עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by INFERNO,

מי שרוצה לשחק נגדי .. 114800158

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  2. Started by eyalha,

עוד מעט אני קונה מחשב.. 8800GTS 640, E6600.. מחשב חזק מאד.. המחשב שיש לי עכשיו בקושי מריץ פיפא.. כך שיצא שכל המשחקים שאני משחק הם משחקים מאד מאד קלים.. (אם הייתי מנסה להתקין עליו משחק יחסית כבד הדיסק היה יוצא מהכונן וצוחק על המחשב ) אז אני צריך המלצות למשחקים טובים שיגרמו לי להנות מהמחשב.. (אין לי העדפה לז'אנר כלשהו.. כי כמעט ולא שיחקתי על המחשב.., כעיקרון אני אוהב משחקים של ספורט כי אלה היחידים ששיחקתי בהם אבל אני פתוח להמלצות מכל ז'אנר שהוא!.. (ד"א יש לי גיים פאד, הגה, ג'ויסטיק ואפילו שלט של טיסנים חח) ) תודה!

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  3. בתי ראתה אצל חברות את SIMS3 ומאז מבקשת ש"אקנה" לה אותו. כל ניסיונה בתחום מסתכם בקצת MOGOBE וכמובן WEBKINZ המקולל. מתוך דאגה כנה לרגשותיה הרכים - מה צפוי לה ברחבי SIMS3 מניסיונכם? האם לאשר או להחרים? יש לדבר הזה מולטי? כי אין לי כל כוונה לאפשר זאת, לפחות לא בהתחלה. תודה.

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  4. Started by KingYes,

שלום לכם.. באיזה רמה התרגילים יותר קל לעשות אותם? כאילו ככל שהרמה יותר קשה, ככה התרגילים יותר קלים לביצוע? ואיך זה בדיוק כל הנושא הזה?

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  5. Started by J S Bach,

היי, זה משחק RPG די חדש נראה לי שאם אני לא טועה בסופו אתה נלחם בזאוס... אני לא ממש מכיר את המשחק, רק יצא לי לראות מס' סרטונים.

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  6. אני רוצה המלצה למשחק בסגנון הכי קרוב ל Age of Mythology רק חדש יותר.. נמאס לי לשחק ב Age of Mythology כבר חרשתי עליו,אבל מה..הוא משחק לפנים ממש נחמד,פשוט,מהנה,הרבה יותר טוב מהרבה משחקי אסטרטגיה שיצאו בשנים האחרונות.

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  7. Started by mironm,

טוב יש לי בעיה אני לא יודע איך לדבר עם האיש הרע מאחורי הכיבוי אש ליד המוכר הערבי למישהו יש מושג מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  8. Started by spon83,

בשבוע שעבר נתקלתי במשחק מהראשונים שקניתי... Jane's: (ATF) advanced tactical fighter התקנתי אותו על המחשב שלי (תחת windows xp sp1) אבל הוא לא רץ!!! הוא אומר לי שיש בעיות ושאין לא מספיק זיכרון להפעיל את המשחק!! למרות שבמחשב הישן (pentium 1) היו 32MB זיכרון!!! ועכשיו יש (Pentium 3 + 192mb)! האם בכלל יש אפשרות להריץ אותו??? תודה למגיבים... ימים טובים של נוסטלגיה

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  9. Started by sam300,

שלום לכולם יש לי בעיה עם המשחק crysis הגעתי לשלב שבו אני נמצא על ספינה בתוך חדר ובו מחשב לאחר לחיצה על האות f אני אמור להתקדם ואז הוא אומר לי לעשות משהו לא יודע בדיוק מה ואז אני מתקדם לעבר הנקודה הירוקה ואז אני לא יודע איך להמשיך בבקשה לעזרה דחוף חייב להמשיך במשחק

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  10. Fourteen ways to spot a Call of Duty player in Battlefield 3 Other than by looking at the bottom of the leaderboardsקצת ישן, אבל מי שעדיין לא קרא, יש שם כמה משפטים די טובים

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  11. Started by Vatos-Locos,

1. איפה נמצאים קבצי השמירות (הם לא תחת המסמכים שלי) 2. אחרי שסיימתי את המשחק הוא לא נותן לי להכנס ל"קסטומייז רייד" למכוניות שניצחתי איתם לדוגמא, שיחקתי עם הניסן סקייליין, ובמרוצים האחרונים (110) צבעתי אותה קצת אחרי שסיימתי את המשחק נכנסתי לONLINE והצבעים שעשיתי נשמרו, אבל לא מצאתי שום מקום לשנות את הצבעים האלה

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  12. Started by stone cold,

על המשחק המשחק הוא משחק חדש בסדרת ריזידנט איוול המשחק יצא קודם כל לPS3 ול360 אבל לאחרונה יצא בגרסת הPC במסגרת "משחקים לחלונות" תיאור מפורט סדרדת ריזידנט איוול קיבלה שינוי רציני מאז שיצא המשחק הרבעי (אני מתכוון לפי המספר של הקופסה -יצאו יותר מ4 משחקי RE לפני זה ) מסדרת אימה היא אפכה יותר לסדרת אקשן וRE5 ממשיך בקוו הזה של יותר פעולה פחות פחד אלמנט נוסף שקיים בRE5 זה אפשרות קו אופ הבעיה שאין שחקן נוסף יש בוט במקום וזה מעצבן חוץ מזה להתקרב למערב המשחק אבל במקום לשמירות רגילות לשמירות אוטומטיות הגרפיקה עצמה עברה שיפור משמעותי (יחסית למשחק הרבעי ) ואין בעיה להשתמש בעכבר או מקלדת או גימפאד 360 הורדות לא ידוע לי כרגע על הורדות חוקיות למחשב דרישות מערכ…

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  13. מה הצ'יט שיש לעשות על מנת לקבל תת מקלע עגול? ב- VICE CITY היו מקבלים אותו כשרושמים - NUTTER TOOLS. תודה

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  14. תנו לי קישורים או אתרים ושמות של משחקים... תודה לכל מי שעוזר..

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  15. Started by Shortboarder,

אוקי,נתתי למישהו שאת המשחק,ויש לו איזה בעיה,אני יודע שאם לי היתה את הבעיה,הייתי פותר אותה כנראה. זאת הודעת השגיאה שהוא מקבל: please verify that your card is openGL compliant מישהו יכול לעלות רעיונות איך לסדר את זה??? (יש לי כל מיני כיוונים,כמו דריבר וכו,אבל אם מישהו נתקל בזה,עזרה תיהיה מאוד אפקטיבית)

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  16. Started by kabesar,

יש לי בעיה המשחק עולה אני רואה 3 מסכים ראשונים של מי שעשה את המשחק... ואז מסך שחור והמשחק תקוע... מישהו נתקל בבעיה דומה ויודע איך לסדר את זה? תודה מראש לכל מי שינסה לעזור...

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  17. שלוש שנים אחרי הקונסולות, השדרוג המקיף של GTA V מגיע למחשב עם תכונות Ray Tracing ייחודיות, תמיכה בטכנולוגיות AMD ו-NVIDIA החדשות, ושפע תוספות תוכן - והכל בחינםלכתבה

18. Started by pooowa,

תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  19. Started by Yehudaa,

http://en.wikipedia.org/wiki/LHX_Attack_Chopper http://www.old-games.org/games/lhx אחד המשחקים החרושים שלי בתור ילד עובד טוב מאוד ב XP בויסטה צריך לאפשר ל CMD להיות FULL SCREEN עדיף להשתמש בכרטיס קול אונבורד כי היו לי בעיות עם הכרטיס קול ה PCI שלי . יש לי בעיה אני זוכר למשל שהאפאצי היה מגיע ל 200 קמ"ש אבל אני מצליח להגיע רק ל 160 אני זוכר שצריך להדליק מבער אחורי בשביל זה אבל עם איזה כפתור ? לא מצאתי את הכפתור הזה .

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  20. שלום לכם אני בן 24, מזמן לא שיחקתי משחקי מחשב, אבל כשהייתי קטן יותר הייתי מכור. לדוגמא : הגעתי למקום רביעי כמה פעמים בטורנירים החודשיים של WESTWOOD ברד אלרט 1 , עוד כשהיה לי חיבור DIALUP לאינטרנט. (עדיין יש לי את RA1 המקורי..) אהבתי מאוד גם את warcraft2 ומאוד מאוד את starcraft & broodwar - אני רוצה להכנס עכשיו לעולם של דיאבלו (את 1 גמרתי במשחק יחיד, הייתי משחק עם חברים, כל פעם מישהו אחר, בגיל 16-17 זה היה אדיר..) כן, אז דיאבלו 2 עכשיו, כי מכרתי את הפנטיום 3 שלי וקניתי מחשב נורמלי (אני יודע שהוא יחסית ישן, 2001 וכל זה, אבל אני מת לשחק בו, וראיתי שהוא אלמותי ואפילו יצא עדכון לא מזמן, כבוד ! RA1 מת ואין עדכונים המון זמן... חיפשתי בנרות) כמה שאלות, תסלחו לי מר…

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  21. Started by Leonid18,

אוקיי. אני נתקע בבעיה שונה בהרצת המשחק. אני נכנס למשחק, רואה את הסרט, עושה לעצמי שחקן, ואחרי זה אני מועף חזרה לווינדוס ! דיברתי עם עוד כמה אנשים וגם להם יש את הבעיה. למישהו יש רעיון איך אפשר לפתור את זה? :-[

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  22. היי, מישהו שם לב לכך שלא ניתן לשחק FIFA 2006 ברשת בצורה נורמלית עם upload אופייני לארץ? (13-16k) במקרה הטוב - המשחק עולה ונתקע כל כמה שניות בצורה שכמובן לא ניתן לשחק. במקרה הרע - המשחק לא עולה. :-X למישהו יש מידע על המחדל הזה?

23. Started by itaim,

ממליצים על הסימולטור? מי שמשחק בזה הרבה בבקשה שישלח לי הודעה פרטית יש לי כמה שאלות

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  24. Started by omrid14,

התקנתי את המשחק הכל טוב ויפה כרטיס מסך HD4850 שלב ראשון שיחקתי הכל היה טוב ואז בשלב 2 שזה עושה LOAD לשלב (השלב עם המטוס שמתרסק) זה נתקע בטעינה וקורס.. ניסיתי להתקין דרייבר חדש לכרטיס מסך ועכשיו בכלל קורס בכל השלבים... וגם יש לי עיוותים מוזרים כאלה.. מה אפשר לעשות למה זה קורס APPCRASH וינדוס ויסטה 32.

25. Started by Astrix-D,

מה הפאטץ' הכי חדש? תוכלו להביא לי הורדה בשבילו?

• 8 תגובות
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים