משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
געתי למשימה השניה שצריך לירות על חביות ואז על איזה רכב ואני לא מצליח ברכב לא הבנתי איפה לירות ? עזרה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום, במשימה FLATLINE כאשר צריכים להוריד את פעימות הלב של Agnet Smith ע"י הזרקת הנסיוב הנסיויי לדמו-איך לעזאזל אני מזריק את זה ?? שאתה מחליף בתפריט זה לא מוציא מזרק. יש דרך אחת לחבל בגז אבל זה למישהו אחר(שהוא מכין מרק) יש עוד מישהו שכל הזמן שותה מהבקבוק אלכוהול שלו שהוא מחביא בגלובוס ואני לא מצליח לשים לו רעל בכלל יש רק תאפשרות של לסגור ולפתוח תגלובוס,ואפשר לחנוק את Agent Smith עם המשקולות שהוא מרים (אבל צריך אותו חי) .... ועוד משהו מוזר שחיסלתי את זה עם המרק וגם את SMITH עם המשקולת זה מסמן לי למעלה V אבל בתפריט OBJECTIVES זה לא הושג.מוזר. עזרה בבקשה. ד"א משחק נחמד :>.
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
משחק האסטרטגיה המדליק 8Bit Armies זמין כעת גם בגירסה אלטרנטיבית עם קוסמים ודרקונים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני משחק CSS... אבל חשבתי על משהו קצת יותר של טקטיקה- כדאי לי AMERICA'S ARMY?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להכנס להגדרות שליטה בתוך המשחק (ג'ויסטיק/מקלדת) אני מקבל הודעת שגיאה והמשחק נסגר. הבעיה לא נפתרה גם אחרי התקנה מחדש של המשחק. תודה לכל העוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
על ה-Shaders אפשר ללחוץ אבל על שאר האפשרויות אי אפשר http://img161.imageshack.us/img161/7809/fxaf3.jpg ושמתי את זה על Custom Settings
-
- 7 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אלה נתוני החומרה במחשב שלי: מעבד: AMD Athlon 3000+ 64bit כרטיס מסך: Nvidia GeForce FX5500 זיכרון: 1 Gb לוח אם: Abit KV8-MAX3 - 5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394 הארד דיסק:32EVA0 WD 120 Gb מתאם אודיו: Realtek ALC658 @ VIA AC'97 Enhanced Audio Controller windows xp home service pack 2 האם לפי נתוני החומרה האלה אוכל להריץ את המשחק?.. כי מה שקורה כרגע זה שהמשחק כאילו בא לעלות ואז הוא יוצא בחזרה לשולחן העבודה. חשבתי שמדובר בקראק אז הורדתי קראק והוא בכלל מעלה לי דוח שגיאות בעניין הפעלת המשחק.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אותו דרך סטים ותהיתי מגיע איתו בחבילה שעולה 19$ גם קאונטרסטרייק רגיל? אני יוכל לשחק בהאף לייף 2 בסינגל פלייר?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
יש לי את המשחק והוא עולה לי ואני אפילו מצמליח לשחק ב-2 משימות הראשונות בהתחלה אבל פתאום הוא קורס לי . הכרטיס מסך שלי זה X800 GTO2. יכול להיות שזו הסיבה? הכרטיס בכלל אמור להיות מסוגל להריץ את המשחק או שאני סתם מנסה?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
טוב ככה הקובץ עצמו הוא קובץ שאתה מתקין אותו והוא מתקין את המשחק call of duty ברגסטר כי הדיסק של ההתקנה של הcall of duty שלי לא טוב !!! ועכשיו כדי לשחק בחדש אני צריך שהמשחק יהיה מותקן ברגיסטר מאיפה אני יכול להביא את הקובץ לא יודע איך קוראים אבל אני יודע שיש קובץ כזה תודה לכולם תודה לכול העוזרים
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
גרסה 1.0 מלאה בבאגים. עברו כמעט 4 חודשים מאז יציאת המשחק לשוק, אם לא יותר.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
-
צריך קובץ שמירה של המישחק CALL OF CTHULHU: DARK CORNERS OF THE EARTH בקטע שאחרי הבית סוהר הקובץ נמצא ב- My Documents\Bethesda\Call of Cthulhu\AutoSave אודה למי שישלח לי ל- vilo1@walla.com
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
התחלתי לשחק טיפה במשחק(שעה+-) ואני חייב לציין שמודבר במשחק כיפי אחרי שמבינים את הרעיון (אני התחלתי להבין מערכת הקרבות קלה צריכים למצוא קבוצות קטנות של אויבים בהתחלה ואז לעבור לגדולים) את הסרטון בהתחלה העברתי כך שאני לא בדיוק יודע מה העלילה ומה רמתה.. אבל הבנתי שאמשחקים סוכני nsa שונים (אני חושב שזה אותו אירגון של סם פישר) העיקרון הוא לחסל כנופיות וטלהר את העיר על אזוריה השונים מכל מיני מרעין בישין... קיצר תנסו ותחוו דעה
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד תמשחק למחשב...? ראיתי סרטונים שלו בyoutube משחק מזה קטלני חבל על הזממן!!!
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
קליפ גיימפליי שמראה איך פישר נימלט מהכלא . http://youtube.com/watch?v=cmyBk0rVAUw
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שמעתי שיצא הדמו אבל אני לא מצליח למצוא אותו , עזרה. תודה
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני יחסית ממש בהתחלה של המשחק,שיצאתי מהכלא דרך צינור הביוב אל העולם הפתוח.. עכשיו לאן אני צריך להמשיך?? אין לי מושג לאן ללכת..
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
http://www.esl.eu/eu/euro-series/summer2013/codbo2/groupstage/rankings/ שלושה נציגות ישראליות!! כל הכבוד לנו
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
הנה כל המי ומה בתחרות הגיימינג השנה - https://gaming.walla.co.il/item/3473267
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. כבר הרבה זמן אני חושב על שדרוג שבעצם המטרה היחידה של השדרוג היא רק כדי שמשחקים יפעלו אצלי בצורה טובה. אבל גם חשבתי שלמה לי באמת להוציא הרבה כסף ולעשות שדרוג ממש רציני אם המשחקים עובדים אצלי ככה ככה ואני לא כזה גיימר רציני שחייב תגרפיקה הכי טובה כאילו אם אני משחק במשחק של שנת 2006 על אפשרויות גרפיקה בינוניות כמו ב-2004 אז זה בסדר מבחינתי. השאלה שלי היא האם אני חייב שדרוג על מנת לשחק במשחקים כמו: NBA Live 2006, Fifa soccer 2006, Hitman blood money, Scarface, Lotr battle of middle earth, need for speed underground 2........ המפרט שלי הוא: מעבד - Intel Pentium 4 2.4 pga448 זכרון - 512ram כרטיס מסך - geforce fx5200 128mb. תודה לכל מי שיעזור!
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
כל פעם שאני משחק בוורקרפט 3 אחרי זמן קצר של 20 דקות פחות או יותר הוא סוגר לי את המשחק וכותב לי את השגיאה הבאה: http://img302.imageshack.us/my.php?image=fatalerror8kg.jpg מה אני עושה?????????????????????????????????
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אהלן, קודם כל,wow משחק מדהים... התקנתי את המשחק,ואחרי ההתקנה הוא מבקש שאני יתקין את הדרייבר NVIDIA ForceWare 163.44 Driver ושאם אני לא יעשה את זה המשחק ייקרוס,לא הורדתי את הדרייבר הזה הורדתי את ההכי חדש,ואחרי שאני מוריד אותו,הוא לא רושם לי את ההודעה הזאת יותר,כאילו הכל בסדר, והוא ממשיך לקרוס...משהו מוזר...וכן...ניסיתי גם להוריד את אותו דרייבר בידיוק זאת גירסת בטא...ועדיין... מישהו נתקל בבעיה הזאת ? דרך אגב,מי שאוהב גוף ראשון,חובה לארגן את המשחק....
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אז ככה התקנתי את המשחק ושאני בא להפעיל אותו הוא רושם לי תבעיה הבאה מצרוף תמונה: מה זה הבעיה הזאת!?תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מציקה. בכל משחק רשת שאני משחק כל בערך 7 דקות המשחק נעצר לכ-10 שניות. אבל לא נעצר כאילו כל המחשב נתקע, אלא נעצר במובן של אני לא יכול לזוז בכלל. לא יודע, בקיצור, אי אפשר לשחק. הבעיה הזאת מאוד מאוד מציקה, שכן היא מתרחשת בתדירות גבוהה ותמיד פוגעת בחווית המשחקים. יש למישהו רעיון מה הבעיה? היום התקנתי SP2 והבעיה עדיין לא נפתרה.. תודה מראש, אלון
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-