משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח לעבור את השלב BOAT,מאיפה אני יכול להוריד שלבים?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמעתי על המשחק Maple Story... נכנסתי לאתר הרשמי וניסיתי להוריד אותו אבל הוא יורד בקצב של בערך 2 Kbps! יש אתר אחר שאני יכול להוריד ממנו את המשחק?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להזכר במשחק כלשהו אני אשמח על העזרה אני לא זוכר הרבה על המשחק משחק מרוצים ששיחקתי ביסודי (לפני 9-11 שנים) זה משחק מרוצים ממבט מלמלה עם כל מני שיפורים למכוניות ובמרוץ כל כמה זמן היה אפשר לעשות תורבו די מגניב הייתה שם מכונית בשם בננה (או משהו כזה) די גרועה והמכונית של השלבים האחרונים היתה בצבע שחור מה שבטוח זה לא מיקרו משינס אני יודע שזה נשמה כמו כל משחק מרוצים ישן אבל זה מה שאני זוכר אני אשמח אם תעזרו
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה!! אני כבר הרבה זמן מנסה להיזכר במרוץ מכוניות ממש חמוד עם מכוניות קטנות היו כל מיני מסלולים, ביניהם אני זוכרת מאוד את השלג המשחק היה במבט מלמעלה על המכוניות. מאוד אהבתי את זה! ואני כל כך רוצה להשיג את זה! מישהו יודע על מה אני מדברת? מוכר למישהו המשחק הזה? תודה על העזרה מורן
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במשחק אחד אתה משחק איזה צעיר כזה אם אני לא טועה בלונדיני ואז יש לך אפשרות כזה כמו להיפתח לאותו אדם רק שרירי כזה ועם חרב והאמת אני בקושי זוכר עוד פרטים כי זה היה ממש מזמן! אבל אם מישהו נזכר באיזה שם זה יוכל לעזור והמשחק השני אני רק זוכר את הסרטון פתיחה שלו שהוא היה יחסית לזמנו די יפה(בתלת מימד מלא) והוא התחיל בכזה בית שהראו כזה את האח בחדר מנגן על גיטרה בקול ממש חזק ואז איזה תינוק נכנס עם פצצה וזורק לו לחדר אם אני לא טועה ומראים את שאר המשפחה כזה גם... חחח אני יודע שזה נשמע ממש מעורפל אבל זה מה שאני זוכר זה היה לפני ניראה לי איזה 15-13 שנים(זה היה בתקופה עוד של הקווסטים של סיאררה הפאנטסמגוריה ואלה ) תודה למי שיוכל לעזור
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
- 2 followers
-
-
המשחק הזה עם המסוקים מתקופת האבן שצריך לקחת נוסעים ממקום למקום. אתם 100% מכירים אותו , כולם גדלו על המשחק הזה ... עריכה: יש לי את המשחק אבל אני צריך עזרה בלהפעיל אותו.
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה גם מהספריה __Installer של המשחק ואז הורדתי מהאתר של Pbuster 3.7 וזה תמיד מגיע לשלב הזה בדיוק תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את fear ורשום ובאמצע הההתקנה רשום לי את ההודעה הזאת הנה תמונה תודה לכל העוזרים אלי [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אין לי על המחשב DEAMON TOOL אבל יש לי CloneCD יש משהו שאני יכול לעשות חוץ מלהסיר את התוכנה ?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי את המשחק המקורי ואני לא זוכר האם התקנתי את הפאצ'ים ואיזה אז הורדתי את 1.1,1.2 ואת 1.2.1. כשאני מנסה להתקין את 1.1 או את השניים האחרים הוא תמיד נותן לי את ההודעה הבאה : אגב איך אני יכול לדעת דרך המשחק (אם בכלל) איזה גירסה מותקנת לי ?
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
היי לכולם רציתי לקנות משחק CRYSIS בארה"ב כי דוד שלי חוזר בעוד שבועיים לארץ וחפשתי באתרי חניות של משחקים מחשב ואמרו שבמלאי אין להם ת'המשחק ממש מוזר זה אמור לצאת לפני כמה שבועים וגם בארה"ב ראיתי שהרבה קנו משחק CRYSIS אבל אני לא יודע איפה אתר שאפשר לקנות משחק ולא בהזמנה מקודמת אז למישהו מכיר ת'האתר שאפשר לקנות משחק CRYSIS בתודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום.. התחלתי לשחק היום במשחק.. שמתי לב שבמשחק יש כמה אופציות (מהירות\ריפוי\קפיצה).. 1.האם לכל אופציה יש דבר אחד שהיא עושה? מהירות או קפיצה או להיות בלתי נראה או שיש פונ' שהיא יותר מפעולה אחת? 2.מה שמעצבן זה שאני מוצא את עצמי לא מעט משתמש במהירות (כמעט ולא נוגע בשאר האופציות) והולך להרביץ לאחרים על המהירות ולקחת להם את הנשק כי נגמר מהר הנשק..ככה אמור להתנהל המשחק? כי זה לא ממש מהנה.. אני אוהב לתפוס מיקום ולירות ולהתקדם כך.. 3.האופציה של ה"בלתי נראה" כמעט ולא ניתנת לשימוש היא אורכת פחות מ10 שניות ואינה כלכך יעילה..ואד שאני יעביר למהירות וינסה לברוח אני יהרג ככל הנראה.. יש לכם אולי כמה טיפים בשבילי? אני בשלב השני דרך אגה אחרי שרואים את היצור הזה הורג את חבר הצוות שלי..
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם EA פריסמו PATCH ל NBA LIVE 2007 ...כזה שמתקן באגים וכאלו ובנוסף מאחר ואני מעט מאוכזב מ NBA LIVE 2007 רציתי לדעת איפה אפשר להוריד עדכון של ROSTER ל NBA 2006 ובנוסף האם יש אפשרות לעדכן שמצב המשחק של עונה יהיה מסודר לפי סדר המשחקים של 2007 תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני יודע שזה שאלה קצת(הרבה) מסובכת יש דרך שאני ישחק דרך המחשב בLAN עם עצמי (עכשיו הסבר): נגיד אני יכול לפתוח משחק פעמיים שירוץ פעמיים בשתי חלונות עכשיו אני אומר בחלון א' לפתוח סרבר ובחלון ב' להתחבר אליו איך עושים את זה?? ועוד שאלה יש לי קרייסיס מקורי איך אני יכול לשחק בLAN איתו?
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הכותר שהחל את ההצלחה האדירה של The Witcher בעולם הדיגיטלי ופרק הספין-אוף הנהדר של סדרת Age of Empires מצטרפים אל רשימה ארוכה של מאמצים להנגיש הצלחות מהעבר לקהל חדש ונרחבלכתבה
-
- 0 תגובות
- 354 צפיות
- 1 follower
-
-
תגידו אין איזושהן מסיבות רשת באיזור הצפון? כי זה מטאיף לנסוע למרכז או לדרום בשביל מסיבת רשת עם מחשב ולהיות שם רק יום אחד ואז לחזור בלילה או בוקר שכולך WIRED מהמסיבה. עד עכשיו תקנו אותי אם אני טועה לא שמעתי אל מיסבת רשת אחת באיזור הצפון.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
בסוף השבוע ה-11-12 לאפריל (חופשת פסח) בתל אביב, תתקיים מסיבת רשת מקצועית וענקית שכמותה לא הייתה בישראל. מי שלא מכיר - מסיבת רשת היא התכנסות של חובבי משחקי מחשב ברשת עם מחשביהם האישיים, 24 שעות של משחק נטו, בלי מגבלות התקשורת של רשת האינטרנט, בלי עיכובים ובלי קרטועים. במסיבה יוקמו שרתים חזקים ויערכו טורנירים נושאי פרסים יקרי ערך למשחקים רבים (כולל CS UT Q3A MOH:AA RTCW TFC FIFA2003 NBA2003 WARCRAFT3 C&C:GENERALS ועוד הרבה משחקים אחרים). המחיר למשתתף הוא 100 ש"ח (אדם אחד עם מחשב). המחיר כולל השתתפות בטורניר נושא פרסים אחד חינם. כל טורניר נוסף יעלה 10 ש"ח נוספים. לבנות ולחיילים הנחה של 10% בכניסה (לחיילים עם הצגת חוגר, בנות ננסה לזהות בעצמנו...). הורים המלווים את ילדיהם…
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעוד מספר שבועות, יחגגו האחיינים שלי יום הולדת 9 על גג הבית שלהם. כל אחד מהם יזמין כ4 חברים, ואני נרתמתי לתפקיד צוות הווי ובידור. הצלחתי להשיג מקרן בהשאלה לאותו ערב, המקרן יחובר למחשב שלי (E5200, ATI 4850, 4GB RAM) שאותו אביא גם כן רק לאותו ערב. בנוסף, למחשב תחובר רכזת USB בעלת ארבע כניסות אליה יחוברו ארבעה בקרי משחק (ג'ויסטיקים). אחיין אחד אוהב כדורגל ולכן אני מתכנן לרכוש בשבילו את המשחק Pro Evolution 2010. המשחק תומך בעד ארבעה בקרי משחק ולכן תואם את הצרכים שלי. האחיין השני לא אוהב את הכדורגל, ואוהב דווקא משחק מונופול שהתקנתי עבורו מזמן. המונופול לא תומך בבקרי משחק אך ניתן לשחק בו עד ארבעה שחקנים. כך שחלקית הוא גם תואם את הצרכים שלי. כעת אני זקוק להמלצות למשח…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי.... אני וכמה חברה מארגנים מסיבת רשת בקיבוץ גלאון (ליד קרית גת) ורציתי לבדוק אם יש כאן אנשים מהאיזור שמעוניינים לבוא... מי שרוצה, אני הוסיף פרטים.. אילן פיקס
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי... אני וכמה חברה מארגנים מסיבת רשת בקיבוץ גלאון (ליד קרית גת) והייתי רוצה לראות אם יש כאן אנשים שיהיו מעוניינים... אני הוסיף פרטים אם יהיה עניין.... אילן פיקס
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אני מארגן מסיבת רשת גדולה בקאנטרי קלאב כפר-סבא. היא תהיה ארוע רשמי של ליגת ה-"CSL" (ליגת קאונטר-סטרייק). האירוע יהיה פתוח לכ-150 איש וכ-16 קבוצות וכן יתקיים שם טורניר בשיטת פלייאוף. המסיבה תיערך בעוד שבוע מהיום, יום שישי ה-14 למרץ. ההרשמה פתוחה כבר מזה שבוע בכתובת זו. לפרטים נוספים בנוגע למסיבה לחץ כאן. יש לציין כי יהיה מאבטח במקום לדואגים.
-
האם ישנה דרך לשחק במסך מלא רגיל כמו בפיפא? ניסיתי לכבות את לוח התוצאה ותצוגת השחקנים אבל זה פשוט משאיר את השוליים השחורים האלה ריקים.. למי שלא מבין על מה אני מדבר הוספתי תמונה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום חברים לא מצאתי תשובה בפורום מסכים.אולי כאן... ראיתי את המסך הזה בתצוגה והוא מדהיםםם יש לו איכות תמונה מטורפת אבל לא יכולתי להריץ עליו משחקים הבנתי שהזמן תגובה האמיתי שלו בערך 16MS בממוצע מישהו יכול להגיד לי מניסיון שזה לא מפריע למשחקים כבדים כמו COD6 BATELFIELD BAD COMPANY ? אין קריעת תמונה?? תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום, יש לחבר שלי בעיה במחשב, הכל עובד כרגיל ניתן להכנס לכל המשחקים כרגיל, עד שנכנסים לCounter Strike : Condition Zero ברגע שנכנסים למשחק שומעים את המוזיקת רקע, אבל המסך מודיע על No Signal עדכנתי דרייברים לכרטיס מסך FX5200 עדכנתי Directx לחודש אוגוסט. מערכת ההפעלה Windows XP. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 870 צפיות
-