עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by neogod,

והאם יש דרך כל שהיא להתקין אותו על WIN 2000 ????

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  2. Started by Blackend,

אז יש לי בעיה עם המשחק! אני מתחיל להפעיל אותו ובסרטונים יש סאונד בשניה שהוא מגיע למניו אין יותר סאונד וגם במשחק אין . למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  3. בכל פעם שהתקנת משחק היא דרך INSTALLWIZARD ההתקנה נתקעת וכתוב שיש בעיה בקובץ DATA2 מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  4. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

איך אני קופץ ממוט למוט? המוט נימצא מעליי איך אני קופץ למלא?

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  5. Started by The-Star,

יצא לי במקרה לראות gameplay , נראה משחק תפקידים לא רע , מה אתם אומרים ?

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  6. ^^ כל המשחקים מקוריים

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  7. טיילתי להנאתי ברחבי האינטרנת ופיתאום ניתקלתי בתמונה הזאת אשר לקוחה כ WALLPAPER ממשחק ישן ששכחתי את שמו של שמשחק ניראה לי משו כמו ABUSE \ ODDאני לא בטוח בכל אופן למי שיודע ויכול לעזור תודה לכל העוזרים... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  8. Started by kill_b7,

http://www.gamespot.com/video/938138/6175703/videoplayerpop? לא יודע למה לא שומעים פה על המשחק הזה אבל הוא נראה מאוד מאוד טוב ומעניין

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  9. Started by tombcatz,

לא כולל שום נושא הקשור לווארז חבר שלי קנה לפני איזה 3 חודשים המשחק BATTLEFIELD2 מכיוון ורציתי להתנסות,התקנתי את המשחק גם אצלי ואהבתי... מזה חודשיים לא שיחקתי במשחק,והחלטתי לעדכן אותו ולבדוק... אבל מכיוון ואני לא רוצה להשתמש בCD KEY של חבר שלי,החלטתי לקנות CD KEY משלי באופן עקרוני,מחר אני אמור לקבל את הCD KEY שאני קונה [אני קונה סידיקי מקורי דרך MGAMERS...שקונים סידיקיז מיצרניות...דבר חוקי לחלוטין-אני משלם 89 ש"ח ומקבל חצי מוצר-כלומר-סידיקי מקורי,בלי קופסא ובלי דיסק...] אבל מכיוון ובבעלותי יהיה רק הסידיקי,רציתי לדעת האם ניתן להריץ את המשחק ללא דיסק? [באמצעות IMAGE או באמצעות קראק] חבר שלי אמר שכשהוא ניסה להפעיל עם IMAGE הפאנק באסטר סירב לחבר אותו לשרתים,עד שהוא הכניס ת'דיס…

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  10. Started by Levish2002,

מישהו מכיר את הדרישות מערכת של שרת Dedicated של UT2004 ? מבחינת חומרה, זכרון ורוחב פס?

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  11. וגם כשאני מפעיל אותו הוא רוצה לעשות לי עידכון ומוריד איזה קובץ גדול לגירסה 1.4 נדמה לי,האם להוריד או שזה מיותר ?

12. Started by aero,

אפשר קצת פרטים על החבילת הרחבה ומתי היא יוצאת בארץ? עכשיו זה הולך להיות אותו מחיר בתשלום החודשי? או שהם רוצים לעשות עלינו עוד כסף בנוסף שהרסו לנו את החיים?

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  13. Started by oldskool,

האם המפרט הבא יריץ את המשחק בצורה חלקה על ההגדרות המקסימליות? לוח - gigabyte P35-DS3L מעבד - Core2Duo E6750 @ 2.66GHz זיכרון - Corsair 4GB 800Mhz כ.מסך - Palit Geforce 8800gt 512mb ספק - Enermax Liberty 400W זה ממש חשוב לי מקווה שתעזרו

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  14. Started by מאור247,

הורדתי את המשחק medal of honor airborne וניסיתי להתקין אותו אבל זה יוצא מהמשחק כאילו לא ניסיתי בכלל להתקין... אז אמרו לי למחוק את התוכנה PhysX_7.07.24_SystemSoftware.exe..... אז הלכתי ל"הוספה/הסרה של תוכנית" וחיפשתי ולא מצאתי!! אני בטוח ב 100% שהתקנתי אותה אבל אני לא יודע איך למחוק אותה!!....איך אני מוצא אותה כדי למחוק אותה?? (גם כשאני מנסה להתקין גרסא ישנה יותר של ה PhysX הוא אומר לי שמותקנת גרסא חדשה יותר)

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  15. Started by Judas Iscariot,

שוחרר טריילר חדש באיכות גבוהה, כולל צילומי in game: http://www.fileshack.com/file.x/9369/Team+Fortress+2+Trailer תגובה שלי לטריילר: ואוו! זה גאוני! זה גאוני! גאוני!!!

16. יש לי win2k , לאחר שסיימתי להתקין את gta3 , אני מנסה להפעיל אותו והוא אומר לי שGta3.exe ביצע שגיאה וסגר את gta3 . מה יכולה להיות הבעיה ? נ.ב אותו התקנה רצה חלק במחשב של אחי הקטן שיש לו xp ...

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  17. Started by nirgilad1,

ברצוני להזמין שלושה עותקים של המשחק, בכל אתרי המכירות האנגלית באינטרנט המשחק אזל וכנראה שיחודש המלאי לקראת אפריל. האם מישהו מכיר אתר אינטרנט מאנגליה שעוד יש ברשותו את המשחק והוא שולח לארץ? האם מישהו ממכם מכיר אנשים אפילו מהארץ שמעוניים למכור את המשחק שמכרו ? במקרה ואתם לא יודעים על אתר אנגלי המוכר את המשחק, האם מישהו יודע אם הגירסה האמריקאית, במידה ואקנה למשל מ AMAZON.COM, מותאמת למשחק בישראל והאם לעביר את המשחק לשרתים אירופאיים איך שהוא ?? תודה מראש ניר גלעד

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  18. "shadowrun יגדיר מחדש את הצורה שבה אנשים משחקים FPS ברשת" זו הדרך שבה מיקרוסופט הציגה את המשחק החדש שלה שנועד לעשות לPC את מה שHALO עשה לXBOX. והאמת? כרגיל רחוקה מאוד.. הביקורת של Gamespot 6.9 fair http://www.gamespot.com/pc/action/shadowrun/review.html?sid=6171895&tag=topslot;title;1 מצחיק, לא?

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  19. החנות המקוונת הפופולרית פוצחת במבצעי קיץ עם הנחות גדולות, ואפילו בונוסים חינמיים למתמידים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%91%d7%a6%d7%a2%d7%99-%d7%94%d7%a7%d7%99%d7%a5-%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-gog-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%94%d7%92%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%a7/

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  20. Started by cruel angel,

כאילו אם כן... איך זה יהיה ואיך אני יכול לגלות על זה..?!

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  21. אני חושב אם לקנות GuildWars והשיקול העיקרי הוא אם אני לא אשתגע מבעיות lagging. למישהו יש ניסיון בעניין? כרגע האינטרנט שלי הוא דרך נטויז'ן בכבלים.

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  22. Started by asihiz,

כל מה שהיה חסר למשחק הראשון כדי להפוך למשחק הטוב בעולם זה הגרפיקה... תקראו ב-GAMESPOT.COM תקראו את הכתבה ותראו את התמונות,משחקיות אפילו יותר משופרת וגרפיקה מדהימה... לאכול ציפורניים עד שיצא...

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  23. עשור אחרי הפרק האחרון בסדרת משחקי הפעולה העל-טבעית הייחודית - אנחנו אמורים לקבל המשך רשמי שמנסה לשמר את סימני ההיכר העיקריים של המותגלכתבה

24. Started by makakit,

מישהו סיים את המשחק? נתקעתי

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  25. Started by zoyaniv,

שלום אני בעיר השנייה במשימה שאני צריך לחסל את הנהג שנהיה סוכן משטרה אני לא מצליח להרוג אותו כל פעם אני רק נוגע בו וכל המשטרה מחסלת אותי

• 0 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים