עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by RS4,

חשבתי להביא XBOX360 מסין במקום PS3 כי אנלא יודע אם אני ימצא שם רציתי לדעת כמה הוא אמור לעלולת בגרסת הפרימיום עם כל האביזרים ו20 ג'יגה והאם יש בארץ משחקים של הקונסולה הזאת? ואיך המבחר כמו בPS? או שיש רק צרובים?

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  2. http://gamesfirst.com/?id=1286

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  3. Started by STRENGTH,

יש לי סימס 2 ואני לא מצליח לצרוב אותו הוא ב קובץ ''MDF'' איך אני יכול לצרוב אותו ?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  4. יש לי מחשב חזק מאוד ואני מחפש משחק שיהלום אותו בסגנון Age of empires. תודה.

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  5. Started by gkman,

אני רואה ברשת כל הזמן משחקים בגרסת RIP ממה שאני הבנתי ( תקנו אותי אם אני טועה) שמשחק ריפ שוקל פחות ממשחק רגיל. איך אני הופך בעצמי משחק לגרסת RIP?

6. Started by WeGF,

ממצב אנשים כאן דני בפעם השנייה הפעם העלתי סרטון Montage של cod http://www.youtube.com/watch?v=p64bwhrcUbE&feature=youtu.be

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  7. Started by rrroonnii,

יש את CAMPAIGN ששם יש משחקיות עם GDI וNOD. ויש עוד משחקיות חוץ מזה?

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  8. Started by IG,

אהלן. אני מחפש מפות משחק חדשות לאנריל טורנימנט הראשון מ-99'... כל דבר מעבר לסטאנדרט שמגיע עם המשחק יעזור, אבל במיוחד אני מחפש מפה מיוחדת לתפוס ת'דגל, שבנוייה משני מגדלים על גוש סלע שצף בחלל או משהו כזה... המפה האולטימטיבית לכמויות מסחריות של פגיעות ראש תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  9. Started by The_Byter,

איך אני מפעיל v-sync במשחק infernal ? הפעלתי בדריוור וגם בATI Tray tools, לא עוזר... תודה

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  10. בViDoc האחרון של Too Human, המפחתים דיברו על סרט דוקומנטארי ואפילו הכניסו חלקים ממנו לViDoc שלהם. הסרט שמדבר על מציאת "גוף מכאני" בן כמה עשרות אלפי שנים עניין אותי יותר מהמשק. חיפשתי במשך כמה שעות את הסרט הדוקומאנטארי המלא ברחבי הרשת. בהתחלה לא היה שום דבר אבל אז התחילו לצוץ כל מיני אתרים כמו האתר של הNFC - Norwegian Film Committee שכמובן כמו הארגון שהגיאולוגים טוענים שהם שייכים אליו(GOWB) לא קיים. אבל מה שכן מעניין זאת ההשקעה הרבה שMS השקיעה בשביל לגרום לזה להראות אמין, הכוללת פרסום של הNFC מספר עיתונים בנורווגיה וברחבי אירופה. והדפלות של ביקורות על הסרט הזה "לעמודים ישנים" בפרומים ואתרים ברחבי העולם. הסרט עצמו הופק באיכות מדהימה, ובאמת נראה על פני השטח כמו סרט תעוד…

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  11. Started by CrackPot,

אתמול שיחקתי בדמו, של המרובה-משתתפים ושל השחקן יחיד. התרשמתי לטובה מהגראפיקה, שרצה לא רע גם על מחשבים ישנים מאוד (P3 ו- ATi Rage). גם הסאונד והפס-קול של המשחק יפים מאוד, מנגינות מצוינות שלא יביישו גם שיר בפני עצמו, פיצוצים ויריות שנשמעות מציאותיים (הכל יחסי), ומה לא. מה דעתכם על המשחק?

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  12. Started by gulzar,

לאחר תקופה לא קצרה בNOM החלטנו Syo ואני לפרוש מNOM, בין היתר עקב הבטחות של ההנהלה שניתנות ולא מקויימות. אנחנו מאחלים בהצלחה לשאר הקבוצה בהמשך.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  13. Started by LazyBoy,

מישהו שמע פעם על זה? או ניסה את הדמו? Redneck Kentucky and the Next Generation Chickens - נשמע לי אחלה משחק http://www.gamespot.com/pc/action/redneckkentuckyandthenextgenerationchickens/index.html

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  14. Started by DS,

קראתי בגיימר שלווי יהייה משחק כל יום וואו. הם אמרו שאפשר להוריד את זה מהווי וגם אני עדיין לא מבין חוץ מCOD איזה משחקים בלעדיים יהייו לוי

