עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by AVL,

אני לא שחקן WOW אבל זה נראה לי די מטורף\מגניב http://computers.walla.co.il/?w=/4/785551

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אחת מההכרזות המפתיעות ביותר בתערוכת הגיימינג הגדולה בעולם הייתה עבור כותר אסטרטגיה נוסטלגי שחוגג יום הולדת 20 וינסה לחזור לרלוונטיות ואל לב המעריצים לכתבה

3. Started by guitarsuite,

שלום לכולם הורדתי את הדמו מהאתר של 2k והוא לא עולה לי ...למה?? אני לוחץ על האייקון המחשב חושב קצת וזהו ממשיך כרגיל המפרט הוא asus mb 3000 800mhz 1.5 gb ram 7600gs לא אמורה להיות בעייה מבחינת המפרט יש לכם רעיון מה לעשות? ד"א: מצטער מאוד מאוד שפתחתי ת'ארד על זה כי בדיון הרישמי ההודעה שלי נבלעת בכל הדיונים שם אז שוב מצטער וחייב את עזרתכם צדוע לא עובד??? לא צריכה להיות סיבה כי הכל עובד לי cod4 חלק crysisחלק כמעט ..מזה בבקשה?

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  4. רק שואל כדי לדעת..

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. היי קניתי את המשחק דרך סטים במחיר 29 דולר וראיתי שאין כל כך שרתים , אני רואה שכתוב שמחכה לעוד משתמשים ואין שום תגובה , האם יש בעיה עם המשחק הזה? רוני

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. מחירי המשחקים המקומיים בחנות האפליקציות הרשמית של מיקרוסופט עבור חלונות 10 מתגלים כגבוהים יותר מאלו ב-Steam, ללא סיבה נראית לעין לכתבה

7. Started by ^DaRk-MiNd^,

זה משהו שאני לא הבנתי אף פעם. הרי זה משחק על כלום, משחק על החיים, חיים חסרי משמעות, חסרי מטרה .... חיים. אף אחד מאיתנו לא הולך לקולנוע כדי לראות סרט של איש הולך לעבודה, איש מוציא את הזבל, איש קורא עיתון אלא הולכים לסרטי אקשן, דרמה קומדיות ... אז למה במשחקים מחשב בהם יש משחקי אקשן, אסטרטגיה, ניהול ערים, תפקידים וכו' אנשים משקיעים את מירב שעותיהם (וכספם - 200 ש"ח על כל תוספת) על משחק שכזה ? טוב.. אני מודה שגם אני שיחקתי בו קצת אבל אף פעם לא יכולתי לשרוד יותר משבוע בהם השתמשתי בקודים התחתנתי ונודלו לי 2 ילדים (דיאבלו ואנדריאל - מי מנחש מאיזה תקופה יצאתי? ) מישהו פיענח את התעלומה הזאת ?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. היי התקנתי אתמול את המישחק קריסיס , יש לי מעבד E6300 במהירות2.8 + 2 גיגה ראם במהירות 800 MHZ + לוח אם G31+כ. מסך HD4850. ראיתי שיש קטעים בשלבים במיוחד שיש הרבה פעילות לדוגמא יריות או ריבוי תוקפים שבאים לתקיף אותי שהFPS יורד ממוצא 25 FPS, ובשלב שאני מטייל ביערות ,נופים , הFPS מראה לי בין 45 ל55 , מדוע זה? אני צריך אולי 4 גיגה ראם? המישחק הוגדר לי אוטמטי על 1024 על 768 , וכל ההגדרות על HITH .

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  9. כל המשחקים אצלי עד היום הוגבלו/עבדו עד 60 FPS פתאום כשאני משחק ב" DEAD SPACE" אני מוגבל עד 30 ולעומת זאת כשאני שם את ה V-SYNC ב OFF ה FPS טס לכ- 180 . יש מצב לסדר את ככה שההגבלה תהיי מ 60 ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. היי ברגע שאני מפעיל את קובץ ההפעלה , אני רואה לחלקיק השנייה מסך שחור וחוזר לשולחן עבודה , יש בעיה עם כרטיסיי NVIDIA 7600 GT ? רוני

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  11. היי התקנתי את המישחק על WIN7 , במישחק יחיד זה עובד 10 , אבל במולטי פלייר זה לא ניכנס אפילו לפתיחה ורושם שיש בעיה בקובץ ההפעלה EXE , קראתי קצת בפורומים באנגלית וניראה לי שיש בעיה עם ההפעלה במערכת דיירקס 10 , יש עוד מחשב עם WIN7 ושם זה פועל תקין, מה יכולה להיות הבעיה? רוני

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  12. שלום. מתוך סקרנות, אני מאוד מעוניין לשאול: מדוע לבחור לקנות מחשב אשר מיועד למשחקים (ומחשב כזה עולה המון כסף), כאשר אפשר לרכוש קונסולת משחקים (Sony Playstation, Nintendo Wii, Xbox) במחיר הרבה יותר זול? מחשב לגיימר רציני יכול להגיע ל 6, 7, 8, 9 ואפילו 10 אלף שקל, כאשר PSP למשל עולה 300 דולר. מה ההיגיון? אני שואל מתוך סקרנות גרידא. [השאלה התעוררה בראשי כאשר יצא לי לשחק לאחרונה - לאחר שנים רבות שבהם לא ראיתי אפילו משחק - ב sony PS, והייתי ה-מ-ו-ם מהגרפיקה, המהירות. לכן אני שואל את עצמי - איזה מחשב יכול להתמודד עם גרפיקה כזאת, עם מהירות עבודה כזאת, ואם ישנו - המחיר שלו בטח יהיה מ-ט-ו-ר-ף. לא?]

• 70 תגובות
    • 7.7k צפיות
  13. Started by EladZone,

שלום, אני מתעניין לדעת אם ניתן למדוד את ה FPS בזמן משחק, לדוגמא: Wolfenstein: New Order (אבל זה תופס כמובן לכל משחק), וזאת, מבלי לפגוע באיכות. האם קיימת תוכנה מומלצת? תודה מראש אלעד

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=techdisplayadapters&Number=4015768&page=1&view=collapsed&sb=5&o=0&fpart=1 הכוונה למדל אוף הונר פסיפיק אסולט...

• 37 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. אז ככה אנשים אני צריך שם של תוכנה או יותר עדיף תוכנה שנותנת אפשרות להריץ משחקים של פלייסטיישן על פיסי תודה אנשים אני צריך גם משו לאקס בוקס יענו שידמה אקס בוקס על פיסי בתודה עידו

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  16. Started by Lynch,

הכוונה היא לא לסאונד של השמיעת צעדים, יריות וכו'... הכוונה לסאונד שלמשל יש כשאתם מתחילים ראונד וסאונד כשאתם נשארים אחרונים ב SND וכשנשאר קצת זמן. אז ככה : אתם הולכים לתיקיה שהמשחק מותקן בה, ואתם מחפשים בתיקיה הראשית את כל הקבצים שבשם שלהם יש תמילה SOUND מוחקים את הכל (זה 60 ומשהו קבצים, אין סיבה ללחשוש זה בסדר לגמרי), אחר כך הולכים לתיקיה ENGLISH ומוחקים את כל קבצי ה eng_sound (גם 60 קבצים בערך) וזהו תהנו

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Lynch,

אז ככה ראיתי שהרבה אנשים מתלוננים שאין להם סאונד טוב במשחק וכל מי שיצא לי לשמוע שאין לו סאונד טוב עזרתי לו ואם אני יפרסם מדריך הרבה יותר אנשים יוכלו לראות אז יאללה... נכנסים ל - Options משם ל - Settings ומשם ללשונית Sound תמונה של ההגדרות - ההגדרות עצמם: Voice Volume - 0 Music Volume - 0 SFX Volume - 1 Master Volume - 1 Codcaster Game Volume - 0 Codcaster Voice Volume - 0 Hearing Impaired - OFF (לא משנה מה תגידו על זה, מבדיקה שלי הסאונד חזק יותר כשזה לא מופעל). Sound Device - האוזניות שלכם. (אני מאמין שזה כבר מוגדר אצלכם על האוזניות שלכם אם אתם שומעים איתם במשחק אז לא צריך לגעת בזה). Presets - Supercrunch כן כן ההגדרות האלה יכולות להיות ממש חזקות אבל א…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. מדריך זה מיועד לאנשים בעלי FPS נמוך כתוצאה ממפרט מחשב חלש שלא יכול להריץ את BO2 בצורה טובה מאוד, לכן כמה שיותר FPS יכול לעזור לאנשים אלו, ומדריך זה אינו מיועד לאנשים שיש להם מחשב טוב מכל הבחינות ויש להם FPS נמוך, זאת כבר בעיה אחרת. אז מאותה סיבה שהכנתי תמדריך לגבי הסאונד, אנשים לפעמים לא מבינים למה יש להם FPS נמוך שצריך להיות להם גבוהה יותר... נכנסים ל - Options משם ל - Settings ומתחילים בלשונית Graphics תמונה של הלשונית Graphics - אז ככה מה שחשוב לגבי FPS מהתמונה זה: Screen Resolution - תשימו מה שנוח לכם, כמה שהמסך שלכם בכלל נותן לכם, ואני מאמין שכמה שפחות יותר FPS אבל אני לא בטוח, אצלי זה הכי גבוהה כי לי אין בעית FPS. Shadows - ממליץ שיהיה לפחות על LOW אבל אם …

• 30 תגובות
    • 4.9k צפיות
  19. Started by geigera,

שלום רב קניתי לבן שלי pes 2014 למחשב. אנחנו בכלל לא יודעים איך לשחק בזה. המוכר הבטיח שברשת נמצא מדריכים לזה - אז הבטיח. עולה לו כסף? שום דבר, נאדא. מישהו יכול לעזור לי בזה? מדריך בסיסי (מקשים, בניית קבוצות, תרגילים וכו'). דרך אגב, מה הקטע הזה של המשחקי מחשב שמוכרים מוצר בלי חוברת הדרכה ושולחים אנשים לחפש באינטרנט? מישהו שמע על דבר כזה? תודה ארי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. טוב כתבתי מדריך למשחק ואני צריך הצעות לשיפור/מה להוסיף http://rapidshare.com/files/58239747/ETQW___1502___1491___1512___1497___1498___1512_.doc תודה

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  21. היי חבר'ה, עבר קצת זמן מהסרטון האחרון, מצטערים, זה פשוט תקופה קצת לחוצה מבחינת האתר שיעלה בקרוב וכו'... הנה המדריך שחיכיתם לו. מדריך הלחימה בשטח בנוי Battlefield 3 פרק שלוש האנג'ניר [עברית] לסיום שאלה קצרה, איזה תוכן הייתם רוצים לראות בהמשך שקשור במשחק? -סדרת שטח פתוח. -סדרת כלי רכב. -סדרת שיטות לשיתוף פעולה כחולייה. תהנו ואם אהבתם כנסו לעמוד הפייסבוק שלנו: http://www.facebook.com/pages/Gaming...96588653804256

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  22. Started by blbb,

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

כאן ניתן למצוא מדריך המקיף את כל אופציות המשחק, החל מגרפיקה וכלה בפונקציות השליטה. מדריך מקיף אשר יתן לכם את האפשרות לסחוט את המקסימום מהדמו. תהנו, R.

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  24. Started by משיקומי,

לפני כ 4 ימים קניתי לי Heroes 5. וכשפתחתי את הקופסא מצאתי מדריך באנגלית. והלכתי אל המוכר יום אחרי והוא ניפנף אותי. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את המדריך הרשמי למשחק בעברית??

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by gol36,

תהנו: Online Alternative Shooting Game ___________________________________ / ______________________________ / / / ______ __ __ __ __ / / / / /___ / / / / / / \ / / / / / /______/ / / /__/ / / /\ \/ / / /__ \__________/ /______/ /_/ \__/ /____/ The Duel Advanced Techniques FAQ GunZ: The Duel Advanced Techniques FAQ Version 1.1 (Complete) --- By: Kevin Dino Copyright: June 28, 2005 (Dinosaur on GameFAQs - Linaus/Lenaus in-game) ============================================================================== Table of Contents ============================================================================== 1) Vers…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים