עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by yuraxp,

רציתי לדעת מאיפה אוספים את המשאב שנקרא IRON?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  2. Started by destinyy,

http://www.esl.eu/eu/euro-series/summer2013/codbo2/groupstage/rankings/ שלושה נציגות ישראליות!! כל הכבוד לנו

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  3. אין לו קיצור דרך להסרה , והוא לא נמצא ברשימת הסרה/התקנה בלוח הבקרה.... האם קיימת תוכנה שתוכל למחוק אותו מהמחשב?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  4. הלכתי לבאג, הוצאתי 25 ש"ח וקניתי את העותק האחרון של Far Cry ששכב שם. באתי הביתה, הכנסתי לכונן ה- DVD ו... כלום! Windows מתעקשת שלא הכנסתי כלום לכונן. WTF? הוצאתי והכנסתי שוב, כנ"ל. בדקתי עם נרו, גם לא רואה שום דבר. נו, לפעמים משהו נתקע. איתחלתי את המחשב וניסיתי שוב. גורנישט. הכנסתי DVD אחר לאותו כונן, עובד שיגעון. לקחתי את ה- DVD לעבודה, הכנסתי לכונן שיש שם, עובד בלי בעיה. מה זה יכול להיות? מערכת הפעלה XP Pro SP2 עם כל העידכונים, כונן Nec 3550.

• 8 תגובות
    • 613 צפיות
  5. Started by mx5,

אני באמצע המשחק ועושה ESC ואין אפשרות לשמור... מישהו יודע איך שומרים?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  6. מה אני עושה עם ה-PUNKBUSTER הארור הזה ? איך שאני נכנס לשרת הוא מעיף אותי ואומר שזה בגללו הוא רושם לי שהסיבה היא PUNKBUSTER.EXE (יש ליד הרשימה של השרתים אפשרות להוסיף V ליד איפה שרשום PUNKBUSTER אז סימנתי כי אם לא מסמנים הוא לא נותן להתחבר לשרת ורושם שצריך לאפשר את זה).

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  7. מישו יכול בבקשה לעלות את כל קבצי ה .INI שיש בתיקיה SADA-OFFLINE/SYSTEM כי שיחקתי שמה בקבצים כדי לעשות WINDOWED ובטעות נחקתי אותם :\ ועכשיו המשחק לא עולה ואין לי כוח להתקין מהתחלה אז מישו יכול בבקשה ?[br]פורסם בתאריך: 19.12.2007 בשעה 15:03:00 תודה על העזרה חברה !!

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  8. Started by liranfa,

ראיתי שה NFSMW לא סחב אצל כמה וכמה מהאנשים... אצלי הוא עובד בגרפיקה הכי גבוהה אבל בלי shadow ברגע שאני עושה shadow זה מתחיל לעבוד עם תקיעות... דרייבר חדש אמור לפתור ת'בעיה? ומה זה פילטרים , אולי זה גם אמור לעזור? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 612 צפיות
  9. Started by malcolmx9,

נמאס לי מ-world of warcraft, ואני רוצה לחזור ולשחק במשחקי FPS כמו תמיד. יש לי call of duty 2 מקורי, אבל אחרי שחרשתי על הסדרה, אני רוצה לנסות משהו חדש. אני מחפש בעיקרון רק מולטיפלייר, סינגלפלייר לא מעניין אותי. קניתי BF2, ולא אהבתי בכלל! אם יש משחק חדש ומומלץ, אני אשמח לקבל המלצה

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  10. Started by johnwoo,

האם הוא יכלול את כל משחקי HL2?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  11. Started by alfus73,

מישהו יודע האם התמונה הופכלת למעוותת כאשר משחקים Fifa 2007 על מסך רחב? אם כן, כיצד לשנות?

12. המפיצה Square Enix מחלקת לשחקנים את המשחק Omikron: The Nomad Soul אשר נוצר בסיועו של הזמר האגדי אשר נפטר לפני כשבוע אחרי Consortium, להלן עוד משחק שמחולק באופן חינמי לגמרי לכל מי שחפץ בכך – אם כי הפעם בנסיבות שונות לגמרי. דייויד בואי, אשר נפרט לאחר מאבק במחלת הסרטן בשבוע שעבר, היה לא רק זמר גדול ושחקן קולנוע מוערך – הוא גם חיבב משחקי וידאו, ועזר ליצור אחד אי שם בסוף המילניום הקודם. המשחק המדובר נקרא Omikron: The Nomad Souls, והוא נוצר בידי סטודיו Quantic Dream הצרפתי – אותו אחד שהביא לנו גם את Indigo Prophecy, Heavy Rain ו-Beyond: Two Souls. בואי סייע בעיצוב עולם המשחק הסוריאליסטי, כתב שירים עבור פס הקול שלו ואפילו מופיע בו בגירסה וירטואלית ובסיסית של עצמו. …

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  13. Started by chap123,

אלה נתוני החומרה במחשב שלי: מעבד: AMD Athlon 3000+ 64bit כרטיס מסך: Nvidia GeForce FX5500 זיכרון: 1 Gb לוח אם: Abit KV8-MAX3 - 5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394 הארד דיסק:32EVA0 WD 120 Gb מתאם אודיו: Realtek ALC658 @ VIA AC'97 Enhanced Audio Controller windows xp home service pack 2 האם לפי נתוני החומרה האלה אוכל להריץ את המשחק?.. כי מה שקורה כרגע זה שהמשחק כאילו בא לעלות ואז הוא יוצא בחזרה לשולחן העבודה. חשבתי שמדובר בקראק אז הורדתי קראק והוא בכלל מעלה לי דוח שגיאות בעניין הפעלת המשחק.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  14. Started by Guy950,

מסיבה לא ברורה אני לא יכול להתחבר לבאטלוג, זה כל הזמן רושם לי שהסיסמה או האימייל לא נכונים, אז החלפתי את הסיסמה ונכנסתי לאורייג'ין בלי בעיה אבל הבאטלוג ממשיך לעשות כך.

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  15. Started by mooosa,

CSS לא עולה. זה מעלה לי את מסך הטעינה: אחרי זה המסך נהיה שחור, ואז חוזר לאיך שזה היה בהתחלה. בלי מסך טעינה, רק ה-steam דלוק. ניסיתי כבר למחוק את css ולהתקין שוב אבל זה עדיין זה לא עובד... בבקשה תעזרו לי!

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  16. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.gamershell.com/news/26505.html תורידו למי שאין לו אני מוריד עכשיו למנהלים אם כבר פתחו דיון כזה על המשחק הזה ועל הדמו תנעלו בבקשה וסליחה אם אכן יש דיון כזה

17. טוב שיחקתי במשחק הזה כבר 4 פעמים ועכשיו יש לי חשק שוב פעם לשחק בו... העיניין הוא שבפעם הראשונה כששיחקתי בו יצרתי ערפד מדהים עם כוחות חזקים במיוחד... אבל לא סיימתי את המשחק כי הוא ניתקע לי לפני הסוף... ובפעמים האחרות יצאו לי ערפדים בינוניים כאלה... לא משהו מהמם... איך אני יוצר את הערפד הכי חזק עם הכוחות הכי משוכללים שאפשר? ואגב... לא קשור.. אבל למישהו יש מושג עם יש שמועות או משהו לגבי תיכנון למשחק המשך?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  18. Started by Born2Kill,

Battlestations: Midway, נורא אהבתי את הדמו, אז בא לי לקנות אותו האם הוא יגיע לישראל?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  19. לפני חודש מישהו אמר שעובדים עליו ... מישהו יודע אם הוא יצא כבר ? או מתי הוא יצא ?

20. מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד תמשחק למחשב...? ראיתי סרטונים שלו בyoutube משחק מזה קטלני חבל על הזממן!!!

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  21. Started by 114508534,

שמעתי שיצא הדמו אבל אני לא מצליח למצוא אותו , עזרה. תודה

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  22. Started by pergola,

כמה הPS3 עצמו יעלה? וכמה כל משחק.. ומחיר בארץ.. ניסתי לחפש בפורום כל אחד אומר משהו שונה..

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  23. Started by kobibo,

כמה נשקים חמים יש במשחק החדש? לפי מה שאני רואה מדובר בכ 4 סוגים בסה"כ. במשחקים לפחות הראשון והשני היו דיי הרבה סוגים של נשקים חמים.

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  24. קרה לכם שבאמצע המשחק יצא לDESKTOP עם הודעת שגיאה? הנה הפיתרון: כפתור ימני על המחשב שלי מאפיינים \ properties הולכים לכרטסת "מתקדם" \ Advanced לוחצים על "הגדרות" \ Settings באופציה של "בביצועים" \ Performance עוברים לכרטסת "מתקדם" \ Advanced והולכים ל"זיכרון ווירטואלי" \ Virtual memory ולוחצים על "שנה" \ Change משנים את ה"זיכרון המקסימלי" \ Maximum size ל1500 או 1000 לוחצים על Set,ואז OK וזהו המשחק לא יצא יותר *אגב אפילו מחשבים עם 256 RAM יכולים לשחק במשחק הנפלא הזה ללא בעיות [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.