עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by DOGMA,

הjoke emotes של הגזעים החדשים... http://video.google.co.uk/videoplay?docid=-7356708322203507049

• 11 תגובות
    • 951 צפיות
  2. מראה סמני פצעים ואז חוזרת לקרב כאילו כלום? שחקתי שעה וחצי בערך וספרתי כבר 3

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. זה מרגיש כאילו המשימה בלטי אפשרית אם מנסים לשחק במצב מהאוויר גם כשניסיתי לקפוץ מחייל לחייל לא הצלחתי לשרוד עד הסוף כי אני נשאר רק עם חיילים ולהם יש כל מיני רובוטים משוריינים הרעיון נחמד מאוד אבל זה מרגיש כאילו טיפה חיפפו בביצוע, או שאני פשוט עושה משהו לא נכון

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  4. Started by yirmi,

לא הצלחתי להפעיל את זה וגם קוויק 3, בקיצור כל המשחקים שעובדים על openGL יש כבר איזה דרייבר רשימי שיצא? ניסיתי דברים שפירסמו כבר ורק הייתי צריך לפרמט אחרי זה את המחשב... מישהו הצליח?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. רשום באחד המקומות שכדי לעשות גיבוי למשחק ב clonecd צריך ליצור קובץ sx-gowu.dvd שמכיל את השורות : LayerBreak=1913760 sx-gowu.000 מה זה אומר, האם אני אצתרך לגבות את כל המשחקים שלי ככה?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  6. אני פשוט לא מצליח להבין מה לעאזאל אפשר לעשות שם על מנת להבקיע........ מישהו כאן אולי השתלט על הנושא ויכול להסביר? אציין שלא שיחקתי באופן רציני בפיפא מאז גרסת 2002

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  7. כשאני מעלה את הרזולוציה מעל 640*480 המשחק לא פועל חלק, הוא פועל בסדר בלי תקיעות, אבל אין תחושת מהירות, אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון. זה רק אצלי או שגם לכם יש אותה בעיה? יש איזה פיקס לזה שלא שמעתי עליו?

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. כידוע לכולם, לארה החדשה מוצעת בגרסת המחשב שלה גם במהדורת NEXT GEN שאפשר להפעיל מקונפיגורצית הסטינגס. אבל עם כל הפילטרים על מצב ON, המשחק משום מה ממשיך לקרטע. הוא נראה מהמם, אך נראה לי שהחבר'ה באיידוס לא עבדו מספיק טוב על המנוע שלו ב NEXT GEN. מישהו הצליח להריץ אותו על קונפיגורציה מקסימלית ב 30FPS?

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  9. מישהו אהה :s05:

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  10. אם כן אז בבקשה תגידו איך! הבעיה היא שהמשחק קורא את האייפי הפנימי (10.0.0.1) שלי במקום החיצוני ולכן אני לא יכול להתחבר. :-\

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  11. יש אפשרות במשחק להכניס כתובת של שיודר חי לרדיו שאתה רוצה ואפשר לשמוע רדיו במשחק. ניסיתי להכניס תחנות מהארץ (גלגל"צ, ECO99) אבל זה לא עובד. מישהו הצליח? תודה

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  12. חשבתי על קניית אוזניות גיימינג שיתנו אפקט 360 למשחקי FPS אונליין קראתי ביקורות ושיבוחים על האוזניות אבל עדיין רציתי לשמוע דעה אובייקטית של מישהו שניסה... האם הם באמת נותנים את האפקט 7.1 כמו שאומרים? עד כמה השיפור מול VIRTUAL DOLBY 7.1? האם זה עוזר להבין מאיפה בא מקור הצליל? תודה לעוזרים *אני מאמין שנושא זה קשור יותר לפורום משחקים מאשר אודיו כי מדובר באוזניות שיתנו יתרון במשחקים בלי קשר לאודיו עצמו...

13. Started by IlanF,

מישהו יודע איזה כלים אני צריך כדי ליצור נשק חדש? או לפחות לשנות אחד קיים?

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  14. Started by WHITE_ZOMBIE4,

גרסא 1.3..האם היא משפרת\מתקנת משהו בsingle player או שהפאטץ' הזה מתקן בעיות רק במולטי? מישהו התקין בכלל?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by sonic the king,

מישהו זוכר או מכיר משחק רשת של גמדים אני חייב לדעת תשם או תאתר של זה כאילו משחק רשת שאתה משחק בתור גמד עם חץ וקשת אני חושב... בבקשה מי שיודע או זוכר תשם או תאתר בבקשה שיומר!!!!!!!!

16. אני מחפש מישחק ששחקתי בו לפני כ 25 שנה.המשחק היה נפוץ בחנויות למשחקי וידאו מסוג אלה שצריך להכניס אסימון לתוך מכונה גדולה ולשחק. על המכונה היה רובה דמה עוזי ועל המסך היתה כוונת והייתי צריך לירות בחיילים בתוך גונגל זכור לי שהיו ארבעה בתים/שלבים שהייתי צריך לעבור ורק פעם אחת הצלחתי להגיע לבית הרביעי. מישהו יודע איך קוראים למשחק הזה ?

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. טוב אז ככה, המשחק ממש ממש ישן, מימי ה086 (XT). ממה שאני זוכר אתה משחק מעין רובוט שמתחיל בצורת בן אדם בתוך ביצה. אתה מתחיל להילחם ביצורים שיש שם (ונראים כמו אנשי תנין) ומתקדם ממסך למסך, עד שבסוף הביצה אתה נלחם במלך שלהם וכשהוא מת אתה לומד איך להפוך למעין רובו-טנק. אתה מגיע לדלת משורינת בכניסה לעיר עתידנית ומשנה צורה לטנק ומפוצץ אותה. ככה אתה ממשיך להתקדם בתוך העיר ומפה הזיכרון שלי כבר לא עוזר.... אני רק עוד זוכר שמתי שהוא בתוך העיר אתה לומד איך להפוך למעין רובו-ציפור ולעוף או משהו כזה. יש למישהו מושג איך קוראים לזה? אני כבר שנים מנסה להיזכר בשם של זה.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  18. המשחק הישן הזה שהיה אפשר לשחק עם כמה אנשים במסך מפוצל....? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  19. Started by chenrp,

עם האדם הקדמון שעף עם סוכה שהוא מעיף ע"י פדאלים...? הוא היה אמור להגיע ולקחת אנשים כמו נהג מונית וזה היה משחק ממש חמוד... חשבתי אולי להשיג כזה לסלולרי...

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  20. Started by tb0001,

מצאתי את זה על איזה דיסק והתחלתי לשחק... :saint: הגעתי למסך השני ויש שם כזה מקום ששם משיגים את המפתח האדום... בישביל להגיע לשם צריך לקפוץ או משהו כזה.. אז.. איך קופצים ?? ??? ניסיתי את כל המקשים תודה...

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. אני זוכר שהיה איזה מוד שבעזרתו היה אפשר להכין סרטים עם המנוע הגרפי של המשחק HALFLIFE2 .....למישהו יש לינק או שיש לו את הקבצים לזה?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  22. Started by guy94,

משחק אדיר, התחלתי לשחק בו לפני כמה ימים עוד פעם.... עם כל ה - 7 דיסקים שלו, ונתקעתי בשלב מסוים. מישהו זוכר מה עושים אחרי שהוא רואה את הסרט במקום העבודה שלו ואז הוא מקבל מכה מהמחשב (כביכול) !?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. חבר'ה... יש משחק שאני מחפש כבר מלא זמן ואין לי מושג איך קוראים לו.. משחק מאוד ישן מהמשחקים של פעם.. יש כמה טנקים במשחק ב2D (שני מימדים) שממוקמים על הר או מדרון והמטרה במשחק בעזרת זוויות ירייה ועוצמת יירייה לפגוע ביריב....בהמשך אפשר לקנות כל מיני טילים מיוחדים וכאלה... מישהו אולי זוכר איך קוראים לזה???? המון תודה לעוזרים...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. מישהו? ??? תודה

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  25. חושב שהיה אולי שלב ברכבת או אולי שלב שקשור להחלקה עם קרח תודה!!!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים