עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by aGGy,

אחרי תקופה ארוכה מאוד של מבחנים, מחשבות, התייעצויות ובעיות, אני מאוד מאוד מאוד שמח סוף סוף להודיע על השינויים הסופיים בקבוצת e-Srael Gaming. מדובר בשינויים הראשונים בהרכב הקבוצה מאז הקמתה מיסודת הקבוצה TOP, לפני מעל 7 חודשים. השינוי הראשון הוא יציאתו של השחקן JonyJ מהקבוצה. ג'וני היה אחד מהשחקנים הראשונים ב TOP, ואף ניצח את הטורניר הפנימי שניהלנו אז אצל אור Onion. ג'וני הוא שחקן עם פוטנציאל נדיר, לדעתי השחקן עם הכי הרבה פוטנציאל בארץ. ג'וני בצבא, ולכן כמעט ולא היה פעיל למשך תקופות ארוכות. למרות אילוץ זה ואילוצים נוספים, ניסינו לעשות הכל על מנת לאפשר לו להשאר בקבוצה, כחבר ושחקן. לאחרונה הגענו להחלטה משותפת שכנראה וג'וני לא יוכל להקדיש יותר זמן למשחק, ועל כן עדיף לו ולקבו…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by sectorix,

כן כן ... לא סתם אמרנו שגם השבוע תהיה הפתעה אני שמח להכריז שאדם "plato" ציפור, מצטרף לקבוצת הStarCraft2 של קבוצת NOM-Gaming , הישראלי הראשון שגר ומייצג את ישראל בקוריאה, ועשה בחירה מדהימה ומאוד לא טריויאלית של לנסות להיות מקצוען איפה שזה באמת נחשב מקצוע. אנחנו מאחלים לאדם בהצלחה, אנחנו יודעים שהאתגרים שהוא מצפה להם הם גדולים ולא פשוט לעשות מה שהוא עושה, ומקווים שכל הקהילה איתו ותומכת בו ! אנחנו בNOM-Gaming נעשה כל מה שאנחנו יכולים כדי לדחוף ולהביא את אדם ושחקנים נוספים למקסימום. GO GO NOM.plato !!! בהצלחה ! SECTORIX.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by R9547655G,

שלום, יש לי שאלה דיי הזוייה אבל זה דיי מדאיג אותי. אני משחק קונטר סטרייק כבר כמעט חצי שנה (משחק אמיתי ובסרברים טובים לא של נובים), ואני לא מצלייח לקלוט את השיפור במשחק שלי כאילו אני מניח שאחרי חצי שנה של משחק ברמה אחת מעל הסרברים החלשים (עדיין נון-סטים) חייב להיות איזשהו שיפור. האם השיפור הזה בא אחרי שנה של משחק או יותר? 8)

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by avivlyaviv,

צריך עזרה למצוא מודים,פאצים שישפרו לי את הגרפיקה בOBLIVION.... שמו פה כל מוד יפה שיש אבל לא להבות ודברים בסגנון... רק שיפור גרפיקה נטו! אני זוכר שהיה משהו שמאפשר להציג את הצמחים גם כשהם נמצאים במרחק גדול (כי זה מראה את הצמחים רק 3 מטר ממך משהו כזה...) למישהו יש קישור להורדה? תביאו עוד דברים כאלה... ובלי תגובות סתומות:"המחשב שלך לא יריץ אתזה" "הגרפיקה של OBLIVION לא מספיקה לך ?"

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. רבים מכם בטח יודעים שהשימוש ב Direct 3D במשחק, עם כרטיסי המסך של ימינו, מביא לאיכות תמונה ממוצעת ומטה, ובמקרים ספציפיים, אפילו זוועתית. (אךךך אךךךך, אייכה GLIDE, אייכה?!) קבלו אותה במדריך קצרצר אשר עשוי לשפר בצורה דראסטית את איכות התמונה, כמו כן, גם את הביצועים. ראשית, וודאו שברשותכם הגירסה העדכנית של המשחק, גירסה 436. שנית, הכינו גיבוי של שני הקבצים הבאים, אשר נמצאים בספריית System של אנריל טורנמט - OpenGLDrv.dll ; UnrealTournament.ini. לאחר מכן, הורידו את קובץ ה DLL המעודכן של ה OpenGL ושימו אותו בספריית System. פתחו את הקובץ UnrealTournament.ini באמצעות ה Notepad וחפשו את תת-הכותרת "[OpenGLDrv.OpenGLRenderDevice]". מחקו את כל הערכים שמשוייכים אליה והדביקו במקומם א…

• 45 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by michaelr,

גם אתם שמתם לב לזה שאחרי כל העדכונים אפשר להעלות את הגרפיקה יותר ולשחק חלק? אם לפני חודשיים הייתי שם בין מדיום ל HIGH הייתי מקבל 24-30 FPS אבל אחרי כל העדכונים מדיום HIGH רץ לי חלק על 50-45

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  7. Started by Hipno,

שלום =] למי שמעוניין, עשיתי שיר על המשחק Age Of Empires 2! קצת הסבר: אני וחבר שיחקנו המון Age Of Empires 2, ומכיוון ששנינו חובבי ראפ החלטנו שכל אחד יקליט שיר בו הוא מקניט את היריב שלו! אני בחרתי בכינויים היפנו ולורד בולטון(ממשחקי הכס =] ) והוא בחר את הכינויים MightGod ו-Spartacus. אשמח לשמוע מה דעתכם\הערות בונות\פחות בונות\עלבונות\עגבניות שיזרקו עליי! תהנו =] בקרוב אפרסם את השיר שנכתב עליי נ.ב השיר הנורמלי הראשון שלי אז תהיו עדינים =]

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אינספור שמועות וחלומות מתגשמים בבת אחת עם ההכרזה עם גרסה מחודשת של משחק האקשן-תפקידים האלמותי - עבור המחשבים האישיים וקונסולות של שלשות המתחרות הגדולותלכתבה

9. הפרק החדש בסדרה הייחודית והמוזרה של סגה עשוי להיות המוצלח ביותר עד היום - וכזה שבכל מקרה ממש לא כדאי לכם לפספס לכתבה

10. Started by eranisra,

היי חברה, יש לי את הPES 2007 במחשב, אני זוכר שPES4 הקהל היה ממש שר באמצע המשחק וזה היה אחד הדברים המגניבים ביותר שם!! אני לא זוכר אם זה היה בא ככה או שהיה אפשר לפתוח את זה עם נקודות, בכל מקרה בPES2007 הקהל לא שר לי באמצע המשחק וגם אני לא רואה שאפשר לפתוח משהו כזה עם נקודות בWE SHOP באופציות :-\ מישהו יודע משהו שאני לא??

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by ranyr,

טוב אני אפתח בזה שלפני שקניתי את המשחק קראתי כמה ביקורות וראיתי כמה SCREENSHOTים וקיבלתי המלצה מחבר שקנה את המשחק מכל זה המשחק עשה רושם מצוין ומה שעצר בעדי היה שלא היה לי די וי די... עד שבסוף הלכתי וקניתי במיוחד בשביל המשחק... המשחק רץ על הגדרות בינוניות על המפרט שלי ונראה יפה מאוד הסאונד טוב למשחקיות היתי נותן 8 מ- 10 אבל: 1. נתחיל מזה שכשהמשחק עולה יש בערך 40-50 שניות של attributes שאי אפשר להריץ וזה מאוד מעצבן כבר בפעם הראשונה 2. כל רגע שאני מבלה בממשק של הסרברים הוא רגע קשה... אני מדבר עם מישהו ואנחנו מסכמים על סרוור מסוים ואז הוא רואה אותו ואני לא... והרבה פעמים הוא פשוט נתקע בלי שם סיבה 3. כל עידכון של המשחק שוקל בסביבות ה 150 200 מגה (לא ברור אם זאת נקודת זכות אב…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Harry Rhain,

הקישור לקליפ המשחק שלדעתי הוא מדהים. מצאתי אצל אותו בחור מחונן שמשתף בו הרבה ציורי מנגה יפניים מקוריים.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by FresH-MeaT,

טוב אז שכחתי את הסיסמא שלי של STEAM.. אז עשיתי שישלח לי באימייל קיצר הוא שלח לי באימייל איזה קוד... וגם אני צריך לענות על איזושהי שאלה שאני לא ממש מבין מה הם רוצים ממני What did customer support last reset your passphrase to? מישהו יכול להסביר לי מה רוצים ממני?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני באמת מיתנצל מראש שאני מנפץ לכל ה-fan-boys של farcry את האשליות ,אבל CRYSIS, איננו בשום פנים ואופן מישחק dx10 , אמיתי , אלא הוא מישחק dx9 שתומך במיספר תכונות מוגבל מאוד מתוך סך התכונות של dx10, וככול שידוע לי בשלב זה לא מתוכננים לצאת שום מישחקי dx10 נוספים, כך שאני לא צופה שיצאו משחקים שיתמכו בצורה מלאה ב-dx10 לפני סוף 2007. ולכן השיפור בריאליזם ובגרפיקה לא צפוי להיות מהפכני כפי שאנשי ה-pr (יחסי הציבור) של החברה המפתחת cryteck ,היו רוצים שתחשבו . כך ,שבסך הכל השיפור הגרפי הלא דרמטי שיהיה בו לא מצדיק כלל את ההיפ שנוצר סביבו.

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. אצלי זה על ההכי גבוה.. אבל זה עדין לא מרחק גדול =\ זה מעצבן.. יש איזה קובץ INI שאפשר לערוך או איזה מוד שאפשר להתקין כדי לשפר את הגרפיקה? כמו שיש הרבה דברים לאובליויון..

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  16. היי יש לי את המשחק המקורי בגירסת דיסקים ואני רוצה ליצור אימג' לדיסק הראשון כדי שאני לא יצטרך כול פעם להכניס ולהוציא את הדיסק כדי לשחק איך אני עושה את זה?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by SpiritKnight,

אני פשוט לא יודע מה לעשות, ואני חושב שתמונה תתאר את זה הכי טוב מה לעזאזל עושים שם? ניסיתי עם הDISPONSABLE PICKS, וזה לא פותח את הדלת, וגם לא הצלחתי לקפוץ ולהאחז בקצה של הפיר. מה עושים?

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by Wizard Of Oz,

האם זה אמור להיות ככה או שיש לי איזה באג במשחק?

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  19. בשלב הזה אני ועוד מסוק אמורים לחסל מחבלים וכל פעם מורידים אותי מחדש ויש לי סימון מטרה על בית מסויים מי שסיים את השלב שיעזור!!

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  20. Started by poltergeits,

אהלן חברים טובים אני חייב את עזרתכם הפעם כי המבוי סתום לגמרי כאן מה אני עושה הגעתי לאיזהשהו שלב שפשוט בלתי אפשרי לעבור תיאורו של השלב : אני נכנסתי לתוך הכור האטומי ואחריי שאני עובר מסדרון מופוצץ חיילים שיוצאים בדיוק כשאני מתחיל לעבור אני מגיע למין חדר כזה שאיך שאני נכנס אליו אני מאחוריי שולחן כזה ואז מתחילים לבוא אליי מכל כיוון + יש אחד מהמוטציות הענקיות שבכלל אין מה לעשות מולו והגרוע מכל הוא שאין לאן לשגת כי הדלת שממנה נכנסתי ננעלה חברים בבקשה תעזרו תודה מראש

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by sEEdy,

מטרת האשכול היא לציין את האנשים שבלטו בקהילה בתקופה שהמשחק קיים (BO2).בשלב הזה כולם מעלים את האנשים הראויים לציון בקטגוריה מסויימת. בשלב אחרי זה בכל קטגוריה יבחרו 3 שעלו הכי הרבה בשלב הראשון ושלב הצבעות יתחיל כאשר יהיה אפשר להצביע רק ל3 בכל קטגוריה. הקטגוריות: השחקן הכי טוב בקהילה השחקן הכי קבוצתי בקהילה השחקן הכי רייגר בקהילה השחקן הכי חכם בקהילה השחקן הכי איימר בקהילה השחקן הכי טרולר בקהילה השחקן הכי פייר בקהילה השחקן הכי אהוב בקהילה השחקן הכי מצחיק בקהילה השחקן הכי שנוא בקהילה שחקן Sniper הכי טוב בקהילה שחקן SMG הכי טוב בקהילה שחקן Assault הכי טוב בקהילה הלידר הכי טוב בקהילה האדמין הכי טוב בקהילה הילד הכי חמוד בקהילה השחקן הכי overrated בקהילה * יו…

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by huber,

ישנו שלב באלפי הלילה בו צריך להציל את הדרואיד הרדום מהאורקים שכורתים עצים לקראתו (זה סופר את העצים שנכרתים ממאה ומטה). איך מגיעים אליו? הוא מוקף מים מכל הצדדים. שלחתי את הינשוף לחקור את כל המפה מסביבו ואני ממש לא מוצא דרך אליו. אז מה עושים?!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by AmitDanan,

גמרתי את השלב הראשון עכשיו אני משחק את האינאני לקחתי את הנוצה של הנשר, לאחר מכן אני אמור לקחת מין פרח צהוב כזה ואני לא יודע איך להמשיך הוא מבקש ממני ללחוץ על 2 מקשים משהו כזה באנגלית. איך אני ממשיך משם ניסיתי כמעת הכול ברור שלא הכל.

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  24. Started by ravid,

http://ravid1067442.tripod.com/tournamanet.zip לצערי אתם חייבים את ההוספה זה רק לסינגל קצר אבל מלא דיבורים אפקטים ודחקאות... אני(ליאור) ואחי(רביד) הכנו. השקעתי על זה מלא זמן!! תגובות!!!!!!!!!!!!!!!! לחיצה שמאלית לא עובדת כדי להוריד! לחיצה ימנית ואז save target as או אם dap

• 1 תגובה
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים