משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
לפני שבוע התחלתי לשחק במשחק,הבעיה התחילה אחרי שהמליצו לי להתקין את התוכנה ATI TRAY -תוכנה חלופית לCCC של ATI ניסיתי התוכנה ופעלתי בדיוק לפי ההמלצות פה באתר : http://www.tweakguides.com/ATICAT_9.html עשתה לי רק בעיות התוכנה הזו,הסרתי אותה . היום אני לא מצליח להפעיל את המשחק בכלל ומקבל הודעת שגיאה (תמונה מצורפת) הסרתי והתקנתי את המשחק מחדש,לא עוזר. מישהו מבין מה ההודעה הזו? :s05: תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
המלצה למשחק פעולה לא משנה ישן או חדש.. שיהיה בסגנון far cry או HL תודה
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום! התקנתי את המשחק,לאחר תקופה הוא הראה לי שגיאה של prism3d. בעבקות כך הטעינה של המשחק ניפסקת ואין באפשרותי לשחק בו. אפשר עזרה איך לתקן את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום המשחק מותן אצלי במחשב אכשיו אני מנסה להתקין תהרחבה תיראו מה זה אומר לי http://img294.imageshack.us/img294/8228/untitledcd1.jpg
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
האם אתם יכולים לתת לי רשימת משחקים שיצאו וייצאו בקרוב שתומכים בסאונד דולבי דיגיטל AC3?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני משתגע כברר.. יש למישהו מושג איך עושים בתחרות הטבעות את התרגילים שבהם זורקים את הכדור על הקרש (או על הדברים שמצידי המגרש) ? הצלחתי לעשות את זה רק בפלייסטיישן אבל במחשב אני לא מצליח למרות שאני רואה כל הזמן שהמחשב עושה את זה... דוגמא: לזרוק את הכדור על הקרש ולרוץ ולהטביע לפני שהכדור נוחת על הרצפה. ועוד דוגמא למשהו שאני רוצה ולא מצליח לעשות: לנגוח את הכדור או לבעוט בכדור ואז להטביע... תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
האם זה נכון? לפי Gamespot המשחק אמור לצאת מחר, 3 בפבואר 2009?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מציקה. בכל משחק רשת שאני משחק כל בערך 7 דקות המשחק נעצר לכ-10 שניות. אבל לא נעצר כאילו כל המחשב נתקע, אלא נעצר במובן של אני לא יכול לזוז בכלל. לא יודע, בקיצור, אי אפשר לשחק. הבעיה הזאת מאוד מאוד מציקה, שכן היא מתרחשת בתדירות גבוהה ותמיד פוגעת בחווית המשחקים. יש למישהו רעיון מה הבעיה? היום התקנתי SP2 והבעיה עדיין לא נפתרה.. תודה מראש, אלון
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום מה מצב לכבוד B&W 2 שיצא ולכבוד זה שאין לי אותו התקנתי את המשחק הראשון בסדרה הבעיה היא שהמשחק לא עולה ולא עובד למרות שזה מקורי ולמרות שלפני חצי שנה זה כן עבד על המחשב מה אני יכול לעשות תודה נ.ב צום קל למי שצם
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
צריך שמירה של המישחק CALL OF CTHULHU: DARK CORNERS OF THE EARTH אחרי הקטע של הבית סוהר ICQ: 131383840
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
עזרה בשלב במשחק KANE & LYNCH בשלב שי בו משאית ענקית שדורסת את הבת? תודה לעוזרים מצפה לתשובה על תהיו כאלו מבאסיים נב כבר לא צריך בפוקס הרגתי את הנהג איך שהוא ועכשיו אני ניכנסתי אם המאית הזאת לבית כלא אין דבר יותר מגניב מזה
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
הי המשחק התגלגל לידי לפני שבועיים בערך וממש אהבתי. יש פה עוד מישהו שמשחק בו ויכול לספר לי על העלילה או יותר נכון על כל ההתפצלויות האפשרויות שלה כי זה ניראה אינסופי תום
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
סדרת המלחמה המפורסמת של EA Games מבצעת חזרה נוספת אל העתיד הקרוב - ומשילה מעצמה את מצבי המשחק המסורתיים ליחידים לטובת התמקדות בקרבות ענק מקווניםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז יש לי את הגירסה 1.33 אז ככה פעם שיחקתי ופתאום קרס לי המשחק היהאיזה חלון של המשחק שאמר שהמשחק קרס ומאכשיו אני לא יכול לשחק עם DINAMIK KIGHTS ולפני שהמשחק קרס היתי יכול .היו רואים איך שהאנשים מזיעים את כל החפצים,מה זה יכול להיות ?
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אז ככה... באתי להתקין את הפאטץ', ובחלון שאתה בוחר איפה להתקין אני בא ללחוץ NEXT ולא קורה... כלום אחרי מלא פעמים. מה הבעיה? תודה.....
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
געתי למשימה השניה שצריך לירות על חביות ואז על איזה רכב ואני לא מצליח ברכב לא הבנתי איפה לירות ? עזרה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
עדיין לא יצא לי להתנסות בסדרת משחקי CIV וחשבתי שהגיע הזמן... 8) אני מבקש מחובבי המשחק לספר בקצרה מה אהבו במשחק, בנוסף יש לי כמה שאלות: * הבנתי שהמשחק בתורות- הכוונה כמו ב-Heroes? כלומר ביצוע פעולות, סיום תור והעברת התור לעם הבא? * כיצד מתבצעים ונראים הקרבות במשחק? * בתור שחקן חדש, כדאי לי להתחיל דווקא ממספר 4 בסידרה?
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
סתם מעניין אותי כי זה נראה בלתי אפשרי.. אני בקושי עובר את המרוץ עם הטרקטורונים אבל השלה עם המשאיות שולט.. אפשר להפוך שם משאיות ודברים כאלה http://img404.imageshack.us/img404/2964/idrtdrtdrttd0.jpg http://img520.imageshack.us/img520/8383/dirtjs7.jpg
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, במשימה FLATLINE כאשר צריכים להוריד את פעימות הלב של Agnet Smith ע"י הזרקת הנסיוב הנסיויי לדמו-איך לעזאזל אני מזריק את זה ?? שאתה מחליף בתפריט זה לא מוציא מזרק. יש דרך אחת לחבל בגז אבל זה למישהו אחר(שהוא מכין מרק) יש עוד מישהו שכל הזמן שותה מהבקבוק אלכוהול שלו שהוא מחביא בגלובוס ואני לא מצליח לשים לו רעל בכלל יש רק תאפשרות של לסגור ולפתוח תגלובוס,ואפשר לחנוק את Agent Smith עם המשקולות שהוא מרים (אבל צריך אותו חי) .... ועוד משהו מוזר שחיסלתי את זה עם המרק וגם את SMITH עם המשקולת זה מסמן לי למעלה V אבל בתפריט OBJECTIVES זה לא הושג.מוזר. עזרה בבקשה. ד"א משחק נחמד :>.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אין לי עכשיו סקרין אבל זה נראה כמו בקבוקון בושם בצבע ורוד. תודה וחג שמח!
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
האם אפשר לשחק בUnreal Tournament 2004 בלי לשחק ברשת (משימות רגילות) ? או שזה רק ברשת ואין אפשרות לשחק רגיל? תודה, שיר.
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אותו דרך סטים ותהיתי מגיע איתו בחבילה שעולה 19$ גם קאונטרסטרייק רגיל? אני יוכל לשחק בהאף לייף 2 בסינגל פלייר?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
המשחק אמור לצאת עד יולי מקס' ועדיין אין זכר ממנו.. משהו יודע למה? דרך אגב HALO 2 עוד פחות מחודש!
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
סדרת האימה תנסה להיוולד מחדש בקרוב, ותדרוש מכם חומרה סבירה יחסית בכדי להנות (או לסבול) מכך לכתבה
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-