משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
סטים מכים שנית והמשחק הענק Universe at war (שיחקתי אצל חבר) נמצא בנחת ענק של 75% למשך סוף השבוע ונמכר ב5 דולר שזה 20 שקל בסך הכל. אני קניתי וממליץ למי שרוצה משחק אסטרטגיה מעניין עם צבאות מגוונים שנראה טוב וגם עם עלילה טובה. לינק: http://store.steampowered.com/app/10430/ ימח שמם של הסטים האלה אני אפשוט רגל בסוף... ^^
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
כל פעם כשאני בא להתחבר לשרת מופיעה לי שגיאה. מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחקים מסוימים, שה FPS שלי במשחק לא עולה מעל מספר מסוים למשל בPREY אני לא יכול לעלות מעל ל60 FPS, על הגדרות מקסימליות וגם על פחות!!! מדוע יש הגבלה של הFPS????
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום אני צריך קראק בשביל most wanted אם משהו יכול לשלוח לי לינק או משהו בבקשה למה הורדתי most wanted התקנתי והוא לא עובד לי אני צריך crack בבבבבקקששההה תודה אבי. נ.ב ניסיתי לחפש ולא מצאתי :-\
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
טוב אז לפני כמה דקות הגיע הרשימה הסופית של הקבוצות שהיו לEMS מי שלא יודע EMS זה טוריניר קבוצות של ESL שמי שהיה בליגה הגבוהה של הA-SERIS יעלה לשחק בטורניר על 1500 יורו. 3 קבוצות ישראליות עלו לEMS Reason gaming myRevenge e.V saevus אז רציתי לאחל הצלחה לכולם !!!!!
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
-
אוקיי, היום בבוקר, בגלל שיש בחירות.. נצלתי את היום לפרמט כדי לפתור המון בעיות שהצטברו... עכשיו יש לי את ה TEST DRIVE, כבר הגעתי למסלול מספר 30, כבר הייתה לי הוויפר.. :'( ושמרתי את הקובץ שמירה שלי בכונן גיבוי כדי שלא אצטרך להתחיל מחדש... פרמטתי.. התקנתי מחדש את הווינדוס.. (XP).. התקנתי מהר TESTDRIVE, העלתי לאותו מקום את השמירה, ומה????? לא עובד :'( עכשיו אני לא מעוניין לעבור את הכל מהתחלה (הרבה מאוד זמן.. מה שאין לי יותר מדי).. אולי מישהו יודע איפה אני יכול למצוא שמירות באינטרנט או למישהו יש? בסביבות מסלול 30.. תודה :'(
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אז ככה רק לפני שבוע וקצת קניתי מחשב.. ושלשום שיצאתי שניה מהחדר חבר שלי לחץ כל מיני ססמאות איפה שנכנסים לאקספי ולחץ אנטר והוא אמר לי שהמחשב נתקע והעכבר לא זז אז הוא עשה ריסט ואז מאוחר יותר שהלכתי לשחק במוהאא החדש אחרי זמן מה שהמשחק פועל חלק בעקרון הזזתי את העכבר(הרובה) ולקח לתמונה כמה מאיות שניה יותר מדי לבנות תמונה כאילו זה בונה אותה בשלבים טיפה יותר איטיים אני מקווה שהבנתם כי זה קשה להסביר זה כמו במסך דק כשיש במשחק כלהשהו הרבה פיקסלים לוקח לתמונה כמה זמן עד שהיא לגמרי מסתדרת אז לי היה כזה רק בצד כזה לאיפה שאני מסובב את הכעכבר ופחות זמן ואין לי מסך דק!! אז אני שואל אם זה שהמחשב נתקע בפעם הראשונה פגע במחשב ובמשחקים?? אולי יש איזה משהו שאפשר לעשות? ואיפה לעזאזל נמצא שיח…
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשעת אם אפשר לשחק בקארבון עם אנשים ברשת. שמעתי שיש איזשהו פאץ' שמאפשר זאת. תודה
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי הרבה משחקי אסטרטגיה שאנ י מת לשחק עם אנשים ברשת מישהו יכול לשלוח לי מדריך לתוכנה GameSpy Arcade איך משתמשים בא פשוט אני לא יודע שם כלום.האמת נרשמתי אבל חוץ מזה כלום
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
משהו ממש מרגיז זה שאי אפשר להעביר הילוכים חוזרים..אם משהו יודע איך אני אשמח אם יכתוב... דבר שני...משהו מכיר אתרים עם פאצ'ים למשחק? כמו שהיה ליפא בזמנים הטובים? עברתי על הקבצים...נראה לי בלתי אפשרי לשחק שם עם הנתונים של המשחק...מה בסך הכל ביקשתי...להכניס את דודי סלע בין 20 השחקנים שם... :'( תודה
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
התחלתי את המשחק, אחרי שבחרתי מכונית ועשיתי איתה מסלול אחד והחלטתי להישאר איתה, מתחילים מירוץ בו אני ועוד 2 רכבים ולא הבנתי ממש מה עלי לעשות שם... אשמח לקבל עזרה/הדרכה...
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני לא יכול לשחק על פול סקריין ! אם אני לוחץ על להגדיל זה עושה מסך שחור עושה קפיצה כזאת לעוד מסך שחור וחוזר למצב של חלון מישהו יודע איך מסדרים את זה?? יש לי gf 2 ti דריברים 30.82 עריכה: לא משנה הצלחתי לסדר את זה ;D
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אז ככה.. אני רוצה להתחיל לשחק בWOW (כאילו גם בהרחבה) אז האם אני צריך לקנות את המשחק המקורי וגם את התוספת או שאפשר רק את התוספת? וכמה זה עולה? מאיפה קונים? כמה לחודש? ואיך משלמים? תודה!
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה, מקווה שמישהו יוכל לעזור... ה PS2 הפסיק לעבוד!!! יש לי מכשיר עם גיים שרק בן מס' שנים, הוא מסרב להעלות משחקים בזמן האחרון, הדיסק של גיים שרק עולה וזהו, נתקע עם הכנסת דיסק משחק. דיסק מוסיקה כן עולה, גם דיסק ניקוי אז אני לא חושב שנשרף משהו אלא יצא מכיוון (מה שזה לא אומר...) יש מישהו שאפשר לקחת אליו באזור ב"ש? מישהו אמין.... ואם כבר בשטויות עסקינן... הגיים שרק הוא דבר מעצבן תחת, להחליף דיסקים...עולה...לא עולה... מישהו יכול לומר משהו על צ'יפים? מה טוב היום, כמה עולה, איפה לקנות, כאן או להזמין מארה"ב? מחכה לתשובתכם המהירה
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי היום את המשחק Black and white כי רציתי לשחק בו שוב ואחרי ההתקנה כאשר אני מריץ את המשחק החלון של המשחק נפתח ונראה כאילו המשחק עובד אבל אז המשחק חוזר לווינדוס . נזכרתי שזה גם קרה לי בפעם קודמת שניסיתי להתקין ואמרו לי שיש פאץ' שמסדר את זה עשיתי חיפושים ולא מצאתי שום דבר שעוזר - אתם יכולים לעזור לי ?
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
אני לא מאמין שאני מבקש עזרה בלעעעעע אני תקוע ב CHECKPIONT 23 אין לי שם נשקים רק מברג ואיזה משהו כמו מחבט בייסבול וזה בלתי אפשרי לעבור את זה יש שם בהתחלה תשומר ותטכנאי שאני הורג אותם ואז אני ממשיך קצת האלה יש כבר תבנאדם רובוט הזה שאי אפשר להרוג אותו והוא רואה אותי מישהו יודע מה לעשות?!? אל תתנו לי צ'יטים בבקשה לא משנה עברתי
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
נוסטלגיה!! אני חייב להתקין את המשחק הזה! מישהו שהתקין את המשחק אולי יוכל לתת לי הסבר או מדריך בבקשה? מצאתי בגוגל כמה מדריכים, אבל הם מסובכים!!!! וגם מיועדים לXP בכלל... אני זוכר שניסיתי פעם והתייאשתי, אולי הפעם אני אצליח בעזרתכם..
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום . התקנתי את המשחק HITMAN2 לאח הקטן של חברה שלי . וקשה לו לשחק אז אמרתי לו שאני יביא לו ציטים חיפשתי באינטרנט ומצאתי ציטים שכותבים בקונסול, אבל אני לא מצליח לפתוח את הקונסול ראיתי שצריך לשנות משהו בקבצים של המשחק ולכתוב EnableConsole 1 אבל זה גם לא פותח את הקונסול . ושם טרינרים לא פועלים אז איך אני יכול להפעיל לו את הציטים . תודה מראש ?
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי :hi: :hi: יש במקרה גירסת CD למשחק הזה? ולא DVD???????? אם כן בבקשה תלנקו לי אני מת לקנות אותו.................... :jump: :jump: :jump:
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אהלן אנשים מאחר ואין לי מקום לאכסן סימולטור שלם, ומאחר ואני לא משחק "רק" במשחקי מרוצים , החלטתי לנסות את ההגה היחסית חדש של STEELSERIES מדגם הSRW-S1. הדרך הכי טובה להדגים את פאר היצירה הוא באמצעות וידאו, אז הנה... סיבוב נסיון על DIRT3 עם ההגה המדהים הזה אני ממש ממש מרוצה. נכון זה לא TM500 או G27 , אבל העובדה שכל השליטה ביד, ושהכל נייד וקל לאכסון ושהטכנולוגיה מגניבה ממש עשה לי את זה, מה גם שאני מעריץ נלהב של מוצרי STEELSERIES. שימו לב שההקלטה בוצעה לפני שכיילתי את ההגה או התרגלתי אליו ( מעבר למעבר ההילוכים והדוושות על ההגה ) אבל זה פחות או יותר מראה למה אפשר לצפות.
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
והאם ל PS3 זה אותו דבר מהיא הרזולוציה המומלצת והאם יש מסך כזה למחשב אני חושב לרכוש מסך מחשב של 22" רחב יש כאלו ב KSP הם ממש לא יקרים בסביביות 2300 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום, איזה פורטים אני צריך לפתוח בשביל לשחק במשחקי הרשת ב-MSN (שח-מט, שש-בש וכל אלה)? יש לי מחשב נייד T42 עם ווינדוס XP, אינטרנט אלחוטי, אם זה רלוונטי. תודה
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
היה איזה מישהו ששאל על משחקי חלליות פעם, אז אולי זה יתאים... http://www.gametrailers.com/player/29978.html
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה תביאו לי את המשחק Disney's Aladdin: Nasira's Revenge עובד 100% תודה אז מה אם זה warez אז יהיו פה משחקים בלי להעליב את האחראי תודה
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-