משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
חבר'ה! אני מחפש משחק אופנועים למחשב הכי חדש או טוב שאתם מכירים תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי ערב טוב, אני כבר מספר שנים שלא שיחקתי באף משחק אבל לאחרונה ניכנס בי איזשהו חשק לשחק מעט. השאלה שלי היא איזה משחק אסטרטגיה חדש יש שמעניין וכיף לשחק בו? אני מעדיף משהו בסגנון AGE OF EMPIRES כמו שהיה בעבר. תודה מראש על ההתייחסות.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז פתאום היה לי התקף של רצון למשחק אסטרטגיה... יש המלצות? ניסיתי את הדמו של WORLD IN CONFLICT ולא מתתי עליו... יותר אהבתי CNC וכאלה... יש איזהמשהו? רצוי שהמשחק אסטרטגיה לא יהיה סגנון COH ו-WIC, לא ממש אהבתי אותם... תודה
-
- 4 תגובות
- 507 צפיות
-
-
למה כבר שנים לא מוציאים משחק אסטרטגיה אמיתי עם נשקים וכלים אמיתיים ולא כל מני כלים ונשקים דמיונים? אני מחפש משחק אסטרטגיה כמו גנרל שרוב הכלים שם אמתיים יש משהו כזה היום או להמשיך לחק מגנר? תודה על העזרה ושנה טוב לכולם
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך להמליץ על משחק לחבר ששיחק כבר בWARCRAFT 3 האגדי ורוצה משחק אסטרטגיה מעולה שמבחינת דרישות מערכת קטן , כלומר יורץ יפה על ידיי מחשב משרדי אפילו (ברמה של PENTIUM 3 או CELERON )
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב הורדתי את המשחק מהטורנט ויש לי סטים מותקן על המחשב לפני שאני קונה משחק אני בודק אותו כמו כולם ועם באמת שווה להשקיע עליו כסף. כי לא בא לי לזרוק 150 200 שקל ככה. עכשיו הורדתי תמשחק מהטורנט והוא פותח לי תסטים כאילו איך שאני לוחץ על האייקון קופץ לי הסטים ומכניס אותי לדף הקנייה של המשחק מה אפשר לעשות? אשמח לעזרה בנושא חברים ועם הוא באמת טוב קונה אותו ויאלה חרישות של החיים כמו שתקופת הג'נרלס ג'נרלס זה אחד המשחקים הטובים ששחקתי וזה נראה גם אחלה משחק. act of aggression אשמח לעזרה או הורדה שלא תקפיץ לי תסטים או שאפשר לעשות משהו בהגדרות. תודה לכולם ויום חמישי מגניב
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על משחק אסטרטגיה טוב שיצא לאחרונה? משהו בסגנון Warcraft 3, או Age of Empires 3?
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
שלום חברים, אז החלטתי שאני צריך משהו שיעסיק עד ש- Battlefield 2 יגיע לארץ ויהיו לי האמצעים לקנותו... אני רוצה משחק אסרטגיה בזמן אמת, ושיחקתי כבר ב- C&C Generals + Zero Hour Warhammer 40K: Dawn of War Homeworld2 Warcraft 3 (איבדתי את הדיסק.. אבל אין לי כוח לחזור לשחק או לקנות את חבילת ההרחבה) אני אוהב משחקים שאתה אוסף משאבים, בונה בניינים ויחידות.. לכן לא אהבתי את Rome Total War Ground Control 2 מה נשאר? Age of Empires III רחוק... מה עם - Battle for the middle earth Nexus: the jupiter incident ? Earth 2160 כרגע רק בגרמנית. תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש כבר איזה שבוע איזה משחק אסטרטגיה טוב ולא מוצא!, אני רוצה אחד יחסית חדש שיצא באיזור 2011~2012. אני מדבר על משחק אסטרטגיה בזמן אמת מהסוג שבוא מייצרים מבנים וחיילים, בסגנון SC או משהו כזה, משהו עם גרפיקה מושקעת, אבל לא TOTAL WAR וכל אלה שמבוססים על TURNים. יש למישהו איזה המלצה טובה?
-
- 17 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
אפוס הסטורי רחב מימדים על המזרח התיכון שציר זמנו מתפרש על 3000 שנה, מהתחנחלות השבטים ועד למרד בר כוכבא ויציאה לגלות האחרונה ממנה חזרנו ב1948... יהיו כמה קמפיינים, עברי, פלשתי, יווני ומצרי למשל בקמפיין עברי אפשר להדגים קצת ממלחמות ישראל בעמים הכנעניים, עמלק וכו', בקמפיין הפלשתי את הגעתם של הפלשתים מאזור יוון (לשם כך כונו גויי הים), הגעתם והתנחלותם ברצועת החוף הזו (אזור הלבנאט בשפה גאוגראפית), בקמפיין המצרי נטעם מקרוב את קרב קדש העתיק שהוא הקרב העתיק בהסטוריה. הגרפיקה של המשחק תצרטך להיות מפורטת כמו בAOE3 לדוגמא אך הרבה יותר חדה, צבעונית ועמוקה. ההסברים והסרטים הקדם-משחקיים יצטרכו להיות בעלי קריינות רצינית, נתינת הרגשה דרמטית וקשה, מעט מלחיצה ומרתקת, ממש לפני קרב. לשלב במשח…
-
- 51 תגובות
- 4k צפיות
-
-
היי חברים - מישהו מכיר במקרה משחק אסטרטגיה ריאליסטי (עם כלי מלחמה מתאימים לתקופה וכו'...) מלבד C&C Generals? יעזור לי המון תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המשחק במחשק זה עושה זאת על אחריותו בלבד לחץ כאן תבחרו ב Download למעלה ותתחילו לקרוע את המשחק זה מעביר זמן די מהר...
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשלב הראשון לא הבנתי מה רוצים שאני אעשה... אני נעול בתוך חדר עם עם איזה בוט מטומטם ות'ריפיאו מחרטט לי בשכל כל פעם משהו חדש (בסגנון טוטרויל) וכשאני עושה את מה שהוא אומר, הוא חוזר על עצמו. מישהו יכול להסביר לי איך אני יוצא משם? :[ ד"א, רק לי זה קורה שאם אני עושה equip ולדוגמא unequip לא קורה כלום? המשחק מלא באגים...
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
http://www.freak.org.il/Product.asp?Pid=0102121&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=1 חחחח מי שקונה משחק ב-200ש"ח יכול לקנות גם את אנריל טורנמנט 99 משחק השנה
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
זה לא אקשן או פעולה, זה לוקח הרבה סבלנות. כדי להירשם לחצו http://www.darkthrone.com/ ואם אפשר גם פה http://www.darkthrone.com/recruit.dt?uid=V23415B23415J23535R23520H23475D23505 בשבילי
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
Codemasters נוקטת בגישה מפתיעה וחושפת את הפרק החדש בסדרת משחקי Dirt - שכבר ניתן לנסות במסגרת שירות ה-Early Access של סטים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%91%d7%94%d7%a4%d7%aa%d7%a2%d7%94-dirt-rally-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%a8%d7%96-%d7%95%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%a9%d7%94/
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אהלן.. ראיתי את הסרטון של ה VENTAGE עכשיו, ויש שם קטע בחלל כזה שממש מזכיר לי את המשחק FREELANCER...יש משחק כזה שהוא בחלל ככה? שאפשר לטוס ממש לפוצץ חלליות וכו'...זה נראה ממש ממש מדליק... תודה!
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תגידו יש משחק בייסבול נורמלי (חדש יחסית) למחשב? כי חיפשתי בגיימספוט את הגירסה של EA Ncaa, והאחרון שיצא למחשב היה ב-99... משהו מכיר משחק טוב לבייסבול (לא חייב EA)... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
סיימתי את המשחק BATTLESTATIONS MIDWAY אתמול ואהבתי אותו מאוד... אבל כבר סיימתי אותו אז אין לי עוד מה לעשות בו... אז מישהו מכיר משחק טוב באותו סגנון?
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
מחפש משחקים מהז'אנר הזה. כרגע לא משנה אם ישנים או חדשים
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
היי בניתי משחק שנקרא "שלג בקיץ"-פתחתי עליו גם אתר עם מידע וקישור להורדה: http://niranbd.no-ip.com/newniranbd/new/snowman_home.asp מה דעתכם עליו?
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יש לי רשת של מחשבים בבית..(3) והתקנתי את המשחק ב2 מחשבים..חבר שלי ואני רוצים לשחק אחד נגד השני.. ניכנסתי לBATTELE NET יצרתי חדר ומהמחשב השני אני לא רואה אותו...אולי זה בגלל שזה בעצם על אותו אינטרנט? ניסיתי לעשות דרך חיבור ישיר וגם לא ממש הולך.. מישהו יכול לתת לי הסבר מפורט איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אחד המשחקים הטובים בתחום האסטרטגיה וחלל . יש את המשחק הראשון שהוא גם טוב אבל השני עוד לא יודע .(מוריד ) רציתי לדעת אם יש אנשים שמשחקים במשחק או מכירים אותו . נא לתת חוות דעת תודה .
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-