משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
שניהם במבצע, אבל אני לא רוצה להתפרע....
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
מחר אני קונה את המשחק IL 2 אמרו לי שהוא לא רע וגם קראתי עליו קצת בWEB אז אני רוצה לדעת האם יש סימולטור שדומה לו בסגנון ויותר יפה ממנו או שפשוט עדיף לי לקנות JK2 ?
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=16200 לפי העובד של החברה ה xbox360 עדיף. ""I started of very excited about the PS3. I was very confident that it was going to just destroy the XBOX 360 just on the name Sony alone. The more time that goes by the more I am becoming doubtful. Everything I?ve developed or seen developed has yet to be ?next gen?. The poly counts are not really any higher, im not seeing sub surface scattering, im not seeing much HDR lighting" he said. "
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חזרתי לשחק לאחר כמה חודשים של הפסקה. שמחתי נורא לראות שמלא אנשים אומרים שהמשחק תוקן. ו.. הוא עובד לי כל כך על הפנים שהייתי שמח לחזור לתקופה של הקריסות, בערך כשהוא יצא. מה זה החרא הזה?! המשחק כל - כך - לא שחיק שאני לא יכול אפילו לכוון עם הטנק או הנשק. FRAME RATE על הפנים אפילו בHIGH כששנה שלמה שיחקתי על ULTRA. WTF?!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי!, כשעלה הערוץ, הוא היה חסר תועלת, היו בו תכנים מלפני שלוש שנים ששודרו כבר בטקטיוי, וגם לזה לא יכלו ממש לקרוא תכנים מאחר ואלו היו שלושה פרקים של אותה סידרה בריפיט. לקראת השקת האקסבוקס השתפר הערוץ והציג תכנים חדשים, סדרות ישראליות והפך מציון 0 לבסדר מינוס. לאחר שהייתה הידיעה בויגיימס על חילופי גבר בערוץ ,בידיוק כשחשבתי שלערוץ אין לאן להדרדר, הוא הדרדר עוד יותר והיום חזר להיות חסר תועלת בעליל. אין סיבה לזפזפ אליו, הוא אפילו יותר גרוע ממה שהיה בתחילת דרכו. השאלה היא מה עובר על יס?? אם עושים ערוץ, עושים אותו כמו שצריך או שלא עושים בכלל, הערוץ כמו שהוא היום מהווה עלבון קשה לכל בנאדם שאפילו שיחק רק פקמן כל חייו. התוכן היחידי המרגש שהיה להם בערוץ הזה הייתה השקת האקסבוקס, ומכל…
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
געתי למשימה השניה שצריך לירות על חביות ואז על איזה רכב ואני לא מצליח ברכב לא הבנתי איפה לירות ? עזרה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני משחק עכשיו ב-RAINBOW VI : VEGAS, ולא יודע על איזה מקש אני אמור ללחוץ בשביל לגרום לשני חברי היחידה שלי להסתער פנימה, אחרי שהצבתי אותם משני צדי דלת סגורה, להמחשת הנושא, צירפתי גם תמונה, מישהו יודע איך? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אוקיי במשחק הנ"ל בשלב הראשון איפה שיש לך את המסוק שהתרסק והמערה הזאת.. מה עושים שם ?!?!? לקחתי את סכין ומחשב וכבלים חשמליים ותיק ומצלמה ועוד כמה דברים נראה לי ואני לא מצליח להתקדם... יש בחלק אחד בשלב הזאת מערה אבל כשאני בא להיכנס לשם היא אומרת(האישה שאני משחק איתה..) ושהיא לא יכולה להיכנס לשם.. מה עושים נווטו אותי בבקשה..
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
ראיתי בטורנטליץ שיש שם משהו כמו 8 updates למשחק. מישהו יודע מה הם עושים?
-
- 7 תגובות
- 987 צפיות
-
-
בכל הרשת אני קורא על זה ועוד לא מצאתי פתרון, הצללים נראים פשוט איום ונורא לא משנה על איזו הגדרה. יש הצעות?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חרשתי כל מה שאני יודע וכלום לא הצליח ועוד משהו איך אני שומר???
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מאז שהכריזו עליו לאחר יציאת DOOM3, לא שמעתי עליו. מישהו יודע איך מתנהל הפיתוח ? ולמה לא משחררים עוד מידע עליו ? (הוא לא בוטל חס וחלילה, נכון ?) http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=89766 http://www.gamerankings.com/itemrankings/launchnews.asp?newsid=149006 http://www.gamerankings.com/itemrankings/launchreview.asp?reviewid=623563
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
מתי הוא מגיע לארץ ? ;D
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
מתיי הוא יוצא ? ואם הוא יצא אז איך אני יכול להוריד אותו .
-
- 9 תגובות
- 972 צפיות
-
-
איאפשר לפרוץ את החרא הזה? כואב הלב שזה לא עובד צריך לפתוח שרתים ישראלים כדי שיפתחו לנו את האיפים..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הבנתי שיהיה לאן בסוכות אבל מצד שני שמעתי את פדידה אומר שהלאן יהיה בghosts אז מה הקטע כאילו?... בוא נעשה לאן אחרון BO2 מצידי שהכל יהיה מיקסים רק שיהיה כבר זה עדיף
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
-
-
מחפש אותו בעוד דרכים אבל בהמשך הפרגן מאוד אוהב את הרביעי וחמישי מאוד מצפה למשחק, למישהו יש כיוון?
-
- 0 תגובות
- 947 צפיות
-
-
-
project 8 כבר יצא אם אני לא טועה לקונסולות, אבל הוא מתוכנן לצאת למחשב?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מה קורה אנשים ? יש למישו מושג לגבי המשחק קארמגדון החדש , אני לא שמעתי פרטים לגביו מאז המשחק השלישי TDR יש למישו מידע לגביו על החדש ? כי ראיתי בגיימספוט שהתאריך Q4 2005 לא הבנתי ממש מזה Q4 תגובות יתקבלו בברכה , תודה !
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני יודע שבנתיים אין פרטים מדויקים, והמשחק עתיד לצאת רק ב 31/10/2007, אבל למישהו יש השארה של בערך מה יהיו הדרישות? ואם אני קונה עכשיו מעבד: E6420 עם ספק כוח חזק ואמין כל מה שאני אצטרך זה להחליף רק כ. מסך במקרה הכי גרוע נכון? החלטתי להשקיע פשוט בכ. מסך, אבל בגלל שכרטיסי ה DX10 עדיין בתיתולים, החלטתי ללכת על X1950PRO כי אני בכל זאת רוצה ביצועים ולא רוצה לחכות הרבה חח.. בכל אני מחכה למשחק הזה כמו לא יודע... אני מאמין שכ.מסך אני אצטרך לשדרג, מה צפוים להיות המחירים? ובערך מישהו יכול לתת השארה על הדרישות? תודה דרך אגב מי שמשחק BF2 שידבר איתי בפרטי!!!
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-