משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
שלום המשחק כל כמה דקות נתקע כזה תקיעות מעצבנות,שלא נובעות מכרטיס מסך או זיכרון.קראתי גם שעם 8800 ו 4 גיגה זיכרון יש את התקיעות האלו פשוט רק עכשיו התחלתי לשחק...יש משהו שמסדר את זה? אני יודע שיצא עידכון ואפילו עידכון חדש היום אבל זה מסדר את הבעיה או שיש משהו אחר שמסדר? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום אני משחק ברשת עם אח שלי ב C&C Generals Zero:Hour ואני כל פעם בוחר שלב עם ים והכל ואין לי אפשרות לבנות ספינות או משהו דומה... האם זה הגיוני שבמשחקי ה Genrals אין ספינות...? הרי בכניסה של Zero:Hour רואה סוג של Destoyer |: תודה מראש,עידן.
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
האם המפרט הבא יריץ את המשחק בצורה חלקה על ההגדרות המקסימליות? לוח - gigabyte P35-DS3L מעבד - Core2Duo E6750 @ 2.66GHz זיכרון - Corsair 4GB 800Mhz כ.מסך - Palit Geforce 8800gt 512mb ספק - Enermax Liberty 400W זה ממש חשוב לי מקווה שתעזרו
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום יש לי הלף לייף 2 ואני רוצה לנסות לשחק ברשת ואני לא מכיר סרברים שרתים בשביל לשחק האם יש איזשהו אתר שיש שם רשימה של סרברים הוא משהו תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בטירה החדשה של הגמדים, יש את הקסמים של ה RUNE, אבל במהלך קרב כשאני מנסה להפעיל את רובם הוא כבר כותב לי Used ואי אפשר להפעיל אותם. רק ה Rune of Charge פועל בערך! איך מפעילים אותם?? תודה
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי את המשחק דרך STEAM והורדתי את HL2 ואת COUNTER STRIKE SOURCE וה SOURCE ממש יפה... אז ניסיתי להוריד גם את COUNTER STRIKE הרגיל שיש בהורדות וגיליתי שזה המשחק מלפי 30 שנה ( התוספת של HL1 ) אז רציתי לשאול מה מהרשימה הזאת מבוסס על HL2 ולא על HL הישן ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
התחלתי לשחק במשחק הזה ומצד אחד אני די אוהב תה משחק אבל מצד שני יש יותר מידי סרטונים לפחות בהתחלה ורציתי לדעת אם כל המשחק ככה? או שיהיו יותר מכמה דקות משחק בין סרטון לסרטון? ומה האורך של המשחק?
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
שלב אני חושב אחרון מראים לך שני סוגים של זמן אחד מהם אחרי כמה זמן לא זז אני לא יודע איך עוברים מי שאבין איזה שלב אני מתכון שיענה .ואם לא הבנתם אני יסביר ביותר ברור פשוט מחקתי את המשחק כי יתיאשתי אבל השמירות קימות .אם יש מישהו שיודע ועבר את כל השלבים רק שהוא לא הבין על איזה שלב אני מתכון שיגיד לי ואני יתקין את המשחק ואני ינסה למצוא עוד רמזים לשלב
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך מתקינים את הבלק אדישן??? יש בו מכוניות ומסלולים חדשים שמעתי ואני לא יודע איך מתקינים את זה??
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם המשחקים האלה בטוחים מבחינת וירוסים, רוגלות וכדומה? חבר שלי אמר לי שזה יכול לעשות הרבה וירוסים אבל הוא לא מי יודע מה מבין...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות PS 2 ורציתי לדעת אם החדש שיצא הקטן יותר הוא עם אותם ביצועים... וגם עוד שאלה - אפשר לחבר הגה למחשב Logitech Formula Force GP (חיבור USB) ל PS 2? כי ראיתי ביקורת על Gran Turismo 3 והיה כתוב שהוא שיחק עם ההגה הזה... http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/AR/EN,CRID=13,CONTENTID=5026
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שיניתי כמה דברים ב SYSTEM CONFIGORATION עכשיו אני לא יודע אם זה טוב... בקיצור איך אני מחזיר ל ברירת מחדל? :-\
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אז ככה: בעוד חודש ו10 ימים אני קונה PS2 ליומולדת שלי ורציתי לשאול משהו: יש לי טלביזיה בחדר 21". הטלביזיה נקנתה לפני שנה וחצי-שנתיים וקצת גג. הדגם של המכשיר הוא אירופאי אבל יש מצב שגם אמריקאי. 1. האם שני הדגמים יעבדו בטלוויזיה בצבע?(שמעתי שזה עובד בשחור לבן). 2. האם היא מולטיסיסטם או מולטיזון או איך שלא קוראים לזה?
-
- 14 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מישהו יודע אם כש Gran Turismo 4 (הסוס) יצא בערך במרץ - אז סוני תוציא או הוציאה כבר באנדל שלהם ביחד? וגם בלי קשר לבאנדל. אני רוצה להביא PS 2 בלל Gran Turismo אז כדאי ללכת על הps2 הקטן או על הרגיל? אני במילא לא אשתמש בMultitap...
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אחרי שסיימתי את המשחק יש אפשרות extra new game והיא מתחילה בשרותים כזה עוד פעם כמו בהתחלה הרגילה (חוץ מהלונה פארק הזה בהתחלה הרגילה) אז מה בעצם שונה שמה? זה אותו דבר או שהוסיפו דברים?
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
''קניתי'' תמשחק הכול עובד טוב ויפה אבל איך אפשר לעשות מירוצים איך שאני מגיע למסלול הראשון הוא נתקע וצריך להתחיל מחדש.. מה עושים?? ואל תגידו לקנות מקורי.. אני בטוח שיש עוד אפשרות..
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי עכשיו כרטיס 6600 NX וTESTDRIVE לא פועל לי עם HDR הוא לא תומך אני חושב. עכשיו אני קונה כרטיס מסך חדש שנקרא X1950 של GECUBE PCI-E הוא תומך ב HDR? ועוד משהו 6600 NX יותר טוב מ GT?
-
- 0 תגובות
- 446 צפיות
-
-
שלום לכולם אח שלי קנה את המשחק ! רציתי לדעת כמה זמן הוא יכול לשחק חינם, לפני שהוא יצתרך להתחיל לשלם ?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
אוקי, סיימתי את המשימה הראשונה ולקראת המשימה השניה קניתי את כל החיילים האפשריים... עכשיו אחרי שסיימתי אותה (וכל הקשתים מתו לי בגלל אסטרטגיה שגויה) אני לא יכול לקנות חיילים חדשים... הצלחתי לסיים את המשימה השלישית עם החיילים שנשארו לי מהמשימה השניה אבל אין מצב שאני אצליח את המשימה הרביעית עם השאריות של השניה והשלישית... מישהו יכול לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
כעיקרון יש לי את GW הראשון והוא כבר שיעמם אותי אז לא חשבתי לקנות את FACTIONS או את NIGHTFALL שיצא החודש. חשבתי על WOW לנסות אותו כי המחיר שלו גם ירד, הבעייה זה ב GW שהחלפתי REALM מ USA ל EUROP זה פשוט היה זוועה, לא היו אנשים, האנשים מ USA הרבה יותר כיף לשחק. אז רציתי לדעת אם זה אותו דבר עם WOW, יש המון אנשים בגירסה האירופאית ? הרוב לפחות יודעים אנגלית ? ואפשר להנות מכל מ ש WOW עם כמה אנשים ? או שזה בעייה למצוא ולעשות איתם משימות ו RAID ככול הנקרא. כלומר דברים מאוד מאוד ספציפים שאפשר לעשות רק עם קבוצה מאוד חזקה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי קיבל XBOX 360. כמו שאתם יודעים המשחקים לזה עולין המון כסף. יש לכם מושג אם יש צ'יפ כרגע ל XBOX 360? אם כן מה טיבו ומהו מחירו ? ואם לא אז מתי בערך יהיה לו צ'יפ ? תודה רבה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לי שאלה כמה שרתים יש במשחק BATTLEFIELD2 אם יש?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
אז ככה:"יש לי BF2 ה DEMO ואני משחק בדרך כלל בשרתים אם פינג נמוך 70-100 אבל אחרי כמה דקות או שניות הפינג פשוט קופץ ל- 180-203 כיביתי את כל התוכנות אפילו את ה ANTU VIRUS הכל רק את הנחוץ השארתי יכול להיות ש זה בגלל ש המערכת שלי חלשה יחסית אח ויש לי 012 נת ו L2TP :'(
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לסיים את הקמפיין invasion to normandy. האם ישנם עוד קמפיינים שבאים אחרי זה או שאני קרב לסוף המשחק? האם יש חבילות הרחבה למשחק הזה או משהו דומה? האם יהיו בעתיד? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-