עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by aGGy,

להזכירכם, על מנת להרשם לטורניר, קודם כל אתם צריכים להרשם כאן. לאחר מכן, עליכם ליצור דיון בפורום הזה. נושא הדיון צריך להיות "[הרשמה] לאליפות CoD - קבוצת ...". בדיון עצמו אתם צריכים למלא מספר פרטים: שם הקבוצה: חברי הקבוצה: SteamID: איש קשר: פרטים ליצירת קשר (אימייל ופלאפון של נציג הקבוצה): אחרי שיצרתם את הדיון, כדי להשתתף בטורניר, כל אחד משחקני הקבוצה צריך להגיב ולאשר את השתתפותו, וכן להוסיף ScreenShot של ה console בתוך המשחק, עם ה SteamID שלו. (רושמים Status). הנה דוגמא לטופס הרשמה של קבוצת eNigmatic. רשימת הקבוצות אשר השלימו את הרשמתם (7): eNigmatic. שחקנים: MHRX, thebearjew, hymn, shuby, iluminate, BigBoss. eQuilibrium. שחקנים: sawyer, n1kita, razor, a…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by YAHOOGEEK,

ערב טוב, אני לא יודע אם יש פה שחקני סורס אבל שווה לנסות, אני אישית נימאס לי לשחק "לבד" בפאבליק, אולי גם לאחרים. מי שרוצה, שיציין את הכינוי שדרכו ניתן להוסיף אותו לרשימת החברים וכבר נתראה במשחק. שלי זה shaYknp, (או כתובת דואר אלקטרוני שדרכה גם ניתן להוסיף shay87@gmail.com), ד"א אני בן 19.

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  3. Started by alextomin,

אהלן קבלו את רשימת מכוניות של Need For Speed:Most Wanted!!! - Audi A3 3.2 Quattro - Audi A4 3.2 FSI Quattro - Audi TT 3.2 V6 Quattro - Aston Martin DB9 - BMW M3 GTR (race) - BMW M3 GTR (street) - Caddilac CTS - Chevrolet Corvette C6-R - Chevrolet Corvette C6 - Chevrolet Cobalt SS - Dodge Viper SRT-10 - Fiat Grande Punto - Ford GT - Ford Mustang GT - Lamborghini Murcielago - Lamborghini Gallardo - Lexus IS300 - Lotus Elise - Mazda RX-8 - Mazda RX-7 - McLaren Mercedes-Benz SLR - Mercedes-Benz SL500 - Mercedes-Benz SL65 AMG - Mercedes-Benz CLK-500 - Mitsubishi Eclipse GT - Mitsubishi Lancer Evolution VIII - Pontiac GTO …

• 29 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. אתם יכולים לתת לי בבקשה שמות של משחקי מרוצי מכוניות (לא ישנים ) והאים אפשר גם חוות דעת על המשחקים תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by VIPERANAF,

קבלו מה עשיתי משיעמום רשימה של המשחקים שסיימתי - חלקם חדשים וחלקם ישנים - כמובן ששכחתי כמה - אבל עדיין יש הרבה (ואל תשאלו אותי על הסוף של המשחקים כי אני גם לא רוצה להרוס וחלק אני לא זוכר במאה אחוז) http://planet.nana.co.il/vipergallery/games/try.html מה דעתכם?

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by sectorix,

היי כולם בקישור הבא ניתן למצוא רשימת סטרימים ישראליים. http://israelstreams.x10.mx תהנו. SECTORIX.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by gman_il,

אתם מוזמנים לפרסם את המשתשמ שלכם כדי שיוכלו להוסיף אותכם. שלי : gmanIL.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Brox,

בואו נכין רשימת שחקנים כדי שנוכל לשחק Matchmaking ביחד! אני אעדכן רשימה של כולם בשביל הנוחות: שם במשחק: Deathaura שם בפורום: Brox MMR: 1700 שם במשחק: moonmage112/moses39 שם בפורום: Moon-Mage MMR: 1700/1630 שם במשחק: Danutsa שם בפורום: Soshinga שם במשחק: Jaggernaut שם בפורום: Vi שם במשחק: lesForce שם בפורום: exzt שם במשחק: Bodeshas שם בפורום: shakalakazoo שם במשחק: humi2 שם בפורום: TopNotch MMR: 1590 שם במשחק: Thristle שם בפורום: TheReaper MMR: 1700 שם במשחק: Krenson שם בפורום: KroydKrenson MMR: 1350 שם במשחק: Serenei שם בפורום: Serene שם במשחק: omgwtfhax שם בפורום: Bullet1992 MMR: 1650 שם במשחק: lostheaven שם בפורום: Vlad3

