משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, בתור מנהל טורנירים יש לי מלא תלונות על היום חלק מהאנשים יוצאים וזה וצריך להתחשב בכולם אז התייעצתי עם ההנהלה ואמרו לי לעשות סקר על הימים טוב אז האפשרויות הם 1.ראשון 2.שני 3.שלישי 4.רביעי 5.חמישי 6.שישי 7.שבת החלטה שלכם!!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז איזה סדרה לדעתכם הכי יפה.?.אפילו ששלושתם מצוינות...
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
-
-
כל אחד יכתוב את משחקי האסטרטגיה שהוא הכי אהב עם דירוג 1 generals 2 red alert 2 3 Lord Of The Rings: Battle For Middle Earth 2 4 Lord Of The Rings: Battle For Middle Earth 5 c&c 3 6 company of heroes 7 Age of Empires III 8 age of mythology 9 Act of War
-
- 23 תגובות
- 3k צפיות
-
-
כולם להצביע לCOD:GHOST!!! http://iesa.org.il/about/%D7%A1%D7%A7%D7%A8-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%90%D7%9C%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%94 http://iesa.org.il/news/189
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מכיוון שאנחנו רוצים להיות בטוחים במאה אחוז נפתח סקר חוזר, נא הצביעו. שימו לב שכעת ניתן לבחור במשחק אחד בלבד. במשחק שיבחר נדאג להשיג שרתים ונעשה את המיטב כדי להחיות אותו. בעת הבחירה זכרו את השורה הקודמת. בואו נעשה את הסקר קצר ולעניין אז שלחו לכל החברים שמשחקים COD.. נפרסם את הסקר בטימספיק כל כמה שעות. לפי מצב ההצבעות הנוכחי נחזיר גם את COD8 וגם את COD4 ונמשיך לתמוך בהם לפי הפעילות והמצב בשטח.
-
- 23 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
לפני חצי שנה +- היה סקר על היום המועדף ל ODC ונבחר יום חמישי למרות שכמעט ולא הגיעו תלונות, נפתח סקר חוזר על מנת לוודא שהיום נוח לכולם. כרגע יש שני משחקים MW3/COD4 לכן שני הימים שיקבלו את הכי הרבה הצבעות יבחרו עבור המשחקים. הבחירה מרובה ולכן תשתדלו לבחור את היום שנוח לכם ביותר + עוד יום שיש לכם אפשרות לשחק בו. תיקון ~ *הערה אם לא יהיו יותר מ 40 מצביעים*, הסקר יבוטל
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נשמח לדעת את חוות דעתכם בסקר המוצג. כתובת הטיםספיק: 212.199.164.135
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
-
שלום לכולם! אני ממש צריך את עזרתכם! אני מבצע סמינר במערכות מידע כחלק מתואר ראשון במכללת תל אביב-יפו. השאלון עוסק בבחינת העדפות והרגלי השימוש של צרכנים במשחקי וידאו חינמיים. אשמח אם תקדישו כמה דקות מזמנכם למלא שאלון זה. תודה רבה על העזרה! לינק לשאלון- https://docs.google.com/forms/d/1ajCZ0qX1S6Pk9BYenoQ40pJ76g9_suVeVROrD-9LIM8/viewform
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
תודה לכל המצביעים תודה על התמיכה
-
- 10 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
בא לי על משחק מירוצים חדש... אני מכיר את NEED FOR SPEED: MOST WANTED + CARBON אבל המשחקים האלה יותר מידי קלים בשבילי.... אין לי כל כך תחרות קראתי על כמה משחקים ורציתי לדעת על איזה מהם ללכת, אני מכניס שם גם את NFS כי אולי הוא באמת הכי טוב
-
- 11 תגובות
- 855 צפיות
-
-
NFSPS לא בסקר כי שמעתי שהוא גרוע בטירוף... אם יש לכם נימוק חזק להצבעה - פנקו אותי
-
- 11 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הסקר הזה בא בעקבות ויכוח שהיה לי עם כמה חברים בנוגע לאיזה משחקים אנשים הכי אוהבים, לא מבחנת ז'אנר (פעולה, אסטרטגיה וכאלו) אלה מבחנת התקופה שהמשחק מתרחש בו. אשמח אם תענו בכנות ותוסיפו בהודעה מה הגיל שלכם באופן אישי אני הכי אוהב משחקים שמתרחשים בעבר הרחוק והם בדיונים, שיש בהם קוסמים מפלצות וכאלו... ואני בן 17 וחצי :]
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני פותח את הסקר הזה.... השאלה היא:כשאתם משחקים ויש קטע כזה,ואז אתם כזה חושבים חושבים חושבים חושבים קיצר מלא זמן ולא מגיעים לפיתרון,אתם הולכים להסתכל במדריך עזרה מצולם כזה באינטרנט? אני מתחיל ממני כמובן:אם אני ממש תקוע אני פותח את המדריך ומסתכל רק בקטע הספציפי שאני צריך ואז סוגר את המדריך וממשיך לשחק
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא הוספתי תשובה בשביל הצ'יטרים, כי הם לא אמורים בכלל להיכנס בגלל הכותרת.שאלה קשה אני יודע, אני בעצמי עוד לא ממש החלטתי מי מהם יותר מעצבן.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מאחר לסקר שהיה נראה מאוד מעניין ורציתי להגיד שכולכם רקובים. לאוהבי הקוד רדו מהסרט הזמן של קוד עבר כבר, אחרי קוד4 או אם זה ישמח לחלקכם את הלב הרך, אחרי קוד6, המשחק מת אז תפסיקו לחפש את הקאפים ואת הקהילות ובטח שאת הפרסים. המשחק המוביל כרגע הוא CS ואין שום דבר שמישהו פה יכול לעשות אז תקבלו את העובדה שהמשחק הרקוב שלכם מת ותמשיכו הלאה. אתם רוצים משחק חדש שלא "חרשו" בו או כל סיבה אחרת שאתם בוכים עליה? שחקו extraction. ולכל אוהבי הEXTRACTION גם אתם טיפשים, כמו שאמרתי לאנדריי המשחק מדהים אבל הוא עוד לא יצא אז תפסיקו לאונן עליו. עם כל הטוב שבו הוא מאוד אכזב אותי כשציפיתי שיהיה כמו ET, הוא לא מתקרב לחצי מהמשחק הזה אז תפסיקו לשחק אותה מבינים כשאתם חושבים שזה משחק מדהים רק כי פעם…
-
- 36 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות את המשחק GTA SA לPC ואני מחפש מחירים בחנויות אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות את זה בזול (עד 250) שיכתוב פה קישור לאתר האינטרנט של החנות בבקשה תכתבו רק דברים שקשורים למחיר תודה
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מעניין באיזה שרת גולשים יותר ישראלים, אפשר להצביע לשלושתם עם אתם משחקים בכל 3 השרתים.
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-