עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by kfirlion,

שלום, לפני איזה שבועיים הצלחתי לפתוח פורטים לפי איך שכתוב 30260 ו-6112 ואכן שיחקתי כמו שצריך בלי בעיות, לפני כמה ימים פיתאום כשאני בא לשחק זה עושה לי Problem in your connection to relic...., אני לא מבין מה הבעיה פה, אבל זה נראה לי לחלוטין מוזר כי לא שיניתי כלום מאז..... אולי אתם יודעים מה הבעיה? לכל מי שלא יודע מזה COH=Company Of Heroes

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  2. אהלן חבר'ה! ניצלתי את הרגילה שלי בשביל לקנות מחשב חדש, E6300, 7600GS, GB-DS3, אמור להיות מחשב מכובד בהחלט, הלא כן? אז ככה, עד עכשיו הייתה לי גרוטה P41700 256RDRAM עם כרטיס מסך סוססס R9000 64 MB!!!!! המצב שנוצר הוא, שבערך מאז GTA3 לא שיחקתי במשחקים, זה אומר משהו כמו 4 שנים, אני מאמין שפספסתי הרבה מאוד מאוד!!! HL2 הייתי חייב לשחק, אז סיימתי אותו אצל חבר, אבל חוץ מזה, כלום!!! אז חברה, אני חייב המלצות למשחקים טובים, דגש על משחקים אם אופציה לDEATHMATCH\SKIRMISH בגלל שאני בצבא, אז אם אני ישחק משחקים טובים עם עלילה טובה, זה יגרום לי לדפוק נפקדות, ואני לא רוצה להיות בכלא סתם, קיצר שפכו חברה!!!

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Salwaby,

איך עושים את זה ? לא צריך HDR מעדיף AA ... (מחשב שני) תודה. נ.ב : אני זוכר שהיה דיון כזה פעם, רק שהחיפוש לא מצא כלום .. אז פתחתי חדש.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  4. Started by The_Godfather88,

שלום. רציתי לשאול אם מישהו יודע אם, המחיר של הPLAYSTAION 2 צריך לרדת עם יציאתו של PLAYSTATION 3? ואם כן אז מתי בערך. בנוסף, רציתי לדעת כמה יעלה בערך הPLAYSTAION 3 עם יציאתו?

• 10 תגובות
    • 979 צפיות
  5. Started by YinnoN,

בעיה מעצבנת במנג'ר אני מתקין את המשחק וזה לפעמים לא מסיים את ההתקנה לפעמים נתקע לפעמים עושה בעיות בקיצר פעם אחת זה סיים להתקין ואז כשעולות כל הפרסומות של המשחק יענו lets kick racism out אז מגיע הקטע של לבחור שפה ויש לי את הרקע רגיל רק שהכדור למטה כזה לא זז ויש לי תיבה כחולה כזאת של בחירת שפה אבל אין בה כלום ואין לי שום אפשרות לבחור שפה ... אצל אח שלי במחשב זה פועל מעולה ואצלי לא המחשב שלי amd 64 2800 512 ram fx5200 מה יכולה להיות הבעיה ? תודה ! ד"א אני רואה עכשיו אחרי שהתקנתי שוב שזה עושה לי כזה איזה הודעה vital product data is used by other installer ועוד משהו גם כשאני בא להתקין את המשחק אז הדיסק לא מפעיל לבד את ההתקנה אלא אני צריך להכנס לדיסק ולהפעיל את ההתקנה לבד ..…

• 13 תגובות
    • 802 צפיות
  6. Started by pazer005,

אני מתחבר הביתה ב-remote של הווינדוס הרגיל. הבעיה היא שהוא לא נותן להפעיל את המשחק ואומר שהוא לא יכול להפעיל את המשח במצב full screen לצורך העניין לפני שיצאתי מהבית נכנסתי למשחק והגדרתי לו שלא יריץ את המשחק ב-full screen אבל הוא עדיין עושה את זה

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  7. Started by Classified,

Genji: Days of the Blade NBA 07 Resistance: Fall of Man Blazing Angels: Squadrons of WWII Call of Duty 3 EA Sports Fight Night Round 3 The Elder Scrolls IV Oblivion F.E.A.R. Full Auto 2 Battlelines Madden NFL 07 Marvel Ultimate Alliance Mobile Suit Gundam: Crossfire NBA 2K7 NHL 2K7 Untold Legends Dark Kingdom Ridge Racer 7 Tiger Woods PGA Tour 07 Sonic the Hedgehog Need for Speed Carbon Tony Hawk`s Project 8 Tom Clancy`s Rainbow Six Vegas http://vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=12878 60$ למשחק :-\

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני באמת מיתנצל מראש שאני מנפץ לכל ה-fan-boys של farcry את האשליות ,אבל CRYSIS, איננו בשום פנים ואופן מישחק dx10 , אמיתי , אלא הוא מישחק dx9 שתומך במיספר תכונות מוגבל מאוד מתוך סך התכונות של dx10, וככול שידוע לי בשלב זה לא מתוכננים לצאת שום מישחקי dx10 נוספים, כך שאני לא צופה שיצאו משחקים שיתמכו בצורה מלאה ב-dx10 לפני סוף 2007. ולכן השיפור בריאליזם ובגרפיקה לא צפוי להיות מהפכני כפי שאנשי ה-pr (יחסי הציבור) של החברה המפתחת cryteck ,היו רוצים שתחשבו . כך ,שבסך הכל השיפור הגרפי הלא דרמטי שיהיה בו לא מצדיק כלל את ההיפ שנוצר סביבו.

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by n9555,

מכווין שלא עזרתם לי בבעיה שלי עם השרתים (שפתחתי על זה 2 ת'רדים ) בbf2, אולי תעזרו לי למצוא את מחלקת התמיכה שלהם- אני רוצה לשלוח להם אימייל... חיפשתי באתר אבל הדפים משום מה לא עולים לי...

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  10. Started by Mor Abergel,

משחק ממש טוב עם גרפיקה מעולה ! בשילוב של heroes! קיבלתי את המשחק הזה ואת סיריוס סם 2 חח משחק מצחיק!! עם הכרטיס מסך... 7950GT 512MB של לידטק בקיצור.. מומלץ spellforce 2!

11. http://www.elderscrolls.com/news/press_101706.htm אחרי האכזבה מG3, נראה לי שהגיע הזמן לחזור לOblivion ולהכין דמות חדשה להרחבה.

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  12. Started by rikus,

http://www.gamershell.com/news/33591.html נראה משחק אחלה, הרבה יותר מעניין מהראשון שאני מנסה לא להשתעמם ממנו עכשיו... (יש קבוצות כמו בלדורס גייט, והמשחק יותר קרוב לFPS מאשר איזומטרי)..

• 51 תגובות
    • 4.1k צפיות
  13. מישהו יודע אם יש את SUPER MARIO 1 להורדה ? זה לא ווארז כה? כי כבר לא מוכרים... מצאתי ב DOWNLOAD.COM אבל זה ה2...

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  14. Started by בלוסטון,

טוב אז ככה.. אני נכנס למשחק ואז מתחיל לשחק.. בלה בלה בלה..ניצחתי! מקום 1! ואז אני רוצה לשמור ולצאת ואין לי אפשר כזאת... אם אני יוצא הוא אומר לי "אם אתה יוצא אז זה לא ישמור.. רוצה לצאת?" ככה קיצר איך שומרים ?

15. אוקיי אז לפי מה שראיתי כאן לרוב האנשים שרכשו את באטלפילד 2 יש בעיה ואני מקווה לעזור לכם לפתור אותה. ראשית כל תמחקו את המשחק לחלוטין שלא יהיה לו אפילו מיני קובץ של זכר, כלום. 1) תתקינו אותו דרך הדיסק דיוידי שרכשתם. 2) סיימתם להתקין?, כנסו למשחק שימו על ההגדרות הכי נמוכות שיש גם אם יש לכם geforce 6800gt או x850xt ושחקנו נגד בוטים. המשחק פועל הכל טוב?, עברו לשלב הבא. 3) כדי שתוכלו לשחק ברוב הסרברים עליכם לעדכן את המשחק בעזרת פא'ץ שיצא לא מזמן 1.02 את הפא'ץ ניתן להוריד מכאן: http://pub.mgamers.co.il/downloads/bf2/patch/bf2patch_v_102.exe לכל אלה שהתקינו את הפא'ץ והוא עשה להם הודעת שגיאה בסופו שיעשו את הדבר הבא: תורידו את הקובץ שנמצא למטה: http://pub.mgamers.co.il/downloads/bf…

• 88 תגובות
    • 8.8k צפיות
  16. כבר המון המון זמן יש לי בעיות עם התוכנה המפגרת הזאתי, לצערי אני חייב אותה כדי לשחק בCSS ובDOD:S, כל פעם שאני פותח אותה,תמיד זה מעדכן,העדכונים נשארים על 0% שעות,מדי פעם עולים כמה אחוזים ונתקעים. בפעם האחרונה שיצא לי לפתוח אותה גיליתי שהמשחקים בפנים לא עובדים ואני צריך "לקנות" אותם. אז מחקתי את הClientregisrty.blob ואת הקובץ blob השני העליתי ושוב עדכונים,הפעם זה פשוט לא זז. אין לי פיירוול פועל,ואצל אח שלי שיש לו מחשב דיי גרוטאה יחסית לשלי אין בעיות עם התוכנה,מישהו יודע למה? אני ממש מיואש מזה כבר.

• 11 תגובות
    • 853 צפיות
  17. רציתי לדעת איך אני יכול להתגבר על זה..איכשהו לאפס הגדרות של משחק מחוץ למשחק... מדובר על סאן אנדראס במקרה הזה...שמתי רזולוציה גובהה מדיי תודה רבה

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  18. Started by galh_5,

ח אולי זה נוסטלגיה אבל אני חושב שהמשחק הזה הוא ממש טוב חחחחחח פעם הייתי משחק מלא עכשיו אולי פעם ב-3 חודשים ממש אהבתי אותו

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  19. Core 2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 1 512MB V-Data 2 X1900GT 256MB, DDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1 160GB 7200RPM, 8MB 1 Liberty ELT400AWT 400W 1 הגדרות הכי גבוהות? הכי נמוכות? קצת פרטים על איך המשחקים הבאים יפעלו במחשב הזה... Battlefield 2142 Grand Theft Auto: San Andreas Crysis Need For Speed Most Wanted Need For Speed Carbon The Sims 2 Hitman Blood Money Battlefield 2 זהו עד פה אני יערוך אם אני אחשוב על עוד משהו תודה רבה לאלה שיעזרו לי פה .. חח, אני ידוע שיש כמה משחקים שאולי לא יעבדו הכי טוב או כמה שיעבדו יותר מדי טוב אבל בכל זאת אני רוצה עוד חוות דעת :]

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by n9555,

כשאני מנסה להכנס זה אומר לי שהחיבור התנתק וכדי לי לבדוק את חיבורי האינטרנט..... אני לא יודע מה לעשות-ניסיתי להכנס לפחות ל10 שרתים אבל כנראה זו בעיה בפאצ'/אינטרנט! צריך עזרה דחוף! (אם זה משנה החלפתי לא מזמן את הספק אינטרנט מ012 ל 013 ברק)

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  21. Started by DOGMA,

Billy Dee Williams - לאנדו קאלריסיאן מStarWars הטרילוגיה המקורית Michael Ironside - שחקן מאוד מוכר שיחק בהמון סרטים וסדרות Josh Holloway - סוייר מLOST Tricia Helfer - הכוסית האולטמטיבית, כן כן זאת מBattlestar galactica Grace Park - גם מBSG מי שמשחקת את סגן ולרי AKA בומר. Joe Kucan - קיין האגדי enough said. אני מאוד מקווה שהם חוזרים לlive action cut sence's מקור:http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=68838

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by AppleJack,

יש לי בעייה מרגיזה.. קניתי מ-ebay רק את ה-cdkey למשחק (כמו שעשיתי עם BF2 ו-SF) הקוד חדש - עשיתי לו register בעצמי. לצורך העניין, התקנתי את המשחק מדיסק מקורי של אח שלי, אבל יש רק דיסק אחד ל-2 אנשים. הבעייה היא שאני חייב את הדיסק בכדי לשחק. אני לא יכול להשתמש בקראק מאחר והוא כנראה חוסם את הגישה לאינטרנט - במסך ה-login אני לא יכול להתחבר (no internet connection found)... אז אני לא מעוניין לדבר על קראקים! מה שאני צריך זה mini-image. אם יש למשהו או שהוא יצר לבד מהדיסק שלו, אודה לו מאוד אם ישלח לי לפה או לפרטי. לפני שנועלים לי את האשכול, אני רוצה להבהיר ש-mini-image זה בסך הכל אופציית גיבוי, לא ווארז ולא נעליים. אני לא מכיר אחד שקנה משחק והשתמש בדיסק המקורי שלו כל פעם בשביל לשח…

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  23. Started by aleXtazi,

הכתבה.. http://www.gametrailers.com/viewnews.php?id=3710 אני מאמין שזה נכון...וכנירא שיהיה עוד מיתחרה רציני ל PS3

24. Started by lowlow1001,

אם אפשר בעיברית (ההסבר לא הCHEAT) וכן שיחקתי קצת בלי צ'יטים קשה לי מדי קורה לא עכשיו בא לי לעבור כמה מסכים בקלות המשחק הזה טוען המון זמן ושנפסלים מתחילים בתחילת השלב אבל הוא פשוט נראה מדהים וגם הCUTSEEN יפים ומושקעים זהו בא לי להמשיך עם העלילה בלי להתאמץ בתודה מראש האיש שסיים את MONTEZUMA REVENGE את כל 9 השלבים עם 10 כובעים הנקודות התאפסו לפחות פעמיים (הנקודות הגיעו עד 1000000 ופסילה כל 10000 ) שזה לא דבר פשוט בכלל במיוחד שאין SAVE

25. Started by n9555,

כשאני מנסה להתחבר לשרת זה אומר לי שזה לא מצליח להתחבר לשרת ולבדוק את החיבור שלי לרשת- ניסיתי להתחבר ל10 שרתים ואין לי מושג איך פותרים את הבעיה!!! תעזרו לי!!1 (אולי זה קשור אבל החלפתי לא מזמן את הספק של 012 ל013 ברק, אבל מקודם המשחק עבד)

• 1 תגובה
    • 480 צפיות

דיונים חדשים בפורומים