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by HuGeMouTh,

לכבוד המעבר ל F2P ולכבוד זה שמדובר במשחק הרבה יותר טוב ממה שחשבתי הגיע הזמן שיהיה עליו סוג של דיון למי שלא ראה ניתן לשחק בחינם כמה שרוצים ועד איזה רמה שרוצים, ההגבלות היחידות הן בתוכן נוסף ובמספר הסלוטים שיש (ב INVENTORY וכו'). ממליץ לכם לנסות את המשחק, אני וסיימון שיחקנו אתמול והיה נחמד מאוד, חבל שלא מצאנו אחד את השני במפה P= נעשה כמו בדיון של BATTLEFIELD: שם: כינוי של הדמות/דמויות במשחק: סוג שרת: (PVE או PVP) דמות: הגיבור שעליו אתם בססתם את הדמות - hero/villain ======================================================================== שם: נעם שם משתמש בפורום: HuGeMouTh סוג שרת: PVE כינוי: hugemouth דמות: Deathstroke - villain שם משתמש בפורום: SimonSix סוג ש…

• 22 תגובות
    • 4.3k צפיות
  10. Started by HuGeMouTh,

אני יודע שזה משחק ישן אבל אחרי 4 או 5 ניסיונות כושלים שלי ושל עוד כמה משתמשים מהפורום לשחק בעדכון החדש (MvM) הבנו שבלי 6 שחקנים בקבוצה זה בלטי אפשרי לשחק בדבר הזה... כל מי שרוצה לחזור ל TF2 זו הזדמנות טובה, כל מי שלא יצא לו לשחק לפני זה מוזמן לחפש מידי פה בפורום על המשחק (ברוך השם לא חסר). המשחק גם בחינם למי שלא יודע אז אין בעיה להוריד מ STEAM ולנסות. כרגע אנחנו מתמקדים ב CO OP החדש, פחות מעניין ה MP, למרות שגם שם יש הרבה תוכן חדש שהוסיפו השנה. אם אתם רוצים שנזהה אותכם לקלות ונזמין אותכם כשאנחנו נכנסים למשחק תגדירו את ה STATUS שלכם ל LOOKING TO PLAY. נ.ב. הכינוי שלי ב STEAM + כפתור להוספה לרשימת חברים מופיעים בחתימה.

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by MatanFrenkel,

אני לוקח על עצמי את האחריות לעשות פה רשימה מסודרת ומעודכנת כדי שאנשים יוכלו להוסיף אחד את השני ולשחק, אם לא מתאים שזה יהיה באשכול נפרד אז אפשר למזג את זה באשכול הראשי ולתת לי אפשרות עריכה.. איך שבא לכם. זה יהיה ככה: שם: כינוי אוריג'ן: כינוי בפורום: נתחיל: שם: מתן כינוי באוריג'ן: DoctorRepulsor כינוי בפורום: Vi כינוי באוריג'ן: nuc1eo כינוי בפורום: nucleo כינוי באוריג'ן: כינוי שלי : kaputcom כינוי בפורום: כינוי שלי : kaputcom נא לעשות בדיוק בפורמט שנתתי, כדי שיהיה מסודר ואני לא יצטרך לערוך

• 36 תגובות
    • 5.9k צפיות
  12. יש לי את גרסת הדמו מולטיפלייר. sof2 mp test בקיצור אני עושה get new list כדי לקבל רשימת שרתים שאני אוכל לשחק בהם. אבל הוא לא נותן לי את הרשימה. חרשתי שעות על גוגל פתחתי פורטים בראוטר ובפיירואל של ויינדווס, לא עזר. נתקתי את המחשב מהראוטר וחיברתי אותו ישר למודם, לא עזר. כל החברים שלי מקבלים את רשימת השרתים וכן מצליחים לשחק, וניסיתי להוריד מחדש או להתקין פאטצ'ים וזה לא עבד. הנה קישור למשחק למי שרוצה להבין : http://soldieroffortune2.filefront.com/file/gofetch/ZmlsZWZyb250fHx8MjM3M3x8fFUyOXNaR2xsY2lCdlppQkdiM0owZFc1bElFbEpPaUJFYjNWaWJHVWdTR1ZzYVhnZ1RYVnNkR2x3YkdGNVpYSWdWR1Z6ZEE9PXx8fE1QIFRlc3R8fHwzMXx8fC9PZmZpY2lhbF9SZWxlYXNlcy9EZW1vfHx8c29mMl90ZXN0LmV4ZXx8fDY5NDA1MTIzNzMxNjE…

