משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
^ הגיוני שהמשחק צורך 2 גיגה של ראם ? ( אוריגין , כרום וכמובן bf3) יש לי 8 גיגה ראם , ובזמן המשחק הוא על 60 אחוזים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה.... בצעד נוסטלגי החלטתי לחזור לשחק ב american macgee alice הבעיה שהיא שלמשחק אין שום תמיכה בגויסטיק או גיימפאד מה שלדעתי יכול ממש להוסיף לחווית המשחק המשעשע והמוצלח הזה האם למישהו יש רעיון איך בכל זאת אפשר לגרום לו להשתמש בגיימפאד? (ורגב יש לי של לוגיטק) תודה
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי משחק של PS2 והורדתי אימולטור שאמור להפעיל לי את המחשק במחשב (nSX2) יש למישהוא מושג אזיה סוג של קובץ אני צריך להכניס לו כי פתחתי את המשחק והוא לא מוכן לקחת לי שום קובץ ממנו? אז איך בעצם מפעילים את המשחק תודה רן
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
קניתי LOGITECH RUMBLE II CORDLESS ובינתיים אני מנסה אותו על POP3. רציתי לדעת האם עדיף להשתמש בבקר השמאלי הרגיל או ב"כובע" השמאלי? וסתם המלצות לשימוש מהנה.
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני סטודנט לפסיכולוגיה ומריץ מחקר בנושא שינה ומשחקי מחשב/וידאו. אשמח אם תוכלו לענות על השאלון המצורף. תודה! https://qtrial.qualtrics.com/SE/?SID=SV_5mYuIn4kNzFFPFz
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
יש לי 2 משתמשי סטים עם אותו אימייל אני רוצה לשנות במשתמש אחד אימייל הבעיה ששתי המשתמשים מאומתים ואני לא מצליח להחליף אימייל מה אני צריך לעשות?תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, קניתי את GTA IV מקורי, אחרי שהתקנתי, אני לא מצליח לשנות את ההגדרות... זה ממש מתנגד! אני מנסה לגרור את הרזולוציה מ 800x600 למשהו יותר גבוה אבל זה פשוט קופץ ישר בחזרה לרזולוציה ההתחלתית. ככה זה בכמעט הכל ההגדרות! גם כשאני מתחיל לשחק האיכות על הפנים! אני רואה את המפה חצי שקופה כיאילו משהו דפוק במנוע הגרפי של המשחק. קורה גם שבהתחלה, כשיש את הדמויות האלה שרצות על המסך, זה פשוט ניתקע עליהם ולא ממישך למשחק. מישהו יודע מה לעשות בבקשה? בגדול אני מישתמש ב ווינדוס 7 64 הום פרימיום כ. מסך NVIDIA® GeForce® 310M. זה המחשב שלי למפרט מלא (אם זה יעזור) http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=Z2t1FkxEW31lzErY
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברים איך ניתן לשנות את השם המשתמש קרי הכינוי שלי בBF? לקראת הBF4 אני רוצה כינוי חדש ולא את הכינוי של מBF3..תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני חדש פה וקוראים לי אידור, הורדתי את המשחק הישן mafia באיטלקית כן כן יש איזה קובץ שיכול להפוך את השפה לאנגלית או שאני חייב להוריד חדש? תודה לכם!
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
ניסיתי את הפקודות בקונסול שראיתי במדריכים..ושום דבר לא עובד האם הם שינו שם משהו בקונסול? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 3.7k צפיות
-
-
אני צריך לשנות את המיקום כי אין לי מקום בכונן ברירת מחדל ולא מצאתי שום אפשרות לשנות את מיקום ההתקנה . צריך עזרה דחוף
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לשנות שהקפיצה תתבצע באמצעות מקש הרווח ולא ה-Enter, אבל לא מצאתי שום אופציה לשינוי המקשים במשחק...! זה אפשרי?? תודה מראש, ניר
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
יש דרך לשנות את המקשים במשחק? חיפשתי בתפריטים ולא מצאתי כלום. כל גרסה אותו סיפור: EA מתסבכים את הפונקציונאליות של המשחק
