משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
מאיפה אני יוכל להוריד את הדמו של 2003 unrealtournament ?????? בקשה עיזרו לי ???
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
-
-
היי, אני יודע שה-trackmania זה חינמי, לפחות גרסאות מסוימות הן כן, ויש לי אחת אבל די משעממת, אני רוצה לסוע במכוניות שטח כאלה ובחול, איזה גרסה תתאים לי ( אם יש חינמית כזאת בכלל )? תודה, יובל
-
- 10 תגובות
- 954 צפיות
-
-
פעם נתקלתי בפאץ שמאפשר לשחק ברשת בGTA3 ניסיתי לחפש אותו בגוגל ולא מצאתי מישהו אולי יודע מאיפה אני יכול להוריד אותו ואיך להשתמש בו??
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
סליחה שכתבתי את כל התוכן בכותרת (אני צריך עזרה מהר ) תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
איפה אני מוריד אותו והאים זה חוקי?
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, אני צריך את הפאץ' על מנת להתקין את התוספות.
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
-
אני לא רקוצה להוריד את זה.. הוא מתקע לי תמיד בסוף ניסיתי עוד קישורים ועדיין מאיה אני יכול להזמין דיסק חינם? כמו UBUNTU(שמביאים את זה חינם בדואר) כי באתר של AA ראיתי ORFER FREE CD קישור אחד נפל ואחד עולה כסף בבקשה תעזו לי תדוה מראש
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
בדרך חוקית. כולל את 98. בארץ ולמחשב תודה
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
למישהו אולי במקרה יש את זה??..והוא יכול לעשות לי את זה ISO ולשלוח לי?? או מאיפה אפשר לקנות?
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן את המשחק וורמס 3D רציתי לשאול אם אתה יודעים מאיפה להשיג את המשחק חוץ מהדיסק בתודה מראש רון :lamer: :lamer: :lamer:
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להשיג את התשובות של המבחנים ב-AA??
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אני מחפש ליגה ישראלית למנג'ר הישן cm0102 בבקשה לינק תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 937 צפיות
-
-
הכוונה לחנות באינטרנת שמוכרת והאם הוא יפעיל לי את קאונטר סטרייק 1.6 ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלתי בבאג, אין להם בכל הרשת. מישהו יודע איפה אפשר להשיג את המשחק?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי דמות mage, רמה 35, עם ציוד מ-deadmines :-\ בקושי 5 זהב בכיס. שמעתי שאפשר לקנות זהב במחיר זול, וחשבתי שזה יקל על העניינים. אז אם מישהו מכיר אתר למכירת זהב ל-WOW, בבקשה תביאו לי לינק
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
לא יודע אם יש דבר כזה אבל אני מחפש פאצ שמסדר את השמות של השחקנים והקבוצות, ומסדר גם את ההרכבים... בעיקרון לא שמעתי שיש כזה דבר אבל נראה לי שדי פפשוט לעשות את זה... זה באסה שלקבוצות במשחק לא קוראים בשמות האמיתיים שלהם ולשחקנים ממציאים שמות... אם מישהו יכול לעזור- יבורך!!!
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
-
אני צריך NETWORK ACCESS DISC ל PS2 איך אני משיג את זה בדיוק?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הורדתי את הבטא זה לא ווארז לפני שכולם קופצים עליי מגיימר//2 ויש שם תקישור http://www.fileplanet.com/betacenter/fear/signup הזה לקבלת הסיריאל ואני לא מוצא שם...ההוכחה שזה לא ווארז (מצורף תמונה) תודה לכל העוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-