משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
על ה-Shaders אפשר ללחוץ אבל על שאר האפשרויות אי אפשר http://img161.imageshack.us/img161/7809/fxaf3.jpg ושמתי את זה על Custom Settings
-
- 7 תגובות
- 603 צפיות
-
-
למה שאני מעביר בsettings ל shader 3.0 אוטומטית ה aa הופך ל disabled
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
יש לי בעייה במשחק שלאחר איזה דקה או שתיים שאני משחק פתאום כל הטקסטורות משתבשות! המטוס נעלם ונהיה שקוף ההרים עולים אחד על השני! הכל נהיה מבולגן!!! והנה גם סרטון להמחשה: ftp://eladlohasuv:beigale@ftp.members.lycos.co.uk/grafic.avi
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
הנה טרייליר ל משחק קבלו את השינוי האל יאומןןןןן ממלחמת העולם השנייה להיום חח http://www.youtube.com/watch?v=ZBAXaYfNuoA מה תגידו על זה?
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי את המשחק והוא עולה לי ואני אפילו מצמליח לשחק ב-2 משימות הראשונות בהתחלה אבל פתאום הוא קורס לי . הכרטיס מסך שלי זה X800 GTO2. יכול להיות שזו הסיבה? הכרטיס בכלל אמור להיות מסוגל להריץ את המשחק או שאני סתם מנסה?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי להתקין שוב את המשחק CNC 3 [היה לי אותו לפניכן על הXP] ושאני מתקין ההתקנה פשוט מתה... אני מחכה איזה 20 דקות והיא לא זזה... והיא מגיבה והכל מישהו יכול לעזור לי? תודה נפתרה הבעיה: הפתרון... לכבות ולהדליק את המחשב, להוציא ולהכניס את הדיסק
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
גרסה 1.0 מלאה בבאגים. עברו כמעט 4 חודשים מאז יציאת המשחק לשוק, אם לא יותר.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
-
רושם לי את ההודעה הבאה: [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אתם מכירים תרגילים אשר רלוונטים למשחק עצמו ולא לתחרות ההטבעות? כגון: שחקני היריב עושים פעמים רבות קרוס אובר מהיר במקום. איך עושים את זה? כשאתה עם הכדור ליד הסל מדי פעם המשחק עושה כל מיני תנועות עם הגוף להטעיה, האם זה סתם קורה לפעמים או שיש שיטה גם לזה? אני ישמח לדעת איך עושים את אלה ועוד הצעות...
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
לוח אם:MSI MS-7222 מעבד:Intel® Pentium® 4 CPU 3.20GHz, 3200 MHz כ.מסך:OB 64MB זיכרון:(446MB(512-64 ארסרטגיה(עזבו התסבכתי)
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
נתקעתי בקטע השני שאני צריך ליצור יחסים דיפלומטים עם 5 אזורים איך אני גורם לזה ?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי את המשחק Stunt Gp הורדתי את כל החלקים ועכשיו שאני מחלץ את זה זה אומר לי את הדבר הבא http://www.siz.co.il/up.php?file=jyqmzrod3uzw.jpg מה צריך לעשות ? האם יש משהו לעשות ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד תמשחק למחשב...? ראיתי סרטונים שלו בyoutube משחק מזה קטלני חבל על הזממן!!!
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
המפרט : פנטיום 4 3.0 ג'יגה זיכרון 1950pro בעיקר אני מתחבר לfps
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
או שזה בכלל לסתם מירוצים רנדומאליים?
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
-
אני תקוע במשימה שאני צריך להוציא מישהו החוצה,כול פעם שאני מיתקרב עליו הוא בורח מרחק מסויים,אני צריך להכניס אותו למעלית כזאת כדאי שהוא יאאלה לחללית שלהוא ואני יהרוג אותו ויקח איזהשהו רמז שהחביאו לו בחללית,אבל הוא לא עושה כלום לא עולה במעלית או ברכב פשוט כלום?!@?@! מה עושים כבר 3 שעות אני מנסה לעבור את השלב המעיק הזה!
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אני יודע שזה ישן אבל התחשק לי לשחק בזה עוד פעם אבל זה מעצבן בגלל האיטיות. יצא איזה משהו שמתקן את זה? אם אפשר להביא לי פה, ואם אסור להביא פה אז פשוט תגידו לי אם יצא משהו או לא ואני כבר ימצא לבד. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 602 צפיות
-
-
נמאס לי מ-world of warcraft, ואני רוצה לחזור ולשחק במשחקי FPS כמו תמיד. יש לי call of duty 2 מקורי, אבל אחרי שחרשתי על הסדרה, אני רוצה לנסות משהו חדש. אני מחפש בעיקרון רק מולטיפלייר, סינגלפלייר לא מעניין אותי. קניתי BF2, ולא אהבתי בכלל! אם יש משחק חדש ומומלץ, אני אשמח לקבל המלצה
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי אני מעוניין במשחקים טובים שעובדים על ויסטה, אני בעקר אוהב משחקי מירוצים, יש היום משחקים מכות אחד על אחד? אני מעוניין בגרפיקה טובה... וכל המלצה על משחק טוב תתקבל בברכה.
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
המפיצה Square Enix מחלקת לשחקנים את המשחק Omikron: The Nomad Soul אשר נוצר בסיועו של הזמר האגדי אשר נפטר לפני כשבוע אחרי Consortium, להלן עוד משחק שמחולק באופן חינמי לגמרי לכל מי שחפץ בכך – אם כי הפעם בנסיבות שונות לגמרי. דייויד בואי, אשר נפרט לאחר מאבק במחלת הסרטן בשבוע שעבר, היה לא רק זמר גדול ושחקן קולנוע מוערך – הוא גם חיבב משחקי וידאו, ועזר ליצור אחד אי שם בסוף המילניום הקודם. המשחק המדובר נקרא Omikron: The Nomad Souls, והוא נוצר בידי סטודיו Quantic Dream הצרפתי – אותו אחד שהביא לנו גם את Indigo Prophecy, Heavy Rain ו-Beyond: Two Souls. בואי סייע בעיצוב עולם המשחק הסוריאליסטי, כתב שירים עבור פס הקול שלו ואפילו מופיע בו בגירסה וירטואלית ובסיסית של עצמו. …
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי אני מחפש משחקי פעולה שיהיו חדשים יחסית .... תודה למי שייעזור
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
רק מי שיודע תשובה ודאית שיענה תודה