עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. מפתחת המשחקים הצרפתית Ubisoft ממשיכה לחלק מתנות ללא עלות, והפעם מדובר בכותר הפלטפורמה המצוין משנת 2012 לכתבה

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  2. שלום לכולם אני משחק ב-fear combat ואחרי שפירמטתי את המחשב אני יכול להיכנס למשחק אבל אני לא יכול לזוז למי שיש פיתרון לבעיה אני אשמח מאוד תודה לכל העוזרים eli_Asus.

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  3. סרטוני משחקיות חדשים, תאריכי השקה רשמיים ועוד הפתעות הציפו אותנו בימים האחרונים והעמוסים האלו בין טקס בחירת משחקי השנה בלוס אנג'לס לאירוע ה-PlayStation Experience של סוני בסאן פרנסיסקו, השבוע וחצי האחרונים היו עמוסים בחשיפות, עדכונים וחדשות עבור עולם משחקי הוידאו – אז כדי שלא תסתבכו או תתבלבלו, אספנו עבורכם את המידע החשוב והמעניין ביותר במקום אחד. שאקיל חוזר לחלטר אי שם באמצע שנות התשעים, כששאקיל אוניל היה אחד השחקנים הצעירים והמבטיחים ביותר בספורט האמריקאי, הושק לו משחק המכות-קרבות Shaq-Fu בכיכובו, אשר זכה לביקורות קרירות אך למרות הכל הצליח לצבור קהילת מעריצים קטנה ואדוקה. עשרים שנים וקמפיין מימון המונים של כמעט חצי מיליון דולר מאוחר יותר – ואנחנו מקבלים ט…

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  4. מה השמות המלאים שלהם למשחקים הכי חדשים בסדרה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  5. Started by Armageddon1,

אני הורדתי את הדמו וזה דבר ראשון מתקין את ה dX, ולאחר מכן הוא אומר שצריך לאתחל המחשב מחדש. אבל לאחר שאני מאתחל ומעלה את המחשב מחדש זה חוזר לאותה נקודה של התקנת הDX וככה כל הזמן . איך אני מתקין את המשחק הזה?

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  6. Started by redti,

אהלן שבת שלום, יש לי פיפא 2006 מקורי לא חושב שזה משנה בעניין שלי.. אני רוצה לשחק משחק מכוון כלומר direct ip נגד חבר אך האי פי שמופיע לי הוא 192.1.100.168 משהו כזה.. זה האיפי של הרשת שלי מסוג d-link רציתי לדעת אם אפשר בעקיפין להוריד איכשהו את החסימה של הרשת בלי לנתק אותה ושיופיע לי האי פי האמיתי שלי ואז אני גם כנראה אוכל לשחק עם חברי ?

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  7. הכירו את המשחקים שיהנו מהטכנולוגיות העדכניות של כרטיסי סדרת GeForce RTX 3000 - ובראשם God of War שמגיע בקרוב אל עולם ה-PC באופן רשמי בפעם הראשונהלכתבה

8. Started by pergola,

2 סגנונות.. אבל שיהיו באיכות טובה ולא ענתיקה.. הראשון סימולטורי טיסה אבל סימולטורים של קרב ולא סתם טיסה.. השני משחקי מרוץ מכוניות אבל עם נשקים.. יענו שלמכוניות יש נשקים ואתה שולט בהם.. אם מכירים משחק מתאים אשמח לשם שלו..

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  9. Started by DeadHunt,

אני רוצה clan ב-CZ (לא clan של nub) 325-080-187

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  10. הנה סקירה מעודכנת על BIA EIB הנה הביקורת שלי על Brothers In Arms: Earned In Blood[/color] קודם כל רציתי להגיד שאני לא אציין את תכונות הגיימפלי כי זה אותו גיימפלי כמעט אז הביקורת תיהייה קצרה יותר Brothers In Arms אם אתם זוכרים את המשחק הקודם אז אתם תבינו שיש קשר "דם" בין שניהם. המשחק הקודם מסתיים כש"מאק" אומר לנו שיש ראיון עם מראיין על איך הייתם בזמן המלחמה המשחק מתחיל כשאנו רואים את Sgt. Hartsock (הוא קודם לדרגת סמל) ואת SLA Marshel שהוא המראיין. כרגע אנחנו משחקים את Hartsock והוא מספר את כל הדרך לגבעה 30. מהצניחה ועד הקרב על העיר. בעצם עכשיו הכל Flashbacks(פלאשבקים) וכשאנו מתחילים משימה אנו שומעים את הארטסוק מדבר עם מרשל. לפעמים בחלק מהמשחק אנו נראה רגעים שבהם הזמן עוצר …

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  11. Started by מגדל,

כל פעם אחרי איזה 5 דקות בערך המשחק יוצא לי...מישהו יכול להגיד לי למה? ועוד בקשה קטנה..אני מחפש משחק משהו עם פשע ומאפיה.... תודה...

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  12. Started by amit27,

התקנתי את המשחק אבל אני לא יכול לשחק כי המשחק לא נותן לי לעשות פרופיל חדש, למשל שאני מכניס את השם שלי אני לוחץ save ואז יש הודעה save failed ובגלל זה אני לא יכול להתחיל לשחק

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  13. Started by angelos21,

קרה למישהו כבר שאתם משחקים כמה דקות ואז פתאום המשחק קופא ונתקע???? אני לא מבין מה הבעיה!! הורדתי את הפאטץ' 1.1 וגם את 1.2 וזה עדיין קורה!! זה קרה לי גם בכרטיס הקודם וגם בכרטיס החדש!!! ולא קורה במשחקים אחרים!! יש למישהו פתרון בבקשה??!!

14. Started by MeTaLhAmMeR,

יש באנריל 2003 נשק כזה שיש אותו בשלב אחד רק אם אני לא טועה, הנשק הוא מן נשק לייזר כזה מהנשקים הנדירים, רק איך משתמשים בו? אני מכוון על מישהו יותר מכמה שניות ולא קורה לו כלום מישהו יודע?

15. Started by itai_1813,

אני בשלב שאני חושב שהוא קצת לקראת הסוף ומישהו שמדבר איתי (ברדיו בצד-לא זוכר את שמו) כל כמה דקות מוריד לי קצת מה- max health והחץ מוביל אותי לדלת נעולה שנפתחת רק בעזרת קוד... מה הקוד? או איפה משיגים אותו?

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  16. Started by kobi-50,

משהו יודע אולי איפו ה savegame נשמר כי אני רוצה לעשות פורמט למחשב ואני צריך את השמירות?

17. Started by EliranB,

המפרט מופיע בצד ... הורדתי את המשחק הנ"ל וכל פעם שאני מפעיל אותו הוא מגיע לקטע שרואים את התמונה שלו והמחשב נכבה ישר ... מה עושים בבקשה ... תודה לעונים ... ד"א לחבר שלי זה קרה בדמו של משחק אחר ויש לו מחשב כמעט כמו שלי ...

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  18. Black Ops 2: 300 Kills | WORLD RECORD: Most Kills PS3!

19. Started by NIRHA,

חברים אני צריך המלצות למשחק הרפתקאות לא קשה במיוחד אך גם לא קל שלא ממש יסבך לי את החיים עם גרפיקה מאוד מאוד גבוהה שאולי ישולב בה קצת אקשן (: אני ממש לא מתמצא בתחום הזה כי עד עכשיו שיחקתי רק ב- פלייט סימולטור איקס יש משהו שאני מחפש ?? תודה

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  20. Started by ronle,

שלום לכולם אני תקוע במשחק הזה, בשלב שבו אני צריך להאזין לאנשים בזמן שהם עולים במעלית וכל זאת לפני שהם מגיעים למעלה. ציוד האזנה יש. מוטיבציה יש. מה צריך לעשות אין לי מושג תודה רבה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  21. Started by amit123,

חברה יש לי בעיה מעצבנת.... כשאני נכנס למשחק אז זה כאילו נתקע והמסך נשאר שחור,וכשאני יוצא לטסק מנג'ר אז כתוב שהתוכנית לא מגיבה(not responding)...בנתיים זה קרה לי בפייר ובדמו של ספלינטר סל 3...אבל אלו משחקים שכבר שיחקתי בהם פעם... (יכול להיות שהבעיה היא בדרייבר?כי לא מזמן הורדתי את הגרסה החדשה של אומגה...). בבקשה תענו!

22. ברשותי המשחק SPIDERMAN THE MOVIE (מקורי משנת 2002) ואיבדתי את החוברת הדרכה. אבל כשאני משחק בTRAINING יש קטע שבו הוא אומר ללחוץ על כמה כפתורים (כשאני על התקרה) כדי שאני יוציא קור ואוכל לרדת עם הקור למטה ולבדוק סביבות חדשות שאני נמצא בהם... הבעיה זה- שאין לי מושג על איזה כפתורים ללחוץ. אני צריך עזרה בלמצוא אתרים שיעזרו בBASIC TRAINING או בכלל בקטע הזה. ניסיתי את GAME FAQ וNEOSEEKER ואין שם כלום לגבי זה. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  23. שלום רב כיצד אני משנה את זוית המצלמה במישחק הזה? lord of the rings: the return of the kink תודה

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  24. היי, התקנתי את המשחק החמוד הזה היום, ניסיתי להעביר את הכסף לבחור ההוא שמחזיק לי את הכלים (שלב הראשון), אבל איך עושים את זה?? יש עלי 1500 זהב ואני רוצה להעביר אותו לתיבה...

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  25. Started by myossi0,

אני התקנתי אותו ועכשיו שאני נגיד נכנס לאוטו אני לא יודע איך לצאת ממנו וגם העכבר שם הוא זז הפוך...\ מה אניי יכול לעשות ואיך משנים את זה?

• 1 תגובה
    • 503 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.