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  15. הקונסולה הסלונית של סוני אמורה להימכר כמו לחמניות חמות במסגרת המבצע הנוכחי באמאזון גרמניה לכתבה

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  16. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%aa%d7%a4%d7%a7%d7%99%d7%93%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a0%d7%95%d7%a1%d7%98%d7%9c%d7%92%d7%99-pillars-eternity-%d7%a0%d7%95%d7%97%d7%aa-%d7%91%d7%9e%d7%a8%d7%a5-%d7%94/

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  17. המסך שלי נכבה כאשר אני נכנס למשחק שמתי על רזולוציה של 1600X1200 והמסך שלי לא יכול להציג אותו ועכשיו כל פעם שאני נכנס למשחק המסך נכבה ואני לא רוצה כלום . השאלה שלי איך אני יכול לשנות את הגדרות של המשחק מבלי שאני אצטרך להיכנס למשחק או לפחות להחזיר להגדרות ברירת המחדל של המשחק ניסיתי להתקין מחדש פעמיים וזה לא עזר בבקשה תעזרו לי ....

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  18. Started by tolan,

לאחר שההתקנה מגיעה ל- 100% , ההתקנה נכשלת ואני מקבל כל מיני הודעות בסגנון: " faild to cache package c:\windows\installer\9112f.msi" יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ? בתודה מראש לכל המסייעים

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  19. Started by אלון פ,

שלום לכולם, בגלל שלא מצאתי דיון ראשי למשחק הזה, אני שואל כאן: אני עכשיו בקטע שאני צריך למצוא מסמכים של הדוקטור ההיא. בדיוק עכשיו עברתי קטע שאני צריך להציל שני אנשים בזה שאני מפיל את הנברשת בתקרה (המנורה הגדולה) לתוך החדר על ידי זריקת שוריקאן על מה שמחבר אותה לתקרה. מה אני אמור לעשות עכשיו? תודה, אלון

20. Started by Shizel,

משחק שווה משימה לפני אחרונה Ming Must Die! יש דלת כזאותי סגורה על ידי מחסום עץ שצריך להזיז מופיעה שמה גם סימן של הזזה כמו פתיחת דלת אבל הדלת בלאט לא זזה מה עושים?? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  21. לדעתי זה משחק אדיר, כבר יש לי אותו 3 ימים ואני מכל רגע ! זה נכון שהוא לא מחדש כ''כ הרבה לג'אנר אבל בכל זאת משחק מומלץ!

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  22. Started by The Shark,

שלום. לפני מס' שבועות התקנתי את המשחק NFS:UG, אבל רק לאחרונה התחלתי לשחק בו באינטנסיביות. וגיליתי בעיה מאוד מעצבנת... ראיתי את המשחק אצל חבר, ויש הבדל גדול בין איך שהמשחק עובד אצלי לאיך שהוא עובד אצלו. קודם כל, רואים קצת מטושטש בתפריטים שלפני המירוץ. רואים מטושטש את הסמלים של המכוניות (איפה שמבצעים טרייד-אין) וכד'. נוסף על כך, חסרים הרבה פרטים. כמו מהירות הנסיעה (קמ"ש), איזה מקום אני נמצא וכד'. כלומר יש את השעונים והכל, אבל איפה שיש את המספרים המדויקים שמפרטים על מהירות הנסיעה וכיו"ב, יש ריבוע בצבע משתנה. ממש מעצבן... ובדקתי באפשרויות, אין שום אפשרות להפעיל את זה. ומה שמצחיק פה הוא שלי יש ATI Radeon 9600 Pro 128MB ולחבר שלי יש GeForce 4 MX440 (עלוב לכל הדעות...). …

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  23. Started by אורי,

הגיע המחשב החדש לפני כמה ימים. עכשיו אני צריך כמה דברים לשחזר, בינהם הפאטץ'. תודה לעוזר.

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  24. המשחק השאפתני הבא של Ubisoft מתקרב למועד ההשקה ונראה טוב יותר ויותר עם כל מידע חדש שמגיע אלינו לכתבה

25. Started by redti,

שלום לכולם היום הורדתי את הPATCH -XMP לUNREAL2 כדי לשחק באינטרנט את המשחק....... כל פעם שאני מפעיל את ההתקנה זה אומר לי שאני צריך את ה-PLAY DISC [יש לי מקורי(אם יש משהו מיוחד שלא לעניין בפומבי, אז בפרטי)* ]וניסיתי להכניס את שני הדיסקים וזה עושה את אותו הודעה כל הזמן!

• 0 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים