עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. הורדתי את המוד Garrys Mod On Wheels איפה צריך לשים את התקיות של המוד You have to extract the contents of this zip file TWICE, once to your hl2 dir and again to the mod of your choice, (in this case, probably gmod folder) Example: Extract to D:\games\steam\SteamApps\SourceMods\gmod Extract to D:\games\steam\SteamApps\USERNAME\half-life 2\hl2

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  2. יש לי בעיית בשמיעת קול במשחק gta זאת התמונה הראשונה: עכשיו כשאני מנסה להיכנס לתיקיית ההתקנה של gta ומנסה להפעיל את הקובץ: TecAudio.bat הוא מתחיל להריץ דברים. תמונה שנייה: ובסוף נותן לי את השגיאה הבאה. תמונה שלישית : מה עושים איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה לעוזרים. ועוד: השגיאה שבתמונה השלישית ניתנת לי גם בעת התקנת תוכנה כמו hebmaster (אולי זה בעוד תוכנות אני לא יודע כרגע זה מה שנתקתי) בתמונה הבאה מופיעה לי השגיאה בהתקנה: *תודה רבה למי שעוזר.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי RADEON 9550 והמשחק Carom3D ל א זז לי חלק,אני לא יודע מה הבעיה עשיתה כבר הכל: עידכון לכרטיס מסך שיחקתי כבר בכל ההגדרות של המשחק... אולי למישהו ממכם יש פיתרון?

• 1 תגובה
    • 856 צפיות
  4. סיימתי את כל המשימות קניתי את כל הבתים אין מה לעשות איך מסיימים את המשחק (לא אמור להיות סירטון שהוא מת או משהו כזה ???)

• 25 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. Started by 888,

דיון הרשמי למשחק GTA:sa כל השאלות , הערות , הארות לדון פה

• 189 תגובות
    • 16.8k צפיות
  6. Started by THE-MASTER,

כבר שנה וחצי אני לא משחק במחשב בגלל שאחרי המשחק מאפיה שום משחק לא מרגש אותי שמעתי שיוצאת מין גרסת המשך למשחק ואפילו ראיתי סרטון של הרחוב וסביבת המשחק אז אם יש לכם מידע על המשחק אנא אמרו הדבר היחיד שאני יודע זה שזה אמור לצאת בסוף 2005 .

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  7. שלום לכולם רציתי לדעת אם לאחרונה יצאו מירוצי אופנועים רציתי לדעת בכל מקרה על מישחקי אופנועים שיש תודה קובי.

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  8. Started by ori83,

אני מנסה להתקין גובלינים 3 אבל כשאני מפעיל את הקובץ התקנה המסך נכבה ועובר למצב המתנה. כדי לצאת מזה אני לוחץ על alt+tab וסוגר את החלון. זה קרה לי עם כמה גירסאות שהורדתי כך שאני בספק שזה בעייה במשחק. 1. מישהו יודע איך אני פותר את זה? 2. אם למישהו יש לינק למשחק אני אשמח לדעת :-) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  9. Started by night-fire,

רציתי להתחיל משהו חדש.. אני מחפש משהו בסגנון gunbound או hover bord . (בבקשה הכל חוץ מ-mu) תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  10. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

שיחקתי קצת במישחק שמרתי אותו ויצאתי,אחרי שניכנסתי בפעם השניה הכסף שלי הוסיף לעצמו 999 אלף.. איך אני מחזיר אותו שיהיה כמו מיקודם? [בערך 15 אלף.. :-[]

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  11. Started by STRENGTH,

הסוף בכלל לא היה מובן לי. וזה אמור להיות סוף עצוב??? זה הפעם הראשונה שאני מסיים משחק ויש סוף לא טוב :'( מישהו יכול להסביר לי מה קרה בסוף?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by thegodx,

הגעתי למשימה שאני צריך להרוג 80 זומבים בבית..אחרי שאני הורג את כולם זה יוצא מהמישחק וקופץ חלון עם הבעיה: AWZombieTom Save9.AWZombieTom5 moved without proper hashing History: FCollisionHash::RemoveActor <- AActor::KFreezeRagdoll <- UObject::ProcessEvent <- (AWZombieTom Save9.AWZombieTom5, Function AWPawns.AWPerson.Destroyed) <- ULevel::DestroyActor <- (AWZombieTom Save9.AWZombieTom5) <- UObject::ProcessEvent <- (AWZombieTom Save9.AWZombieTom5, Function AWPawns.AWZombie.RagdollAlive.PostLoadGame) <- UGameEngine::LoadMap <- LoadURL <- UGameEngine::Browse <- ClientTravel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop WTF?!

