משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
תגידו לי אתרים שאפשר להוריד בהם משחקים מלאים ולא צריך תוכנות בשביל זה תודה מראש :yelclap:
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני קצת לא מעודכן .. אפשר לקבל רשימה של משחקי DX10 ?
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
תודה.. מנהלים לא ידעתי איפה בדיוק להשים את זה אם זה לא מתאים תעבירו, עמכם הסליחה
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
מעבדים Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB ¤ 418 1 לוחות אם Gigabyte M52S-S3P AM2 GM52SS3P ¤ 388 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤421 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 399 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600AAJS ¤ 304 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אחריות 3 שנים ¤ 1576 1 צורבים Samsung DVD-RW S183A Sata Black Dual Layer X18 S183A ¤ 169 1 אני יודע שזה לא פורום מפרטים אבל זה קשור למשחקים אז שמתי את זה פה ... =] =] =] וד'ר עם אתם ממליצים על משו ששחקים \ עדין משחקים תכתבו ..
-
- 11 תגובות
- 871 צפיות
-
-
ואם אני מת אני מתחיל ממש בהתחלה זה מעצבן. אפשר שאני ישמור איפה שרוצה?
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-
-
תודה.
-
- 13 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שמעתי לא מיזמן שצריך לצאת בכריסמס(חג מולד) GTA חדש יש אמת בשמועה הזאת..... :
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
ביגלל שהקודם קיבל ביקורות טובות אז התחלתי לשחק בו לא מיזמן וסך הכל מישחק מאוד חביב אומנם קצר ונישאר לי לסים אותו רק עוד איזה שעה- שעתים של מישחק ואני לא מיתכוון לחרוש את בשלבים כדי לגלות את כל הדברים הקטנים אבל אני חיב להגיד שלמרות הילדותיות והפשטות סך הכל המישחק נחמד ואני מחכה ל2 שאמור ללכת לפי הטרילוגיה הישנה אתם גם חושבים ש2 יהיה מישחק חביב?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המשחק לא זז לי חלק איך זה יכול להיות?המפרט שלי בצד.ויש עוד משחקים כמו פיפא הסרטונים מקרטים לי .ואולי מישהו יכול לומר לי איפה אני רואה כמה מתח הכרטיס מסך שלי מקבל מהספק.?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני חושד במעבד.. הוא די חלש אני חושב עשיתי לו OVER CLOCK מ200 ל229 ... ו ה FPS קפץ ... כנראה שסורס לא פועל טוב עם כפולי ליבה או שלא מספיק לו ליבה אחת של המעבד שלי ( 2500 ) המשחק דורש עצמו 2400 MHZ ... תכלס הוא פועל על ההגדרות הכי גבוהות ללא VIRTUAL SYNC ... וה FPS 100 ... או 90 לפעמים אני חושב שזה בגלל המעבד כי אם הייתי מחליף מעבד ליותר חזק ה FPS היה קופץ .... במשחקי כפולי ליבה ה FPS זז טוב ... כמו ב DIRT או LOST PLANET ... רק בסורס טיפה נמוך הכרטיס מסך שלי הוא X1950 RADEON...
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היום יתפרסם שמיקרוסופט שלחה לחנויות ברחבי העולם 5 מיליון יחידות הנינטנדו DS+LITE מכרו הרבה הרבה יותר וגם הPSP מכר הרבה יותר ה360 נימצת לבד בשוק של הקונסולות הניחות כבר תקופה יחסית ארוכה וגם אם הם היו מוכרים 5 מיליון ולא שלחו 5 מיליון אחרי ההשקעות העצומות שלהם במוצר הם היו צריכים לימכור הרבה יותר בישביל להצליח לדעתי חוץ מיזה ביפן הם כישלון גמור ושלא תבינו לא נכון ה360 מוכר הרבה מישחקים יחסית לכל קונסולה נימכרת שזה כן סוג של הצלחה ואני אישית מאמין שהם ינצחו את הPS3 בארצות הברית ובאירופה (אני עדין חושב שהWII ינצח בכל האזורים) אני גם מאמין שהמכירות שלהם ישתפרו אבל כרגע המוצר לא מצליח ומקסימום מוכר סביר
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי תגידו אפשר לשחק במשחק GUILTY GEAR XX RELOAD ברשת? עם כן תביאו לי את התוכנה בבקשה.. ;D
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
תגידו יש הבדל בין גירסת ה SPECIAL EDITION של SANANDREAS לבין הגירסה הרגילה? ואיפו יש את הגירסה הזאת בארץ ? תודה לכולכם ;D
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב!! יש לי שאלה יש משחק פוקר ברשת שאני יכול לשחק עם חברים שלי אבל בחינם ???
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכוונה כמה גרסאות(NTSC פאל וכאלה והאם פאל יעבוד על PS2 של NTSC
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש כאלה מוגבלים מבחינת המחשב ויש כאלה שלא לכן אך אתם אוהבים לשחק ? בחומרה גבוה הכי גובה ? רזלוציה ? חושך בחדר ? מולטיפלייר ? משחקים ומה עוד כיצד את משחקים דום 3 ? ? מבחינת חומרה
-
- 10 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אחרי שנה שלמה שהייתי קבור בטכניון ולא חלמתי אפילו על משחקי מחשב, אני חוזר ובגדול בזמנו הייתי מוריד משחקים מהאימיול דרך ליונטוורק וכאלה. אם יש למישהו אתרים טובים או תוכנות מומלצות שדרכן הוא מוריד אני אשמח לדעת תודה !
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
ואני לא מתכוון למשחק החדש שיצא אלא לישן פשוט אף פעם לא שחקתי בו וכל הזמן אני שומע אנשים מדברים עליו ואומרים שהוא היה המשחקי הכי טוב איי פעם אם היום אני אשחק בו האם אני אהנה או אתפעל ממשהו ? ומה היה כל כך מיוחד בו עד שהותיר חותם כל כך חזק אחריו ?
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
במקרה נזכרתי בשמועות הישנות שמפתחים או שיפתח בעתיד המשך לכותרים אלה, אין לי ממש מושג למה פתאום נזכרתי בזה אבל אכן מעניין אותי אם מישהו יודע משהו. כבוד לשני המשחקים האלה, עליהם גדלנו.
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
אתם כבר לא משחקים? יש לי הרגשה שעלינו לפתוח סטיקי V1.2 חדש חייבים לקמבק את המשחק! לא יעלה על הדעת שהמשחק (המצויין עלי להעיר) הזה ישכב לו בצד! מי איתי? ;D
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
כבר עבר חודשיים ויותר מאז הסירטונים והתמונות החדשות של hl2 ep2 יש איזה משו חדש? (כי ב-crysis וכל משחק אחר כמעט יש מידי שבוע תמונות וסירטונים חדשים..)
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
הוא הולך להיות עם גרפיקה כמו HL2 ו-DOOM3 ? טכנולוגיה מתקדמת וכל זה ?
-
- 9 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
תגידו מישהו יודע למה SANANDREAS ל PS2 קיבל ציון יותר גבוה מאשר למחשב למרות שלמחשב יש שליטנ יותר טובה וגרפיקה יותר טובה?
-
- 10 תגובות
- 812 צפיות
-
-