עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by --Adidas,

התקנתי את המשחק הכל טוב ויפה ועכשיו תיראו את מה שמופיע לי http://img62.imageshack.us/img62/8650/69486651dl7.png תעזרו לי בבקשה אני מה זה רוצה לשחק במשחק

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  2. אחרי חשיפה שלא ממש הרשימה את המעריצים הוותיקים, סרטון חדש מנסה להוכיח ש-Quake Champions יהיה יורש ראוי בהחלט עבור סדרת המשחקים לכתבה

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  3. Started by Born2Kill,

הנה טריילר פתיחה למשחק החדש שיהיה מבית Swordfish Studios. http://www.gametrailers.com/player/32738.html האמת, אין בטריילר כל חידוש אבל לפחות ייצא משהו חדש שממשיך את WIC.

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  4. אני בטוח שרוקסטאר כבר יכולה להוציא תמשחק אז למה היא מחכה שנה אחרי שהמשחק יוצא לפלייסטשן ואז מוציאה אותו למחשב כבר לא יהיה חשק לשחק בזה (יהיה אבל המשחק כאילו יחשב בעיני ישן)

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  5. עזרה בשלב במשחק KANE & LYNCH בשלב שי בו משאית ענקית שדורסת את הבת? תודה לעוזרים מצפה לתשובה על תהיו כאלו מבאסיים נב כבר לא צריך בפוקס הרגתי את הנהג איך שהוא ועכשיו אני ניכנסתי אם המאית הזאת לבית כלא אין דבר יותר מגניב מזה

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  6. היגעתי לשלב של הבנק חיסלתי את כל השומרים ואנני לא יודע לאן הולכים

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  7. אז ככה... באתי להתקין את הפאטץ', ובחלון שאתה בוחר איפה להתקין אני בא ללחוץ NEXT ולא קורה... כלום אחרי מלא פעמים. מה הבעיה? תודה.....

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  8. Started by swg,

לפני ימים ספורים קניתי מכשיר PS2, ועימו את המשחק המדובר. הבעיה היא שאני לא יודע איך לשמור עונה כשמתחילים אותה. פרופיל וכל זה אני מסתדר(מבחינת שמירה), אבל איך לעזאזל שומרים עונה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  9. געתי למשימה השניה שצריך לירות על חביות ואז על איזה רכב ואני לא מצליח ברכב לא הבנתי איפה לירות ? עזרה בבקשה

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  10. Started by id3232,

שלום אני מריץ את המשחק WIC חלק ברוב השלבים אבל הרבה פעמים יש שלבים שהמשחק מרקטע ואז מופיעות הודעות מהווינדוס שאין מספיק זכרון ווירטואלי,אני לוחץ אישור, ואחרי כמה שניות מופיעה FATAL ERROR שאומרת שבכלל אין מספיק זכרון להריץ את המשחק (למרות שהמערכת שלי מעל הדרישות הממולצות!) והמשחק קורס!! מה אפשר לעשות?? תודה ???

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  11. Started by Bam65,

כול פעם שאני טוען משחק, העולם עצמו עולה, אבל כול השאר תקוע. (אויבים, עלילה וכ'ו) יש לי אפשרות לזוז בחופשיות, אבל כול הדברים האחרים תקועים במקום כמו אבן. יש איזה פיתרון לבעייה הזאת?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  12. Started by davidcohen,

מתי יוצא episode 2 ??? זה אמור להיות היום לא ?! (9.10.07)

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  13. Started by IlanF,

עבודה של 10 דקות... היה לי משעמם... http://stage6.divx.com/user/IlanF/video/1436968/G-Mod:-I-call-it----The-Deleter! מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  14. Started by comablack,

למה שאני מעביר בsettings ל shader 3.0 אוטומטית ה aa הופך ל disabled

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  15. Started by devek,

יש לי בעייה במשחק שלאחר איזה דקה או שתיים שאני משחק פתאום כל הטקסטורות משתבשות! המטוס נעלם ונהיה שקוף ההרים עולים אחד על השני! הכל נהיה מבולגן!!! והנה גם סרטון להמחשה: ftp://eladlohasuv:beigale@ftp.members.lycos.co.uk/grafic.avi

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  16. Started by Mr King,

שלום לכולם, יש לי בעיה במשחק Kane & Lynch Dead Men, כל איזה 40 שניות העכבר משתגע ואני לא יכול לשלוט ככה על השחקן הוא זז לי לשניה ומשנה לי את הזוית . זה בעיה מוכרת? זה לא קרה לי בשום משחק ששיחקתי .. אשמח לקבל תשובה תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  17. Started by the red dragon,

הנה טרייליר ל משחק קבלו את השינוי האל יאומןןןןן ממלחמת העולם השנייה להיום חח http://www.youtube.com/watch?v=ZBAXaYfNuoA מה תגידו על זה?

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  18. דיווחים ברשת, הסדרה הבלתי נגמרת של יוביסופט לא תושק עם כותר מרכזי השנה, לראשונה מאז Assassins Creed 2. הכיוון עבור 2017? מצרים התעייפתם מסדרת משחקי הפעולה-התגנבות בעולם פתוח הנודעת Assassin's Creed? אם להאמין לדיווחים עדכניים שמגיעים מ-kotaku, 4chan ו-neogaf, השנה נקבל סוף סוף מנוחה מעלילותיהם של מתנקשי העל ההיסטוריים. בערך. לפי המידע שקיים כרגע, ביוביסופט החליטו לשנות במקצת את הגישה לסדרה המובילה שלהם אחרי קבלת הפנים הפושרת יחסית לשלושת הכותרים המרכזיים האחרונים (Unity, Rogue ו-Syndicate), כשהכותר הבא בסדרה עתיד להתרחש במצרים, עם עולם פתוח רחב ידיים וציר התפתחות משמעותי לדמות 'בסגנון The Witcher', ועם מערכת קרבות משודרגת עם דגש מירבי על חופש פעולה. ה…

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  19. Started by dj_horse,

שלום! התקנתי את המשחק,לאחר תקופה הוא הראה לי שגיאה של prism3d. בעבקות כך הטעינה של המשחק ניפסקת ואין באפשרותי לשחק בו. אפשר עזרה איך לתקן את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  20. Started by רן.ט,

למישהו יש מושג אם הולכת לצאת גירסה של FIFA STREET למחשב?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  21. Started by bay,

כשאני מחניס את הדיסק לסידי רום הוא מראה לי שגיאה כזאת THE PROCEDURE ENTRY POINT CREATEPROCESSWITHTOKENW COULD NOT BE LOCATED IN DYNAMIC LINK LIBRARY ADVAPI32.DLL.

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  22. האם יש פאצ' של היורוליג ל-NBA2005??

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  23. Started by TZ,

בס"ד שלום שמי TZ ויש לי בעיה ב בטל-פילד ,המשחק היה מותקן ונמחק בצורה לא נכונה וכך נגרמה בעיה שהוא חו7שב שהוא מותקן. ניסיתי להעיף אותו דרך ה"REG" והוא נותן לי להתקין אותו ,אבל תהליך ההתקנה "הולך מהר מאוד" ולא מתקין כלום אם יש למישהו איזו עיצה בשבלי(תוכנה טובה ל"REG")תודה TZ

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  24. Started by nnfyrbsnss,

שלום, התקנתי במחשב שלי את המשחק Bioshock והכל עבד כמו שצריך, נאלצתי לפרמט, לאחר הפירמוט המשחק לא עולה, ניסיתי התקנה מחדש, התקנתי את הDirectx של אוגוסט התקנתי דרייברים 162.22, 163.44, ועדיין אותה שגיאה התקנתי דרייברים ללוח אם, כרטיס קול, לא עולה מה עושים? מערכת הפעלה : Windows vista hp 64bit, המפרט שמימין תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  25. Started by dj_horse,

שלום! לאחר התקנת המשחק הופיעה לי השגיאה הבאה{מצורף קובץ}. האם מישהו יודע מה העניין עם זה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.