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  13. והנה הדברים שאנחנו הכי מחכים להם... שימו לב כמה משחקים שאמורים להיות מעולים יש ברשימה הזאת... וזאת רשימה חלקית בלבד של המשחקים שאמורים לצאת. Unreal Tournament 2003 SEPTEMBER 23 - Sims: Unleashed - ELECTRONIC ARTS 24 - Earth & Beyond - ELECTRONIC ARTS 24 - Heroes of Might & Magic IV: The Gathering Storm Expansion - 3DO 24 - Might & Magic Platinum Edition - 3DO 24 - Monopoly 3 - INFOGRAMES 24 - Rayman Arena - UBI SOFT 30 - Conflict: Desert Storm - TAKE 2 30 - US Special Forces: Team Factor - XICAT OCTOBER 1 - Hitman 2: Silent Assassin - EIDOS 1 - NHL 2003 - ELECTRONIC ARTS 1 - No One Lives Forever 2: A Spy in H.A.R.M.'s Way - FOX INTERACTIVE 1 - …

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Dark_Phantom,

טוב, כזכור לכם לפני כמה ימים טובים יצאה לרשת גרסת דמו בת ארבעה שלבים(לא teaser) והייתה ניתנת להורדה חינם מהרשת. אני כמובן הסתקרנתי והורדתי את הדמו הנחמד וה*קטן* הזה עם ה56k שלי. לקח לי שתי לילות להוריד אבל אתמול בלילה סיימתי סוף סוף להוריד והיום בבוקר סוף סוף התיישבתי לשחק. ההתקנה עברה חיש מהר והנה אני כבר מעלה את השלב הראשון. חשוב להזכיר שלמשחק דרישות בכלל לא נמוכות, ובשביל רמת הפרטים שאני הרצתי (medium) צריך מעבד 1 ג'יגה 256 ram וג'יפה 3. וזה למדיום! כמובן שהמפרט שלי יותר נמוך מזה אבל הרצתי את המשחק בקצב פריימים סביר(20-30) כך שלא היה נורא כל כך. קודם כל הגרפיקה במשחק שופרה, מודלים של דמויות גם כן שופרו ובסצינת פתיחה זה היה בכלל מהמם. ממשק המשחק השתפר גם כן והנשקים ע…

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  15. Started by Anonym,

ערב טוב לכם, סדרת משחקי הכדורגל FIFA מבית EA SPORTS אינה חדשה לא לי ולא לכם זה לבטוח, אני לא יודע כמה פה זוכרים/יודעים, אך בערך משנת 97 המשחק החל לתפוס תאוצה אדירה ואני עד היום זוכר את עצמי משחק במשחק הזה ב-486 של חבר שלי, היה ממש מדהים, גראפיקה מעולה לאותה תקופה, משחקיות כיפית יותר ממה שאי פעם הכרנו בכל משחקי הכדורגל ששיחקנו (ויש הרבה כאלה), פשוט קשה לתאר את הסופי שבוע שישבנו בבית ושיחקנו עם נבחרת ישראל במונדיאל, עם מנצ'סטר יונייטד בכל טורניר וליגה אפשרית.. פשוט חלום. בכל מקרה, FIFA 98 כבר שיחקנו על המחשב ה"חדש" שלי, המשחק שיפר בגראפיקה, המשחקיות לאומת זאת נשארה אותו דבר ואולי אפילו ירדה טיפה. בשנת 99 היה שיפור ענק, כנראה בגלל העבודה שסוף סוף שני קבוצות ישראליות נכנסו למ…

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by MishaK,

(לפני שאני מתחיל, כל שאלות שיש לכם למה אני ממשיך את זה, לפרטי בבקשה) ונמשיך במסורת, הפעם רשמים מהמשחק NBA Live 2003, המשחק שהכי ציפיתי לו השנה וכנראה הראשון שלא איכזב אותי. נתחיל בתפריטים, מאז NBA Live 2000 החליטו EA SPORTS לשלב קצת גראפיקה אמיתית בתפריטים, זאת אומרת שחקנים אמיתים שקופצים, עושים תנועות וכו', פה תמצאו רק שחקן אחד באותו זמן אשר מדגים כמה תנועות ריאליסטיות. אבל EA SPORTS כנראה למדו סוף סוף משנים עברו והחליטו להטיב עם בעלי המחשבים ה"לא חזקים" וניתן למצוא את השחקנים המדגימים הללו רק בתפריט הראשי בתור תוספת נחמדה לאפשרות "Next Song". התפריטים עצמם לא מסובכים כלל וכלל ובעלי אנגלית פשוטה ביותר. דבר אחד שלא אהבתי בהם זה שהאפשרות Load/Save נמצאת דווקא תחת Options, …

• 7 תגובות
    • 968 צפיות
  17. Started by Anonym,

ערב טוב לכם ידידי, בפעם השלישית במספר אני ממשיך את מסורת "רשמים מ...", אני רואה שזה מקבל תגובות די חיוביות. הפעם בחרתי להתמקד בדמו של NBA 2003 ששמתי לב שיצא רק לפני כשעה וחצי. זוכרים את החבר שלי עם ה-486 וה-FIFA 97? אז היה לנו עוד משחק אהוב, פי שתיים על FIFA והוא היה NBA 98. לצערי שלא כמו עם FIFA אין לי ניסיון רב עם כל הכותרים של הסדרה, רק עם 98, 2000 ו-2001. אני חייב לציין שבאחרונים השינוים מ-98 היו מאוד קטנים בעיקר גראפים. המשחקיות לא השתפרה בהמון ואני אסתכן ואגיד שאפילו נפלה קצת. כידוע חברת EA SPORTS החליטה לא לשחרר גרסת 2002 למחשב על מנת לשפר ולשכתב את המשחק לקראת 2003, ולפי הדמו הם די הצליחו. הדמו אומנם מאפשר רק 4 דקות משחק, אך בכל ה-4 שעות הללו ניתן לראות את הש…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by rony1880,

היי שיחקתי בשלב הראשון , אני חייב לציין שהגרפירה בדיוק כמו בFEAR 2 , אין שום שינוי, בס"כ מישחק יפה מאוד באותו הסיגנון , רק שקשה מאוד להרוג את האויבים .

• 53 תגובות
    • 7.9k צפיות
  19. Started by Lumber_Jack Jim,

בשעה טובה שנה אחרי שנרשמתי לבטא של המשחק,קיבלתי את המייל שלו ציפיתי,הבטא שוחררה וניתנת להורדה לטסטרים הרשומים! הקובץ להורדה היה בגודל של 109MB,ובגרסא0.385. בקרוב,אחרי כמה שעות,של משחק אני יביא תמונות וביקורת יותר מפורטת על המשחק,שעד עכשיו עשה עלי רושם מאוד מאוד חיובי. "צפו פגיעה!".

20. Started by amit123,

כידוע לרובכם מי שעשה הזמנה מוקדמת לאורנג' בוקס(אני!)יכול לשחק מהיום בבוקר בבטא של tf2...ואני חייב להגיד לכם שהמשחק מדהים!גראפיקה קטלנית(יש אפשרות חדשה של montion blur) דיבוב וסאונד מוקפדים ומצחיקים...והכל תואם לאווירה שהמשחק מנסה ליצור,כולל עיצוב השלבים.....כל מקצוע(ויש תשע כאלו...)שונה לגמרי מהאחר ולכל דמות יש אנימציות(אפשר למשל להתגרות ביריב ע"י לחיצה על g...ואז יש אנימציה מצחיקה כזאת בגוף שלישי....)וקול שונים.... בקיצור בזמן המועט ששיחקתי התרשמתי מאוד מהמשחק....מומלץ בחום.... נ.ב....אולי אח"כ אני אביא תמונות...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. EA Games תחשוף בעוד ימים ספורים את הכותר שעשוי להיות הגדול והשאפתני שלה לשנת 2018 לכתבה

22. Started by miky,

חברה תשמעו אתמול הורדתי דיסק של משחק בקובץ iso מקובץ בווינראר כאשר פתחתי אותו היה בו את כל הקבצים שנמצאים בתוך הדיסק אבל לא היה בו את קובץ הצריבה.אנירציתי לפתוח את הדיסק עם אלכוהול 120 אחוז. איך עושים את זה?

23. Started by VIPERANAF,

אני לא יודע אם בדיוק זה הפורום המתאים אבל.. טוב תראו - התחלתי לשחק ב STALKER ואם אני עושה את ההגדרות כולם למקסימום אבל את התאורה ל STATIC LIGHTS אז המשחק עובד חלק ושמתי לב שהזכרון הוירטואלי מגיע לבערך 850 אבל אם אני שם על Dynamic Lights הזכרון עולה ל 1200 והמשחק מקרטע בטירוף הכרטיס מסך שלי טוב וגם המעבד אבל הבעיה היחידה זה הזיכרון שהוא גיגה אם אני אגדיל ל 2 גיגה האם זה יפתור את הקרטועים? - האם העובדה שהזכרון הויראולי יותר גדול מהזכרון מעידה על הקירטועים?

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  24. Started by Pease Brother,

שלום יש לי שאלה איפו יש יותר שרתים ישראלים ב-source or in 1.6 וכמה בארך?

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  25. Started by pp12,

gta liberty city stories יתמוך בדירקט 10?

• 4 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים