עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by GameGems,

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  2. Started by Crown,

אז ככה אני תקוע עכשיו עם P3 עד שיהיה לי איזה Core2duo נחמד וכרטיס מסך נורמלי . ואין לי במה לשחק המשחק היחיד שיש לי הוא WAR3 ואני חורש עליו יותר מידיי הכרטיס מסך שלי הוא ti4200 יש לכם משהו להמליץ שירוץ טוב על המחשב הזה? (חוץ מדיאבלו!) רצוי משחק רשת, אני אוהב משחקי רשת. או אפשר גם קוואסט מאתגר. תודה.

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. <<< System Summary >>> > Mainboard : http:\\www.abit.com.tw SiS-645(SA7 V1.0) > Chipset : SiS 645DX > Processor : Intel Pentium 4 @ 2400 MHz > Physical Memory : 256 MB (1 x 256 DDR-SDRAM ) > Video Card : Nvidia Corp GeForce4 MX 440 [NV17.2] > Hard Disk : HDT722516DLAT80 (165 GB) > Hard Disk : ST340014A (40 GB) > DVD-Rom Drive : HL-DT-ST DVDRAM GSA-H10N > CD-Rom Drive : HL-DT-ST CD-ROM GCR-8520B > DVD-Rom Drive : IO7544Z GOV866T SCSI CdRom Device > Monitor Type : ProView Technology - 16 inchs > Network Card : Realtek Semiconductor RT8139 (A/B/C/810x/813x/C+) Fast Ethernet Adapter > Operating System : Mic…

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  4. היי, הנה הרשימה שלי למשחקים מומלצים, חלקם בעלי גרפיקה כבדה יחסית וחלקם הרבה פחות. רציתי לדעת אם תוכלו להמליץ לי על משחקים נוספים ל PC פרט למשחקים הללו, כל ז'אנר יתקבל. ה DONE אגב אל תשימו לב אליו, הוא מסמל משחקים שסיימתי [או קרוב לזה, כבר לא זוכר!] -------- Spider-Man 3 *DONE* - S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl - *DONE* *DONE* - Need for Speed Carbon - *DONE* Ghost Recon Advanced Warfighter 2 X-Men Legends II: Rise of Apocalypse *DONE* - Age of Empires III - *DONE* *DONE* - Top Spin 2 - *DONE* *DONE* - Overlord - *DONE* Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent Battlefield 2142 *DONE* - F.E.A.R - *DONE*

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. החנות המקוונת עורכת מכירה בהנחה לכותרים אשר התמודדו על פרסי טקס ה-Game Awards המקוון הלילה לכתבה

6. אהלן אנשים! הנה המשחקים מהטורניר הברונז פלטינום שארגנו Amit ו-Gulzar! וגם עזרו לי לשדר (וגם Sectorix) - סיבוב 2 - סיבוב 3 - חצי גמר - (לינק למשחק הבא בסוף הסרטון) גמר - (לינק למשחק הבא בסוף הסרטון) מקווה שתיהנו

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  7. שלום רב, המטרה של אשכול זה הוא אישי בלבד. אני צריך כמה המלצות שלכם (שכן לא הייתי בענייני הגיימינג די הרבה זמן..) לכמה משחקים מסוגים שונים: יריות מגוף ראשון (משהו שקיים ולא עתידי) מירוצי מכוניות (הNFS החדש?? איך הוא נקרא?) יריות סגנון מקס פיין 3 RPG טוב סגנון C&C משחק בסגנון הירוס (ד"א, מה האחרון שיצא?) משחק בסגנון דיאבלו 3 - ועוד המלצה/שתיים שלכם מאיזה סגנון שאתם אוהבים אישית ודי חדש.. נ.ב מתי יוצא הGTA החדש - והאם יוצא לPC? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Godmoney,

לכל מי שלא רוצה להוריד משחקים פיראטיים אבל עדיין לשחק במשחקים על רמה http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=448637&sid=127 זה הכתבה החמישית, בתחתית העמוד יש גם לינקים ל-4 הקודמות

• 14 תגובות
    • 907 צפיות
  9. Started by Godmoney,

http://www.shacknews.com/onearticle.x/48759

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  10. Started by Guarding angel,

היי קבלו ותהנו http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=217471&sid=127 http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=369995&sid=127 http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=376127&sid=127

• 23 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by רפאל סרוסי,

שלום לכולם כל מי שרוצה לקנות משחקים מלאים מוזלים ילחץ על אתר הזה https://www.g2a.com/r/user-58f5a85d4c48f

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  12. Started by kaisman,

מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד משחקים מלאים חוץ מKAZZA ומורפיוס! כאילו אתרים!

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  13. Started by naoriko,

שכל אחד ייתן שם של משחק הכי ממכר שהוא חושב! :]

• 91 תגובות
    • 18.8k צפיות
  14. חבילת Humble Bundle חדשה זמינה ברשת - והעלות היא כמו תמיד כזו שפשוט לא תוכלו לסרב לה לכתבה

15. Started by overload,

אני מחפש משחק FPS מציאותי, היחיד שאני מכיר שניסה לעשות את זה זה אמריקס ארמי אופ' שכבר חרשתי עליו בערך שנתיים ונמעס לי. מישהו מכיר משחק דומה למולטיפלייר עדיף שיצא או הולך לצאת בקרוב? כבר די נמעס לי ממשחקים בכליות, לא מחדשים כלום וכולם די ממוצעים ומטה ואין מהסוג שאני אוהב באמת, כאלה שדורשים וחשיבה בקרב, להבדיל מUT04\CS\BF2\COD2 ואחרים (BF עוד סביר יחסית, אבל בכל זאת זה נראה כמו סרט מצויר ולא קרב), לחימה טקטית בקיצור.

• 51 תגובות
    • 5k צפיות
  16. Started by nirkatan2,

Assassins creed, PES 11, Bioshock ועוד משחקים מקרטעים לי על המחשב. לא במהלך כל המשחק, בעיקר בקטעים עמוסים (הרבה דמויות, סצינה עם הרבה פרטים ועוד) עזרה בבקשה! מפרט המחשב: Motherboard: Asus p5kpl-cm Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit Processor: Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz (2 CPUs), ~2.5GHz Memory: 4096MB RAM DirectX Version: DirectX 11 Card name: ATI Radeon HD 4800 Series Display Memory: 2296 MB

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by matizami,

יש לי תופעה מאוד מוזרה כמעט עם כל משחק (football manager, crysis 2, black ops). הרבה פעמים שאני מפעיל משחק אחרי כמה שניות המחשק מתמזער ואני חוזר לוינדוס. אני לוחץ על המשחק, ואחרי שנייה זה חוזר לוינדוס. זה יכול לקרות כמה פעמים אז שזה נשאר על המשחק. יש לי וינדוס ויסטה. חלק מהמשחקים הם דרך סטים. אני מקווה שזה קשור לפורום הזה

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. אוקי,יש לי במכשיר Emulator ל Sega Megadrive בזמנו היה לי את הקונסולה,והיו המון משחקים יפים,שכבר שכחתי את השם,והסיכוי שאני אעלה משהו מתהום הנשיה הוא אפסי,ובקשר למכשיר,אבד עליו הכלח והוא הועבר \נתרם למישהו אחר,אז אין לי איך להזכר,אבל נוסטלגיה זו נוסטלגיה,ובטח אתם מכירים כמה משחקים יפים וטובים. יש לי כבר GOLDEN AXE MORTAL COMBAT מה אתם עוד ממליצים? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שיחקתי בשני החלקים של Darksiders ונהנתי מאוד. מישהו מכיר עוד משחקים בסגנון? אגב, זה מה שנקרא Hack-n-Slash? בתודה מראש.

20. באובליביון ובCOH, שכבר עבדו לי פעם, חודשים על חודשים בצטרה מעולה, החליטו פתאום לעשות בעיות לפני משהו כמו שבועיים. ניסיתי כבר הכל: החלפתי דריברים הלוך ושוב(7.9 לדריבר שקיבלתי עם הכרטיס וחוזר חלילה), ניסיתי עם catalystCC ועכשיו אני עם ATI TrayTools. שום דבר לא עזר. לפעמים הם עובדים ולפעמים לא. COH נותן NO Signal במסך אחרי שהוא טוען את השלב(כשיש את הסרט הזה לפני תחילת משימה שעושה שימוש במנוע של המשחק) ואובליביון נותן error report כשאני מתחיל לטעון את המשחק(התפריט הראשי->continue-> הודעת שגיעה) משחקים אחרים(Gunz: The Duel, Worms WP) עובדים ולא עושים בעיות.... עזרה!!!!%!@

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by gman_il,

שלום חברים. אני לא יודע אם זה המקום , אבל כבר ממש נואש. כמעט כל משחק שמותקן אצלי על המחשב , נתקע בשלב כזה או אחר , עושה רושם שזאת בעיית סאונד. הנה המפרט שלי , אשמח לקבל כל הצעה או פתרון... AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200+ DFI nF4 Leadtek Winfast PX7800 GT Extreme 256MB Samsung 1GB DDR 400Mhz אם יש צורך בפירוט נוסף אנא עדכנו אותי. תודה מראש.

• 32 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by liav12,

אהלן, שיחקתי בדיוק במשחק הנ"ל ויש לציין שהוא ממש נחמד, אמנם ללא חופש פעולה גדול ויש לו חסרונות (קריסות, בנוי בצורה שלא ניתן לקפוץ וכו'), אבל מצא חן בעיני המון הנושא, רציתי לדעת אם אתם יכולים להמליץ לי על משחקים דומים בסגנון שאפשר לקנות או להוריד מסטים וכדומה? שיחקתי ב PS ב GOW, והוא מעולה ואותו סגנון, גם POP. עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו מעניין ביותר, רציתי לדעת מחוו"ד ישיר של שחקנים. תודה

• 11 תגובות
    • 855 צפיות
  23. הייתי רוצה לחזור לבלג'רס גייט אבל הוא ישן מדי...ובכ"מ הדיסקים שלי נעלמו. יש משחקים, לא כבדים מבחינת גראפיקה, שאפשר להתעמק בהם ועדיין לשחק בכיף? ולא תלת מימד משהו פשוט...דיאבלו נחמד אבל ניסיתי עכשיו את דיאבלו 2 הישן והוא עושה בעיות עם ווינדוס 7...חוץ מזה שהוא חרוש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. קניתי מחשב חדש והמשחקים עובדים אצלי מהר...יותר מידי מהר אי אפשר לשחק מה יכולה להיות הבעייה??

• 57 תגובות
    • 5.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים