משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם!!! רציתי לדע כדאי לשחק ב- Elder Scrolls III: Bloodmoon צריך את חבילת ההרחבה שיצאה לפני זה? או רק את המשחק המקורי הראשון? נ.ב עשו אחלה שידרוג לפורומים תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
היי, שאלה קצת מפגרת, אבל בכל זאת: איך מבדילים בקלות בין אוייבים לבין אנשים מהקבוצה שלי? היה נראה לי שלחבר'ה מהקבוצה שלי יש כיתוב ירוק מעליהם, אבל אני לא בטוח כי עדיין לא פגשתי אוייב ונשארתי בחיים יותר מ-2 שניות... - האם זה נכון? זו הדרך להבדיל? יש איזו אפשרות להפוך את האוייבים לקלים יותר לזיהוי (נמאס לי לירות בטעות באנשים מהקבוצה שלי...). תודה מראש, ליאור.
-
- 9 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם זה אפשרי לעשות שינויים בקבצי הקול של המשחק ....אני מתכוון בכל הפקודות האלה -team taunts. רציתי לדעת אם זה אפשרי לשנות אותם ...כך שאני אוכל להחליף בין הקולות ז"א להשתמש בקול של דמות אחרת בדמות שלי{וכך למעשה לתת לדמות שלי חלק מהקולות שאני אוהב אצל דמויות אחרות}....אני מקווה שהבנתם למה אני מתכוון....אם כן הבנתם ותוכלו להגיד לי איפה הקבצים האלה נמצאים אני אשמח כי ניסיתי לחפש ויש כ"כ הרבה קבצי קול ואי אפשר לדעת מה זה מה . תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
האם batlle field 2:special forces הוא תוסף לבאטל פילד 2 או משחק בפני עצמו? תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
הורדתי COD2 מאימיול הייתי בטוח הוא באנגלית כשהתחלתי להתקין גיליתי שהוא באיטלקית יש אפשרות לשנות את השפה בתוך המשחק או שאני צריך להוריד מחדש?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום עכשיו גמרתי את הקרירה עם GDI ורציתי לדעת אם אני מתחיל עכשיו קרירה עם הNOD אני יכול לחזור ולהשלים מהקרירה של GDI? כי אין לי שם את כול המדליות ואני רוצה בסוף לעשות להשלים את כול השלבים שלא גמרתי ב100% זה אפשרי? אם כן אך...
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
תגידו המשחק קרייסיס יצא כבר להורדה? אני מוריד אותו באמיול מצאתי הורדה באתר אמיול של הורדת המשחק המשחק שוקל 3.7GB
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
תגידו....אם עוד לא יצא דיירקס 10 ועוד אין כרטיסים של זה...אז זה אומר שכל התמונות והסירטונים שהם שיחררו הם עם דיירקס 9 לא? ואם לא אז איך הם עשו את זה?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שיחקתי במשחק והכל... ואז ראיתי ארנב ואחרי זה גם צבי והרגתי את שניהם, אבל השאלה היא מה עושים עכשיו אחרי שהרגתי... ניסיתי לבדוק באפשרויות אבל לא מצאתי משהו כמו להרים גופה....? ??? ? אני בטוח שצריך איכשהו להרים את הגופה או לעשות משהו כזה.... זה לא הגיוני שפשוט הורגים וממשיכים כאילו כלום נכון?!?! תודה לעוזרים..... ;D (בבקשה לא להפוך את הנושא לדעתכם על המשחק, פשוט לענות על השאלה)
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
שלום! אומרים שמשחקים שפועלים על דיירקס 10 אמורים לרוץ יותר מהר מאשר משחקים שפועלים בדיירקס 9...עכשיו,אם למשל יש לי כרטיס מסך תומך דיירקס 10 ואני ישחק בקרייסיס אז המשחק ירוץ יותר מהר כשהוא על הגדרות של דיירקס 10 מאשר כשהוא על הגדרות של דיירקס 9(אע"פ שהוא יראה פחות טוב מן הסתם...)?
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
http://xboxmovies.teamxbox.com/xbox-360/2898/Far-Cry-Instincts-PREDATOR-Xbox-360-vs-PC-Water-Comparison/ http://xboxmovies.teamxbox.com/xbox-360/2905/Far-Cry-Instincts-PREDATOR-Water-and-View-Distance/ מה זה איך הגלים זזים !!! יהיה כזה אפקט או מנוע משחק או מה שזה לא יהיה למחשב ?? או שזה בלעדי לקונסולות הדור הבא
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני עושה משחק נגד המחשב בלי להתחבר לסרברים וכו' יענו שהמחשב ישחק נגדי
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני נמצא בשלב שצריך לגנוב את התוכניות של הרובה אני הגעתי לבונקר וגנבתי מדים אבל השומרים עדיין יורים בי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המשחק יצא גם ל-PC או שהוא יהיה רק לקונסולות הדור הבא ?
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה... אם אני עושה Pre-Order למשחק בסטים או באוריג'ן האם מחייבים אותי מיידית? כמו כל קנייה של משחק שכבר יצא? או מחייבים אותי בסמוך או ביום השקת המשחק?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המשחק מגיע ב 2 דיסקים מה ההבדל בין הדיסק הראשון לשני? התקנתי את הדיסק הראשון וזה אפילו לא ביקש את הדיסק השני גם כשמשחקים זה לא מבקש אותו מה ההבדל? תודה
-
- 9 תגובות
- 991 צפיות
-
-
מישהו מכיר את משחק ה"נוסטלגיה" Revolt? הקיצר, כשאני מתחל לשחק, אז אין את השעון הזה שסופר לאחור ואז עושה GO! אלא ישר מתחילים לנסוע. איך מסדרים את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש גרסאות שונות ? קבלו ת'תמונה הזאת ואת זאת
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את המשחק SIMS 2 והבעייה שהוא ניתקע אצלי קצת ואני לא מבין למה אולי זה באג במשחק כי לי יש GEFORCE 6800 GT ואף אחד מהמשחקים האחרים לא ניתקע אצלי מישהו יודע מה הבעייה אם כן שיענה כי אני מת לדעת מה קרה (יש לי את כל הדרייברים הכי חדשים להכל)
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
-
-
אין לי מושג למה אבל אני שם אותם בתיקיה של download ו... אין הוא לא מראה לי (חוץ מבגדים) את החפצים שהורדתי למה זה? ויש לי את כל ההרחבות תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 451 צפיות
-
-
"קניתי" את המשחק, וכשאני בא לעשות extract לקובץ האימג' זה אומר לי ב73% שקובץ האימג' מלא. וזה אומר לי: ! Write error: only NTFS file system supports files larger than 4 GB ויש לי FAT32 מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום,אני חושב שיש לי בעייה או אם יש את זה לכולם,כשאני משחק BF2 כמעט תמיד מופיעים לי דברים שחורים,זה ממש מעצבן,יכול להיות שזה הרסיסים של פיצוץ או משהו? כי זה מופיע פעם באיזה 10-20 דקות ושאלתי מישהו מחו"ל אם זה קורה לו והוא אמר כן אבל לא הספקתי לדבר איתו הרבה והוא יוצא,אז אני שואל פה אם זה קרה לעוד אנשים כי אני לא רוצה לחשוב שזה ארטיפקטים :-[ , לא שיחקתי הרבה זמן משחקים חוץ מזה אבל למשל ב3DMARK זה לא קורה לי.
-
- 10 תגובות
- 969 צפיות
-