עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. תיראו יש איזה משחק עתידני כזה שמשחקים רק עם העכבר ומה שאני זוכר שבשלב הראשון יוצאים מחללית ונלחמים נגד חיילים של צבא אחר או משהו כזה עם רוביי לייזר כאלה... הצורה שמשחקים זה שהשחקן מתחבא מאוחריי קיר או לא משנה מה (כמו RAINBOW SIX) ובלחיצה ימנית מכוונים תוך כדיי שאתה חושף את עצמך ולחיצה שמאלית יורים. חצי מהמשחק זה סרטונים כאלה בחלונות (נגיד פגעו בי אז רואים בחלון כזה קטן סרטון שפוגעים בי ואז זה מתחיל מהתחלה מהנקודת שמירה האחרונה.) ככה הכל.. בסוף השלב הראשון נכנסים לכזה חדר שבוא שמים לי גז מרדים ואז בשלב השני אני מתעורר במקום כזה מוזר שצריך לחפש איך לצאת ממנו. מהתחלה יוצאים מהחדר ואז יש מעלית שאפשר לרדת למטה ויש במעבר קוף שמפריע וצריך למצוא בננות כדיי שיהיה אפשר לעבור. …

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  2. Started by darkdude,

בשלב YOU BETTER WATCH OUT... כשאני זורק מטבע או משתיל פצצה המשחק פשוט ניסגר. מישהו יודע למה?

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  3. Started by Shtupel,

תודה

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  4. Started by The Dom,

מישהו קודם כול יכול להסביר לי על המשחק קצת ולתת חוות דעת.זה מבוסס על הסדרות?

• 9 תגובות
    • 772 צפיות
  5. Started by poiiopipoippzzttw,

מישהו יכול בבקשה לספר מה קרה בהאלף לייף 1? ומה קורה בהאלף לייף 2? ומי אלו כל הדמויות? אם אפשר תכתבו הרבה כי לא אכפת לי לקרוא אפילו ספר(יצא אפילו ספר...) על הסיפור של האלף לייף תודה

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  6. Started by spike77707,

האמת התלבטתי אם לשאול את זה בפורום חומרה או פה והחלטתי פה כי זאת חומרה שהיא dedicated למשחקים(לא כמו עכברים, לדוגמא, שרק חלק מהם למשחקים ספציפית) רציתי לדעת אם מישהו ניסה את זה. זה נראה ממש טוב ומגניב ונראה שהולכת להיות תמיכה בהרבה משחקים בעתיד מה שגם הסרטון עם PORTAL 2 נראה פשוט מעולה וכיף. למישהו יש/ניסה ויכול לתת עדות? תודה.

7. Started by STRENGTH,

טוב אז זה כבר הרבה זמן שיש לי את הבעיה הזאת. חשבתי שזה יעבור אבל אני רואה שזה לא.. אז ככה שאני הורג מפלצת לוקח לה איזה 3 שניות למות,ושאני לוקח כסף לוקח איזה 4 שניות עד שהוא לוקח אותו יש עיקוב רציני אני לא יכול לקחת מהר דברים. וגם לפעמים המשחק יוצא לי בגלל שהכל נתקע לי וכל המפלצות קופאות. יש דרך לתקן את הבעיה הזאת??? ניסיתי הכל

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  8. Started by LazyBoy,

עוד טריק שיווקי בשביל לעשות כמה דולרים. http://www.gamespot.com/news/6186097.html?tag=latestnews;title;0 הם יערכו תחרויות מאורגנות (בתשלום) ויתנו לשחקנים להתחיל עם דמויות בדרגה 70 עם "epic equipment" והכל על מנת לערוך קרבות PVP. המנצחים בטורניר יזכו ב$75,000

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  9. Started by avivlyaviv,

התחלתי לשחק BF2 ואין שם 1280/1024! וזה ממש לא כיף! עכשיו אני יודע שאפשר להגדיר שתיהיה רזולוציה כזאת אבל אני לא יודע איך.... איך אני יודע שאפשר : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=153789.msg1694490#msg1694490 עכשיו לא הבנתי איפה מה הקטע של ה+MENU 1.... איך אני מגיעה להז? ומה זה VideoSettings.setResolution?

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  10. Started by motogt,

לפני כמה שנים (8-10) אני זוכר שהיה משחק שחמט קלאסי בגרפיקה של דוס. שאם אני לא טועה אי אפשר היה לנצח אותו. איפה אפשר למצוא את המשחק הזה? לינק לPS של המשחק: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/5d/ChessTemRegular.jpg

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  11. Started by marking,

מישהו כבר שיחק ויכול להגיד איך המשחק? מה השיפורים? אני מתכוון לקנות אותו בדיוק כמו שקניתי את הירוס 4 הרגיל... (לא צוחק, משחק מצוין!) :AR15:

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  12. שלום! יש לי מספר משחקי פלייסטיישן 2 בתוך המחשב שאני מעוניין לצרוב וכולם יחד תופסים נפח של 680 מגה בייט רצתית לדעת אם אפשר איך שהוא לצרוב את כולם על דיסק אחד ואז שיווצר לי תפריט בחירה או משהו אחר שכאשר אני מכניס את המשחקים בדיסק אחד לפלייסיטיישן 2 ואני אוכל לשחק בכולם על פי בחירתי אם צריך תוכנה אשמח לקבל קישור תודה!

