משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
שלום, לפני שבוע בערך אולי קצת יותר פירסמתי פה הודעה על בעיה בהפעלת המשחק C&C Generals (גם הרגיל וגם חבילת ההרחבה).לאחר שהתייאשתי ואף אחד לא עזר לי ניסיתי להתקין משחק אסטרטגיה אחר שברשותי. ניסיתי להתקין את LOTRTBFME למתקשים בינינו (The Lord of The Rings The Battle For Middle Earth). אך אותה בעיה בדיוק כמו עם הג'נרלס,מסך הטעינה הראשוני שעוד אני בווינדוס מופיע אך הוא יכול להשאר שם ימים שלמים עד שתפתח את מנהל המשימות של ווינדוס ותגלה ש"המשימה אינה מגיבה". אני יודע שגם C&C Generals הרגיל גם חבילת ההרחבה שלו וגם LOTRTBFME מבוססים על אותו מנוע-חשבתי שאולי המנוע מתנגש עם אחד מרכיבי החומרה שלי ובשביל זה אני צריך *שוב* את עזרתם של המבינים פה.תודה מראש. SOMEONE ???
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לשחק במשחק חוץ מהסיפור המובנה אני יודע שאפשר לבנות מפות אבל למי יש כוח לזה... יש אתר שאפשר להוריד ממנו מפות?
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
מה השמות המלאים שלהם למשחקים הכי חדשים בסדרה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אהלן שבת שלום, יש לי פיפא 2006 מקורי לא חושב שזה משנה בעניין שלי.. אני רוצה לשחק משחק מכוון כלומר direct ip נגד חבר אך האי פי שמופיע לי הוא 192.1.100.168 משהו כזה.. זה האיפי של הרשת שלי מסוג d-link רציתי לדעת אם אפשר בעקיפין להוריד איכשהו את החסימה של הרשת בלי לנתק אותה ושיופיע לי האי פי האמיתי שלי ואז אני גם כנראה אוכל לשחק עם חברי ?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק הכל טוב ויפה אבל אני לא מצליח להפעיל את המשחק מישהו יכול להסביר לי איך להפעיל את המשחק בבקשה בבקשה תחזירו תשובה.
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
אני בא להתקין את הפאץ או את חבילת ההרחבה וזה פשוט אומר שהמישחק לא מותק מישהו יכול להביא לי reg של המישחק?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום, אני מחפש משחק רשת טוב ורצוי מרוצים. אשמח לשמוע המלצות. שהיה משהו בסגנון הזה: http://www.codemasters.com/insane/eng/html/index.html נ.ב לא אכפת לי שיהיה משחק ישן.
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
בניתי מכונית, אני רוצה להשתמש בה אבל ברגע שאני יוצא מהMAIN MENU לCAREER זה מחזיר לי את המזדה האדומה של ההתחלה.. עוד שאלה, איך אני משיג מכוניות יותר ויותר טובות? ואפשר הסברים על המקוצות ושיש תחרות יש אייקונים כאלה מעל כל מכונית איזה מקצוע כל אייקון?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום קיבלתי את המערכת החדשה ומכיוון שאין לי משחקים אחרים רציתי לראות איך זה יהיה לקבל מלא FPS בCOD1 סבבה - אני נכנס לשרת עושה com_maxfps 333 (כמובן עם / לפני הפקודה ) ועדיין הFPS תקוע על 60 ורשום בצד בסוגריים ליד ה60 ---> 57-320 או מספרים כאלו האם אני באמת משחק ב320 FPS ? ומישהו יכול להגיד לי איך אני עושה למשח 85HZ במשחק ? תודה לכולם , שבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
במסך של בחירת הPROFILE המשחק פשוט יוצא בלי שגיאות ובלי כלום, איך שהוא מתחיל לטעון את הפרופילים הקיימים הוא ישר קופץ מהמשחק ???
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
איפה אפשר להוריד את הסרטים שרואים במשך המשחק, הכוונה לסרטים ולא קטע מעבר בין קטע לקטע בשלב. אם אין אפשרות למצוא את הסרטים אז אולי איזה צ'יט שיאפשר לפתוח את הסרטים לגירסא של ה XBOX. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש משחק שאפשר לשחק בין מחשבים בחיבור בלוטות'. יש דבר כזה ?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
מישהו פה שיחק במשחק sacred ? אני מחפש משחקים שיזכירו את המשחק הזה. האם יצא sacred underworld 2 ? ואם כן , אפשר לשחק בו רק בתנאי שיש לי את הסאקרד הראשון על המחשב ומתקינים עלוי הרחבה ?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
היי, אני משחק במשחק DARK MESSIAH, ונכון לפני שאתה מגיע למקום מסוים שממנו הייה לך LOADING ואתה תעבור למקום אחר, אז יש לך בצד ימין של המסך למעלה איקון כזה של דלת עם חץ, אז בקטע כזה באחד השלבים הראשונים, אחרי שאני פוש את הבחורה עם השיער הקצר אבל לפני שאני עוד נלחם באורקים, אז אני בתוך אחוזה גדולה כזאת ונלחם בכל מני אבירים, ואז אני מגיע לתוך חדר קטן ויש שם מדרגות, זה עושה לי את ה-loading ואז נתקע ועושה ריסט. מה לעשות??? וחשבתי אולי לעשות קוד שמעביר אותי שלב אחרי ( בהנחה שהבעיה היא בקטע הספציפי הזה ), אבל אני גם לא מצאתי קוד כזה. תודה לעוזרים, יובל
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום, כשאני משחק בטל פילד 2 אני נכנס לקונסול ורושם renderer.drawfps 1 וזה מציג לי את ה-FPS. מה שאני לא מבין, זה שיש שם פעמיים FPS שנראה ככה: FPS1\FPS2. מה כל אחד מהם אומר?
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם כדי להבין את העלילה של NWN2 אני צריך לשחק ב NWN1. כי יש לי את 2 אבל ב 1 אף פעם לא שיחקתי... ואני רוצה להתחיל לשחק
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
איזה ילד שאני מכיר את אחותו בא לי למכונית בזמן שאני מחכה לאחותו עם מכשיר לבן קטן נראה כמו GAME GEAR ומציק לי לא עובד המכשיר תעזור לי תפעיל לי משעמום אני מדליק את המכשיר והפתעה ומגלה מכשיר שלא ראיתי קודם תשמעו הדבר הזה מריץ MAME וSEGA כאילו שהוא מחשב DESKTOP אם יש מקום שמוכר את זה בארץ לא אכפת לי יד שנייה המחיר של זה בחו"ל הוא 190$ +\- והבונוס הגדול הוא אפשר לחבר את זה לטלווזיה בקלות ולשחק דרך האמולטורים הללו לפי דעתי להיט בערוץ הנה קישור מחנות באנגליה http://gp2x.co.uk/indexgp2x.html והנה סקירה של המכשיר בתוספת ווידאו http://craig.gp2x.de/review/GP2XReview.html
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 19 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. אז מה נראה, חבר’ה? אנחנו מתרגשים מאוד לקראת תערוכת E3 ומצפים בכיליון עיניים לראות מה מצפה לנו השנה. בינתיים חנות ה-PSN חזרה והיה לנו המון מה להשלים, אז צפו למכת סקירת דמואים רצינית בפרק הנוכחי (אינפאמוס 2, רד פאקשן, סטאר ריידרס, איט ת’ם, ולגו פיראטים החמוד!) מעבר לכך סקרנו בקצרה גם את פורטל 2 (ומבטיחים שסיימנו עם זה לפחות עד השלישי) מורטל קומבט ו-Dead Nation. יש לנו כמה חדשות חמות (COD עלית, בטא של אנצ’ארטד, קאטוומן בבטמן, ALIENS חדש, וויטצ’ר 2 לאקסבוקס, קארמגדון כמשחק הורדה ועידכוני NGP). חלקן אמנם מתייחסות ל-E3 אבל ל…
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
Black Ops 2: 300 Kills | WORLD RECORD: Most Kills PS3!
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
- 1 follower
-
-
האם מישהו יכול להגיד לי מה הקוד של הכניסה לכספת של אספן הכספים ? יש לי א ת שנ המפתחות אבל לא הבנתי את הרמז ...
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
ברשותי המשחק SPIDERMAN THE MOVIE (מקורי משנת 2002) ואיבדתי את החוברת הדרכה. אבל כשאני משחק בTRAINING יש קטע שבו הוא אומר ללחוץ על כמה כפתורים (כשאני על התקרה) כדי שאני יוציא קור ואוכל לרדת עם הקור למטה ולבדוק סביבות חדשות שאני נמצא בהם... הבעיה זה- שאין לי מושג על איזה כפתורים ללחוץ. אני צריך עזרה בלמצוא אתרים שיעזרו בBASIC TRAINING או בכלל בקטע הזה. ניסיתי את GAME FAQ וNEOSEEKER ואין שם כלום לגבי זה. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
הנה סקירה מעודכנת על BIA EIB הנה הביקורת שלי על Brothers In Arms: Earned In Blood[/color] קודם כל רציתי להגיד שאני לא אציין את תכונות הגיימפלי כי זה אותו גיימפלי כמעט אז הביקורת תיהייה קצרה יותר Brothers In Arms אם אתם זוכרים את המשחק הקודם אז אתם תבינו שיש קשר "דם" בין שניהם. המשחק הקודם מסתיים כש"מאק" אומר לנו שיש ראיון עם מראיין על איך הייתם בזמן המלחמה המשחק מתחיל כשאנו רואים את Sgt. Hartsock (הוא קודם לדרגת סמל) ואת SLA Marshel שהוא המראיין. כרגע אנחנו משחקים את Hartsock והוא מספר את כל הדרך לגבעה 30. מהצניחה ועד הקרב על העיר. בעצם עכשיו הכל Flashbacks(פלאשבקים) וכשאנו מתחילים משימה אנו שומעים את הארטסוק מדבר עם מרשל. לפעמים בחלק מהמשחק אנו נראה רגעים שבהם הזמן עוצר …
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משחק ב-fear combat ואחרי שפירמטתי את המחשב אני יכול להיכנס למשחק אבל אני לא יכול לזוז למי שיש פיתרון לבעיה אני אשמח מאוד תודה לכל העוזרים eli_Asus.
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני בשלב שאני חושב שהוא קצת לקראת הסוף ומישהו שמדבר איתי (ברדיו בצד-לא זוכר את שמו) כל כמה דקות מוריד לי קצת מה- max health והחץ מוביל אותי לדלת נעולה שנפתחת רק בעזרת קוד... מה הקוד? או איפה משיגים אותו?
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
ההתקנה לוקחת הרבה זמן , היא תוקעת את כל המחשב איזה 3 פעמים והקראק לא טוב ביכלל http://i10.tinypic.com/358701t.jpg מישהו הצליח או יודע איך להפעיל ?
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-