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אוקי, אני לא בטוח ב-100% שהשאלה שייכת לפה ולא לפורום ציוד היקפי. אני שואל כאן כי לדעתי יש יותר סיכוי שתוכלו לעזור לי. אני רגיל לשחק במשחקי PC עם גיימפאד USB רגיל, זול שכזה (לא של לוג'יטק או סוני או חברה מוכרת). ניסיתי את MARK OF THE NINJA (שהוא, מהתרשמות ראשונית לחלוטין, משחק stealth-פלטפורמה-מבט צד מאוד נחמד), והמשחק מזהה אוטומטית את הגיימפאד, אבל לא מזהה את כולם נכון. במעגל הכפתורים הימני-עליון בגיימפאד, המשחק החליט שהמקש העליון הוא בעצם המקש הימני, המקש הימני הוא התחתון וכך הלאה. בד"כ זה לא היה מפריע לי, פרט לעובדה שהמשחק מראה לי אילו פעולות אני יכול לעשות באמצעות אייקונים של הכפתורים בפינת המסך (בסגנון אססינס קריד, שרואים בפינה כפתורים ופעולות שרלוונטיות להם), וזה די …
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול לעזור לי איך לכוון את המקשים? אני רוצה שS במקלדת יהיה מסירה רגילה אבל אני לא יודע מה מייצג את S במשחק אם מישהו יוכל לכתוב את כל פירוט המקשים זה יעזור תודה
-
- 3 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
-
לילה טוב, לאחרונה רכשתי CS GO ואני שם לב שהוא שונה ברמות מ - 1.6 שהייתי משחק בו לפני כמה שנים. אז איך אני משנה ניק? מה זה הטריידים הללו והנשקים היפים האלה שיש לכולם, איך אני משיג גם? סליחה על השאלות המפגרות האלה. ועוד שאלה קטנה... איך אני עושה דמו, הכוונה הפקודה הזאת ששומרת בתיקיה של המשחק ואז אני יכול דרך זה לצלם עם - Fraps ולעשות סרטון? תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הורדתי דום 3. אני יודע את הפקודות שמשנים מפות אבל אני לא מצליח לשנות רזולוציה האם יש לזה פקודות? מהן בבקש!!!
-
- 9 תגובות
- 972 צפיות
-
-
במשחק DUNGEON SIEGE- הרזולוציה הכי גבוהה שיש ב-OPTIONS היא: 1280X1024 הרזולוציה הטבעית של המסך שלי היא 1680X1050 מהא אתם ממליצים לי לעשות? יש איזה פאטץ' שמוסיף רזולוציות מסך לאופציות של המשחק?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את המשחק ISS3 והוא יפה ונחמד וכו'.... אבל יש לי שאלה אחת: יש אפשרות לשנות רזולוציה במשחק? אולי קיימת תוכנה שמכריחה משחק לעבוד ברזולוצייה מסויימת? ??? תודה מראש, מיכאל :asthanos:
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
טוב אז התחלתי שוב (בפעם ה6 אולי) לשחק בדיאבלו 2 , משום מה אני לא מוצא איפה משנים את הרזולציה עידכנתי את המשחק לגירסא 1.10 , וזה לא תיקן אתזה למישהו יש רעיון ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום התחלתי לשחק ב MW3 ברמה קלה ועברתי כמה שלבים ועכשיו אני לא מוצא שום דרך להעלות את רמת הקושי במשחק ! מישהו מכיר איזו דרך חלופית ? תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי את המישחק ונדהמתי לגלות שהוא בשפה זרה כלשהיא שאותה אני לא מכיר. ניכנסתי לתיקיית המישחק ושם ראיתי את תיקיית השפות, היו שם הרבה קבצי אודיו עם הסיומת .bin והשמות של קיבצי הבין היו שפות בינהם: אגנלית, איטלקית, סינית קוריאנית ועוד כמה שפות אירופה. אז מה אני עושה כדי לשנות את השפה? חיפשתי בהגדרות בתוך המישחק ולא היה שם משהו שדומה לשינוי שפה. ניסיתי להעיף מהתיקייה את כל קיבצי הבין של השפות האחרות והשארתי רק את האנגלית ואז כשניכנסתי למישחק הוא יצא ממנו ושאל אותי אם ברצוני לדווח על טעות.
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
-
לקראת עונת הלאדר החמישית שנפתחת עוד שבוע בליזארד מפרסמת את השינויים ל"בריכת המפות" כרגע רק שינויים לרשימת המפות של 1על1 מצויינים, לא ברור אם זה אומר שאין שינויים לשאר מצבי המשחק (2על2, וכו') או שהם יפורסמו בהמשך. בתוכן ההכרזה שלה בליזארד מציינת שבעונה הרביעית הם הוסיפו מפות שמתאימות לטורנירים ולדעתם זה היה מהלך טוב ולכן הם מוציאים מלאדר את 2 המפות שנשארו שהם לא מתאימות לטורנירים ומוסיפים 2 שלדעתם כן מתאימות. המפות שהוצאו: Abyssal Caverns Nerazim Crypt המפות שהוספו: Arid Plateau (לחצו על התמונה לצפייה בגרסה מוגדלת) Arid Plateau היא מפה עם 2 מקומות התחלה בלבד, צד שמאל למעלה נגד צד ימין למטה ככל הנראה. בתיאור המפה בליזארד מציינת שהמרחק ההליכה בין הבסיסים ההתחלת…
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-