוברים את השלב שצריך להציל איזה טיס...לאן לוקחים אותו?!?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! ראיתי את המשחק Counetr Strike אצל הדודים שלי יש לי WOW ואני רוצה להוריד את משחק ; הורדתי אותו פעם קובץ של בערך 100 מגה והיה חסר את הקובץ EXE{הפעלה) ועוד כמה קבצי DLL. אם מישהוא מכיר לינק שאני יכול להוריד את המשחק או איזה רעיון אני אשמח מאוד נ.ב אני גר בקריית שמונה אז אם למישהו בקריית שמונה יש את המשחק ויש לו איזה שהיא דרך להביא לי את המשחק או לצרוב אותו אפילו אני מוכן לשלם כסף(נא ליצור קשר איתי כאן בפורום או באימייל שלי = almogbitton@hotmail.com) :saint: :AR15: :asthanos:
-
- 31 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
ברשת, אני מת להשים את ידיי על אחד כזה
-
- 29 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
סוף סוף, אחרי תקופת המתנה ממושכת יוצא המשחק הנהדר הזה. להזכירכם, דמו מולטיפלייר יצא לפני מספר ימים והיום יוצאת הגרסה המלאה של המשחק, שמתפרסת על פני שני דיסקים. איזה בעסה שאני אשיג את זה רק אחרי פורים :'(
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-