משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
לא ידעתי לאיזה פורום זה מתאים (חבל שאין פורום דרייברים) אבל כרגע יש לי בעיה ב HL2 , המים פשוט צהובים! חיפשתי קצת באינטרנט וגיליתי שיש לעוד אנשים את הבעיה המוזרה הזאת שמופיעה עם שילוב של GF6XXX והתקנת דרייברים חדשים (70.20-24 ) http://www.nvnews.net/vbulletin/archive/index.php/t-43176.html 67.03 http://www.electronicpunk.com/halflife2/hl2water_6703.jpg 71.24 http://www.electronicpunk.com/halflife2/hl2water_7124.jpg
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/threads/529193-Fun-2v2-Sniper-League (אפשר להרשם בכל שלב ) כאן תוכלו למצוא את הקבוצות שנרשמו לליגה ולהזמין אותם למשחקים בTS . אפשר להתחיל לשחק מעכשיווווווו, תגובות ושאלות וכאלה, באשכול למעלה ולא פה. זה האשכול של המחזור הראשון, בכל מחזור אפשר לשחק נגד כל קבוצה רק פעם אחת! ולא יותר. אין לדחות משחקים, בסופו של דבר אתם צריכים לשחק נגד כל קבוצה וקבוצה בכל מחזור(משך מחזור הוא ממוצש למוצש). כאן מפרסמים את המשחקים בפורמט הבא: הקבוצה XX ניצחה את YY תמונה: ( הקבוצה המנצחת מפרסמת). אז יאללה תתחילו לשחק!@
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אולי תארד סתמי ואולי לא. תחשבו מה שאתם רוצים , אבל הנה התוצאות אצלי הכי טובה הייתה לי 25.48secs! למישהו הייתה תוצאה יותר טובה? ד"א : סידרתי את הבעיה של החדות ושל המריחת צבעים על ידי קינפוג הדריבר של NVIDIA תנו תוצאות.... משחק פשוט מעולה!
-
- 79 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
טוב פה תביא תוצאות שלכם בסוף כול מישחק וביכלל תדברו על המישחק. קבלו איזה תוצאה: תגידו מתי אני מקבל ADVANCED MEDIC? ויש איזה מדריך לכול המדליות וכאלה? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שהבנתם כבר מהכותרת אני משחק ב Soul Reaver II ואני תקוע ממש אחרי שהשגתי את האלמנט הראשון.... יצאתי מהטירה ולאן עכשיו... ???
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רוצים לחזור בזמן 100 שנים ולחוות את המלחמה הגדולה ביותר שידע העולם עד אז מכמה זוויות שונות? בסוף החודש זה קורה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לעניין אתכם במשחק חדש שבנינו ונקרא "תחיית דמיורגוס" שהוא בעצם משחק תפקידים וגם הרבה מעבר לכך. תוכלו להירשם למועדון חברים, להשתתף בקרבות, לטייל בעולם המשחק, לבנות אתרים, לדבר בפורומים ועוד הרבה. הייחודיות של משחק זה משאר משחקי התפקידים טמון בקהילת החברים שבו והיא זו המכתיבה את אופן התנהלות והתקדמות המשחק ובהתאם לכך המשחק ישתנה מרגע לרגע. אם נשמע מעניין או מסקרן אשמח אם תבקרו באתר, כמו כן אשמח לקבל הערות והארות בנוגע למשחק. כתובת האתר: http://rpg.fav.co.il/demiurge.html http://rpg.fav.co.il/demiurge.html
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יצרנית הציוד ההיקפי הייחודי לגיימינג חוזרת מהליך פשיטת רגל ובגדול - עם מגוון מוצרים טריים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
האם לאחר חודשיים של עבודה מצד אחד והמתנה דרוכה מהצד השני, אנשי ה-PC יזכו סוף סוף להתנסות בגירסה תקינה, יעילה ויציבה יותר של הכותר בכיכובו של איש העטלף? לכתבה: http://hwzone.co.il/תחילתה-של-הישועה-טלאי-חדש-ל-arkham-knight-זמין-להו/
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעידן בו המודעות לחשיבות של שימור דיגיטלי עבור משחקים היא גבוהה יותר מאי-פעם - נראה כי משיקי המירוצים הם אלו שסובלים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ראיתי כמה תחרויות בינלאומיות של משחקים כמו Unreal Quake ועוד משחקי פעולה.. יש מצב שיש כמה כאלה בארץ? בטח הפרסים צנועים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לכבוד חופשת הקיץ אנו מקיימים תחרות ה VR לקבוצות הראשונה בישראל! בואו לבחון את הכישורים שלכם! לא צריך ניסיון מקדים במשחק אבל יכולות AIMING טובות יעזרו בהחלט! בין התאריכים 1.7.17 - 1.9.17 תתקיים בתל אביב תחרות לקבוצות במציאות מדומה הקבוצה שתשיג את התוצאה הטובה ביותר תזכה ב 5000 ש"ח במזומן הקבוצה שתגיע למקום השני תזכה ב 3000 ש"ח במזומן והקבוצה שתגיע למקום השלישי תזכה ב 1000 ש"ח במזומן מה צריך לעשות כדי להרשם? להתארגן 4 חברים ולהזמין אצלנו מקום. כשתגיעו נחבר כל אחד מכם למשקפי מציאות מדומה ואת כולכם נחבר לאותו המשחק המשחק הוא Arizon Sunshine במצב ה Horde mode יש לכם שעה לצבור את הניקוד הקבוצתי הגבוה בי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
בין התאריכים 25-27/02 תתקיים באוניברסיטת ת"א תחרות ארצית בין 768 מתחרים. הזוכה מקבל כרטיס טיסה לאמסטרדם. התחרות לא רק לסטודנטים וכולם יכולים להשתתף. פרטים: www.student.co.il
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
ב 25 לאוגוסט תערך תחרות במשחק COUNTER STRIKE. בכל קבוצה יהיו עד 5 שחקנים, למידע נוסף תכנסו לאתר WWW.DGAMES.CO.IL
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה אליי הופ בהטבעות יש לי GAMEPAD של LOGITECH ה DUAL ACTION אני יודע שזה עם הג'ויסטיק הימני אבל אני לא מצליח
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
צוות האתר מכריז על תחרות כתיבה של פורום משחקים. בתחרות תצטרכו לכתוב ביקורות\בקרובים על משחקים. התחרות תתבסס על רמת הכתיבה, מקוריות, ואופן העברת הרשמים על המשחק(האם הביקורת גרמה לי לקנות\לא לקנות את המשחק, והאם הבקרוב שינה את ציפיותיי על המשחק) חוקים בהרחבה: 1) ההשתתפות מותרת רק למשתמשים שנרשמו לפני תאריך ה1.7. הצעות ממשתמשים שנרשמו לאחר מכן לא יתקבלו. עמכם הסליחה 2) על ההצעות להיות כתובות ברמת עברית גבוהה ומנוסחות היטב. איכות הכתיבה תשפיע על הציון, אז נסו לכתוב בצורה תקינה ומובנת. הביקורות צריכות להיות מפוסקות בצורה נכונה(פסיקים, נקודות, סימני קריאה ועוד). 3) בביקורות יש להתייחס לקטוגוריות הבאות(בסדר אקראי): גרפיקה- כיצד נראה המשחק? סאונד ומוזיקה- מה דעתכם על פסקול המשחק,…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב. צוות האתר החליט לקיים תחרות נושאת פרס לפורום משחקים. התחרות תתבסס על מקוריות, איכות והומוריסטיות ההצעות שלכם. התחרות תתקיים כדלקמן: 1)חוקים: !!יכולים להשתתף בתחרות רק משתמשים שנרשמו לפורום לפני התאריך ה1.04.03!! הצעות של משתמשים שנרשמו לאחר תאריך זה לא יתקבלו. עמכם הסליחה. עליכם לקחת עד 3 תמונות כSCREENSHOTS, מאיזה משחק שתרצו, להוסיף להן בועות "דיבור" כמו בקומיקס ולרשום בבועות אלו משפט\שניים מצחיקים, מקוריים וכו'. אם התמונה כוללת שתי דמויות שיכולות לבצע דיבור יחד, ניתן לעשות שדמות אחת אומרת משפט כלשהו והשנייה מגיבה למשפט זה. אין הגבלה על מספר הדמויות שיופיעו בתמונה, אולם מותרים עד 3 בלונים בתמונה כולה. על ההצעות להיות קצרות, חדות וישירות. לא לכתוב כמובן, …
-
- 23 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים אלו מתקיימת תחרות כתיבת מדריכים נושאת פרסים באתר הגמדיה הלא הוא אתר הקהילה הראשון והגדול בארץ של WORLD OF WARCRAFT. מטרת התחרות היא לעודד את חברי הקהילה הישראלית במשחק לכתוב מדריכי משחק בעברית בכדי לעדכן את בסיס המידע הקיים של האתר הזמין לכולם וכך להמשיך לדחוף קדימה את קהילת השחקנים הישראלים. אז אם אתם חושבים שיש לכם מספיק ידע ומוכנים לשתף בו אחרים, אנו מזמינים אתכם להשתתף בתחרות באתר הגמדיה ואולי תזכו ב-30 ימי משחק!!!
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בהמשך לחודש קומפיוטקס המיוחד, ואחרי החידון המאתגר, יש לנו בשבילכם תחרות מרתקת לא פחות. כל מה שתצטרכו בשביל להשתתף הוא לשכנע את הגולשים על ידי סיפור קצרצר (ומזיל דמעות), על הלאג הכי אכזרי שהיה לכם. זאת הזדמנות מצויינת לזכות בלוח אם GD65 מסדרת Z77 של MSI (עליו עשינו ביקורת)! איך משתתפים? כל מי שמעוניין להשתתף בתחרות צריך לספר לנו על הלאג הכי נורא שהיה לו בדיון הזה. משך התחרות התחרות תחל היום ותימשך עד יום חמישי בתאריך 13/06/13 בשעה 23:59. בסוף התחרות חמשת הסיפורים הטובים ביותר יבחרו על ידי צוות האתר, וממוצאי שבת ועד יום ראשון בשעה 23:59 יערך סקר בין הגולשים שיקבע מהו הסיפור הזוכה. פרס: MSI Z77A GD65 GAMING (לביקורת) מ…
-
- 80 תגובות
- 9.6k צפיות
- 1 follower
-
-
בשעה טובה הגענו לשלב ההצבעות! לפניכם חמישה סיפורים שנבחרו על ידינו לעלות לשלב ההצבעות. כל שעליכם לעשות הוא לבחור את הסיפור היפה ביותר לדעתכם על ידי הסקר מעלה הדיון הזה. המנצח בתחרות יזכה בלוח אם MSI Z77A GD65 GAMING (לביקורת)! סיפור #1: סיפור #2: סיפור #3: סיפור #4: סיפור #5: לפניכם כל המתמודדים, Cast your vote!
-
- 14 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אז הגעתי סוף סוף ל300 סאבים ביוטיוב אז החלטתי לעשות תחרות עריכה אז כולם מוזמנים לנסות להיכנס לתחרות!! בהצלחה לכולם !
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 אני חדש בפורום המשחקים וחשבתי שאולי תעזרו לי למצוא אתר שאיפשר להוריד ממנו פיפא 2003 (לא דמו) אני מבקש ממכם כי שמעתי שאתם אחלה ילדים בבקשה תעזרו לי עם יש לכם תירשמו את הכתובת שאני יוכל ללחוץ עליו תודה מראש ואל תאכזבו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים עבדתי על משחק בשם "תימנינג'ה": דמיינו Fruit Ninja לתימנים. יש כמעט את כל מה שיש במשחק המקורי, מלבד בונוסים, מכות קריטיות (שזה לא בעיה... אבל שכחתי P: ) ולהבים בצבעים שונים. יש מצב Zen וארקייד שבו יש מאכלים שמשנים קצת את המשחק (סחוג נותן X2 נקודות, ביצה מאטה את המשחק ורסק מביא לזריקת המון מאכלים מהצדדים של המסך) ועוד כמה שינויים מהמשחק המקורי. אסור לחתוך גפילטפיש. המשחק תוכנת בC# (וXNA). הורדה: תצטרכו להתקין את הספריות של XNA כדי להריץ את המשחק. ו... הנה ההורדה. אשמח לקבל חוות דעת ולשמוע מה אפשר לשפר =)
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שקיים כבר דיון על המשחק..אבל זו בעיה ממש פופולרית וחשבתי שיש מקום לפרסם אותה לעיני כולם זה יכול לעזור להרבה אנשים. תקלידו בשורת פקודות gfx_maxfps 30 זה מגביל אתכם ל30 fps אבל התקיעות מפסיקות ואפשר להנות מהמשחק גם על DX 10 , מקווה שעזרתי.
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-