עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by lidorosh,

חברה מה עושים פה בבקשה תעזרו לי זה החלק השני של המשימה אני לא יודע מה לעשות?!

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  2. Started by Battlefield man,

hello can you pleas tall where is funest to play on source or on condition zero on online? ?

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  3. Started by MATOK,

ניסיתי למחוק את המשחק כמו שצריך דרך קונטרול פנל והיתה לי הודעת שגיאה . בקיצור התעצבנתי ומחקתי את כל התקייה ,אני יודע דבר לא בריא בכלל!!!! עכשיו אני לא מצליח למחוק את הכותרת מהקונטרול פנל כי כבר אין משחק,שוב יש לי הודעת שגיאה שהוא לא מוצא אותו. נ.ב :ניסיתי להתקין מחדש ולמחוק שוב כמו שצריך אבל הבעייה חוזרת. חייב את עזרתכם,ומקווה שאני בפורום הנכון!!!!

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  4. אני צריך ציטים לטוני הוק אנדרגראונד 2 וגם אתרים של ציטים....

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  5. Started by eyalk,

היי, היום אני אמור לקבל מחבר את המשחק halo 2 xp (המשחק בין הכי טובים ביקום) אבל אני לא יודע אם הוא יפעל לי כי לא מצאתי את דרישות המערכת בשביל המשחק. אם משהוא יודע שיכתוב כדי שאני אדע וכך אני יכול להגיד לו (לחבר שמוריד) שאני לא צריך את המשחק עכשיו.

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  6. Started by פיני1805,

מישהו יודע לאן אני בורח אחרי שהם מדליקים את הביקתה באש.. ברחתי דרך הגג לאיזשהו אסם אבל איך אני יוצא ממנו . זה כאילו שאני כלוא שם !!! עזרה בבקשה

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  7. Started by masterb,

למה לא מצליח לשנות את ה CONTROLS במקלדת ?

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  8. Started by Lirux,

אני רוצה לפתוח את הקונסול ואני יודע שלוחצים ~ כדי לפתוח אותו אבל כשאני לוחץ על הכפתור לא קורה כלום! איך אני פותח את הקונסול?

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  9. כתבו לי בהודעה אחרת את הקודים של המשחק "קפטן הוק" ואני לא יודעת איפה לשים אותם ואיך.. אם משהו יודע שיכתוב פה

10. Started by amit123,

תקשיבו... בhl2 episode one אני לא יכול להפעיל את הhdr בצורה מלא רק bloom(אין בכלל את האפשרות,לא שהיא קיימת אבל לא עובדת) וגם בכל המשחקים שקשורים אליו(cs.hl2 והדמו של דארק מסייח..)כשאני משנה את ההגדרות אחרי שהתחלתי את המשחק אז הוא נתקע ואני חייב לסגור את המשחק דרק הtask maneger (כתוב שהתוכנית לא מגיבה)מישהו יודע מה אני יכול לעשות?

• 12 תגובות
    • 847 צפיות
  11. Started by sMoCHTa,

שלום חיילים! לאחר ההצלחה במשחק הקהילתי הקודם החלטנו לקיים משחק נוסף. אנו מקווים שתהנו גם במשחק זה. המשחק יתנהל בצורה הבאה: - המוד הוא מוד RUSH - המפה ההתחלתית היא Operation Metro(אם תרצו להמשיך נשים עוד מפות). - מתחלקים ל2 סקוואדים בכל קבוצה. - לקבוצה התוקפת יהיו 50 כרטיסים. 16 השחקנים שיירשמו ראשונים, ישחקו במשחק הראשון. לאחר 16 הרשומים הראשונים, השחקנים אשר יירצו לשחק ייבחרו שחקנים מהקבוצה המפסידה וישחקו מול הקבוצה המנצחת. אני מזכיר שבמהלך המשחק עליכם לכבד את החוקים הבאים: • חל איסור מוחלט על קללות. • חל איסור מוחלט על גזענות. • יש להתייחס בכבוד לאדמינים ולשחקנים. • אין לפרסם שרתי משחק\שרתי דיבור\קלאנים\קהילות פורומים שאינן קשורות לקהילה. • אסור להתחזות לא…

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  12. Started by matan1806,

טוב אז שבוע הבא אנחנו נשמח לעשות טורניר שאתם תבחרו לכן תענו על הסקר הזה על מנת ששבוע הבא יום שלישי האופציה בעלת יותר קולות תזכה ויתקיים הטורניר שנבחר.

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  13. Started by naki,

קניתי wach dogs ואת ה season pass וגם את הseason pass של assassin's creed 4 black flag. את המשחק עצמו יש לי. קיבלתי הודעה שהקניה התקבלה. אני צריך לראות אפשרות הורדה של המשחק? כמה שמן זה לוקח עד שאוכל להתחיל להוריד אותו? אני תמיד קונה קוד מזין אותו וישר מתחילה הורדה... ולגבי ההרחבה.. היא מופיעה אוטומטית במשחק? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  14. Started by icebreak,

2 תמונות מ QUAKE 4 http://news.gaminghorizon.com/media2/1123101360.1841.html כמה תמונות חדשות של ה XBOX 360: http://www.gamebrink.com/forums/showthread.php?t=109 http://360hacker.net/articles/07-22-2005/xbox-360-disassembled-motherboard-pics-leaked/ http://www.xboxyde.com/news_1743_en.html פרומו פשוט מצחיק ל CIVILIZATION 4 http://www.civanon.org/main.html

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  15. אני לא יודע אם באיזו גירסא כדי לשחק? מצד אחד אני ממש אוהב לשחק בשלט של ה XBOX פלוס בטלוויזיה האיכותית שלי 100HZ ומצד שני אם יש הרבה תכנים יותר טובים ב BLACK EDITION שיצאה רק ל PC (בזיון) אז אולי עדיף לשחק בזאת?

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  16. Started by wrecker,

http://www.youtube.com/watch?v=MCybGWAxaa4 נראה כמו שילוב של DIRT ו GRID וגם נחמד שהחזירו את השלג

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  17. Started by ZomberGaming,

משהו שניסיתי לעשות בעקבות משהו שקיים מקווה שתאהבו תהנו ותגיבו תגובות מה לשפר להוסיף רעיונות או כל דבר אחר יתקבל בברכה משתדל לאצלם קטעים טובים בישבילכם הצופים להבא זה רק ילך וישתפר כמובן בעזרתכם בזכות עצות רעיונות וגם ביקוש אז פשוט צפו תגיבו כאן מה דעתכם http://www.youtube.com/watch?v=_0vKAWDTn3k&feature=youtu.be

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  18. Started by drorhazan,

יש פה גיימרים חיפאיים שהם בצבא או אחרי צבא? מויגיימס אני זוכר את מארק (commandoguard) הוא חיפאי, ויש את חברי המערכת לשעבר: דורון ניר, יובל שפירא, נועם מור... אני גיימר חיפאי ותיק שמשחק במחשב מגיל 5, כשהיה לי 286XT. שיחקתי בכל הקווסטים ומשחקי הפעולה הקלאסיים שהיו בתקופה הזו. בשנת 1995 קנו לי פנטיום 1 100Mhz וגם בו שיחקתי משחקים קלאסיים כמו טומב ריידר , ריימן 1, HL, starcraft ועוד וגם המשכתי לעקוב אחרי משחקי מחשב. בשנת 1999 שדרגתי לפנטיוום 3 450MHz והמשכתי לעקוב אחרי משחקים ולשחק. אפילו הייתי אחד מנערי מקס פיין, שהיו אמורים לשווק את המשחק. משנת 2002 עד היום יש ברשותי פנטיום 4 2.4MHz עם 256MB RAM. כרטיס מסך: geforce fx5200 אני מכיר את הפורומים של ויגיימס ופעיל בהם מאז שה…

• 9 תגובות
    • 846 צפיות
  19. אין מהלך יותר קטלני מזה, אם הוא מתוזמן כראוי הוא גורם ליריב לסחרחורת, מה שכן לא הכי קל לבצע אותו עם שלט... האמת יש גם את המהלך של סקורפיון ששולח כידון ומושך את היריב, וזה מאוד יעיל, get over here

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  20. Started by UponTheRose,

היי יש את מה שנקרא Quakecon שמתקיים בטקסס פעם בשנה באוגוסט, וזה כולל את הלאן פארטי הגדול בעולם, תחרויות נושאות פרסים ומכירות של מוצרים מישהו הולך לשם או שהיה שם בעבר? יכול לספר קצת רקע על האירוע? איזה דברים בדיוק מוכרים שם?

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  21. Started by sahargt,

יש לי בעיה במחשב החדש במשחקים כגון Launch Gothic III, Microsoft Flight Simulator X זה עובד לאט ומקרטע מעבד קונרו Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz 4M sharing L2 Cache LGA 775 Processor לוח אם ASUS P5B DELUXE דיסק קשייח WD 320GB 7200RPM/16MB SATA2 320KS ספק כוח ENERMAX PSU LIBERTY 500W PFC מארז GIGABYTE ALUMINIUM 3D AURORA 570 SILVER BLACK LED כרטיס מסך XFX 8800GTX זיכרון CORSAIR DDR2 1024MB 300MHZ CL4

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  22. Started by Galit17,

אני מפעילה את המשחק , יש הקדמה וכל זה אבל כשאני מגיעה לתחלס להתחיל לשחק בשלב הראשון זה מה שאני רואה, למה זה? התקנתי את הפאטצ stk-WW-10001 וזה לא עזר ואז רציתי להתקין את הפאטצ stk-us-0-3 שזה היותר מתקדם והוא אמר שאי אפשר להתקין כי כבר מותקן הפאטצ הקודם,ואני לא בטוחה שהפאטצ הזה הוא מה שייסדר את הבעיה המוזרה. זה המחשב שיש לי: e6600 מעבד 8800 640mb כרטיס מסך 4 GB זכרון [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 846 צפיות
  23. כותר הפעולה המקוון והשאפתני של יוצרי Halo נחשף בצורה נרחבת עם מגוון סרטוני משחקיות חדשים לכתבה

24. אני מבקש שתמליצו לי בבקשה על משחק בסגנון GETAWAY עם יריות, מכוניות בסגנון GTA SA אבל יותר עם פעולות ועלילה מותחת עדיף שיהיה משחק חדש שיצא בזמן האחרון

• 12 תגובות
    • 846 צפיות
  25. אאה ועל הדרך אני ישאל....איפה התמונות של המיפגש?

• 1 תגובה
    • 846 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.