משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
מהם מחדשים עוד הפעם לא כתוב כלום בעידכונים???זה ממש עכשיו עושה לי ככה כבר יש לי דטמצ'... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה טוב יותר למישחקים? NTFS או FAT32? יש איזו חשיבות לעניין הזה שבא לידי ביטוי בהרצת מישחקים? תודה
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
-
-
-
מישהו אולי יכול אולי טיפטיפה לשער מה יהיו הדרישות ל PC? או שעדיין אין שמץ של מושג לאף אחד בגלל שרוקסטאר לא גילו כלום
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי פיפא ממה השתפר ורציתי לדעת מה מבין הכותרים החדשים יותר טוב?
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני רוצה לשמוע בבקשה מכאלה שבאמת מביים כי חיפשתי תשובות באינטרנט ומצאתי רק בלבולי מוח! מה יותר יעיל למשחקיםבלבד!!! WINDOWS 7 32 BIT או 64 BIT???
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
מה כדאי לי לעשות ב-2000 שקל לשדרג את המחשב כרטיס מסך (GeForce 6800NU gForce 6600GT AGP) זיכרון וכו' או לקנות PS 2 ??? אני מתלבט כי כל המשחקים הכי טובים יוצאים רק ל-PS2 NBA Street 3 G T A San Andreas Def Jam Vendetta TimeSplitters GoldenEye Rogue Agent ויש עוד מלא משחקים טובים שבחיים לא יצאו ל-PC אז מה כדאי לי לעשות ? תודה אחים שלי
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
מה יותר עדיך ליקנות קונטר סטריק 1.6 או סורס? :-\
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
TOTAL WAR זה המשחק מבחינתי אבל שיחקתי גם HALF LIFE 2 יש הצעות? שווה לעשות OC בשביל משהו? מעולם לא ניסיתי... תודה
-
- 10 תגובות
- 912 צפיות
-
-
ראיתי פה כמה הודעות על המשחק, אפילו מישהו שרוצה לקנות מחשב חדש כי המשחק לא זז אצלו! אני לא מבין מה יש לכולם מהמשחק?! ואל תגידו לי שאני לא ראיתי כי יש לי את המשחק... אפילו אי אפשר לרוץ שם אפילו אין אלימות כמעט, הוא פועל אצלי חלק, ועדיין אני לא מבין מה כ"כ יפה בו. דוגמא למשחקים יפים יותר : טירת הנאצים החדש , SOLFIER OF FURTUNE , פרוג'קט אי.ג'י.איי , ויש עוד כמה. אולי תסבירו לי איך אנשים מתאהבים במשחק הזה?
-
הנה לדעתי אין מה להוסיף-כל מילה מיותרת... נ.ב שלא תבינו (בעיקר המנהלי)- אני לא רומז לכלום והמקור הוא מהאתר וי גיימס
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הצביעו סקר זה אמור לעזור למתלבטים 8) שביניכם אם שווה לרכוש אותו
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
מה כדאי לי יותר לקנות TF2 או לחכות עוד כמה ימים ולקנות את GTA, כדאי בכלל לקנות משחק כמו GTA יהיה שם רשת ממש שווה ששווה את הכסף ? :-\
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון חשבתי על לקנות PS2 אבל אין לי מספיק כסף אז חשבתי שאולי גם אפשר שאני אקנה XBOX. כי אם אני זוכר טוב הוא יותר זול והגרפיקה שלו יותר טובה. אז תגידו לי מה דעתכם ובמה כדאי לי להשקיע?
-
- 25 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני משחק ut יש לי עכבר לייזר מיקרוסופט 6000 מה כדאי לשים באופציות הנוספות תודה מראש וחג שמייח
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מחפש משחק יריות עם שרתים ישראליים. שיחקתי ב זמנוCS ENEMY TERRITORY ו TF2 ו CS1.5 מחפש משהו כיפי. אין לי בעיה לקנות משחק.
-
- 26 תגובות
- 6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום שמעתי רבות על המשחק ובפרט על כך שככל שאתה משחק יותר כך אתה מבין מה כל כך מיוחד במשחק הזה אשמח להסברים בהקדם תודה
-
- 30 תגובות
- 13.7k צפיות
- 1 follower
-
-
לדעתי ב- populous הקוד הכי יפה הוא שאפשר להוציא כמה דרקונים שרוצים הרי געש קדחות וכל הקסמים שיש
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום מה לדעתכם הFPS הכי טוב? אבל יש הגבלה... זה צריך להיות משחק שמתאים למחשב עם 2 GB זכרון. מעבד core2duo ו128 מגה בכרטיס מסך! :-) בעבר אהבתי את קוואיק. את ההרחבה שלו ארמגון. את קוואיק 4. אנריל טורנמנט. SOF. משחקים קצת יותר מעודכנים ... פיר. טירה נאצית החדשה. על איזה משחק עדכני עם ההגבלה הנ"ל אתם הייתם ממליצים?
-
- 41 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
לאלו שמעודכנים ומתעניינים..בתערכות E3 2oo6 הוצגו: "אנריל טורנמט 2007" : בעל מנוע הגראפי -אנריל 3- crysis" :בעול המנוע הגראפי crytek 2 שמציג יכולות מדהימות... מה לדעתכם לוקח? אגב יש את Killzone משנה שעברה שידוע לכולם שהסרטון רונדר מראש...ובכל זאת מי שראה משלושת המשחקים לדעתכם מי לוקח בגראפיקה?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני אוהבת משחקים בסגנון הזה ,אבל TQ לא סחף אותי ואני לא יכולה להצביע על סיבה מסוימת. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
אני לא מבין מה לכתוב ליד הhttp:\\ את המיקום של התמונה?? את הסוג?? את השם??? את כולם ?? בבקשה עזרו לי . תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-