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  13. Started by TeaTime,

מישהו שיחק בדמו? (פעם ריאשונה שאני רואה משחק עם הסמל של ATI ולא ניוודיה) אבל הוא מאוד איטי-לא מקרטע הוא רץ על 30-40 FPS אבל איטי! הקול שהמפלצות עושות(ריצה, יריה וכד') מהיר יותר מהתנועה שלהם! מישהו יודע משהו על זה?

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  14. רציתי לכתוב על חווית השימוש במשחק אבל קודם כל אני באמת לא מאמין שיצא גירסה חדשה למשחק הזה! עברו 12 שנה מאז ששיחקתי בו הייתי אז ממש ילד! יש פה משתמשים שלא מכירים אפילו את המשחק בגלל שלא היה להם אז מחשב אז ככה: המשחק מאוד מזכיר את המשחק הישן המפלצות ממש דומות כמו במשחק הקודם אין חיים, יש אגו אם נפגע לך האגו אתה מת חחח ואם אתה משתין שותה בירה משחק בקזינו זה מעלה לך את האגו היה קטע בהתחלה שמקטינים אותך ואתה נכנס למכונית RC ומתחיל ליסוע ולעשות רמפות עם טורבו המשחק החדש דומה מאוד בצורה שלו לקרייסיס סה"כ משחק חזק ונוסטלגיה חבל על הזמן

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  15. Started by TimoTy,

טוב ניסיתי לשנות רזולוציה וחבר יצא לי באמצע...... ועכשיו אני נכנס ויש לי מסך שחור יש איזושהי דרך לשנות את הרזזולוציה מבחוץ?? תודה

16. Started by Astrix-D,

שאני עושה FIND SERVER אז על כל SERVER שאני לוחץ הוא אומר לי שהגירסה שלי לא מתאימה לשרת(אין לי כוח לפרש את זה לאנגלית),בכל מקרה,רציתי לדעת אם זה קשור לפאטץ',אם כן אז אני אשמח אם תביאו לי את הפאטץ' הכי עדכני שקיים. תודה!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  17. Started by Toxin II,

בדוגרי, המשחק שווה קנייה או לא? אני בלבטים קשים... אחרי 4 שנות משחק בUT99 ו-3 בUT2004 אני מתבלט אם שווה בכלל לקנות את UTIII הדמו היה חמוד, אבל לא הצליח להדהים אותי כמו קודמיו... והבנתי שהוא מאוד בעייתי בכל התחום הטכני...

18. Started by Yaron-Cohen,

ואם כן מתי יגיע לארץ??...ומתי יצא?

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  19. Started by nadav1379,

יש לי בעיה אם המשחק Counter-Strike מתי שאני רוצה לשחק אז אני משחק על מעל 200 פינג ואני לא יודע למה זה אין לי תוכנות פתוחות וזה לא בעיה של הספק כי מתי שאני מוריד משהו אני מוריד על 100 זה בעיה רק במשחק. אמרו לי להיכנס ל"control panel" "sound and audio devices" "audio" "advnaced" ולהזיז שם את החץ ל "none" אבל שאני עושה את זה אני שומע שניה וחצי אחרי הזמן את היריות אבל הפינג כמו שצריך ואני לא יכול לשחק שאני לא שומע טוב אני התקנתי את המשחק מחדש וזה לא עוזר הספק שלי זה ברק 013

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  20. Started by ruff stuff,

מישהו שיחק אולי ברוקי legends או ב fight night 2 ? הייתי רוצה לדעת את חוות דעתכם איך הם .

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  21. Started by McMerc,

2 ג`יגה של מידע הורדו אמש משרתיה של Ubisoft הצרפתית, בין היתר סרטונים, תמונות וקטעי אומנות, שחושפים כותרים שעד היום לא ידענו על קיומם. למרבה הפלא, הקבצים הכבדים האלה לא נגנבו משרתי החברה במבצע פריצה מתוחכם של האקר, אלא שכבו בנינוחות על שרת ה- FTP של החברה, שהוצע בשוגג לכל מי שניסה להקליד את הכתובת ftp.ubi.com. כאמור, השרת הכיל הוכחות חותכות לקיומם של משחקים שעדיין לא הוכרזו בצורה רשמית. בין השאר ניתן למצוא ברשימה הארוכה את Splinter Cell החמישי, כותר חדש בסדרת הנסיך הפרסי ומשחק המשך ל- Far Cry המהולל. לצערנו, אין באפשרותנו להציג בפניכם את נכסי הקובץ, אך אתם מוזמנים להכנס לפורום של Gaming Age, בו יש דיון ארוך על הנושא. חברת הפיתוח הבינה שהיא לא יכולה להכחיש את הביזיון שהתר…

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  22. Started by nore0,

איך עושים הזמנה ??? כמה עולה משלוח וכו'

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  23. Started by DarkMoh,

המשחק כ"כ דומה לחבורת רוסים הולכים מכות לפני משחק כדורגל. או שההפך? LOL! LOOK AT THE FIRE ARROWS! MAKE THEN FLEE! KILL THE GENERAL! בסוף ריחמתי על האלה ששכבו למטה והכניסו להם בעיטות בבטן ]:

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  24. מישהו יודע למה קונסולה חזקה יותר ממחשב עולה פחות ממנו? :

• 9 תגובות
    • 771 צפיות
  25. Started by Galit17,

אם למישהו יש CD KEY ל GUILD WARES והוא לא משחק יותר במשחק הזה ומעוניין לתת אותו,אשמח לקבל.

• 0 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.