עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by makakit,

מישהו סיים את המשחק? נתקעתי

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  2. Started by rikus,

http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_halo_2.shtml#Halo%202%20WINXP%20LOADER%20v0.2 מה אמרתי לכם שיצליחו?

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  3. Started by zoyaniv,

שלום אני בעיר השנייה במשימה שאני צריך לחסל את הנהג שנהיה סוכן משטרה אני לא מצליח להרוג אותו כל פעם אני רק נוגע בו וכל המשטרה מחסלת אותי

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  4. Started by Alexkmr,

בסגנון Age of empires.

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  5. למישהו זה קרה? הורדתי עוד גרסה של המשחק וגם שם זה עושה לי את זה

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  6. יש לי משחק ישן של L.A.P.D השוטר הרובוט משחק הדמו יש לי ואני רוצה להתקין אותו אבל הוא לא קורא ווינדוס אקס פי ניסיתי לשנות במאפייני ההתקנה לווינדוס 98 זה לא נכנס גם כן האם יש דרך כלשהי להתקין את המשחק בכל זאת ?!

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  7. Started by CyberBot,

תגידו התוכנה HAMACHI תומכת בקול אוף דיוטי 1?

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  8. Started by x-boy_24,

שלום. אני קונה אתה המשחק ב30 שקל מילד אחד בשביל אחותי. המשחק שאני קונה מקורי אז אני יכול להוריד את התוספות או שצריך לקנות אותם ? ואיך זה הולך אני צריך להתקין את התוספות לפי הסדר או שאפשר לא לפי הסדר ? כי אחותי רוצה את התוספת של החיות תודה מראש

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  9. Started by yotam360,

אני רוצה לקנות את המשחק WARROCK אבל הוא לא נמכר בארץ. מה אתם מציעים לי לעשות? יש איזה חברה שיכולה להזמין אותו?

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  10. Started by Furytayx,

אהלן , פתחתי ערוץ ביוטיוב ואני יותר מאשמח שתכנסו ותראו את התוכן שאני מעלה. פרגנו בסאב ולייק <3 תודה רבה לכולם! <3

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  11. Started by STRENGTH,

יש לי סימס 2 ואני לא מצליח לצרוב אותו הוא ב קובץ ''MDF'' איך אני יכול לצרוב אותו ?

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  12. Started by נמשל,

אני לא איש של משחקים לכן תסלחו לי על הבורות. ביקרתי באופיס דיפו ורכשתי את שני המשחקים יחד ב-100 שקלים (50 לאחד). לגבי הפרו אבולושן אני יחסית מכיר את ה-2009 שאחים שלי משחקים בפלייסטיישן. אך איני מכיר את הקומנדוס 3. הרצתי חיפוש בפורום והבנתי שהוא יצ א ב-2003 שזה די מזמן אשמח לשמוע רשמים על המשחק והאם משתלם להשאיר אותו?

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  13. Started by pazer005,

הגעתי במשחק ל-80 אחוז ורמה 66 וסיימתי שם את כל המשימות. איך סוגרים את המשחק?

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  14. Started by tania131,

אני שמעתי שזה משחק ממש מדהים, אז חשבתי לראות את הדמו, ואני לא מוצא בשום מקום מה שמצאתי זה UPDATE של משימה אחת לדמו אבל את הדמו עצמו אני לא מוצא , למישהו יש לינק?

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  15. Started by amir.o,

עד אתמול המשחק עבד,היום ניסיתי להפעיל אותו הוא טוען את סרט הפתיחה ואז מגיעה לי הודעה על המסך : "sync is out of range" זה קשור למסך ,שזה בדרך כלל שהוא לא מקבל שידור למישהו יש פיתרון לבעיה ? מערכת הפעלה- winxp pro direct x 8.1

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  16. Started by NOSTREDAMUS,

שלום, לאחר התקנת המשחק הנ"ל נתקעתי בבעיית סאונד חמורה במשחק :'( שומעים כמו קצרים חשמליים בעת המשחק יש לי כרטיס קול SB LIVE! וכעת אני על WIN XP איך אוכל לפתור את הבעייה ? תודה, אסף.

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  17. יש לי PES 2009 למחשב, וכשהפעלתי אותו קפצה הודעה שאמרה שהכרטיס מסך שלי לא מספיק כדי להריץ את המשחק [נדרש 128MB ויש לי כרטיס ONBOARD] ובכל זאת הרצתי והוא עלה. אבל בתפריטים אני לא מוצא איפה אפשר לשנות את האפשרויות גרפיקה [רזולוציה, רמת פרטים, כל השטויות..] ? תודה :] ***הביאו לי לינק לרשימת סיקורים של כל המשחקים.. WTF זה לא עוזר.. ****

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  18. הי . אני בור במיחשוב וצריך עזרה מפורטת כמה שיותר. יש לי אקס בוקס עם ציפ והכל. הייתי מחובר עד שהחלפתי מחשב....עכשיו אני לא זוכר איך חיברתי. ...כל נושא הTCP IP הייתי משתש בתוכנה בש TOTAL COMMANDER ......האם תוכלו להסביר לי במפורט איך אני יוצר קונקשין ביניהם......מספרי IP וכדו......ואם גם אתם משתשים בטוטל קומנדר אשמח לדעת איפה אני רושם את השינויים שם.... אני אמור לעשות הקרנה של סרטים שלי היום בלילה ופתאום קלטתי שאין לי חיבור!!!לכן זה ממש דחוף. תודה.

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  19. Started by gkman,

אני רואה ברשת כל הזמן משחקים בגרסת RIP ממה שאני הבנתי ( תקנו אותי אם אני טועה) שמשחק ריפ שוקל פחות ממשחק רגיל. איך אני הופך בעצמי משחק לגרסת RIP?

20. ניסיתי בערך ב100 סרברים וכולם רושמים שהגירסא שלי לא מתאימה למשחק. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  21. איזה משחקים טובים הולכים לצאת בזמן הקרוב! כי לא רק שהשנה הייתה ממש חרא במשחקים [במיוחד הFPS] אז התקופה עכשיו.... פשוט אין לי כבר המה לשחק! איזה משחקים טובים [במיוחד FPS] יהולכים לצאת בזמנן הקרוב[חודשים שלוש הקרובים............]?

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  22. Started by GodOfGames,

סרטון יפה מאוד בן 6 דקות http://video.google.com/videoplay?docid=3880060080821549243&q=crysis

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  23. כידוע לכולם, לארה החדשה מוצעת בגרסת המחשב שלה גם במהדורת NEXT GEN שאפשר להפעיל מקונפיגורצית הסטינגס. אבל עם כל הפילטרים על מצב ON, המשחק משום מה ממשיך לקרטע. הוא נראה מהמם, אך נראה לי שהחבר'ה באיידוס לא עבדו מספיק טוב על המנוע שלו ב NEXT GEN. מישהו הצליח להריץ אותו על קונפיגורציה מקסימלית ב 30FPS?

• 4 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.