עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. בזמן האחרון אני משחק במשחקים שלא עבדו לי על המפרט הישן ונזכרתי במשחק קווסט/הרפתקאות שיצא לפני כמה שנים הדבר הכי משמעותי שאני זוכר זה שכל המשחק שוחק דרך "טרמינל" כלומר היית רואה את הגיבור של המשחק דרך מצלמות אבטחה בקומפלקס מסויים והיית יכול להפעיל דברים דרך מפה ממוחשבת וכו' אני מניח שאם מישהו שיחק בזה הוא בטוח יזכר

• 4 תגובות
    • 953 צפיות
  2. אני מחפש משחק כזה מהפשוטים ל2 שחקנים ברשת.. כמו הטאקי והמונופול .. כמו הששבש.. משחקים בסגנון הזה להעביר את הזמן מידי פעם.. לשחקן אחד זאת לא בעיה אני מחפש ל2 שחקנים דרך IP

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  3. Started by lev-27,

משחק ילדות מאוד ישן. המשחק מתרחש בממלכה קסומה. משרת מציל את המלך מחנק ובתמורה המלך ממנה אותו למגן הממלכה או משהו בסגנון. הבחור רץ עם חרב גדולה וצריך להרוג מפלצות אדומות. בין מתקפה למתקפה יש אפשרות לבנות ביצורים, לשכור שומרים, לפתח כל מיני קסמים ועוד. המשחק התרחש באזורים שונים החל מיער-מדבר-ביצות-ארץ קפואה. במשחק היו גם סרטונים מאוד מצחיקים.

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  4. Started by lerhand,

שלום רב אני מחפש משחק עתיק בשם BomBax(אני חושב שככה כותבים) אודה לכם מאוד אם תוכלו למצוא לי אותו...

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אני יודע, היום עולם הגיימינג מסובך עם גרפיקות מטורפות וכו' וגם לי יש X1900XT אבל אני מחפש משחק שלא ינצל אותו, משחק שאני אוכל לשחק בו ב15 דק' של זמן פנוי שיש לי פה ושם לא משחקים רצינים שאני בדרך כלל משחק בסופי שבוע וכו'.... משחקים אולי ארוכים אבל קלים כאלו עם שלבים או סיבובים מהירים.... קיימת חייה כזאת ?

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by TimoTy,

אני מחפש משחק אסטרטגיה בסגנון Magic the gathering או yugioh זה לא ממש משנה לי איזו ואם צריך אמולטור אם אפשר את שם המשחק ואיך אני אוכל לשחק בו תודה רבה

• 8 תגובות
    • 639 צפיות
  7. [move]תעזרו לי בבקשה למצוא משחק רשת בין שני מחשבים משהו חמוד ולא כבד מידי [/move]

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  8. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם שמי זאב, אני מחפש משחקי רשת מומלצים ביותר , אז בבקשה תרשמו לי את המשחק הרשת הטוב ביותר שיש לכם או שאתם ממלצים לי. אני מחפש בעיקרון משחקי פעולה, סימולטורים ,ומעט אסטרטגיה. אבל משחקי פעולה הם לפי דעתי הכי טובים למשחקי רשת. אז בבקשה תרשמו לי בכנות מה אתם ממלצים לי או מה שיש לכם ואתם משחקים בו מידי יום ויומו. תודה תודה תודה רבה זאביק 8)

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by taimor,

פעם היה לי את הPT (PristonTale) עכשיו יש רק את הברזיאלי אבל אני לא אוהב אותו =\ מה יש לכם להציע? =\ =\ = \= \ =\ =\

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by sagi_10,

שלום שלום שלום לאחר שהמשחק האהוב עלי War Rock החליט להתפגר (כמו כל משחק של K2 ) החלטתי שהגיע הזמן שאני אעבור הלאה... אז ככה : איזה משחקים אני אוהב? : 1)מרוצים 2)יריות מגוף ראשון\שלישי מה אני לא אוהב? : 1)משחקים שמי שחורש יותר..יותר חזק... (סטייל מיפל סטורי ) 2)לא אוהב משחקים כמו WOW . אבל הכי חשוב לי במשחקים...שאני אוכל לשחק עם חברים שלי...אני לא יכול בלי הקלאן שלי..וכולנו עכשיו מחפשים תחלופות ל-War Rock האהוב... נ.ב רצוי מאוד שהמשחק שתמליצו לי עליו יהיה חינמי....אבל אני מוכן גם לשלם בשביל איכות.. תודה רבה לעוזרים! :xyxthumbs:

• 49 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. Started by Zadu,

שלום, אני מחפש משחק רשת חדש MMORPG . חשוב לי: גרפיקה,כולל PVP.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני מחפש משחק יריות ריאליסטי כמה שניתן עם נשקים אמיתיים והכל שהוא חינמי ומשוחק ברשת מול ועם שחקנים אחרים עדיפות למשחק עם גרפיקה טובה.. יש חיה כזאת?

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  13. היי היה משחק שבו אתה שולט על ספינת מלחמה במלחמת העולם השניה ואתה כול הזמן משפר אותה שכחתי איך קוראים למשחק הזה,אני מחפש אותו בנרות

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  14. Started by the kooks,

שלום. אני משחק משחק רשת טוב שאפשר לשחק איתו למשל כמו וולפשטין אנמי טרטורי או בסיגנון של UNREAL טורמנט עם נשקים רובים העיקר לא משהו משעמם יש לי מחשב של 1.6ghz 256mb ddr geforce 2 אז נא לא לתת לינק לאיזה משחק ברמה של DOOM3 פשוט משהו נחמד שאני אוכל לשחק בו ככה מה אתם ממליצים למישהו עם טרנטה כמו שלי ? (אני אוהב בעיקר אסטרטגיה,מלחמה,משחקים תפקדים כמו דיאבלו) תודה.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. טוב משחק חינמי וטוב.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by oren99,

מהשנתיים האחרונות. גוף שלישי\ראשון לא זוכר את השם שלו.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שמעו ראיתי עכשיו סירטונים מ SM3 וזה ניראה מזה כיף ! אבל חבר שלי אמר לי שהמשימות מעפנות ושזה נמאס אחרי כמה ימים אז ויתרתי.. אחרי זה נזכרתי בספיידרמנים היישים, אז התקנתי את 2 אבל יצאתי ממנו אחרי דקה, הגרפיקה פשוט זוועה... אז למישהו יש שילוב כזה טוב של שניהם ? לא חייב ספיידר מן אבל שיהיה משהו כיפי כזה שאתה מרחף כמו מטורף או עם כל מיני גאדג'טים... ד"א, את מרוול אולטימייט אליאנס ניסיתי, ממש לא אהבתי.

• 7 תגובות
    • 903 צפיות
  18. Started by נריה,

אני מחפש משחק שח מט להורדה בחינם משחק עם רמות קושי כולל רמה קשה מאוד כל מה שניסיתי עד עכשיו היה לי ממש ממש קל לכן אני מחפש משחק ממש קשה תודה למי שיביא

19. Started by ofeky1,

למשהו יש?? שיחקתי בשח-מט שיש בויסטה אפשר להפעיל אותו בXP? אם כן איפה אפשר להוריד אותו? תודה!!

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  20. שום משחק שהתקנתי בזמן האחרון לא גרם לי להתמקד בו יותר מידי, גם האנדרגראונד2 שחיכיתי לו המון ממש לא הצליח. משחקים שבעבר גרמו לי להתמכר אליהם: הUT הראשון (99), האנדרגראונד הראשון, וויס סיטי. גם ה FARCRY והUT האחרון לא הצליחו לגרום לי להתמקד בהם. לא אכפת לי איזה סוג משחק, העיקר שיהיה מעניין ויתן לי סיבה להשקיע עליו זמן, מרוצים ממש לא עושים לי את זה (קולין ממש אכזב אותי). ובנוסף לכל זה (עוד מכשול), אני צריך שהמשחק יעבוד טוב על המפרט שלי, ושירוץ על רזולוציה של 1280x1024 (הרזולוציה הטבעית של ה TFT).

• 62 תגובות
    • 5.9k צפיות
  21. אני מחפש משחק שילהיב אותי כמו POP הראשון והשני...שהיו מדהימים. אני לא מוצא שום דבר מעניין ממש, ניסיתי את TWO WORLDS שהיה נראה מעניין אבל הוא ככל כך מסורבל ומעצבן ועכשיו עד שהתרגלתי אליו, כבר לא ממש בא לי עליו. GOTHIC 4 גם הבנתי אכזבה. מה יהיה..יש משהו כזה מעניין?

• 22 תגובות
    • 3.7k צפיות
  22. שני מחשבים בבית שאתה פותח NETWORK אתה רואה את השם של המחשב השני מחפש איזה משחק שידע לעבוד עם LAN או משהו שידע לזהות את שני המחשבים לא מצאתי משחק כזה עד עכשיו פשוט כל המשחקים עובדים דרך מולטפלייר שרץ דרך האינטרנט ודברים כאלו ולא רואים יותר דברים מסוג LAN אם מישהו יכול למצוא משהו יהיה נחמד כל סוג של משחק ממשחקי נהיגה והלאה

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  23. Started by J0n1,

שלום. אני מחפש משחק סטייל CS/HALO/UT3 שירוץ לי על הגרוטאה, להלן המפרט: AMD Athlon 64 Processor 3200+ 2.04 GHz VIDIA GeForce FX 5500 1GB ram תודה

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. הכוונה היא למחשב מפרט בצד אני מחפש משהו בסגנון gta או מרוץ מכוניות טוב. יש לי כבר את: carbon mw vice city et fifa07 nba07 חחח יאלה תריצו שמות כבר התחיל לשעמם לי במחשב

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  25. Started by Shmoolik,

היה לי פעם את המשחק הזה כבר שאני לא יודע במדיוק איך קוראים לו. אפשר היה לבחור שם את UNDER TAKER , YOKOZONA , DIESEL , BINGO THE CLOWN ועוד כל מיני. אהה ו BAM BAM BIGOLO.. אבל אני לא מתכוון למשחק WWF WRESELMENIA , כי הוא ממש ישן , אז לא זה. אחד אחר. וגם לא WWE RAW שהוא יחסית חדש.

דיונים חדשים בפורומים