עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני אישית תמיד רציתי לשאול את זה.....

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by theone89,

אחרי שסטים לא מסכים להעביר לי את הקוד הסודי לאימייל אחר נמאס לי, עכשיו אני חושב מה לעשות מה הכי כדאי לעשות ? לקנות את הMW2 עוד פעם ולעבור מחדש בכל זאת משחק מעולה ? או לקנות את הBO ? שחקתי בBO בסינגל אבל המשחק ממש אבל ממש גרוע, מה אתם אומרים שווה לקנות את הBO ? יותר שווה מי MW2 ? קונה מי כאן עם זה חשוב http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=2467 ואת הMW2 אני יכול לקנות ב150 שקל, מה לדעתכם עדיף ? כמו כן יש לי כבר את המשחקים הבאים: MEDAL OF HONOR החדש BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 כמו ששמת לב אני קונה בשביל לשחק נטו בMULTIPLAYER.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. ראשית עליי לציין שאני לא גיימר ונמאס לי ממשחקים מהר מאוד. אבל יש לי אח קטן בכיתה ב 'שהוא ירצה לשחק . יש לי שני אופציות : 1.אני מחפש לעצמי נייד לשימושים אופיס אינטרנט +תוכנות ללימוד שפות +משחקים http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9185--- זה המחשב. במידה ומחשב, אני כנראה יקח גם שלט אקסבוקס . 2.או אקסבוקס 360 + מחשב נייד שיריץ רק אופיס ואינטרנט בעיקר, + יכולת לתכונות ללימוד שפות . תודה,

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  4. Started by asaorgad,

מה עדיף למשחקים XBOX360 או מחשב ב3000 ? אני לא משחק ברוזלוציות גבוהת בשני הדברים..

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  5. Started by debilz,

שניהם במבצע, אבל אני לא רוצה להתפרע....

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  6. Started by DEMON HUNTER,

מחר אני קונה את המשחק IL 2 אמרו לי שהוא לא רע וגם קראתי עליו קצת בWEB אז אני רוצה לדעת האם יש סימולטור שדומה לו בסגנון ויותר יפה ממנו או שפשוט עדיף לי לקנות JK2 ?

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  7. http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=16200 לפי העובד של החברה ה xbox360 עדיף. ""I started of very excited about the PS3. I was very confident that it was going to just destroy the XBOX 360 just on the name Sony alone. The more time that goes by the more I am becoming doubtful. Everything I?ve developed or seen developed has yet to be ?next gen?. The poly counts are not really any higher, im not seeing sub surface scattering, im not seeing much HDR lighting" he said. "

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Zeev86,

חזרתי לשחק לאחר כמה חודשים של הפסקה. שמחתי נורא לראות שמלא אנשים אומרים שהמשחק תוקן. ו.. הוא עובד לי כל כך על הפנים שהייתי שמח לחזור לתקופה של הקריסות, בערך כשהוא יצא. מה זה החרא הזה?! המשחק כל - כך - לא שחיק שאני לא יכול אפילו לכוון עם הטנק או הנשק. FRAME RATE על הפנים אפילו בHIGH כששנה שלמה שיחקתי על ULTRA. WTF?!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. היי!, כשעלה הערוץ, הוא היה חסר תועלת, היו בו תכנים מלפני שלוש שנים ששודרו כבר בטקטיוי, וגם לזה לא יכלו ממש לקרוא תכנים מאחר ואלו היו שלושה פרקים של אותה סידרה בריפיט. לקראת השקת האקסבוקס השתפר הערוץ והציג תכנים חדשים, סדרות ישראליות והפך מציון 0 לבסדר מינוס. לאחר שהייתה הידיעה בויגיימס על חילופי גבר בערוץ ,בידיוק כשחשבתי שלערוץ אין לאן להדרדר, הוא הדרדר עוד יותר והיום חזר להיות חסר תועלת בעליל. אין סיבה לזפזפ אליו, הוא אפילו יותר גרוע ממה שהיה בתחילת דרכו. השאלה היא מה עובר על יס?? אם עושים ערוץ, עושים אותו כמו שצריך או שלא עושים בכלל, הערוץ כמו שהוא היום מהווה עלבון קשה לכל בנאדם שאפילו שיחק רק פקמן כל חייו. התוכן היחידי המרגש שהיה להם בערוץ הזה הייתה השקת האקסבוקס, ומכל…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. געתי למשימה השניה שצריך לירות על חביות ואז על איזה רכב ואני לא מצליח ברכב לא הבנתי איפה לירות ? עזרה בבקשה

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  11. אני משחק עכשיו ב-RAINBOW VI : VEGAS, ולא יודע על איזה מקש אני אמור ללחוץ בשביל לגרום לשני חברי היחידה שלי להסתער פנימה, אחרי שהצבתי אותם משני צדי דלת סגורה, להמחשת הנושא, צירפתי גם תמונה, מישהו יודע איך? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  12. אוקיי במשחק הנ"ל בשלב הראשון איפה שיש לך את המסוק שהתרסק והמערה הזאת.. מה עושים שם ?!?!? לקחתי את סכין ומחשב וכבלים חשמליים ותיק ומצלמה ועוד כמה דברים נראה לי ואני לא מצליח להתקדם... יש בחלק אחד בשלב הזאת מערה אבל כשאני בא להיכנס לשם היא אומרת(האישה שאני משחק איתה..) ושהיא לא יכולה להיכנס לשם.. מה עושים נווטו אותי בבקשה..

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  13. ראיתי בטורנטליץ שיש שם משהו כמו 8 updates למשחק. מישהו יודע מה הם עושים?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by navk2,

בכל הרשת אני קורא על זה ועוד לא מצאתי פתרון, הצללים נראים פשוט איום ונורא לא משנה על איזו הגדרה. יש הצעות?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by X-Gamer,

חרשתי כל מה שאני יודע וכלום לא הצליח ועוד משהו איך אני שומר???

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  16. מאז שהכריזו עליו לאחר יציאת DOOM3, לא שמעתי עליו. מישהו יודע איך מתנהל הפיתוח ? ולמה לא משחררים עוד מידע עליו ? (הוא לא בוטל חס וחלילה, נכון ?) http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=89766 http://www.gamerankings.com/itemrankings/launchnews.asp?newsid=149006 http://www.gamerankings.com/itemrankings/launchreview.asp?reviewid=623563

• 3 תגובות
    • 913 צפיות
  17. מתי הוא מגיע לארץ ? ;D

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  18. Started by alexbmw,

מתיי הוא יוצא ? ואם הוא יצא אז איך אני יכול להוריד אותו .

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Moty_p,

איאפשר לפרוץ את החרא הזה? כואב הלב שזה לא עובד צריך לפתוח שרתים ישראלים כדי שיפתחו לנו את האיפים..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by sEEdy,

אני הבנתי שיהיה לאן בסוכות אבל מצד שני שמעתי את פדידה אומר שהלאן יהיה בghosts אז מה הקטע כאילו?... בוא נעשה לאן אחרון BO2 מצידי שהכל יהיה מיקסים רק שיהיה כבר זה עדיף

21. Started by Moty_p,

לא רוצה לצאת?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by slim_shady,

מתי הוא יוצא? אם מתכננים להוציא אותו בכלל? ומה יהיו הדרישות שלו?

• 117 תגובות
    • 10.8k צפיות
  23. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מתי המישחקים האלה יוצאים?

• 36 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by STRENGTH,

המשחק הזה כבר יצא ל-PC?

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  25. מחפש אותו בעוד דרכים אבל בהמשך הפרגן מאוד אוהב את הרביעי וחמישי מאוד מצפה למשחק, למישהו יש כיוון?

• 0 תגובות
    • 991 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.