משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
המשחקים יתמכו במעבדים AMD A64 ?
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מי שמעוניין שיצור קשר יש לי את כל המשחקים איזה שאתם רוצים כל הסוגים כל המינים. חלק קטן מהמשחקים תוכלו לראות באתר הזה: http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=170536 מי שמעוניין אי סי קיו 224606
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אנשים אז ככה: חברים שלי הפילו עלי לארגן לנו lan party לכבוד סוף השנה. הבעיה היא שבערך שנתיים לא עקבתי אחרי שוק המשחקים והרקורד שלי עומד על בערך משחק אחד לחצי שנה... אוקי, פרטים טכניים: + אנחנו 3 אנשים + עוד 2 דרך חיבור VPN ( כלומר לא יהיו איתנו לאורך כל הסופש). + המחשב הכי חלש זה הלפטופ שלי, והוא די חלש: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T5450 @ 1.66GHz nVidia GeForce 8600M GS - 256 MB 2GB RAM + משחקים ששיחקנו בעבר (אלה שאני זוכר): neverwinter nights 2 storm of zehir Red alert 2 starcraft dungeon siege 2 serious sam 1\2 unreal tournament 2004 (או 2003 לא זוכר..) baldur's gate 2 אני אשמח אם תוכלו לזרוק לי רשימה של משחקי LAN כיפיים , עם דגש על RTSים, …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה את ה Logitech Rumblepad 2 Cordless ותהיתי אם יש המלצות למשחקים מסויימים שיותר מהנים לשחק עם הגיימפד (מתוך נסיון כזה או אחר) Gta:sa ו Juiced בינתים מעולים, עוד המלצות בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום קניתי MP5 של חברת SILVER LINE מדגם : SL-601 תוצרת סין כתוב בספר שלו שהוא תומך במשחקים. אין לי מושג איזה סוג משחקים אני צריך לחפש. ניסיתי להפעיל איזה כמה קיבצי משחקים בעלי סיומת RKP אך ללא הצלחה, בבקשה אני צריך קצת עזרה, תודה
-
- 4 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
עכשיו כשיש לי 2 ג'ויסטיקים למחשב, הייתי רוצה למצוא עוד משחקים למחשב שאני יכול לשחק עם אחי או עוד חבר, כמובן מלבד PES2010 שדי מאכזב אותי. אם יש משחקי מכות בסגנון TEKKEN זה יהיה מצויין (לא להמליץ על SSF4)
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי שלום, הייתי מעוניין לדעת איזה משחקים מאפשרים לשחק עם 2 שחקנים לא אונלין. קניתי 2 שלטים למחשב ואני מחפש משחקים שמאפשרים לנו להתמודד יחד או להתחרות אחד נגד השני. הייתי שמח לשמוע על משחקי יריות/ספורט. תודה
-
- 21 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
למישהו יש המלצות בעיקר למשחקי מכות (בסגנון riday night round 2)?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רק שני משחקים מותקנים במחשב: the suffering ו madden nfl 2004 ופתאום שניהם לא עובדים אני מקבל הודעת שגיאה שקובץ ההפעלה (mainapp.exe לדו) נתקל בבעיה ועליו להיסגר מה זה יכול להיות, לא התקנתי כלום ואין לי חיבור לאינטרנט במחשב הזה מה זה יכול להיות? יש לי השערה של וירוס אבל אנטי וירוס מעודכן לא גילה כלום
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
כבר כתבתי הודעה בתראד אחר של mass effect אבל לא הצליחו לעזור לי ועכשיו עוד משחק לא עובד אז הנחתי שאני יכול פשוט לכתוב כאן. קיצר גם mass effect ןגם mirror's edge לא ועבדים ופשוט נופלים אחרי שלוחצים play. זה ממש מתסכל ניסיתי להתקין מחדש וניסיתי לעשוצ פאטצים וכלום לא עוזר.. מישהו יכול להציל אותי? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
האחיות שלי כל הזמן מבקשות לשחק במשהו.. ואין לי כל כך מה להביא. הם לא ישחקו FC2 וגם לא WIC... מותקן עכשיו Kung Fu Panda, אבל הן כבר חרשו עליו... למען האמת הן גם משחקות ב NFS, בלי יותר מדיי להבין דברים חוץ מהמירוץ עצמו. איזה עוד משחקים תמליצו לבנות 6?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הנה דילמה, יד ימין שלי מושבתת לחודש הקרוב (ובדיוק שיצא THE WITCHER 3 כמובן), מה שמעלה את השאלה, איזה משחקים אפשר לשחק רק עם יד אחת?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
בשעה טובה ומוצלחת קיבלתי ליום הולדת הגה של לוג'יטק (הדגם עם הויברציה בלי ההילוכים) שיחקתי בו בשלושה משחקים (gta 4 שגם ככה השליטה במכונית זה מרגרינה) nfs pro street ואיזה משחק של bmw בקיצר, לא נהנתי אשמח להמלצות למשחקים שעובדים טוב עם הגה ואוכל להנות ממנו כמו שצריך תודה
-
- 10 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
שלום חברים אני חייב לדעת דחוף איך מורידים משחקים מהאתר למחשב
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חייב משחקים חדשים ומלאים להורדה אז בבקשה ממכם עיזרו לי :'(
-
- 0 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
הי שלום לכולם, רבה הגורל וחברה שלי כרגע בארה"ב לתקופה מאוד ארוכה. עכשיו סקייפ והכל זה מגניב אבל צריך גם להיות יצירתיים ולעשות דברים ביחד, אחד הדברים שחשבתי עליו הוא לשחק משחקי רשת ביחד. לזה חשבתי על 2 משחקים, הראשון אסטרטגיה - Warcraft3, לי יש עותק מקורי והיא יכולה לקנות אותו בזול וזה יכול להיות מגניב השני אני רוצה משחק יריות First person shooting, צריך להיות משהו קליל (הלפטופ שלי יחסית חזק אבל שלה לא משהו) ושאני יכול לבחור לשחק איתה ואם אני רוצה אז גם רק איתה (אבל שתיהיה גם את האפשרות לשחק מול אחרים) אני אשמח להמלצות בנושא, חשבתי על American Army אבל מכיוון שלא שיחקתי בו מאז הראשון יצא אני לא ממש יודע\זוכר איך הוא מתנהל ברשת. עריכה --- שחכתי משהוא חשוב (!!) היא עם מק, אז…
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו יוכל להמליץ לי על משחקים שיתאימו לילד בן שלוש? לא משהו כבד מדי... דברים קלילים תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אם מישהו יכול להמליץ על משחקים לילדה בגיל 13 אני אודה לו יש לה מחשב לא רע אז משחקים חדשים ויפים יתקבלו בברכה תודה
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תנו לי שמות למשחקיים לילדים לדוגמא דייב פקמאן יש אתר למשחקים האלה?.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תוכנית ה-Xbox Game Pass בדרכה לחלונות 10 באופן רשמי, ותספק תחרות ישירה ל-Origin Access של EA שכבר פועלת בתחום לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני והחבר'ה שלי רוצים לעשות לאן פארטי בערך 8-15 איש איזה משחקים אתם ממליצים חוץ מקאונטר ואנריל טורנמנט?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מארגן לאן-פרטי לכבוד שחרור של חבר ומחפש משחקים מקוריים. זה לא הלאן הראשון שלי (אנחנו נפגשים כבר קרוב 3 שניםכל כמה חודשים ללאן) בלאן יהיו בסביבות ה10 אנשים. בלאנים בד"כ משחקים DOTA וUT, לפעמים CS וקצת רד-אלרט 2 או WC3. יש קצת בעיה עם יכולות של מחשבים (חלק מהמחשבים בני 5~) אז משחקים חדשים לא באים בחשבון. אני מחפש משחק מעניין עדיפות למשהו שונה מFPS או RTS קלאסי. אחד המשחקים שאני מנסה לשחק כבר הרבה זמן הוא FALLOUT TACTICS שבזמנו ממש נהנתי לשחק בו ברשת, אבל לא הצלחתי לגרום למניאק לפעול על VISTA או 7 (ניסיתי גם VMWARE וגם זה כשל ) אז אם יש לכם המלצות למשחקים שיוכלו לרוץ על מחשבים חלשים ומהנים במולטיפלייר אני אשמח לשמוע. תודה מראש, בני.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא שיחקתי בערך 7 שנים בתקופה שלי היה COD4 וקרייסיס מחפש משחקים דומים שירצו על הלפטופ שלי הוא לא כזה חזק כרטיס אנבידיה MX150 לא חייב משחקים חדשים כיוון שלא שיחקתי הרבה מאוד שנים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תראו את המפרט בצד. השינויים היחידים שעשיתי אצלו FX5200, 1.5GB DDR400 איזה משחקים אני יכול לשחק עליו? אפשר לגרום למשחקים מודרניים לרוץ עליו בצורה סבירה (1280X1024/1024X768) ע"י החלפת כרטיס המסך?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-