עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. היי... בן-דוד שלי מעוניין לקנות מחשב לoc, והוא רוצה AMD הוא רוצה לקנות את הTr xp-120 , איך אני יכול לדעת לאיזה לוחות הxp120 מתאים? תודה מראש install עריכה: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ תודה.....אבל כבר מצאתי תשובה...

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  2. Started by Astrix-D,

שאני עושה FIND SERVER אז על כל SERVER שאני לוחץ הוא אומר לי שהגירסה שלי לא מתאימה לשרת(אין לי כוח לפרש את זה לאנגלית),בכל מקרה,רציתי לדעת אם זה קשור לפאטץ',אם כן אז אני אשמח אם תביאו לי את הפאטץ' הכי עדכני שקיים. תודה!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  3. Started by x-boy_24,

שלום . קניתי לאחותי את המשחק היום והתקנתי אותו ויש לי לגים שאני מזיז את עכבר וגם כשאני מעביר את הזמן מהר במשחק אז יש לגים מטורפים. עכשיו אם אני לא טועה אם המפרט שלי לא צריך להיות לי לגים. היה לי מחשב םנטיום 4 והמשחק עבד לי בלי לגים. ומה שהכי מוזר שNFS PRO STREET וCOD4 עובדים לי די חלק על הגדרות בינוניות . איך אני יכול לסדר את זה ? מפרט בצד . תודה מראש

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  4. Started by dj_horse,

יש לכם פה בעיות רציניות בסך הכול ביקשתי עזרה במשחק ונועלים לי את הפורום אין לי מושג למה בסך הכול רציתי עזרה

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  5. רציתי לדעת איך אני משנה את המקשים בכלי רכב אצלי נוסעים (קדימה) ב-W רוורס (אחורה) ב-S שמאלה וימינה בעכבר השאלה שלי היא איך אני יכול להחליף את המקשים שיהיה ככה קדימה W אחורה S שמאלה A וימינה D תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  6. Started by JonyPony,

(המפרט שלי בצד) מריץ על WIN7, 64BIT. לא מצאתי גירסאת 64ביט למשחק (כמו שהיה בזמנו לCRYSIS). המפרט שלי הריץ CRYSIS על HIGH עם AAx4 בלי להתלונן, אבל MW2 הופך לעיתים לתצוגת שקופיות מזעזעת!!! (חשוב לציין, CRYSIS וMW הישן רצו על WINXP 32BIT, הWIN7 הינה התקנה חדשה). מישהו יודע? מכיר? HALP! ???

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  7. כמעט שמונה שנים אחרי הטיזר המפורסם הראשוני ולאחר שנה עמוסה בדחיות ועיכובים - Cyberpunk 2077 משלים את תהליך הפיתוח העיקרי שלו ומוכן להוכיח לעולם שההצלחה האדירה עבור Witcher 3: Wild Hunt לא הייתה מקרית בלבדלכתבה

8. Started by JohnnyBravo,

The Rockin' Dead-קווסט תלת מימדי.המשחק יצא לפני חודשיים בערך(מאי 11).מישו מכיר/שיחק?המשחק כולו ב3D ומסופקים משקפיים בבאנדל. http://www.bitcomposer.com/www_en/game.aspx?gameid=fb3bfcf1-6a89-42d0-a772-6355d6e96b1d

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  9. Started by DiSc@MaN,

אנשים שמכירים את המשחק שימו לב לתמונה ההמצורפת. באג? הוא פשוט היה צריך להודיע לי שהמשחק הסתיים.. (יש לי אפשרות לסדר את הקלפים אבל לא להוריד עוד..)

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  10. Started by nim901,

איך אני עובר באיזורים שיש מלא קרינה? (מהד בצד אדום ורשום שאני צריך הגנה) איך אפשר לקרוא שוב את ההודעות הלבנות שמסבירות דברים? (כמו בהתחלה שרשום להתכופף וזה)

• 8 תגובות
    • 825 צפיות
  11. שלום מקווה שזה המקום הנכון. בשלב מסוים במשחק Singularity נתקעתי ואינני יודע איך להמשיך משם הוספתי סרטון שיתאר את המקום בו נתקעתי: תודה רבה לכל מי שיעזור

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  12. Started by arad gonen,

היי כולם הייתי רוצה שתגידו לי אם אתם יודעים משהוא על הGTA IV חוץ מהטריילרים שראיתי מזמן תענו מהררררר תודה

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  13. Started by שחר רצאבי,

יש לי את המשחק על המחשב , המלא והוא עובד ואני משחק ב-SINGLE PLAYER כל מה שחסר לי זה ה-CD-KEY של באטלנט השאלה שלי כזאת -תקנו אותי אם אני טועה - הסידיקיי של באטלנט נמצא גם במארז של DIABLO 2 וגם ב-DIABLO 2 LOD. כל אחד מהם עולה לי 46 שקל , השאלה היא - אם אני קונה רק אחד מהם - בשביל הסידיקיי - אני אוכל לשחק? כי יש לי את המשחק מותקן על המחשב ועובד פיקס - רק בלי מולטיפלייר תקנו אותי אם אני טועה - בשביל לשחק ברשת ב-DIABLO 2 (בלי ההרחבה) אני אשתמש ב-CDKEY שאני מקבל בתוך הדיסק של DIABLO 2 ואם אני רוצה לשחק ב-DIABLO 2 LOD אני שם את הקוד שאני מקבל ב-LOD. בבקשה תגובות - ותודה על הקדשת הזמן חברים , עזרתם המון

14. Started by Galit17,

אם למישהו יש CD KEY ל GUILD WARES והוא לא משחק יותר במשחק הזה ומעוניין לתת אותו,אשמח לקבל.

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  15. Started by julbo,

מחפש הורדה של משחק ישן בשם Screamer 4X4 חיפוש בגוגל ובאתרי הורדות העלה רק דמו וגם זה לא יורד . מישהוא יכול לעזור לי בבקשה??? :kopfpatsch:

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  16. Started by (G),

חצי יום הכתבה יושבת ב-YNET ואין ת'רד בנושא, אנשים אתם ישנים 8) משחק הפעולה הישראלי ששוחרר בתחילת השנה, ניתן כעת להורדה בחינם. יתבסס בעתיד על פרסומות. ירון דותן, מנכ"ל חברת Invasion Interactive, מסר לנו היום כי גרסה מספר 1.2 של Rising Eagle יצאה לרשת, ובאמתחתה מספר שינויים ושיפורים למשחק. השינוי הבולט ביותר הוא הפיכתו של המשחק לחינמי לגמרי, במקום מחיר של 20$ כפי שהיה עד כה. לדברי דותן, ההכנסות מהמשחק יתבססו בעתיד על פרסומות בתוך עולם המשחק, ושהם עושים מאמצים רבים על מנת שהפרסום לא יפריע לחוויית המשחק. לגבי עתידו של Rising Eagle אמר לנו דותן: "בכוונתנו להוסיף למשחק נשקים חדשים ומפות חדשות, ביניהן גם כמה שלבים שתוכננו במיוחד עבור הקהל הישראלי". הוא לא הסכים לומר למה הכוונה, …

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  17. Started by tidan26,

שלום! שיחקתי במשחק כמה שעות ולאחר מכן לחצתי על יציאה מהמשחק ופתאום הוא רשם לי שהוא לא מגיב זה קורה לי פעם שנייה בפעם הראשונה ניסיתי להעביר את הסרטון באמצע המשחק ולחצתי כמה פעמים על העכבר ועל מקש enter ורווח במקלדת ופתאום הוא לא הגיב מה הסיבה לתופעות הללו? ???

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  18. Started by zoyaniv,

מאיפה אני יכול להוריד את העדכון לגרסה החדשה או עדכונים אחרים אם יש

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  19. Started by WarMachine,

יצא הדמו של המשחק הזה, שאמור להיות בכלל לא רע, משתמש במנוע של FEAR, ומשלב אלמנטים של אימה. הנה לינק: http://www.fileshack.com/file.x?fid=8610 בכל מקרה התקנתי את הדמו, הכל טוב ויפה רק שאין סאונד בכלל, ולא משנה מה שעשיתי ואיך ששיחקתי עם המאפיינים של הסאונד לא הצלחתי לגרום לו לפעול. גם לכם יש את הבעיה הזאתי או לפחות פתרון לה?

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  20. אוהב SHOOTERS ראליסטיים. HALF LIFE 2 היה טוב. FAR CRY היה עוד יותר טוב. DOOM היה זוועה. מישהו אמר GUN? חולה על הסידרה TOTAL WAR ועל GTA בהתאם למערכת, מחכה להמלצות שלכם

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  21. Started by Idan06,

לא מזמן קניתי מחשב חדש בעל כרטיס מסך Ati Radeon X1950 Pro 512 mb, זיכרון של 1GB מעבד Intel Core2Duo E6300. הבעייה שלי היא כזאת, כאשר אני משחק במשחקים כבדים יחסית, כמו Supreme Commander, CNC3 Tiberium Wars או Infernal, המחשב יוצא לDesktop באמצע המשחק ונותן הודעת שגיאה (שאפשרויותיה Send,Don't Send). מישהו אמר לי שהבעייה היא בזיכרון שבמחשב, זה ייתכן? ואם לא, אז מה יכולה להיות הבעייה? אם צריכים עוד פרטים, תגידו מה. תודה רבה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  22. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה נזכרתי היום במשחק ישן שקצת מזכיר את WORMS אבל ממש ישן זה לשני שחקנים וזה בתוך אדמה או משהו כזה תודה

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  23. עברתי על האימייל שלי כי לא נכנסתי לשם כמה ימים וגיליתי שם הזמנה ל BETA ו CD KEY עדכונים נוספים כניראה רק מחר כי לא ניראה לי שזה יסיים בקרוב. אני מתקשה לסיים את ההתקנה, משהו לא יציב במיוחד :-X נ.ב. פותר לי את בעית המשחקים לחופש ;D עדכון ראשון: המשחק תומך רק ב IE7 ו FF2 (לי יש IE6 ו FF3 חחח) יכול להיות שבגלל זה ההתקנה לא עובדת, אני חוזר ל FF2 :'(

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  24. קודם כל שלום חברה,הבעיה שלי היא כזאת אני משחק במשחק Counter Strike 1.6 ואני משחק על רזולוצייה של 800X600 32 BIT מכיוון שזה הכי נוח לי עכשיו יש לי בעיה שאם נגיד אני ישים רזולוצייה של 800X600 זה יעשה לי את זה 1024X768 אבל בהגדרות הוידאו זה מראה עדיין 800X600 בקיצור אני שם 800X600 זה מראה לי איכות משחק של 1024X768 ועדיין זה בוידאו מסומן כ800X600 תעזרו לי בבקשה תודה אביאל.

• 10 תגובות
    • 824 צפיות

דיונים חדשים בפורומים