עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. חח טוב אני יודע שזה נשמע קצת מפגר, אבל אני מתגעגע פתאום למשחק הזה (זה ממש הראשון שיצא, דיסק צהוב כזה.. היה לי אותו לפני הרבה זמן על ווינדוז 95 חח) אני לא יודע אם זה בסדר להריץ את זה על מחשב חדש יחסית אם כן, זה בכלל יעבוד? וניסיתי לחפש פה קצת הודעות של משחקים ישנים, אבל אנשים דיברו על כל מיני משחקים ספצפיים שאני אישית לא מכיר ולא יודע עד כמה ישנים אותם משחקים שדיברו עליהם תודה =]

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. היי, אני מתלבט בין Logitech G27 בעלות של 1820 ש"ח בערך (כולל הכל) לבין Fanatec GT3 RS V2 + Clubsport Pedals + Shifters בעלות של 2850 ש"ח (כולל הכל) אשמח לקבל את חוות דעתכם ואם יש בעלים של אחד מהציודים הנ"ל. תודה

• 20 תגובות
    • 9.2k צפיות
  3. Started by doreiny,

שלום לכולם אני שחקן aa בעיקרון והמשחק התחיל לעלות לי על העצבים פינגים גבוהים ללא הכרה critical errors בקיצור לא בא לי לשחק בו יותר אני מתלבט בין css לבין bf2 יש דמו כדי לראות איך הם? אגב כדי שיהיה לי bf2-sf אני צריך לקנות עוד משהו?

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by parker8,

את ה-360 יש מצב שאני אקנה בשבוע שבועיים הקרובים, אבל את ה-PS3 רק בקיץ בחו"ל... מישהו יוכל למנות את היתרונות והחסרונות של קוסולה שמביאים בחו"ל (האם שווה לי להביא גם את ה-360 מחו"ל ולא לקנות בארץ בנתיים)? מבחינה גרפית, איזו קונסולה יותר חזקה? מבחינת שימוש כ-HTPC, מי עדיפה? זה השאלות שעולות לי כרגע, תודה לעוזרים מראש נ"ב אל תציעו לי WII! זה בכלל לא מתאים לי...

• 61 תגובות
    • 6.4k צפיות
  5. Started by Gosha,

התחלתי לשחק ב-MS Flight Simulator ומהר מאוד הבנתי שאין לי מה לעשות שם בלי ג'ויסטיק בסיסי לפחות. בלי לחשוב פעמיים קפצתי לחנות מחשבים וראיתי שם כמה דגמים של Logitech ו-Saitek. בגלל שהתקציב שלי מוגבל ונע בין 200-250 ש"ח נאלצתי לוותר מהר על המערכת היוקרתית הזאת של Saitek וצמצמתי את הבחירה שלי לשתי הג'ויסטיקים האלה: -Logitech® Attack 3 שעולה בחנות 200 ש"ח -Logitech® Extreme 3D Pro Twist Handle שעולה 250 ש"ח כמו כן נתקלתי בג'ויסטיק בסיסי ביותר של Saitek - SAITEK ST90 STICK שעולה 100 ש"ח אם אני לא טועה, אבל נראה לי בסיסי מדי (רק 5 כפתורים לתכנות ובלי ידית Throttle). שאלתי היא, מה הג'ויסטיק המתאים ביותר לטייס המתחיל? האם עלי לקפוץ על ה-Logitech® Extreme 3D או שאני יכול להסתפק…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  6. מה יהיה יותר מעניין לשחק ברשת?

• 17 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by galzo,

אנשים,יש לי התלבטות בין שני משחקים,ואני זקוק לעזרתכם והצעתכם חבר שלי מציע לי להתקין שני משחקים: האחד-Ghost recon:Advanced Warfighter והשני-Splinter cell:Double Agent וכאן מגיע השיקול הקשה...אני צריך להחליט רק על אחד מהשניים... [מפאת מחסור במקום בכונן הקשיח] בGRAW יצא לי להתנסות מעט מאוד,אפילו בקושי לחוות את דעתי עליו,אבל שמעתי ביקורות עליו וראיתי קטעים מהמשחק,והוא נראה מעולה...מצד שני-הבנתי שהמשחק דורש מחשב-על כדי לפעול כמו שצריך [ואם כבר אתם עונים על זה,אולי תועילו בטובכם לאמר לי איך המשחק יעבוד על המחשב שלי?אפילו הערכה גסה תעזור]...מה גם שאני לא בטוח אם גירסאת המחשב מגיעה לרמה של גירסאת הXBOX360? בצד השני של הזירה נמצא SC:DA החדש...עליו בקושי שמעתי משהו,ובטח ובטח שלא רא…

• 10 תגובות
    • 835 צפיות
  8. Started by bennnn,

שלום לכולם-יש לי את המחשב כמעט שנה ואלו המשחקים שהספקתי לסיים: the sabuter crysis crysis warhead call of duty-mw 2 call of duty-world at war call of duty-black ops shank medal of honor-2010 battelfield-bad company 2 mafia 2 james bond-blood stone turok כפי ששמתם לב אני די אוהב יריות מגוף ראשון,אך לא בהכרח. אני מתלבט עכשיו בין DARKSIDERS לבין S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat התחלתי לשחק בדרקסיידרס הגעתי אולי למשימה השנייה-משחק ממש נחמד-השאלה מה יהיה יותר קצר וקליל.? אני רוצה משחק שיהיה קל יותר ואסיים אותו מהר.מה עדיף מבין השניים? ואולי יש עוד משחקים שתוכלו להמליץ כפי שראיתם את הסגנון.וכן גי טי איי החדש לא ככ עשה לי את זה..תודה

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by NiMo1771,

כעקרון אני שחקן COD אבל הוא התחיל לשעמם.. לכן חשבתי אולי לקנות BF3 אני אוהב את COD בגלל שהוא מאוד מהיר ותמיד יש אקשן, השאלה היא האם גם בBF3 יש דברים כאלה? האם המפות לא גדולות מדי? אני לא ממש רוצה לשחק במפות שאתה צריך להסתובב במפה 5 דקות רק בשביל למצוא אוייב.. ואם אני כבר קונה, האם כדאי לקנות גם את ההרחבה back to karkand?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by wooper,

שלום אני תמיד שיחקתי במשחקי מחשב ולא הזדמן לי לשחק בps2 1.האם המשחקים טובים כמו משחקים למחשב? 2.אפשר המלצה על חנות שמוכרת בזול יחסית?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  11. Started by yotam360,

האם שווה לי היום לקנות battlefiled 2 או שעומד לצאת איזה משחק חדש שדומה לו??

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  12. אני מחליף מחשב.....וחושב להשאר עם הכרטיס הזה..... נגיד FIFA 2005 ...אפשר ? תודה.

• 9 תגובות
    • 852 צפיות
  13. כבר מספר פעמים מעירים לי על כך בפארטי שמהמשתמש שלי יוצאים רעשים שמפריעים מאוד. מה שמוזר זה , שאפילו אין לי מיקרופון, כך שאין לי מושג מהיכן זה מגיע. יש מצב שזה קורה רק שאני מחבר את האוזניות לפרונט של המארז - אבל אני בכלל לא בטוח לגבי זה. ממה זה נובע :s05:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. חברת EA Games מצאה את הדרך שלה לשמור על עניין בסדרת Battlefield שלה על רקע דחיית ההשקה של הפרק החדש - ומחלקת חינם לכולם את כל ארבעת חבילות התוכן של הלהיט הקודם, לזמן מוגבל בלבד לכתבה

15. המפיצה EA Games בוחרת לחגוג את חשיפת תאריך השקתו הרשמי של הכותר החדש בסדרת Mass Effect עם הצעה חינמית חביבה וקורצת לכתבה

16. סוני עומדת בהבטחתה להביא עוד להיטים אל עולם ה-PC - וב-14 בינואר זה יקרה לאחד מהמותגים הבלעדיים הגדולים והמפורסמים ביותר שלהלכתבה

17. מיזם חלוקת המשחקים On the House ממשיך עם משחק האקשן-תפקידים הזכור לטובה מסוף המילניום, ועם חבילת DLC נוסף עבור כותר ה-Battlefield האחרון שהושק עד עתה מפיצת המשחקים EA ממשיכה במינוף פלטפורמת ה-Origin שלה, הפעם עם חלוקה חינמית כפולה – של משחק התפקידים הקלאסי Nox, ושל חבילת DLC בשל Getaway עבור כל בעלי משחק הפעולה Battlefield Hardline. Nox הוא משחק "תואם דיאבלו" שפותח על ידי סטודיו Westwood הנודע לפני יותר מ-15 שנים, ועוסק בבחור צעיר מהעולם המודרני האמיתי שלנו שמוצא את עצמו בעולם פנטזיה מקביל בו עליו לסייע במאבק מול כוחות הרשע. לא בטוח שלכותר החביב הזה תהיה היכולת לספק היום אפקט דומה לזה שהוא סיפק כשרק הושק, אך כאשר הוא מוצע בחינם (עבור כל מי שפתחו לעצמם משתמש ב-Or…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. הכירו את המשחקים שיהנו מהטכנולוגיות העדכניות של כרטיסי סדרת GeForce RTX 3000 - ובראשם God of War שמגיע בקרוב אל עולם ה-PC באופן רשמי בפעם הראשונהלכתבה

19. אירוע The Game Awards היוקרתי סיפק לנו נקודת מבט נוספת על המובחרים של השנה הזו בתחום המשחקים - אבל בעיקר סיפק לנו עוד חשיפות והכרזות עבור הכותרים הגדולים והמעניינים של השנים הקרובותלכתבה

20. בואו להכיר את Super Mario Bros הטוב והישן משנת 1985 - עם טוויסט מודרני דמוי באטל-רויאל לכתבה

21. דגמי Pro, הפחתת מחיר או פתרון מלא לבעיית הזמינות של המערכות עוד לא נראית באופק, אך סוני ממשיכה לפעול לשיפור הקונסולות שלה באופן בלתי רשמי בצל התפתחות טכנולוגיות ייצור השבבים הזמינות בשוקלכתבה

22. משחק האסטרטגיה הייחודי של סטודיו Creative Assembly יושק בעוד קצת יותר מחודש, ומספק לנו סרטון משחקיות עדכני וגם מידע אודות חבילות תוכן חינמיות שיוענקו לשחקנים לאחר ההשקה אנחנו ממשיכים לספור את הימים שנותרו עד להשקתו המיועדת של אחד ממשחקי האסטרטגיה המסקרנים ביותרבשנים האחרונות – הכותר שינסה לשלב בין העולם הבדיוני העשיר של המותג Warhammer לבין היכולת המופלאה של סטודיו Creative Assembly ליצור משחקי אסטרטגיה וטקטיקה עמוקים, מאתגרים, מהנים ומרהיבים למראה. קשה לנבא מראש האם הקונספט הייחודי הזה יצליח והאם הוא יהיה מלוטש וחכם מספיק בכדי לקרוץ הן לחובבי סדרת Total War הוותיקים והן למעריצי Warhammer למיניהם, אך עד שנוכל לבחון את העניין באופן אישי במפתחת מפרסמים סרטו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. הכותר שינסה להמציא מחדש את סדרת הפעולה הטקטית הוותיקה מוכן למבחני הבטא הפתוחים שלו, בדרך להשקה הרשמית החגיגית בעוד פחות מחודש לכתבה

24. Started by abyss20,

הורדתי את המחשק BULLY גרסת אך אחרי הצריבה כשאני מכניס את המשק הLOADINGS מאוד ארוכים ולא נסבלים ולפעמים המשחק נותן אזהרה וומר שצריך להכניס בחזרה את הדיסק ולאחרונה גם נתקע לי לגמרי, שמעתי שצריך לצרוב אותו באופן מיוחד מישהו יכול להסביר לי איך בדיוק

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  25. אחרי האכזבה היחסית מגירסת ה-PlayStation 4, גם גירסת המחשב האישי של המשחק בעל 18 קווינטיליון כוכבי הלכת נתקל בבעיות משלו לכתבה

• 3 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים