משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
אני ממליץ פה על משחק נחמד שמצאתי השבוע ברשת בטח מלא אנשים כבר מכירים אותו אבל לאלה שלא זה משחק פלאש שבו אתה מגלם את דמותו של מוכר פלאפל לחוץ שמנסה לרצות את לקוחותיו כדי שלא יתעצבנו ויקרעו לו ת'צורה :AR15: אחלה משחק להעביר בו כמה דקות של שעמום ביחוד לאלה שחולמים להיות מוכיר פלאפל בעתידם אפשר לשחק אותו ברשת אבל עדיף להוריד אותו למחשב את שני הדברים אפשר לעשות בכתובת הבאה בהצלחה ;D ;D ;D
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
משגע אותי שאנשים מגיעים לרמה 50 בתוך שבועיים שלושה ואני נילחם מיפלצת מיפלצת...בקושי היגעתי לרמה 40 בחודש וחצי :-[ מיבחינת כסף - אני דוקא לא רע ההתקדמות האיטית בLVL שוברת אותי וגם אם יש לכם עיצות איך להתקדם מהר יותר = נשמח! או קישרים לטיפים / קישור למדריכים THX
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
סרטון שממחיש על מה אני מדבר: האם זה קשור למשחק או לחומרה, תוכנה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
משחק הקרבות המסקרן של יוביסופט זוכה לדרישות מערכתיות מוקדמות לכתבה
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
משחק האסטרטגיה הטוב ביותר של שנת 2012 זכה להמשך ישיר שמנסה לשמור על הנוסחה הממכרת אבל גם להימנע מלהפוך לכפיל של קודמו. האם הוא גם מצליח במשימה? התשובות בפנים 20 שנים עברו מאז מאורעות המשחק הראשון, אבל למרות המאבק העיקש שלנו, החייזרים הצליחו להשתלט על כדור הארץ. במהלך הזמן הזה הם שכנעו את האנושות שהם פועלים לטובתה, ובכך השיגו אחיזה בממשלות העולם וגרמו לפירוק של XCOM, הארגון הבינלאומי ללוחמה בחייזרים. רק מעטים נותרו שמוכנים להלחם למען סילוקם והחזרת השליטה לבני האדם, רק שכל הקבוצות הללו מפולגות ומפוזרות על פני העולם. וכאן אתם נכנסים לתמונה, בתור ה-Commander, המפקד העליון, תצטרכו לנהל את מה שנותר מXCOM שבינתיים הפך לצבא גרילה קטן שכולל רק כמה אנשי צוות ומספר מ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות המון תלונות על אנשים שונים הוחלט להכניס anticheat לגאטרים של קוד4 UAC מוריד הרבה פחות FPS בקוד ארבע מאשר בBO2 והסקרינשוטים שלו פועלים. אם כמות התלונות תרד ולא יהיה צורך בUAC נוציא אותו מהגאטרים שוב. להוריד ולהרשם מפה: http://uac.ac/#news UAC חובה החל מ 31/7!
-
- 68 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
Assassin's creed revelations ההמשך לכותר הקודם brotherhood בהחלט משחק מרשים ביותר עם גרפיקה ועולם שנראים אמיתיים אותי המשחק לא איכזב וממשיך מאותה הנקודה שהקודם הסתיים רק הפעם המשחק לא מתרחש ברומא כמובן שגם הוסיפו נשקים חדשים ואפשרויות נוספות את השאר תגלו לבד. ציון שלי 10. saint row the third ללא ספק הרבה יותר טוב מהקודם נראה ריאליסטי יותר והמשחקיות יותר מהנה וכייפית עם עלילה מעניינת ממליץ בחום רב למי שרוצה לעשות בלאגן !!! ציון 9
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
משחק מטוסים ארקיידי אבל עשוי לעניין מבית CAPCOM אמנם המשחק ארקיידי אבל עדיין יש הרבה מקום לתמרון והמשחקיות מהנה ולא מטופשת לחלוטין כמו שאפשר לצפות המשחק זורק אותך להרבה סוגים של סיטואציות משליטה על הרבה סוגים שונים של מטוסים מסוקים מטוס AC-130 שנותן חיפוי לכוחות למטה משחקיות מיניגן מדלת של מסוק חיפוי וכל המשימות זורמות יפה בצורה רציפה ומעבירות תחושה של מהירות בצורה שלא נתקלתי במשחקי טיסה אחרים ולמי שאוהב קשה להתנתק יש הרבה גיוון ועניין אמנם לא סימולטור אבל אחלה אקשן מבחינת הגרפיקה הרמה גבוהה והדברים נראים יפה מה שבולט זה העיצוב של הסביבות שמרגישות מציאותיות למשל בניינים ואזורים שלמים שהם בתלת מימד ולא כמו במשחקי טיסה אחרים רק טקסטורות מה גם שיש ניצול טוב של ה…
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
התקנתי לפי כמה ימים ואני משחק בזה לא מעט בכלל הייתי אומר שהמשחק נכנס לספקטרום של סימולטור אתה נוסע בסוגי משאיות שונים ומבצע משימות של העברת סחורות ברחבי אירופה לפי מה שאני רואה הסוגים של המשאיות והמודלים מדוייקים מהמציאות עם חברות אמיתיות וכו ויש שם מגוון גדול במשחק גם במשאיות וגם בסחורות שאתה מעביר הנהיגה עצמה הייתי אומר אחד הסימולטורים היותר מוצלחים שהולכים לכיוון המציאותי למשל השילוט בכבישים הוא אותו שילוט שאפשר למצוא במציאות ההתנהגות של הרכבים מסביבך מרגישה נורמלית עם רכבים שעוקפים אותך נוסעים מסביבך כולם נראים דגמים אמיתיים כולם מאותתים וכו אפשר לשחק מהרבה זווית משחק כולל מתוך התא נהג שמשתנה ממשאית למשאית ולא כמו משחקים אחרים במשחק הזה יש מראות שממש עובד…
-
- 5 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אני כבר לפני סיום ומאוד נהנה. המשחק די מפחיד. יתכן ודורש כרטיס מסך חזק אני משחק על מסך 27 2K עם כרטיס 3070 שאר החומרה בת 3 תומך בהכל כולל עקיבת קרניים מומלץ גיימפד
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
-
תגידו לי אנשים יפים מחר השקה של דיאבלו 3 ואתם לא חושבים ששקט פה... אחד המשחקים הכי מהנים ששיחקתי אי פעם!!! המשחק הראשון שבאמת אני הולך לשלם עליו לא משנה כמה הוא יעלה!
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
ההמשך לכותר האסטרטגיה המצליח משנה שעברה אמור לפעול באיכות דומה לו עבור מערכת מחשב נתונה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.gamespot.com/news/6163059.html פשוט אין לי מילים. אולי טיפשות?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש אחר הטלאי לליגה הישראלית לChampionship Manager 01\02, חיפשתי באתר שלהם CM-IL.MACCABITA.CO.IL אבל הוא נסגר משום מה (על שום... ) אז חיפשתי בגוגל וגם לא מצאתי, משהו יכול לעזור לי בבקשה???
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני ליאור חדשיאן, ואני המנהל החדש הפורום של משחקי אסטרטגיה וניהול וכן הפורום שתחתיו. אפשר לפנות אליי לכל בעיה והצעה בקשר לפורומים הנ"ל! מאחל לכם התקפות ואסטרטגיות מוצלחות
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, יש לי בעיה עם החשבון של הסטים שלי, על החשבון מותקן סריאל של MW2, ולפני כשעה רצית להיכנס ולא הצלחתי בגלל שהוא רשם לי שאני לא מחובר, נכנסתי לסטים שוב כדי להתחבר ושכחתי את הסיסמה ואת הלוגין, ועכשיו אין לי מושג מה עושים בנושא, יש דרך לקבל את הפרטים של החשבון ? או שיש דרך למחוק את החשבון וליצור חשבון חדש עם הסריאל הישן ? כמו כן שלחתי מאייל לסטים ובקשתי מי הם שישלחו לי את הפרטים של החשבון שלי או שימחקו לי אותו ואני יוכל ליצור חשבון חדש, מה אתם אומרים זה אפשרי ? הם יוכלו לעזור לי או שאבדתי את החשבון ועכשיו צריך לקנות את המשחק מחדש ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
נראה לכם הגיוני שמי שקובע תחוקים משחק בקבוצה ? בשום מקום בשום קהילה לא היו אדמינים שהם גם שחקנים. האוביקטיבות פה שואפת לאפס , הקבוצה NG שבא שיחקתי כ SUB נפסלה טכני כי שיחקנו עם SUB שהאדמין אישר. גם ככה משחק פח וקהילה קטנה אתם עוד פוסלים קבוצות ואחרי זה מתפלים למה הם מתפרקים ? GG ADMINS פשוט מזכיר לי תתקופה של MW2 ש zEst שקד היה לטובת קבוצת חבריו Cripples
-
- 34 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שמתי לב במשחקים שיוצאים לאחרונה על המנוע הזה הפיזיקה לא זזה באנימציה חלקה 100%. ז"א המשחק יכול לרוץ על 60FPS אבל אובייקטים שזזים (כגון גופות וחפצים דוממים אחרים) כאילו זזים בקיטועים כאלה וזה ממש מבאס אותי, עם כל ההיפ על המנוע הזה. לדעתי הסיבה היא שהמנוע תומך ב-Ageia PhysX, ואם לא משתמשים בכרטיס הזה הפיסיקה תהיה לא חלקה בכוונה. (בדיוק כמו ב-CellFactor אם שמתם לב) ישנם משחקים ישנים יותר עם פיזיקה הרבה יותר משכנעת - אולי בגלל שהיא מיושמת באנימציה שלא נופלת מה-FPS הכללי בו רצים המשחקים (למשל CSS / Doom3) וללא צורך בשום כרטיס פיזיקה. מה אתם חושבים ? האם אנחנו בדרך ל- "אם אין ageia הפיזיקה תהיה גרועה יותר ממה שהיתה פעם" ? או שבכלל אין קשר ל-ageia והפיזיקה סתם מאכזבת ? (שוב אני…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא יודע מה איתכם... אבל כל ההייפ שנוצר סביב המנוע של האנריל החדש ניחרש בצורה כזאת גדולה שהוא כבר איבד את הערך שלו... כשעוד לפני שנה פורסמו תמונות של UT אנשים היו בהלם כמה שהוא יפה.. אבל אז כשיצאו עוד ועוד משחקים שחרשו אותו מכל הכיוונים.. אנשים כבר לא כל כך נירגשים ממנו וכל ההיפ שנוצר סביב המשחק הזה כבר בקושי קיים... כשיצא הלףלייף2 עד שהוא יצא אם אני לא טועה פעל על המנוע שלו רק משחק אחד bloodlines שהוא כן.. אחד המשחקים היותר חזקים... שגרמו לי לשחק בו יותר מ3 פעמים עד היום (ולא היה שום משחק שגרם לי את זה חוץ ממשחק 2D מסויים שכחתי את השם שלו עם איזה alien שם כבר לא זוכר) טוב סתם רציתי לציין דעה שחשבתי עליה
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
לאיזה משחק לדעתכם יש את הגרפיקה הכי טובה שהכי מתקרב למציאות???
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המותחן הפסיכולוגי מבית יוצרי Control ו-Max Payne יושק במהדורה מעודכנת למחשבים אישיים וקונסולות בקרוב - ומצית מחדש את השמועות אודות המשך ישיר שנמצא בתכנוןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
- 1 follower
-
-
בלה בלה בלה אנחנו הומוהים אוהבים בתחת
-
- 372 תגובות
- 29.5k צפיות
-