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  13. היי שלום אני כבר סופר חודשיים את הימים עד שיגיע ה-7 לחודש הזה שיצא כבר סאן אנדרס... יש לי כמה שאלות ואני אשמח אם מישהו שיודע יענה לי עליהן: 1) מישהו יודע כמה זמן אחרי השיחרור לחנויות של המחשק ל-pc מישהו יפרוץ ת'משחק וישחרר אותו להורדה..(מצטער אני לא קונה משחקים).. 2) כמה מגה הוא יתפוס ? (הבנתי שיש בערך 3 ג'יגה שירים). 3) האם אני יצטרך כונן Dvd או צורב די וי די בכדי לשחק בו.. מקווה שתענו לי,למרות שאלו שאלות קשות... תודה ושבוע נפלא גיל. ??? :-[ :-X :-*

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by ביז'ו המוס,

שלום לכולם, יש לי את המשחק MAFIA חוקי ומשום מה אני לא מצליח להתקין אותו.. אני מכניס את הדיסק הראשון ומתחיל בהתקנה, מחליף לשני מתי שצריך ואחר כך לשלישי, הביעה היא שבדיסק השלישי ממש לקראת הסוף הוא פשוט מפסיק להתקין את המשחק.. הוא לא ניתקע או משהו.. בדקתי והדיסקים לא סרוטים ולא כלום.. יש למישהו רעיון למה זה קורה?

15. Started by ukeboy,

שלום אני מחפש מקום אמין באיזור חיפה והצפון שבו ניתן לקנות ולהתקין צ'יפ לפלייסטיישן 2........ תודה....... 8)

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  16. אני רוצה לשחק עם חברים אבל אנחנו לא מצליחים לקלוט איך ליצור משחק מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  17. שלום לכולם ! אני מחפש משחקים כמו MU אם מישהו מכיר משחקים טובים ונחמדים כאלו אז שיביא פה קישור תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני מחפש את הפונט של המשחק, תודה.

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  19. שלום, אני לא מצליח לשנות את detail lvl ליותר גבוהה איך שאני משנה המסך נהיה שחור עם כל מיני נקודות כאלה יאנו חלק מהתמונה.. כל שאר ההגדרות על הכי גבוה ברזולוציה 1024*786 משהו כזה אקיצר הכל פועל יפה חוץ מזה תודה מראש. אלי

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  20. Started by vinipyx,

הכוונה בדימו , כי אני לא בטוח שהמשחק המלא כבר יצא

• 13 תגובות
    • 936 צפיות
  21. Started by LIOR42,

קבלתי משימה שאני צריך להגיע מתחת לגשר ושם מחכים לי שלושה אנשים אני מדבר עם האמצעי ואני לא יודע מה צריך לעשות

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  22. המקור: http://www.gamershell.com/news/22475.html מי כמוני מחכה שזה יגיע אלינו כבר? ישלח לחנויות (ויופץ ע"י EA כמובן) החל מה- 21 בחודש זה. HF

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  23. אם למשהוא יש תמשחק ויכול להגיד לי עם המשחק שווה משהוא? כי חבר שלי אמר שזה משחק יפה וחבר שלי השני אמר משחק מגעיל בטירוף וסתם חיקוי של ניד פור ספיד.. אז מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  24. Started by avi333,

התקנתי אותו והכל והוא אומר שהוא לא מוצא תקובץ d3d9.dll ואני לא מבין מה הבעיה כי כשעשיתי חיפוש במחשב הוא מצא תקובץ הזה אז מה לעשות??

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  25. Started by Green,

שלום יש לי את World of Warcraft קנוי ומקורי רציתי לדעת אם יש פאצ' או קראק שאני יוכל לשחק במשחק לא באינטרנט זתומרת לפני שאני משלם את ה12$ שאני יוכל לשחק קצת אוףליין בשביל ללמוד את המשחק ולחקור אותו ושוב אני אומר המשחק מקורי וחוקי! תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים