משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
סיימתי אותו לא מזמן - אולי המשחק הכי טוב ששיחקתי... יש למישהו המלצה למשחק בסגנון דומה? (כלומר 1st/3rd person shooter אם אני לא טועה בהגדרות המקצועיות...)
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
היי, אני משחק במשחק DARK MESSIAH, ונכון לפני שאתה מגיע למקום מסוים שממנו הייה לך LOADING ואתה תעבור למקום אחר, אז יש לך בצד ימין של המסך למעלה איקון כזה של דלת עם חץ, אז בקטע כזה באחד השלבים הראשונים, אחרי שאני פוש את הבחורה עם השיער הקצר אבל לפני שאני עוד נלחם באורקים, אז אני בתוך אחוזה גדולה כזאת ונלחם בכל מני אבירים, ואז אני מגיע לתוך חדר קטן ויש שם מדרגות, זה עושה לי את ה-loading ואז נתקע ועושה ריסט. מה לעשות??? וחשבתי אולי לעשות קוד שמעביר אותי שלב אחרי ( בהנחה שהבעיה היא בקטע הספציפי הזה ), אבל אני גם לא מצאתי קוד כזה. תודה לעוזרים, יובל
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק וגם את הקראק.... הכל הותקן כמו שצריך! אבל לא יודע למה אחרי שאני נכנס למשחק מופיע לי הוגעת שגיאה שבטח כולם מכירים כבר (SEND או DON'T SEND) אני מקווה שמישהו יודע איך לסדר את זה והוא יעזור לי! תודה מראש! PSYCHOKKKKKKKKK
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
ההתקנה לוקחת הרבה זמן , היא תוקעת את כל המחשב איזה 3 פעמים והקראק לא טוב ביכלל http://i10.tinypic.com/358701t.jpg מישהו הצליח או יודע איך להפעיל ?
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום, כשאני משחק בטל פילד 2 אני נכנס לקונסול ורושם renderer.drawfps 1 וזה מציג לי את ה-FPS. מה שאני לא מבין, זה שיש שם פעמיים FPS שנראה ככה: FPS1\FPS2. מה כל אחד מהם אומר?
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
מה השמות המלאים שלהם למשחקים הכי חדשים בסדרה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אני הורדתי את הדמו וזה דבר ראשון מתקין את ה dX, ולאחר מכן הוא אומר שצריך לאתחל המחשב מחדש. אבל לאחר שאני מאתחל ומעלה את המחשב מחדש זה חוזר לאותה נקודה של התקנת הDX וככה כל הזמן . איך אני מתקין את המשחק הזה?
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אהלן שבת שלום, יש לי פיפא 2006 מקורי לא חושב שזה משנה בעניין שלי.. אני רוצה לשחק משחק מכוון כלומר direct ip נגד חבר אך האי פי שמופיע לי הוא 192.1.100.168 משהו כזה.. זה האיפי של הרשת שלי מסוג d-link רציתי לדעת אם אפשר בעקיפין להוריד איכשהו את החסימה של הרשת בלי לנתק אותה ושיופיע לי האי פי האמיתי שלי ואז אני גם כנראה אוכל לשחק עם חברי ?
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
היי, בשבועות האחרונים צצה לי בעיה כשאני משחק ברשת (רשת ביתית) בפיפא 2006. קורה כמעט תמיד שבמצבים של כמעט הבקעה (נגיד שאני ברחבה ובועט ואו שהשוער יעצור או שהכדור יכנס), המשחק מיד מודיע על ניתוק של התקשורת. בעבר היה קורה לי פעם בכמה משחקים שהמשחק היה נתקע לכמה שניות ואז מודיע על ניתוק (בלי קשר למצב, סתם ככה פתאום), אבל עכשיו זה כבר בלתי נסבל כי זה קורה תמיד (אי אפשר אפילו להגיע למחצית). אתם מכירים את הבעיה? מה אפשר לעשות? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם אני תקוע במשחק הזה, בשלב שבו אני צריך להאזין לאנשים בזמן שהם עולים במעלית וכל זאת לפני שהם מגיעים למעלה. ציוד האזנה יש. מוטיבציה יש. מה צריך לעשות אין לי מושג תודה רבה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
-
הנה סקירה מעודכנת על BIA EIB הנה הביקורת שלי על Brothers In Arms: Earned In Blood[/color] קודם כל רציתי להגיד שאני לא אציין את תכונות הגיימפלי כי זה אותו גיימפלי כמעט אז הביקורת תיהייה קצרה יותר Brothers In Arms אם אתם זוכרים את המשחק הקודם אז אתם תבינו שיש קשר "דם" בין שניהם. המשחק הקודם מסתיים כש"מאק" אומר לנו שיש ראיון עם מראיין על איך הייתם בזמן המלחמה המשחק מתחיל כשאנו רואים את Sgt. Hartsock (הוא קודם לדרגת סמל) ואת SLA Marshel שהוא המראיין. כרגע אנחנו משחקים את Hartsock והוא מספר את כל הדרך לגבעה 30. מהצניחה ועד הקרב על העיר. בעצם עכשיו הכל Flashbacks(פלאשבקים) וכשאנו מתחילים משימה אנו שומעים את הארטסוק מדבר עם מרשל. לפעמים בחלק מהמשחק אנו נראה רגעים שבהם הזמן עוצר …
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
הגרסה החדשה הבאה של הקונסולה ההיברידית המפורסמת נוחתת רשמית באמצע החודש הבא, אך ניתן לשריין לעצמכם יחידה כבר עכשיו - בתמורה לכ-1,800 שקליםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
- 1 follower
-
-
דבר ראשון כל פעם שאני יוצא מהמשחק הוא נתקע.. אז מה לעשות? וגם אני לא יכול לשים את המשחק על מקסימום בגרפיקה.. כי אם אני שם את זה על מקסימום אז הכל זז סבבה , אבל המשחק ניהיה עם מלא מלא באגים כמו שלא רואים את הכביש הוא שקוף ודברים כאלה.. אפשר לסדר את זה איכשהו? זה קרה לעוד משהו? אז שמתי את זה לבנתיים על high וזה סבבה..
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אני משחק בבאטל.נט תחת הכינוי yoavY. אני נובי רמה 3, אבל אני מכיר את השיטות (משחק כבר קרוב לשנתיים עם משתמשים שונים) עוד משיהו כאן משחק בקביעות בבאטל.נט?
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי טיפה תקיעות במשחקים ניסיתי להתקין דרייביר כרטיס מסך לא עזר ... מעלות רגילות 32 כרטיס מסך מעבד 41 ולוח אם 23 הארד דיסק 26 והתקנתי דרייברים הכי חדשים . גם המחשב טס. ... רק במשחקים אין לי גם לאגים 94 PING לחול לישראל 24 פינג . למה יש לי תקיעות במשחקים אני לא מבין ... אין וירוסים עשיתי סריקות שום דבר לא פועל ברקע . רק איסיקיו
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
יש באנריל 2003 נשק כזה שיש אותו בשלב אחד רק אם אני לא טועה, הנשק הוא מן נשק לייזר כזה מהנשקים הנדירים, רק איך משתמשים בו? אני מכוון על מישהו יותר מכמה שניות ולא קורה לו כלום מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
סרטוני משחקיות חדשים, תאריכי השקה רשמיים ועוד הפתעות הציפו אותנו בימים האחרונים והעמוסים האלו בין טקס בחירת משחקי השנה בלוס אנג'לס לאירוע ה-PlayStation Experience של סוני בסאן פרנסיסקו, השבוע וחצי האחרונים היו עמוסים בחשיפות, עדכונים וחדשות עבור עולם משחקי הוידאו – אז כדי שלא תסתבכו או תתבלבלו, אספנו עבורכם את המידע החשוב והמעניין ביותר במקום אחד. שאקיל חוזר לחלטר אי שם באמצע שנות התשעים, כששאקיל אוניל היה אחד השחקנים הצעירים והמבטיחים ביותר בספורט האמריקאי, הושק לו משחק המכות-קרבות Shaq-Fu בכיכובו, אשר זכה לביקורות קרירות אך למרות הכל הצליח לצבור קהילת מעריצים קטנה ואדוקה. עשרים שנים וקמפיין מימון המונים של כמעט חצי מיליון דולר מאוחר יותר – ואנחנו מקבלים ט…
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
בבקשה
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אני בגג של בניין בהתחלה, הורדתי את השרשרת ואני לא מוצא כלום יותר
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
2 סגנונות.. אבל שיהיו באיכות טובה ולא ענתיקה.. הראשון סימולטורי טיסה אבל סימולטורים של קרב ולא סתם טיסה.. השני משחקי מרוץ מכוניות אבל עם נשקים.. יענו שלמכוניות יש נשקים ואתה שולט בהם.. אם מכירים משחק מתאים אשמח לשם שלו..
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
המפרט מופיע בצד ... הורדתי את המשחק הנ"ל וכל פעם שאני מפעיל אותו הוא מגיע לקטע שרואים את התמונה שלו והמחשב נכבה ישר ... מה עושים בבקשה ... תודה לעונים ... ד"א לחבר שלי זה קרה בדמו של משחק אחר ויש לו מחשב כמעט כמו שלי ...
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 19 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. אז מה נראה, חבר’ה? אנחנו מתרגשים מאוד לקראת תערוכת E3 ומצפים בכיליון עיניים לראות מה מצפה לנו השנה. בינתיים חנות ה-PSN חזרה והיה לנו המון מה להשלים, אז צפו למכת סקירת דמואים רצינית בפרק הנוכחי (אינפאמוס 2, רד פאקשן, סטאר ריידרס, איט ת’ם, ולגו פיראטים החמוד!) מעבר לכך סקרנו בקצרה גם את פורטל 2 (ומבטיחים שסיימנו עם זה לפחות עד השלישי) מורטל קומבט ו-Dead Nation. יש לנו כמה חדשות חמות (COD עלית, בטא של אנצ’ארטד, קאטוומן בבטמן, ALIENS חדש, וויטצ’ר 2 לאקסבוקס, קארמגדון כמשחק הורדה ועידכוני NGP). חלקן אמנם מתייחסות ל-E3 אבל ל…
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אני בא להתקין את הפאץ או את חבילת ההרחבה וזה פשוט אומר שהמישחק לא מותק מישהו יכול להביא לי reg של המישחק?
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
Black Ops 2: 300 Kills | WORLD RECORD: Most Kills PS3!
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
- 1 follower
-